eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای ۱۵ تکه حلوای متوسط: آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم(معادل دو و نیم لیوان فرانسوی) پودرقند ۱۲۵ گرم(معادل یک لیوان فرانسوی) کره ۶۵ گرم(اگه ترازو ندارین موقع خرید بگین براتون برش بزنن) روغن مایع پنجاه گرم(معادل یک سوم لیوان فرانسوی) پودرهل یک قاشق غذاخوری زعفران سه قاشق غذاخوری گلاب سه قاشق غذاخوری 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستوری که امروز میخوام بگم ورژن اصلی سیمیت هستش و بدون شیر و تخم مرغ درست میشه ولی من بجای اب شیر ریختم و بجای نمک هم دو قاشق شکر ریختم چون دوست داشتم یه کوچولو شیرین باشه. مواد لازم🔻 آرد به میزان لازم (حدود دو و نیم پیمانه) آب یا شیر ولرم نصف پیمانه روغن مایع سه قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری پودر مخمر یک قاشق مرباخوری یک چهارم پیمانه آب گرم یک قاشق مرباخوری شکر مواد رومال🔻 یک قاشق غذاخوری شیره ی انگور نصف لیوان آب کنجد به مقدار لازم طرز تهیه🔻 اول پودر مخمر رو با شکر و اب گرم مخلوط کنیدو روش رو بپوشونید وبگذارید تو دمای محیط چند دقیقه ای بمونه تا عمل بیاد و پف کنه.بعد شکر، روغن، مایع خمیر که عمل اومده و شیر ولرم رو باهم مخلوط کنید و ارد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه . حالا روی میز کار کمی ارد بپاشید و خمیر رو حپود ده دقیقه ورز دهید هر بار کمی ارد زیر خمیر بپاشید و خمیرو ورز بدین تا کم کم ارد به خوردش بره وخمیر منسجم بشه. حالا خمیر رو داخل ظرف بذارید. روی ظرف رو با نایلون بپوشونید و برای یک ساعت یه جای گرم بذارید تا خمیر حجیم بشه.بعد از یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و مطابق فیلم عمل کنید. 🔴فوت گوزه گری این نون برای اینکه سفت و خشک نشه اینه که دمای فر نباید کم باشه ،روی ۱۹۰ درجه بذارید تا نون سریع برشته بشه و زیاد تو فر نمونه خشک و سفت بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۴ ق.غ نشاسته ذرت ۴ ق.غ شکر ۲ لیوان شیر ۴ ق.غ خامه صبحانه نوک ق.چ وانیل ۱ق.چ پودر کاکائو پوره توت فرنگی پودر بيسکوئيت یک بسته طرز تهیه: شیر و شکر و وانیل و نشاسته ذرت و خامه رو کاملا با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بزارید برای حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه . بعد از اینکه غلیظ شد به دلخواه میتونید از پودر کاکائو یا پوره میوه استفاده کنید و خوشگل تر و خوشمزه ترش کنید ولی اگه استفاده نکردید هم اشکال نداره . تو ظرف سرو یه لایه بيسکوئيت پودر شده بریزید بعد توت فرنگی به ظرف بچسبونید و دنت بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دنت خونگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت به آلو مواد لازم: به سایز متوسط ​​2 عدد (اگر رنگ سبز باشد خورش خوشمزه تر می شود) پیاز متوسط ​​1 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر گوشت تکه ای خورشتی 12-15 عدد آلو خورشتی10-12 عدد( 15دقیقه در آب خیس کنید) نمک - فلفل - زردچوبه به مقدار لازم شکر 2 قاشق غذاخوری (اختیاری) زعفران دم کرده به مقدار لازم پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده و با پیاز به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. رب را به مواد اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب خارج شود. آبجوش را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا گوشت به مدت 2 ساعت بپزد (زمان پخت گوشت ها متفاوت است) پس با توجه به زمان پخت گوشتتان آبجوش را اضافه کنید. به را به سایز و ضخامت یکسان خرد کنید (سعی کنید خیلی ریز نباشد تا در خورش له نشود) با کمی روغن به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید (مراقب باشید رنگ آن تیره نشود) به گوشت پخته شده اضافه کنید. . آلوها و نمک اضافه کنید و 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم صبر کنید تا خورش بپزد. در پایان پخت کمی زعفران اضافه کنید. خورش را بچشید. اگر خورش ترش است می توانید شکر هم اضافه کنید تا ملس شود. بعد از اضافه کردن در نهایت 30 تا 45 دقیقه بعد خورش آماده است اگر به سبز و سفت بودزمان پخت کمی بیشتر می شود. تفت دادن به باعث میشه که به له نشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸سـلام به همه دوستان 🍃سـلام خــدای مهربان 🌸سـلام شـور دوبـاره 🍃سـلام طراوت عشق 🌸سـلام آوای زندگی 🍃بـه روز مـهربانی 🌸خـوش آمدین 🍃امـروز با لبخـند شروع 🌸روزتـان راجـشن بگیریـد 🍃درپناه لطف الهی 🌸آخر هفته تون خوب و عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه چیزبرگر خیلی خوشمزه و جدید 🔷مواد لازم 🔹ازین نون تپلیا (اکثر فروشگاه های نونوایی جینگول مثل نان سحر دارن) 🔹قارچ اسلایس شده و سرخ شده 🔹بیبی اسفناج (من خودم یه تفت کوچولوش میدم) 🔹بیکن یا ژامبون (بیکن خوشمزه تر میشه) 🔹گوجه 🔹سس مورد علاقه 🔹پنیر موتزارلا و پنیر چدار 🔹نمک فلفل سیاه و قرمز و پودر پیاز و سیر ♨️طرز تهیه گوشت بهش نمک دورنگ فلفلمونو پودر پیاز و سیر اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اجازه میریم تو حرارت متوسط یا بحالت گریل (که گریلش خیلی خوشمزه تره)بپزه بعد هم به ترتیب کلیپ میجینیم داخل نون لابلاش سس مورد علاقتونم‌میتونید بزنید (اگر دوست دارین ک نونتون نرم تر باشه گوجرو بالاترین و پایینترین لایتون بچینید ک یکم از آبش بخورد نون بره چون این سبک نونا یکم ترد ترن) بعد ک کامل شد یه چیزی‌مثل یه کتاب سنگین بزارید روش که یکم پرس شه بعد میزاریم چند دقیقه ای تو فر که پنیرش آب شه (زیاد بزارین نون خشک‌میشه) نوش جون 💛 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ تا ۴ نفر پاستا نصف بسته گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد ذرت ۳ ق غ جعفری خرد شده ۳ ق غ نمک و فلفل و پاپریکا ، پودر سیر ، آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان دل خواه پنیر چدار به میزان دل خواه آرد سفید ۱ ق غ کره ۱ ق غ شیر گرم ۱ لیوان پاستا رو در آب جوش ریختم و پخت آبکش کردم ‌. پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو ریختم و با هم تفت دادم . قارچ خرد شده رو هم ریختم و بعد از تفت خردن ، هویج رنده شده رو اضافه کردم . ذرت ، فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده رو هم ریختم . نمک و فلفل و پاریکا و پودر سیر و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و بعد از اینکه تفت خرد ، از حرارت برداشتم ‌. کمی پنیر پیتزا ریختم و ترکیب کردم . برای سس : آرد رو روی حرارت کم تفت دادم . کره رو ریختم و با هم کمی تفت دادم . شیر گرم رو کم کم‌ و به تدریج اضافه کردم و مرتبا هم زدم . نمک و فلفل هم ریختم و تا زمانی که به غلظت برسه روی حرارت موند . در طرف دل خواه کفش از سس سفید ریختم . پاستا رو کامل پخش کردم و کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی رو ریختم و روش سس سفید ریختم و به دل خواه پنیر چدار قرار دادم . ظرف رو در فر ۱۸۰ درجه ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . 🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
منحصر به فرد و خوشحال باش! ما اینجا هستیم تا برای تو همان چیزی را بسازیم که آرزویش را داشته‌ای✨ پرده سرای نورا … . خانه ات را زیبا کن با پرده های رنگی رنگی با قیمتی مناسب🔥 و چاپ تصویر دلخواه😎 https://eitaa.com/joinchat/3723493567C6131d90aba
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ😍😋 مواد لازم: ۳تا ۴ عدد بادمجان ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک کاسه آب یک عدد پیاز کمی جعفری فلفل دلمه ای یک عدد نمک و فلفل روش تهیه: بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم. بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم. مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد. برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود. میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نسکافه😋 اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه و به همین لطافت وزیبایی باشه حتما با ترازو کار کنید و استراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم و زیاد و جایگزین نکنید این مدل نونهای پوک و خوشمزه باید طبق دستور عمل بشه. مواد لازم🔻 آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کنید.تخم مرغ و مخلوط شیرونسکافه وخمیر مایه را اضافه و مخلوط کرده اگر با دست اینکار را انجام میدین ورز داده تا خمیر خودش را جمع کنه. بعد درحالیکه همزمان کار میکنه کره را اضافه ومخلوط کرده تا به خورد خمیر برود بعد روی سطح کار خیلی کم ارد ریخته وخمیر را چند دقیقه ورز دهید.خمیر چسبندگی داره اصلا نباید ارد زیادی اضافه کنید تا چسبندگی را بگیرید.خمیر را یکساعت استراحت داده بعد اطراف خمیر را ازاد و روی سطح کار برگردونید کمی با دست باز کرده وبه 12قسمت تقسیم کنید هر قسمت دوطرف خمیر را را وسط اورده وکمی فشار داده واز اطراف خمیر را جمع وبه وسط اورده وبعد چونه کرده مجددا ربع ساعت استراحت داده ومجددا هر چونه را کمی باز واز اطراف بسمت وسط اورده وچونه کرده وتوی ظرف فر با ابعاد 28×20 چیده با کمی فاصله از هم ومجددا برای بار سوم یکساعت استراحت داده وبعد روی نان را کمی ارد الک کرده و درفر از قبل گرم شده 180درجه بمدت تقریبی 15تا20دقیقه البته دمای فرها متفاوت است حتما چک کنید زیر نان کمی طلایی بشه پخته است. 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم دسر فرانسوی : مواد لازم اندازه کاکائو یک قاشق مربا خوری سرپر شیر یک لیوان پودر قند یک قاشق غذا خوری سر پر زرده تخم مرغ چهار عدد خامه 200 (دویست)گرم شکر 2/1 پیمانه(نصف پیمانه) ورقه ژلاتین ضخیم سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق) طرز تهیه دسر فرانسوی *. ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود. *. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم. *. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم. *. سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم. *. ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سزار رستوانی با سس سزار معرکه😋 مواد لازم🔻 فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه، تخم گشنیز: به میزان نیاز ورقه ژامبون: ۱۰۰ گرم پنیر چدار یا پیتزا : به میزان دلخواه نان تست: ۲ عدد مواد سس🔻 گردو: ۲ عدد بادام زمینی: ۶ عدد سیر : ۲ حبه روغن زیتون: ۴ ق غ پنیر پارمسان: ۳ ق غ سس مایونز : ۲ ق غ سماق: ۲ ق چ فلفل: به میزان دلخواه بالزامیک: ۲ ق غ لیموترش: ۲ ق غ سس خردل: ۱ ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛