eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کباب_تابه_ای من‌برای درست کردن کباب تابه دوتا پیاز متوسط رو رنده میکنم و با چهارصد گرم‌گوشت چرخکرده مخلوط میکنم و بهش زردچوبه،نمک، فلفل و ادویه میزنم و خوب ورز میدم و بعد به شکل دلخواه فرم‌میدم‌و تو تابه میچینم.وقتی گوشت کمی آب انداخت سیب زمینی رو نازک‌ میکنم‌، به همراه گوجه فرنگی روی گوشتها میچینم‌..آب گوجه فرنگی که به خورد کبابها بره خیلی خوشمزه ترش میکنه. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو_پودر_گوجه🍅 ✅گوجه ها را مثل فیلم برش زده، روی سبد روبروی آفتاب یا جلوی پنکه خشک کنید. 👌واسه استفاده در خورشت قیمه و غذاهای ربی محشره😋 @ashpaziykhs
موادلازم📝 گندم پوست کنده : 3 پیمانه نخود : نصف پیمانه عدس : نصف پیمانه لوبیا سفید : نصف پیمانه لوبیا قرمز : نصف پیمانه لوبیا چشم بلبلی : نصف پیمانه لوبیا چیتی : نصف پیمانه گوشت با استخوان ( دنده و سرسینه گوسفند ): 500 گرم پیاز متوسط : 3 عدد سبزیجات خرد شده (تره ، جعفری، برگ چغندر، گشنیز و اسفناج ): ⅕ کیلو روغن : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم نعناع داغ : به مقدار لازم سیر داغ : به مقدار لازم ✍طرزتهیه: ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را چند بار تعویض کرده و هر کدام را جداگانه می پزیم. گوشت را نیز جدا می پزیم. گندم را هم شسته و به صورت جداگانه می پزیم. پس از پخت کامل گندم آن را با چرخ گوشت 2 بار چرخ می کنیم. پس از پخته شدن گوشت استخوان هایش را جدا کرده و گوشت را ریش ریش می کنیم. سپس نخود ، لوبیا، عدس ، گندم ، نمک ، فلفل و آب گوشت را با هم روی حرارت می گذاریم تا با هم بپزند. سپس به مقدار لازم آب به مواد اضافه می کنیم. زمانی که مواد کمی جا افتاد و پخته شد سبزی خرد شده را نیز به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد . رنگ سبزی باید تغییر کند و کاملا جا بیفتد سپس گاز را خاموش می کنیم.(می توانید برای کش دار شدن بیشتر آش پس از پخت کامل همه مواد آنها را با گوشت کوب برقی و یا گوشت کوب معمولی مقداری بکوبید.) در نهایت آش را در ظرفی ریخته و با نعناع داغ و سیر داغ و کشک تزیین می کنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_شله_قلمکار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😍😍 🎀املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخممرغ است. 🎀برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره میریزند. 🎀وقتی روغن داغ شد تخممرغهای همزده شده را به آن اضافه میکنند. 🎀گاهی املت آماده را تا میکنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار میدهند. ✅برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیدهٔ تخممرغ که جداگانه همزده شده (یا تمام تخممرغ همزده شده) شیر، خامه یا حتی آب میافزایند. با این روش در مایع اولیه حبابهایی ایجاد میشود. چون تخممرغ به سرعت پخته میشود، حبابها درون آن حبس میشوند و بافتی نرم و سبک به املت میدهند. ✅با اینکه قرار است دستور پخت انواع املت ها را برایتان بنویسیم، اما هیچ کدام طعم و مزه املت گوجه فرنگی خودمان را ندارد. مخصوصا که با نان سنگک تازه و پرکنجدی همراه با سبزی خوردن تازه بخورید. 🔴مواد لازم👇 ✨گوجه فرنگی ۵=عدد ✨تخم مرغ =۲عدد ✨پیاز =۱عدد کوچک ✨رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری ✨نمک فلفل اودویه ومقداری زردچوبه به میزان لازم 🔴طرز تهیه👇 ♨️اول پیاز را خوب ریز کرده و در روغن داغ کاملاً سرخ کرده کمی زردچوبه به آن می زنیم تا طلائی شود و بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده یا رنده می کنیم بهتر است پوست آنها را کنده و در تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم تا خوب نرم شود. ♨️وقتی خوب نرم شد مقدار ربی را که داشتیم اضافه می کنیم و همینطور نمک فلفل ادویه وقتی مواد کاملاً سرخ شد تخم مرغ ها را جدا زده و به مواد اضافه کرده و روی شعله کم بهم می زنیم تا کمی عسلی شود املت ما آماده است. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#املت_گوجه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوفته_مرغ_باپنیر سینه مرغ چرخکرده 500 گرم خرده نان 40 گرم پنیر پارمسان رنده کرده 120 گرم سیر له کرده 3 حبه پیاز رنده کرده یک‌دوم عدد کوچک ریحان تازه، خرد کرده 2 ق س جعفری تازه، خرد کرده 2 ق س نمک 1/2 ق چ فلفل سیاه تازه 1/2 ق چ تخم‌مرغ همزده 1 عدد بزرگ رب گوجه‌فرنگی 2 ق س پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. همه مواد لازم به جز نیمی از رب گوجه‌فرنگی و پنیر را در ظرف بزرگی بریزید و خوب مخلوط کنید. مراقب باشید که بیش از حد آنها را مخلوط نکنید تا کوفته‌ها سفت نشوند. با استفاده از یک قاشق سوپخوری گود از مایه کوفته بردارید و روی سینی فر قرار دهید. وقتی تمام کوفته‌ها را بر روی سینی قرار دادید، آنها را به شکل توپ درآورید. برای بهتر فرم دادن کوفته‌ها، دست‌‌هایتان را کمی مرطوب کنید. در این صورت احتمال ترک خوردن کوفته‌ها نیز کمتر خواهد بود. کوفته‌ها را حدود 16-18 دقیقه بپزید تا رنگ آنها کمی طلایی شود. اکنون رب گوجه باقیمانده را روی کوفته‌ها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. 3-2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا پنیر طلایی رنگ شود #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لوبیا_عروس_قارچ حقیقتا رفتم توی مغازه ای که چیزهای طبیعی و اورگانیک می فروخت البته حدود سه ماه پیش و این لوبیا را اولین بار اونجا دیدم فروشنده خیلی در موردش تعریف کرد و گفت اسمش لوبیای عروس است ممکنه توی شهر شما اسمش فرق کنه وگفت متعلق به شمال است منم گفتم برای یکبار امتحان کنم از شب قبل خیس کردم و توی زود پز پختم و توی ظرفی جداگانه پیاز را نگینی خرد و توی روغن تفت دادم بعد قارچ اسلایس شده رو اضافه و تفت دادم بعد زردچوبه و ادویه مخلوط و فلفل زدم و رب گوجه و کمی تفت دادم و بعد لوبیای پخته را اضافه و مقداری از اب لوبیا و گذاشتم که جا بیفته از لحاظ طعم هیچ فرقی با لوبیا چیتی نداره فقط این ظاهرش بزرگتره تقریبا اندازه باقالی بزرگ وعین باقالی هم هست شکلش و طعم خوبی داره میتونید همین دستور را با لوبیای چیتی درست کنید . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅رشته خوشكار😋 ✍مواد لازم آرد گندم يك ليوان آردبرنج مرغوب دوليوان(آردبرنج لطافت ونرمى به رشته ميده براى زمان طولانى) آب به مقدار لازم(سه ليوان)باتوجه به نوع آرد آبخور آردها متفاوته شايد بيشتر هم نياز باشه ✍مواد ميانى گردوى ريز خرد شده پودر هل و دارچين فراووون شكر دانه ريزكمى 🍜طرز تهیه آردبرنج وآردگندم رو تركيب كرده و و كم كم آب اضافه مي كنيم تا به غلظت دوغ برسه (اين غلظتو تو كليپ ميتونيد ببينید)خوب هم ميزنيم تا يكدست بشه بعد از صافى رد مي كنيم.که به نظرم اگه خوب مخلوط شده باشه نیازی نيس. تمام مواد ميانى با هم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم. تابه رو ميزاريم روى حرارت متوسط كمى چربش مي كنيم. (از بزرگترين سايز تابه استفاده بشه نتيجه مطلوبتر،تابه بايد داغ باشه مايه رو بريزيد،درحين ريختن اگه فشار زيادى به بطرى وارد بشه مايه زياد ريخته ميشه وخطوط ايجاد شده ضخيم درمياد پس مراقب باشيد هرچى نازكتر ظريفترو بازارى تر)مايه رو ميريزيم توى شانه مخصوص اينكار و توى تابه نقش ميديم،نوع ريختن خمير داخل تابه مهمه كه تو كليپ ميتونيد ببينيد.(اگه شانه مخصوص رو نداشتيد مثل من عمل کنید،من روی در سس رو کنار هم سه تا سوراخ کردم و ني سانديس گذاشتم).وقتى كه يكم خودشو گرفت برداريد روى دستمال نخى دوتا بزنين و از مواد ميانى يه ق غ خورى بريزيد داخلش و تا كنيد دو طرفش رو كمى فشار بدين تا بچسبه.از آب هم میتونید استفاده کنید. وقتى تموم مايه رو همينجور آماده كردين دو طرفش رو تو مقدارى روغن سرخ كنيد. بعد توى شهد قراربديد. 🍜 طرز تهیه شربت شكر يك ليوان،آب يك ليوان گلاب در صورت تمايل باهم مخلوط بجوشونيد تا شربت غليظ بشه كمى آبليمو بزنيد تا شكرك نزنه. 😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رشته_خوشکار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترشی_شور_مخلوط #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
 مواد لازم: گل کلم کرفس خیار هویج فلفل سبز سیر سبزی های معطر نمک سرکه سفید آب   طرز تهیه : تمام سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید سپس بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی شان برود و خشک شوند. آب و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و پس از 10 دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید سپس سرکه را اضافه کنید و بگذارید خنک شود ( برای هر 4 لیوان آب باید 6 قاشق غذاخوری نمک و 1/2 لیوان سرکه سفید اضافه کنید ). شیشه یا ظرف شور را خوب تمیز و خشک کنید ( دقت کنید که هیچ لکه چربی داخل ظرف نباشد ) ، کف ظرف شور مقداری سبزی معطر قرار دهید سپس مواد شور را داخل ظرف بریزید ، لابلای مواد نیز مقداری سبزی معطر و چند حلقه فلفل تند قرار دهید تا شور خوشمزه تری داشته باشید. پس از پر کردن ظرف شور باید مخلوط اب نمک و سرکه را اضافه کنید ( مخلوط اب نمک و سرکه باید خنک شده باشد ) ، روی در ظرف نایلون قرار دهید تا هوا وارد شور نشود سپس در ظرف را محکم کنید و در جای سایه دار و خنک به مدت 30 – 40 روز قرار دهید تا شور آماده مصرف شود. پس از این مدت زمان و اماده شدن شورها باید مواد را صاف کنید ( برای جلوگیری از گندیدن سبزی ها باید تمام سبزی های معطر را خارج کنید و مجدد آب نمک و شورها را داخل ظرف برگردانید ). نکته ها : سبزی معطر مخلوطی ار سبزی های شوید ، مرزه ، ترخون ، جعفری و برگ کرفس میباشد. آب نمک باید روی تمام شورها را بپوشاند ، در زمان چیدن مواد شور را تا لبه ظرف پر نکنید و مقداری پایین تر از حد معمول قرار دهید چون پس از اضافه کردن آب نمک مواد کمی اب نمک جذب میکنند و سطح اب نمک پایین تر میرود و سبزی هایی که خارج از اب نمک بمانند کپک میزنند فوروارد فراموش نشه👌 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
. ✍مواد لازم خامه صبحانه 100گرم( نصف پاکت) شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم شیر 5ق.غ پسته و گردو نصف لیوان بیسکوییت پتی بور یک بسته ساده و یک بسته شکلاتی ✍مواد رویه شکلات تخته ای رنده شده 100گرم خامه صبحانه 100گرم نسکافه 1 قاشق .غ اب داغ 2 قاشق.غ ژلاتین 1ق.غ سرپر اب سرد 6 قاشق.غ 🍜طرز تهیه در ابتدا بیسکوییت را خرد کنید خیلی ریز نشود سپس خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود شکلات را از قبل خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود بعد به بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید مغز گردو و پسته را همراه با کمی شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید توی قالب سلفون پهن میکنیم و آنگاه مواد را روی سلفون بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و در یخچال به مدت حدودا 2 تا3 ساعت استراحت دهید تا خودش را خوب بگیرد سپس از قالب خارج کنید و شکلات را روش بریزید. 🍜طرز تهیه مواد رویه شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت نیم ساعت تا خوب بسته شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شوکوبیس_قالبی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🍁 دراین صبح زیبای پاییزی☕️ تمنا دارم☕️ درهای مهربانیـت را🍁 به روی دوستان وعزیزانم☕️ بگشایی🍁 و روزی حلال☕️ سلامتی وتندرستی🍁 مهربانی وآرامـش را☕️ برای همه آنها مقرربفرمایی🍁 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
 موادلازم:  شکر 1 لیوان آب 1/4 لیوان  خامه 1/2 لیوان  کره 80 گرم   ✍طرزتهیه: شکر و اب را مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیایدمرتب هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود ( دقت کنید شکر نسوزد ) ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه کره ذوب شد خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.  آنقدر هم بزنید تا به غلظت و رنگ دلخواه برسید سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید ، برای استفاده مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود ، این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد. نکته ها: کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید بدلیل اینکه پس از اضافه کردن خامه حجم مواد به سرعت افزایش میابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید چون شکر ذوب شده خطرناک است و باعث سوختگی های شدید میشود و پیشنهاد میشود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دست تان قرار دهید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_سس_کارامل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 نون میکادو ۵ عدد آرد سفید ۱ لیوان آرد نخودچی ۲سوم لیوان پودر کاکائو ۳ق غ کره ۱۰۰ گرم روغن مایع نصف لیوان هل و دارچین هرکدام ۱ ق چ پودرقند ۲سوم لیوان ✍️طرزتهیه: آرد سفید رو ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدین،آرد نخودچی رو روش الک کنین و ۱۰ دقیقه دیگ تفت بدین،پودرکاکائو هل و دارچین رو اضافه کنین و قاطی آرد کنین.کره و روغن رو اضافه کرده و وقتی کره کامل ذوب شد و مواد با کره و روغن مخلوط شد از روی حرارت برداشته و پودر قند رو روش الک کنین و با قاشق مخلوط کنین.بذارین کنار تا کاملا از داغی بیوفته و تقریبا خنک شده باشه(اگ موادتون داغ یا گرم باشه نون میکادو خمیر میشه) بعد اینکه از داغی افتاد برروی یدونه نون میکادو به آرومی از مواد ریخته و با پالت یا قاشق پهن کنین(این مرحله یکم وقتگیره)کاملا نازک. تا ۵ لایه این کار رو ادامه بدین و هر لایه رو به آرومی فشار بدین تا به قبلی بچسبه. بعد بذارین یخچال ی سینی ی کوچولو سنگین روش قرار بدین تا لایه ها بهتر بهم بچسبن. بعد دوساعت در بیارین برش بزنین و بعد نوش جان. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_میکادو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: اسفناج تازه: یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم پیاز: دو عدد سیر: دو گل پنیر پیتزای مکعبی: ۴۰۰ گرم لازانیا: یک بسته پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم پودر آویشن تازه: یک قاشق غذاخوری آرد سفید: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان دلخواه رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری ✍طرزتهیه: اسفناج ها را پاک کرده، خیس کنید و بشوییدآب آن که رفت، کمی اسفناج ها را خرد کنیدپیاز و سیر را پوست کنده، بشویید و خرد کنیدسپس آنها را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و نمک را هم اضافه کنید و این مخلوط را تفت بدهیدبعد از این که آب گوشت کاملا تمام شد، رب را داخل یک لیوان آب حل کرده و به گوشت اضافه کنیدبگذارید گوشت با رب بپزد و خوشرنگ شوداسفناج، گوشت و پودر آویشن را مخلوط کنیدپنیرها را به شکل مربع کوچک برش زده و آنها را هم به مخلوط گوشت و اسفناج اضافه کنیدفلفل را اضافه کنید. لازانیاها را مانند همیشه بجوشانید و آبکش کنید. آرد سفید را کف ظرف پیرکس ریخته و یک لایه لازانیا روی آن بگذاریداز مخلوط لازانیا، گوشت و پودر آویشن روی لازانیا بریزیداین کار را ادامه دهید تا مخلوط گوشت و لازانیا تمام شودبعد از این که مواد اصلی تمام شدند، روی آن یک پنیر پیتزای رنده شده را بریزیدفر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنیدبعد از این که کاملا گرم شد، پیرکس را داخل آن قرار دهیدنیم ساعت بعد حرارت زیر فر را خاموش کرده و از بالا به لازانیا حرارت دهید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_لازانیا_ی_اسفناج #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی ✍️طرز تهیه: پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_خوراك_لوبيا_ومرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ماست مواد لازم هویج نگینی :یک لیوان جو پوست کنده پخته شده 2لیوان قارچ اسلایس شده:3لیوان کره:1 ق غ ماست:نیم کیلو تخم مرغ :یک عدد سیر: 3حبه برگ گشنیز خرد شده: 1 لیوان آب:1 لیوان سینه مرغ:دو تکه کوچیک آب مرغ:5لیوان نمک و فلفل سیاه و آبلیمو به میزان لازم طرز تهیه ابتدا سه تکه سینه مرغ را میزاریم با آب و پیاز و نمک و فلفل بپزد. هویج نیم‌پز شده و جوی کامل پخته شده ؛ را درون قابلمه می ریزیم و بعد آب مرغ وآب و نمک را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد قارچ را تفت میدهیم و برای اینکه رنگش سیاه نشه ابلیمو میزنیم و آبش که گرفته شد کره را اضافه میکنم و قارچ رو تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم.سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و باکمی روغن میزاریم سرخ بشه و به سوپمون اضافه میکنیم سیر را له می کنیم و با گشنیز خرد شده به سوپ اضافه می کنیم و فلفل سیاه را اضافه می کنیم در اخر که خوب پخته شد (نباید آب زیادی داشته باشد) ماست را با یک عدد زرده تخم مرغ(زدن تخم مرغ و پختنش با ماست؛ هم باعث میشه ماست نبره هم اینکه تا ۵ روزسوپ ماندگاری داره و ترش و بدمزه نمیشه) هم میزنیم و روی حرارت میزاریم همینکه جوشید به سوپمون اضافه میکنیم و هم میزنیم و پنج دقیقه اجازه میدهیم که باهم پخته بشن در اخر پیاز داغ و قلقلی براش سرخ کنید نکته: از طعمش غافل نمونین و چک کنید می توانید به جای آب مرغ سه عدد قرص سوپ را درون 6 لیوان آب جوش حل کرده و درون سوپ بریزید فقط نمک لازم نیست اضافه کنید و این مقدار نمک برای سوپ کافی است گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمیشه من از ماست کم چرب محلی استفاده کردم فقط ی کم سوپتون سفت باشه که موقع اضافه کردن ماست شل میشه بوی زرده تخم مرغ اصلا توی سوپ حس نمیشه.