فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروزقشنگ است
🌿ازلطف خداوند
🌸هوای دڸ ما
🌿صاف وقشنگَ است
🌸ای خدا تودرایݧ صبح طلایی
🌿نظری بر دڸ ما کن
🌸حیف است نبریم لذت ایام
🌿که امروز قشنگ است
🌸ســـــلام
🌸پـراز شـادی و برکت
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان
مواد لازم:
آب گرم ۷۵۰ گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) ۷ گرم یا مخمر آبجو تازه ۵ گرم
شکر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت ۵٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١۵ دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاهما جون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لاهماجون
به معنای گوشت و خمیر 😊 ،
پیتزای ترکی خوشمزه و خوش خوراک که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز و... میل می کنند .
طرز تهیه
برای خمیر
کره یا روغن مایع ۱۵ گرم (۱ ق غ)
آب ولرم ۱۰۰ میلی (تقریبا نصف لیوان)
شیر ولرم ۳۰ میلی (۴ تا ۵ ق غ)
نمک نصف ق چ
پودر خمیر مایه ۴ گرم ( حدودا ۱ ق م)
آرد سفید حدودا ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان)
مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ تا ۲ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
نمک و فلفلبه میزان لازم
جعفری خرد شده ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع (آفتابگردان ، کنجد و ...) ۱ ق غ
برای تهیه خمیر :
برای اینکه خمیر مایه رو عمل بیاریم ، آب ولرم داشتم که بهتره برای عمل اومدن از یه کم شکر حدودا یه قاشق مربا توری داخلش ریختم و خمیر مایه رو اصافه کردم و مخلوط کردم درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه کره نرم ، شیر و و خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم و مخلوط کردم و آرد رو الک کردم و کم کم ریختم ارد میزانش تقریبیه کم کم ریختم و شروع کردم ورز دادن ، ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . نمک هم اصافه کردم . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم ۴۵ تا ۶۰ دقیقه برای استراحت باشه.
.
مواد گوشتی :
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز و رب گوجه رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم ، گوشت چرخ کرده و جعفری و و نمک و فلفل و روغن رو هم اضافه کردم و میکس کردم .
خمیر رو بعد از استراحت پفش رو با کمی ورز گرفتم و روی سطح کار کمی آرد پاشیدم و با وردنه نازک باز کردم و قالب زدم و توی سینی فر چرب شده قرار دادم . می تونین خودتون چونه بردارین و کف سینی پهن کنین . من باز کف سینی پهن کردم تا باز هم نازک تر بشه .
روش از این مواد گوشتی مالیدم یه لایه نازک .
فر هم از یه ربع قبل روشن کردم داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بستگی داره که چه سایزی و چه شکلی درست کنین من کوچیک درست کردم و ۱۲ تا این شکلی شد 😊 برای ۳ نفر این میزان مواد خوبه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كوكوى_كدو_سبز
✍🏻مواد لازم
كدوسبز:4-5عدد
جعفري:1/2پيمانه
پيازچه:1/2 پيمانه
شويد:1/3 پيمانه
تخم مرغ:2عدد
آرد:1/3 پيمانه
پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ
فلفل سياه:1ق چ خ
بكينگ پودر: 1 ق م خ
نمك:به مقدار لازم
✍🏻طرزتهيه
كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا
طرز تهیه
سس سفید ....به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری ارد سفید لازمه من چون کره دوست ندارم کمی روغن توی ظرف بریزید و ارد را خیلی کم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دمای معمولی را اضافه وخیلی سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتی یکدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر می شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود
مواد گوشتی.... عین مواد ماکارونی درست کردم وقارچ هم اضافه کردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره
ادامه کار..... این لازانیای نیمه پخت زرماکارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولی بذارید واستفاده کنید ودیگه نگران اینکه لازانیا بشکنه نیستید کف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روی ان بچینید وبعد مایع گوشتی را وصاف کنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه کنیدمن از پنیر دالیا استفاده کردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروی ظرف را فویل بکشید ودر طبقه وسط فر با دمای 200درجه بمدت تقریبی 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی بشود
نکته.... میتونید روی گاز هم با همین دستور درست کنید فقط شعله کم باشه وشعله پخش کن بذارید ولی فقط پنیر اب می شود دیگه روش طلایی نمی شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست
پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم.
کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده
کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم
طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه
در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه
هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉
پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد
بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید
به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید
کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید
این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه
ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید #لازانیا_اشرف_پز
میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن).
پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉
واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با نون تست بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍مرغ کریسپی ( ترد و سوخاری ) 😍
موادلازم
_شیر دو لیوان
_آرد 1.5 فنجان
_ران مرغ 12 عدد
_پاپریکا 2 ق چ
_فلفل سیاه 1 ق چ
_نمک 1 ق چ
_پودر سیر 1 ق
_ریحان خشک 1 ق
_پودر کاری 1 ق
_آرد سوخاری 300 گرم
_روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان
.
در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در دمای 200 درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( 5 دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید )
پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید 😍نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛