فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ بوقلمون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان ❤
اینسس مخصوص پیتزا،پیراشکی،لازانیا و....باسیب زمینی سرخ شده دیگه هیچی😉
مواد لازم
گوجه فرنگی تپل و قرمز رنگ یک کیلو
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
شکر قهوه ای یک قاشق شکر سفید یک قاشق شکر قهوه ای نداشتید بجاش شکر سفید بزنید
سرکه یک استکان فرقی نداره سفید باشه ویا قرمز(سرکه انگور )
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
نشاسته ذرت یک قاشق
آب نصف استکان
گوجه فرنگی رو شسته چند ثانیه داخل آبجوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا بشه
پیاز رو خرد کنید وبا چند قاشق روغن زیتون ویا روغن مایع تفت بدید سبک وشیشه ای که شد سیر رنده شده اضافه کرده وباهاش تفت بدید گوجه فرنگی خرد شده بریزید ودرشو بزارید با شعله متوسط تا گوجه فرنگی آب بندازه ونرم بشه. سپس بزارید از داغی بیفته بوسیله مخلوط کن ویا غذا ساز بزنید تا پوره بشه.
از الک رد کنید ،
گوجه فرنگی که از الک رد کردیم میزاریم رو گاز با شعله متوسط نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وشکر قهوه ای وشکر سفید وسرکه ویک قاشق رب تفت داده شده میریزیم
نشاسته ذرت رو تو آب سرد حل کرده بهش اضافه میکنیم هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشه
سس هنگامی کهرو گازه ول نکنید. هم زود ته میگیره هم کناره هاش زود میسوزه از همین حالا بگم سس ته بگیره تلخ میشه
سس که به غلظت کافی رسید گاز رو خاموش کنید بریزید تو شیشه دردار وبزارید یخچال به مدت چند هفته تو یخچال ماندگاری داره به همین راحتی سس خوشمزه وبدون مواد نگه دارنده میتونید تو خونه تون درست کنید.
نشاسته ذرت پودری وسفیدرنگه اگر نداشتید مشکلی نیست نریزید خیلیا نصف قاشق ارد شیرینی پزی میریزین اگر با آرد شیرینی پزی درست کنید بعد از سرد شدن کمی سفت میشه ولی با نشاسته ذرت همچنان لطیفه
از نشاسته گندم استفاده نکنید بعد از سرد شدن سس خیلی سفت میشه
میخواید سس کچاپ فلفلی درست کنید کمی بیشتر پودر فلفل قرمز بریزید ویا بجای پودر فلفل قرمز یک دونه چیلی تند رو با گوجه بزارید رو گاز تا با گوجه بپزه
اگر گوجه تون بی رنگه یک قاشق رب بهش اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس گوجه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جگر وز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان
جگر وز ویا چگر پیج کیا عاشقشن✋️
خوشمزه ترین واصیل ترین غذای لرستان
من اینو عید خرم آباد دریاچه کیو خوردم خیییییلی خوشمزه بود جاتون سبز
شما تا حال خوردی؟کدوم شهر
اگر کمبود آهن دارید حتما درست کنید
جگر گوسفندی رو شسته کنار بزارید آبش کاملا بره
پرده چربی دیافراگم شکمی گوسفندی یک عدد شسته دمای محیط بزارید تا نرم بشه
سماق و نمک به میزان لازم
جگر رو برش بزنید مقداری نمک وسماق روش بپاشید و به سیخ بکشید
سیخ جگر رو روی پرده چربی بزارید یک لا بپیچند وبا خلال دندان فیکس کنيد
به صورت تکی هم میتونید پرده بپیچید وبعد بهدسیخ بکشيد
روی منقل ویا کباب پز کباب کنيد
عزیزان توجه کنید حتما جای باز کباب بشه به دلیل پرده چربی دود میکنه وشعله ور میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• بریم برای درست کردن همبرگر اونم از نوع خونگی خیلی خیلی خوشمزه و سالم 🤤
بچه ها اگر موافقید نون همبرگر و پست بعدی آموزش میدم خیلی خفن میشه 😍
اول بگم فست و فود و این دسته غذاها ادویه هاش خیلی مهمه و اگر بزنید همونقدر عطر و بوی عالی داره
من ادویه همبرگر و آماده از عطاری میگیرم همونجا برام ترکیب میکنن که میگم چیا هست
همبرگر خونگی
من از
یک کیلو ونیم گوشت که یک کیلو گوشت گوساله بود نیم کیلو گوشت گوسفندی استفاده کردم
دویست گرم سویا که خیس دادم و بعد آبش رو کشیدم
یک کیلو پیاز چرخ شده و آبش کشیده شده
ادویه ها شامل
نمک فلفل زردچوبه پولبیبر (فلفل قرمز ترکی)
پاپریکا. کاری
ادویه همبرگر (پودر سیر.پودر انبه.دارچین . پودر خردل.جوز هندی.زنجبیل.پوذر تخم گشنیز)
ادویه ها رو نوشتم حالا هر کدوم رو داشتید نصف ق چ بریزید ازش یا آماده تهیه کنید
من گوشت و سویا رو چرخ کردم پیاز هم چرخ کردم آبش رو گرفتم و ادویه هارو زدم و حسابی ورز دادم تا چسبنده بشه همیشه بعد ١٢٠ گرمی کردم و قالب زدم بین دو نایلون و گذاشتم فریزر یا سرخش میکنم یا تو دستگاه سرخ کن میزارم
به شدت خوشمزه میشه نوش جان ❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر خونگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• راحتترین و خوشمزه ترین پیراشکی همینه اصلا انقدر نرمه تو دهن آب میشه خیلی خیلی عالیه 😍درست نکنی ضرر کردی 🤤
خودتون ببینید با روغن خیلی کم سرخ کردم
اميدوارم این آموزش و دونش داشته باشید 🥰
مواد لازم
آرد 400 گرم هر پیمانه آرد ١٢۵ تا ١٣٠ گرمه
کره ٣ ق غ
شکر ٣ ق غ
نمک یک دوم ق چ
خمیر مایه فوری یک ق غ
تخم مرغ یک عدد
شیر یک پیمانه
آرد الک بشه خمیر مایه و شکر و نمک اضافه بعد کره ذوب شده شیر و تخم مرغ خمیر که جمع شد یک ربع با دستگاه یا دست ورز بدید تا خمیر لطیف و سطح صافی به دست بیاد بعد تو ظرف چرب شده یک ساعت استراحت بدید بعد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر و با وردنه باز کنید و با لیوان یا کاتر قالب گرد بزنید و بچینید تو سینی زیرش کاغذ روغنی بزارید یا چرب کنید پیراشکی های قالب زده رو نیم ساعت استراحت دوم بدید روش هم پارچه بکشید خشک نشه
در آخر با مقداری روغن سرخ کنید و میشه هم ساده سرو کرد هم داخلش رو باشکلات کرمفیل یا کرم پیراشکی پر کرد
نوش جان 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• .
وای اگر بدونید چقدر خوشمزه و راااااحته عاشقش میشید نه شیر میخواد نه خامه نه شکر 🤤😍بعد چقدر هم زیاد میشه اصلا یخی نمیشه نرم و عالیه
این مقداری که میبینید
شش عدد موز حلقه شده
یک ونیم ق غ پودر کاکائو
حدود یه لیوان آلبالو هسته جدا شده
و عسل که شما میتونید برای هرکدوم بچشید و کم و زیاد کنید یا حتی شکر هم میشه
موزها و حلقه کنید و بزارید فریزر یخ بزنه
بعد به سه قسمت مساوی تقسیم
اولی رو با پودر کاکائو و سه ق عسل میکس کنید
دومی رو بازهم سه ق عسل و آلبالو میکس کنید
سومی رو با یک تا دو ق عسل میکس کنید
حالا آماده اس بریزید تو ظرف و بزارید یخچال تا یخ بزنه
تمام نوش جونتون 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تهدیگ ماستی😋😍
اگر به تخم مرغ حساسیت دارید حتما این ته دیگ رو درست کنید
ته دیگ ماستی بدون تخم مرغ
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید
برای ته دیگ ماستی ویا ته جین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
سه کفگیر برنج آبکش شده ، سه قاشق ماست چکیده .
ماست وزعفران خوب بزنید کمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید وچند قاشق روغن مایع بریزید تا داغ شه مخلوط برنج وماست رو بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید وقتی که صاف ویکدست شد برنج سفید رو به آرامی روش بریزد هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید تکه های سینه که از مرغ حلزونی باقی مانده بود با کمی روغن تفت دادم کمی زرشک وپیاز داغ بهش اضافه کردم وروی برنج سفید ریختم وکفگیر بعدی برنج رو بریزید.
دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم من زیرش شعله پخش کن گذاشتم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید
عزیزانی که ماستشون شله سفت نیست یک ساعت بریزید تو کیسه نخی تا آب اضافیش جدا بشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فسنجون_با_گوشت_قلقلی👩🍳
.
مواد لازم :👇
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گردو ۳۰۰ گرم
رب انار ۶ قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
نمک نصف ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
(این مقدار مواد برای ۴_۵ نفر کافیه 👌🏻)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کدو سبز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوكوى_كدو_سبز
✍🏻مواد لازم
كدوسبز:4-5عدد
جعفري:1/2پيمانه
پيازچه:1/2 پيمانه
شويد:1/3 پيمانه
تخم مرغ:2عدد
آرد:1/3 پيمانه
پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ
فلفل سياه:1ق چ خ
بكينگ پودر: 1 ق م خ
نمك:به مقدار لازم
✍🏻طرزتهيه
كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وافل
مواد لازم: (برای 6 عدد وافل)
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر شیر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
حدود 2.5 الی 3 استکان آرد (استکان کمر باریک ترک ، یک استکان آرد حدود 50 گرم است)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام سس مایونز برسد خوب هم بزنید. سپس بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کنترل بریزید تا قوام مایه وافل مثل فیلم شود. از مایه کیک کمی غلیظ تر باشد. ابتدا دستگاه وافل را چرب کنید و یک ملاقه از مایه وافل بریزید. حدود 3_2 دقیقه بپزید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی وافل شکلات صبحانه بمالید و با میوه های مورد دلخواه خودتان تزیین کنید. میتوانید پودر قند بپاشید و یا با شکلات آب شده سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_بادمجان 🍆 😋
▫️بادمجان ۳ کیلوگرم
▫️سیر ۳ بوته
▫️سرکه ۲ لیوان
▫️نعنا خشک، پودر گلپر، نمک به مقدار لازم
🔸۱- بادمجانها را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجانها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجانها که نرم شدند آنها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
۲- نمک و سیر خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجانها اضافه کنید.
۳- ظرفی که میخواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
۴- هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر میخواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجانها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
۵- در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی👆🏻👆🏻
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید👇🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای صبحانه فقط نون پنیر کره مربا نخورین از این چیزا هم درست کنین تا طعم واقعی صبحانه حس کنین😉😍😁
کرپ بازلاما🍕🍳
👈مواد لازم
2عدد تخم مرغ
2قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق چای خوری نمک
1/5لیوان شیر
1/5لیوان آرد
جعفری و شوید خرد شده
پنیر کاشار یا پنیر پیتزا رنده شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور پاکورا ساده هست که بسیار خوش طعمه...لایه بیرونی ترد و داخل اون بافتی نرم و کاملا پوک داره👌😍
#پاکوره
آرد نخود 1 لیوان
آرد نخود را از عطاریها تهیه کنید.
آرد سفید نصف لیوان
خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
آب ولرم نصف لیوان
مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد
پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری
نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم
.
ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید.
خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود.
اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود.
سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف پاکوره ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده و خوب طلایی شوند.
در پایان پاکوره های طلایی شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
میتوانید به مواد خمیری قبل از استراحت سوسیس نگینی سرخ شده یا مرغ پخته و نگینی و یا سیب زمینی آبپز نگینی اضافه و بعد از استراحت خمیر در روغن سرخ کنید.
روغن داغ و حرارت ملایم باشه تا کاملا مغز پخت شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛