#پيتزا_نان_تست
ى پيتزايى راحت و سريع براى وقتايى كه حوصله ى خمير بازى نداريد😬
هر موادى كه دوست داشتيد رو مثل مرغ پخته و خرد شده با قارچ، گوشت چرخ كرده يا سوسيس و كالباس فلفل دلمه و قارچ و يا هر چيز ديگه اى كه دوست داشتيد روخرد مى كنيد و يه تفت كوچيك هم بديد و بعد روى نون تستها رو سس قرمز)بزنيد و كمى پنير پيتزا بريزيدو بعد مواد روش بريزيدو كمى اويشن روش بپاشيددوباره پنير و بعد بذاريد توى فر تا پنير اب بشه
درجه ى ١٨٠ به مدت ١٠دقيقه تا يه ربع،همين كه پنير آب شد كافيه
به همین راحتی به همین خوشمزگی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👇👇👇👇👇👇👇👇
#سمبوسه_پنیری🔴
سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی نمک و آب و نصف قاشق روغن بپزینش.پیازداغ وگوشت چرخکرده رو داخلش سرخ کنین ...نوک قاشق رب گوجه فرنگی داخلش بریزین و تفت بدین.
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز هم بریزین و مخلوط کنین.
بذارین کمی سرد بشه و یه پیمونه پنیرپیتزای رنده شده و یه پیمونه هم جعفری ساطوری شده رو با موادتون مخلوط کنین و توی نون لواش بپیچین و سرخ کنین.
وقتی طلایی شد...روی دستمال آشپزخونه بذارین سمبوسه ها رو تا روغن اضافی شون گرفته بشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سمبوسه_باساندویچ_ساز
چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید.
مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ماهیچه
#باقالی_پلو
برای ماهیچه امروز سه تا پیاز بزرگ رو خلالی کردم و تفت دادم تا سبک بشه.
ادویه مخلوط،دارچین،پودرسیر،فلفل سیاه و دوقاشق زعفران اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم بعد ماهیچه ها رو روی پیاز گذاشتم و مخلوط کردم تا ماهیچه هم تفت بخوره و بعد یک استکان آب اضافه کردم و شعله رو کم کردم تا ماهیچه کاملا بپزه و جابیفته و درپایان کمی نمک اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔷 #كيك_نوتلا
مواد لازم
▫️آرد ۲ لیوان
▫️تخم مرغ ٤ عدد
▫️شیر ۱ لیوان
▫️روغن مایع ۱ لیوان
▫️پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
▫️بیکینگ پودر ٢/٣ قاشق غذا خوری
▫️نوتلا ۳ قاشق غذا خوری
▫️شکر ۱ لیوان
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده کف کند بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده دوباره هم میزنیم .
نوتلا و پودر کاکائو را اضافه کرده آرد را دو بار به همراه بکینگ پودر الک کرده اضافه میکنیم به وسیله ی لیسک هم میزنیم
♦️وقالب را چرب کرده مواد را میریزیم در دمای ۱۷۰ به مدت ٤٥دقيقه
♦️روي كيك رو با نوتلا تزيين ميكنيم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شوید_پلو_با_پلوپز
دستور تهیه
به ازای هرپیمانه برنج یک تا یک ونیم پیمانه اب نیاز داریم البته بستگی به جنس برنج داره اگر برنج محلی باشه همون دوبرابر اب کافیه اگر برنجتون هندی هست دوبرابر باشه فقط یک پیمانه بیشتر بریزید
من سه پیمانه پلوپز برنج پاکستانی را شستم با هفت پیمانه اب جوش یا اب معمولی فرقی نداره با نصف قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق روغن ودر صورت تمایل کمی زردچوبه و شوید را اضافه کردم وگذاشتم بجوش بیاد وگاهی هم بهم زدم ابش که کاملا کشیده شد دم کردم دجه پلوپز را تا اخر چرخوندم خودش کم کم بر می گرده به نقطه اول حدود یک ساعت زمان می بره وبعدش یه پلوی خوشمزه عین پلوی ابکش شده دارید با مرغ یا گوشت یا تن ماهی میل کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔷 #دلمه_فلفل
طرز تهیه
اول از همه حدود دویصت گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه مثل نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری خوب تفت بدید.
بعد بهش سبزی اضافه کنید از هر کدوم دوقاشق غذاخوری.شامل تره جعفری ریحان و ترخون.ترخون یکم کمتر باشه چون تلخ میشه.من ترخونم خشک شده بود.
بعد حدود یک پیمانه لپه پخته اضافه کنید و یک پیمانه برنج پخته و همچنین دو قاشق رب گوجه فرنگی و خوب تفت بدید.
فلفل دلمه آماده کنید و پر کنید از مواد.کنار هم بچینید با خلال دندان وصل کنید تا باز نشن.بین فلفل ها رو مواد دلمه بریزید و جداگانه رب گوجه فرنگی تفت بدید با کمی زردچوبه و آبغوره بریزید تا رقیق بشه.بعد لابه لای فلفل ها بریزید تا خوب پر بشه.و روی حرارت بذارید تا بپزه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#ژله_رنگین_کمان_سوپرایز
طرز تهیه:
از 4 رنگ ژله استفاده کردم
هر کدوم رو با دو سوم لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد از سرد شدنش تقسیم بر 2 کردم و تو یک قسمت یک سوم لیوان اب سرد و تو یک قسمت یک سوم لیوان شیر اضافه کردم تو یک قالب مستطیل اول ژله شفاف ریختم بعد از اینکه خودشو گرفت ژله مخلوط شیر رو ریختم همینطور ادامه دادم تا رنگها کامل شد.
2بسته ژله الوئه ورا رو تو ظرف ریختم 1و نیم لیوان اب جوش اضافه کردم بعد از سرد شدن یک و نیم لیوان شیر اضافه کردم قالبم رو چرب کردم 1 ساعت گزاشتم فریز بعد مقدار از مایع حاضرشده رو جدا کردم بهش رنگ خوراکی اضافه کردم تو حفره های ریختم وقتی خودشو کرفتم. مقداری از ژله الویه ورا رو تو قالب ریختم گزاشتم خودشو گرفت
ژله رنگین کمانمون که حاضر شد رو از قالب جدا میکنیم میزاریم وسط قالب رویه ژله الوئه ورا که خودشو گرفته ،
بقیه ژله الوئه ورا مخلوط با شیر رو ریختم روش بعد هم تو ظرف برگردوندم.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کلوچه_کنجدی_نرم
مواد لازم
بکینگ پودر ۱ ق غ
کنجدبه مقدار لازم
نمک ۱/۴ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر هل ۲ ق چ
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
ماست ۳ قاشق غذاخوری پر
طرزتهیه:
🔸ابتدا تخم و مرغ و شکر و هل رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
🔸ارد،نمک، وانیل رو الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا.
نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
🔸از فریزر که بیرون اوردیم اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم. و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. (اگر مواد به دستتون چسبید کمی اب بزارین کنار دستتون هرازگاهی دستتون رو نم دار کنید) تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه تا زمانی که خیلی کم زیرش تغییر رنگ بده میپزیم حدودا 10 تا 12 دقیقه
🔸برای دو رنگ شدن میتونید یه قاشق پودر کاکائو به نیمی از مواد بزنید تا دونوع کلوچه داشته باشید
این مقدار مواد حدودا 22 تا 25 عدد کلوچه متوسط میدهد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#توپک_مرغ
یه پیش غذا و یه غدای خوش خوراک و خوشمزه که برای بچه ها هم اتفاقا خوبه . برای مهمونی ها هم گزینه خوبیه 😊. .
برای حدودا ۱۰ تا
گوشت مرغ ۳۰۰گرم (من از سینه مرغ استفاده کردم می تونید مخلوط ران و سینه استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
پنیرپیتزا ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ ق غ
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
.
گوشت مرغ بدون استخوان رو من داخل غذاساز ریختم . می تونید داخل چرخ گوشت هم بریزید و چرخ کنید .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم پیاز و سیر رو به سینه مرغ اضافه کردم جعفری و یک عدد تخم مرغ و پنیر پیتزا و نمک و زردجوبه و فلفل اصافه کردم و مخلوط کردم .
توی یه ظرفی آرد سوخاری و ظرف دیکه آرد سفید و در دیگری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم .
ازمواد مرغیم یه گوله به اندازه گردو کمی بزرگتر برداشتم و گرد کردم و اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری غلتوندم . یه کم مواد مرغی به دستمون می چسبه ، دستتون رو میتونین با آب خیس کنین تا نچسبه .
توی یه ظرف کوچیک گود روعن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا گرم بشه و بعد این توپک هام رو توش انداختم و سرخ کردم .
بعد هم بعد از سرخ شدن توی یه آبکش یا یه پارچه بزارین تا روغنش بره و بعد هم سرو کنین . فوق العاده خوشمزه است .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_مرغ
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍝
#ترشی_ﻣﺸﻬﺪﻱ
ﮔﻞ ﻛﻠﻢ ﺳﻪ ﻟﻴﻮﺍﻥ
ﻫﻮﻳﺞ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ
ﺳﺎﻗﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﻱ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺩﺭﺷﺖ
ﺳﻴﺮ ﻳﻚ ﺑﺘﻪ
ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ ﺷﺶ ﻋﺪﺩ
ﮔﻮﺟﻪ ﺩﻭﻛﻴﻠﻮ
ﺳﺮﻛﻪ ﻧﻤﻚ ﺍﺩﻭﻳﻪ
ﺳﺒﺰﻱ ﻣﻌﻄﺮ ﺗﺮﺧﻮﻥ ﻣﺮﺯﻩ ﺟﻌﻔﺮﻱ ﮔﺸﻨﻴﺰ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ
ﺗﻤﺎﻡ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺕ ﻧﮕﻴﻨﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺭﻳﺰ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﻳﻪ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﺧﺸﻚ ﺷﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺭﺍﺭﺳﻴﺪﻩ ﻭﺷﻞ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﭘﻮﺳﺘﺸﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﺪﻩ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻦ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻴﻜﺲ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ
ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﺴﺖ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﻳﻚ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻭﻧﺼﻔﻲ ﺳﺮﻛﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ ﺳﺮﭘﺮ ﻧﻤﻚ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﺯﺩﻩ ﺑﻌﺪﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﻦ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﻢ ﺯﺩﻡ ﻛﻪ ﺗﻨﺪ ﺑﺸﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﻴﺸﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺧﺸﻚ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺷﻴﺸﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺗﺎﺳﺮﻧﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺷﻮﻧﻮ ﻣﺤﻜﻢ ﻣﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﻣﻴﻞ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻳﻦ ترشیو ﺗﺮﺟﻴﺤﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻯ کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکو_سیب_زمینی
مواد لازم برای دو نفر👇👇 سیب زمینی پخته شده ۳ عدد (ب اندازه ای باشن ک تو مشت جا بشن)
پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۱ عدد (در مشت جا بشه)
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری یا خمیر باگت پودر شده ۳ قاشق ( من از خمیر باگت ک خودم خشک کردم استفاده کردم)
نمک ب مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
اول از همه سیب زمینی را رنده درشت میکنیم. بعد پیاز رنده شده ک آب آن را هم گرفتیم رو ب سیب زمینی اضافه میکنیم. تخم مرغ و ادویه ها را هم اصافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد قاشق قاشق پودر سوخاری رو اضافه میکنیم. تا خمیرمون از چسبندگی خارج بشه ولی سفت نشه. کنار دستمون یه کاسه اب میزاریم اول دستمون رو مرطوب میکنیم و بعد ب اندازه ی نارنگی از خمیر کوکو بر میداریم و در روغن داغ میزاریم. ( توجه کنید ک حتما روغن داغ باشه، تابه نچسب باشه، و حتمااااا کوکو کاملا سرخ بشه بعد برگردونید.) با این رسپی خیالتون راحته ک کوکوهاتون اصلا وا نمیره
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱