مرغ ترش
يك غذاي بي دردسر خوشمزه اسان و البته سالم 🤗
كليپ و ب دقت ببينيد عزيزان ، مواد لازم سينه مرغ نصف سينه ، فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد پياز بنفش١ عدد متوسط ، جعفري و نعنا خرد شده يك چهارم ليوان ، مواد مرینت مرغ ( رب انار ملس ۱ ق غ ، رب انار ترش ۱ ق غ ، ارده ۱ ق غ ، سس کچاپ ۱ ق غ ، رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، رب الوچه ۱ ق غ ، و تفاله غوره ۲ ق غ خوب اول سینه مرغ و ب اندازه های یکسان کات کنید و داخل موادی ک گفتم بریزید و اجازه بدید یک ساعت مرینیت بشه ، بعد فلفل دلمه ای و پیاز را طبق کلیپ برش بزنید ، سیخهای چوبی و یکساعت بخیسونید یا چرب کنید ( باعث میشه نسوزه حتی اگر تو فر بزارید)
شروع کنید ب سیخ کردن و بعد داخل ماهی تابه گریل و چرب کنید و جوجه ها رو بچنید و اجازه بدید تا دو طرفش کاملا بپزه، طعم بینظیر این جوجه رو حتمن تست کنید 😍 بعد از پخت ، جعفری ساتوری شده و نعنا خرد شده روی جوجه ها بپاشید و سرو کنید( دوستان توجه کنید ، میتونید از این مرینیت برای گوشت هم استفاده کنید ) ( دوستان اضافه میکنم ، این روش من هست ، چیدمان این کباب مدل مدیترانه ای هست و اون سبزی های خرد شده ک روش ریخته میشه ، اما من با توجه ب ذائقه ایرانی از انواع رب و طعم ترشی توش استفاده کردم ، امیدوارم لذت ببرید)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مثلثی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مثلثی
مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1استکان شکر(70 گرم)
1استکان شیر(100 گرم)
1استکان روغن مایع(80گرم)
2استکان آرد(100گرم)
1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
1قاشق مرباخوری بگینک پودر
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
برای سس
1پاکت یا 200 گرم خامه
1بسته یا 80 گرم شکلات شیری
برای کاور کردن
5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را
افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی
با هم ترکیب کنید.
مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به
مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از
30 دقیقه با خلال دندان تست کنید .
از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد
شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب
شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا
باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسرول مرغ و سیب زمینی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
کاسرول مرغ و سیب زمینی🥔🥘
مواد لازم:
برای لایه سیب زمینی:
4 عدد سیب زمینی بزرگ
2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، آویشن، فلفل سیاه
نمک طبق ذائقه
برای مخلوط مرغ👇
2 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز
1-2 حبه سیر
1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای
1/2 لیوان نخود فرنگی آب پز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
200 میلی لیتر آب داغ
فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را ورقه ای برش بزنید و با ادویه ها، نمک، روغن زیتون خوب مخلوط کرده کف ظرف مخصوص فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم و طلایی شوند،سپس مرغ ها خرد شده را با روغن در تابه داغ شده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دادن را 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید بعد کاپیا را اضافه کنید و در آخر نخود فرنگی را اضافه کرده، هم بزنید و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده ،کمی تفت داده سپس نمک و ادویه، آب داغ روی آن ریخته و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و مخلوط مرغ را روی سیب زمینی هایی که از فر خارج کرده بریزید .روی آن پنیر رنده شده بپاشید و مجدد در فر گذاشته تا پنیر آب شود روی آن برشته شود،نوش جان😘👌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مسمای_مرغ_بادمجان
طرز تهیه
مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون
ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه
توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است
نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه
سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_خيس_تركيه_اي
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1/5 ليوان
شير 1/5 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
بكينگ پودر 1 ق م
وانيل 1 ق م
آرد 2 ليوان
پودر كاكائو 4 ق غ
ابتدا شير،شكر،روغن مايع و وانيل را باهم مخلوط كرده چند دقيقه باهمزن ميزنيم يك ليوان از مايع برداشته كنار ميگزاريم بعد تخم مرغارو دونه ب دونه اضافه كرده همزده و ارد و بكينگ پودر را باهم سه بار الك كرده و اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني همزده و داخل قالب ك كاغذ روغني پهن كرديم مايع كيك را ريخته داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 35 دقيقه قرار ميدهيم بعد از پخت كيك يك ليوان از مايع ك برداشته بوديم روي كيك ريخته ميزاريم تا جذب كيك بشه بعد سرو ميكنيم.
رسپی امتحان شده👌👌👌
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از آشپزخانه کوچیک من آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گوینــد
🍃سـلام صبح
🌸طلایی ترین کلیــد
🍃برای ورود به قلبهاست
🌸پس صمیمی ترین
🍃ســـــلام
🌸تقدیم به شمامهربان ها
🍃امیدکه طلـوع امروز
🌸آغاز بهترین ها برایتان باشد
🌸صبح زیبـاتـون بـخیر
#پیتزا_گوشت
مواد لازم
گوشت چرخکرده 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
پونه 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پیاز خرد شده 1 پیمانه
سیب زمینی به تعداد لازم
گوجه رنده شده به مقدار لازم
سس بشامل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف 500 گرم گوشت چرخکرده را با 1 عدد تخم مرغ، 1 پیمانه آرد سوخاری، 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری پونه، 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه، 1 قاشق چای خوری نمک و 1 پیمانه پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند، بعد مواد آماده شده را به اندازه یک کوفته کوچک برداشته و کف دست آن را گرد می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم. سپس سیب زمینی ها را برش می زنیم و کف ظرف و دیواره های ظرف می چینیم سپس کوفته هی پخته شده را کف ظرف می چینیم و بین آنها را برش های سیب زمینی قرار می دهیم تا به هم نچسبیده باشند.
سپس بر روی کوفته ها یک قاشق غذاخوری گوجه رنده شده می ریزیم و بر روی کل مواد سس بشامل می ریزیم و با برس سیب زمینی های اطرف را به روغن زیتون آغشته می کنیم سپس مقداری جعفری و پنیر پارمسان روی سس بشامل می ریزیم و به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پخته شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتی سیب زمینی
حدودا برای 8 عدد
گوشت چرخ کرده 100 گرم
سیب زمینی 5 تا 6 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه 1 ق غ
کره هم در صورت تمایل 1 ق غ
پنیر پیتزا اختیاری مقداری
سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین .
پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم .
از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه .
من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر .
بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزیجات سرخ شده در فر(با سس)
مواد لازم:
3 عدد کدو
3_2 عدد هویج
3 عدد فلفل قرمز
3عدد فلفل سبز
برای سس ماستی:
2 قاشق غذاخوری ماست چکیده
3 قاشق غذاخوری ماست معمولی
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2_1 حبه سیر
طرز تهیه:
هویج ، فلفل قرمز ، فلفل سبز و کدو را به شکل خلالی باریک خرد کنید . من قسمت داخل کدو را به خاطر اینکه له میشود استفاده نکردم شما میتوانید استفاده کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بذارید.(بعضی از کاغذ های روغنی برای اینکار مناسب نیست میتوانید کاغذ روغنی نذارید) سبزیجات خرد شده را داخل سینی فر بریزید و نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و روغن زیتون را روی سبزیجات بریزید و با دست هم بزنید. در فر 170 درجه حرارت بالا و پایین از قبل گرم شده بذارید و بپزید. برای من زمان پخت 25 دقیقه شد. گاهی هم بزنید و با چنگال کنترل کنید اگر سبزیجات نرم شدند از فر بیرون آورید. بعد از سرد شدن داخل ظرف سرو بریزید. ماست ، مایونز و سیر رنده شده را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی سبزیجات بریزید. میتوانید با ذرت و شوید تزیین کرده سرو کنید. نوش جان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات سرخ شده در فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنسل مخصوص
سینه ی مرغ ۳ عدد
گوجه ۲ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
لوبیا پخته شده یک پیمانه
مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یک ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا سینه های مرغ رو طبق ویدئو به دو قسمت تقسیم کنید رو به نمک و فلفل آغشته کنیدو در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده و هر دو طرف آن را در ترکیب کره و روغن خوب سرخ کنید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و در یک کاسه ی بزرگ گوجه فرنگی ، سیر ، پنیر، لوبیا و مایونز را کاملا با هم مخلوط کنید ومرغ ها را در سيني فر قرار دهید و سطح اون رو با این مخلوط پنیری بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر ذوب بشه و نوش جان کنید❤
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی
آرد سبوسدار ۳ ق
شکر ۳ چهارم لیوان
آب دو تا سه لیوان
زعفرون،دارچین،زنجبیل،زردچوبه
کره یا روغن زرد دو قاشق
اول آردو با حرارت کم تفت میدیم خامیش که گرفته شد روغنو اضافه میکنیم با اونم یه تفت کوچولو میدیم و آب سرد رو اضافه میکنیم با همزن دستی میزنیم تا گلوله گلوله نشه..ادویه ها رو اضافه میکنیم و همچنین شکرو..واجازه میدیم تا با حرارت خیلی کم دم بیاد وبه روغن بیفته..ایزی ایزی تامام،به همین راحتی وخوشمزگی
نکته اول:میتونین از زیره یا ادویه های دیگه که دوست دارین استفاده کنین
نکته دوم:آردتون سبوسدار باشه خیلی مقویتره
نکته سوم:به جای شکر میشه از نبات،شیره انگور هم استفاده کرد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_خوشمزه🥧🥮
برای کرم
1 عدد تخم مرغ
شکر 50 گرم یا یک چهارم پیمانه
نصف ق غ آرد
کمی وانیل
شیر 125 میلی لیتر یا نصف پیمانه
25 گرم کره
برای مایه کیک
2 عدد تخم مرغ
120 گرم شکر یا سه پنجم پیمانه
شیر 40 میلی لیتر یا یک ششم پیمانه
خامه ترش یا خامه صبحانه 80 گرم یا کمی کمتر از نصف پاکت
80 گرم کره یا 90 میلی لی تر یا یک سوم پیمانه روغن مایع
آرد 220 گرم
بکینگ پودر 8 گرم یا یک ق غ سرصاف
کمی وانیل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنه_آلفردو
مواد لازم:
ماکارونی پنه: 450 گرم
سینه مرغ: 500 گرم
قارچ: 400 گرم
شیر: 2.5 پیمانه
پنیرپارمزان: 100 گرم
خامه: 200 میلی لیتر
آرد: 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه: 4 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
سیر: 4 حبه
عصاره مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، آویشن و آبلیمو: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیر را رنده می کنیم.
سینه مرغ را بصورت نگینی کوچک ریز می کنیم.
سیر را با نصف کره و مقداری روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ سینه مرغ، قارچ و کمی آبلیمو ریخته تا تمام مواد با هم بپزند.
ماکارونی را داخل آب جوش می پزیم و بعد آبکش می کنیم.
برای تهیه سس، آرد را با مقداری روغن و کره باقیمانده تفت داده، شیر را اضافه می کنیم و تند هم می زنیم، پس از جوش آمدن و غلیظ شدن، خامه، پنیرپارمزان، پودرسیر، عصاره مرغ و آویشن را ریخته و هم می زنیم، شعله را خاموش کرده نصف جعفری تازه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
به سینه مرغ و قارچ پخته شده، ماکارونی و سس را اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.
موقع سرو می توانید غذای خود را با پنیرپارمزان، جعفری تازه، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای تزئین کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
سینه مرغ را بصورت نواری نازک هم می توانید ریز کنید.
ماکارونی را داخل آب جوش با مقداری نمک و روغن بپزید حتی بیشتر از زمانی که روی بسته نوشته شده، چون در این روش ماکارونی را دم نمی کنیم.
آرد در حدی تفت بدید که بوی خامی آن گرفته بشه و تغییر رنگ نده.
شیر کم کم به آرد اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله نشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنه آلفردو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سیب زمینی و زیتون سبز
مواد لازم:
2 عدد سیب زمینی آب پز شده
2 عدد فلفل قرمز کبابی شده (فلفل ترکیه ای ، فلفل را کبابی کنید و پوست فلفل را بکنید)
1 کاسه زیتون سبز شکسته
5_4 ساقه پیازچه
مقداری جعفری و شوید
2 عدد لیمو
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 استکان روغن زیتون (میتوانید کم یا زیاد بریزید)
طرز تهیه:
تمام مواد را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و سرو کنید. نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی و زیتون سبز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛