eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. مواد میانی کوفته: هویج وسیب زمینی آبپزو خوردشده هرکدام یک دونه ونخودفرنگی پخته یاکنسروی یک لیوان ومقداری پنیر پیتزا . موادکوفته: نیم کیلو گوشت چرخی رابایک عدد پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته بشه)+نمک وفلفل وکمی ادویه+آرد سوخاری ۲قاشق همه مواد راباهم خوب مخلوط کرده و میزاریم حدود یک تا ۱/۵ساعت دریخچال بمونه.⁦☺️⁩ حالا نوبت درست کردن سس کوفته هست که یک قاشق رب گوجه+مقداری روغن مایع حدود۲تا۳ قاشق غذاخوری ویک لیوان آب همگی را مخلوط ومیزاریم روی حرارت ووقتی جوشید وکمی قوام اومداز روی اجاق برمیداریم. طرزتهیه: طبق کلیپ مقداری ازموادکوفته برداشته وسط نایلکس گذاشته وبه شکل گرد باز میکنیم. ازموادوپنیر مفقداری گذاشته ووطرف دیگررا روش برمیگردونیم (طبق فیلم)،کبابهارادرظرف مخصوص فر چیده وسس آماده شده راروی آن میریزیم وتکه های گوجه وفلفل گذاشته وطبق دستورگفته شده اول کاغذ روغنی وبعد فویل میکشیم ودرفرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه گذاشته به مدت۴۰تا۴۵دقیقه وبعد ۳۰ دقیقه فویل رابرداشته وگریل راروشن میکنیم تا روی کوفته هابرشته شوند،حواستون به گریل باشه زودبرشته میشه😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 برنج یک پیمانه آب ۷ پیمانه شکر ۲پیمانه خلال بادام ۱/۴پیمانه کره ۵۰گرم زعفران به میزان لازم عرق هل و گلاب به میزان دلخواه روغن مایع ۳قاشق سوپخوری *این مقدار مواد شش کاسه متوسط شله زرد میشود* طرز تهیه🔻 ۱_برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید. ۲_برنج را به همراه آب در قابلمه ریخته صبر کنید تا به جوش آید،سپس حرارت را کم کرده تا با حرارت ملایم شکفته و مغزپخت شود. *تا قبل از اضافه کردن شکر به هیچ عنوان هم نزنید* ۳_بعد از اینکه برنج کاملا پخت و آبش کشیده شد زعفران دمکرده را اضافه میکنیم. *برای اینکه زعفران حسابی خوشرنگ شود چند قالب یخ را با زعفران پودر شده بر روی کتری قرار دهید تا دم بکشد* *توجه کنید که زعفران را قبل از شکر اضافه کنید تا دانه های برنج به خوبی رنگ بگیرد،اگر ابتدا شکر سپس زعفران را اضافه کنید دانه ها سفید باقی میماند* ۴_کره را بیافزایید. *اضافه کردن کره قبل از شکر باعث میشود شله زرد کمتر ته بگیرد* ۵_شکر را بیافزایید،توجه کنید زمانی که شکر اضافه میکنید،شکر ذوب شده و شله زرد دوباره آب می اندازد. *حواستان باشد برنج به خوبی پخته شده باشد سپس شکر را بیافزایید در غیر اینصورت برنج خوب نمیپزد* ۶_صبر کنید تا شله زرد غلیظ شود سپس خلال بادام که از دو ساعت قبل در گلاب خیس کرده اید را بیافزایید. ۷_زمانی که پخت شله زرد رو پایان بود عرق هل،گلاب و روغن مایع را اضافه کنید حرارت شله زرد را کاملا کم کرده و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید سپس اجازه دهید تا بیست دقیقه با دمکنی بپزد تا حسابی جا بیافتد. *اضافه کردن روغن مایع در پایان پخت مانع ترک خوردن سطح شله زرد میشود* *دم کردن شله زرد مانع آب انداختن شله زرد میشود* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کیک: لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش تخم مرغ ۴عدد شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان آرد ۳ لیوان پودرکاکائو ۳ ق غ وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ) برای مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۳ ق غ نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: برای کیک تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شیفون شکلاتی آرد قنادی  ۱ و یک سوم لیوان شکر دانه ریز  ۱لیوان پودرکاکائو  ۳ ق غ آب جوش  نصف لیوان نشاسته ذرت  ۳ ق غ بکینگ پودر  ۱ق غ سرصاف روغن مایع  ۱لیوان تخم مرغ  ۴ عدد تمام مواد رو یکساعت زودتر آماده کرده و روی میزمیچینیم،حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم تا حجیم بشه و رنگش روشن ومیذاریم کنار،بعد سریع مواد خشک رو با هم مخلوط و الک میکنیم اینم میذاریم کنار،حالا روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد از اون  آبجوش رو کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنیم و در نهایت مواد خشک رو الک کرده و اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا یکدست بشه،توی قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵تا ۵۰ دقیقه قرار میدیم تا بپزه،قالب مناسب برای این کیک ۱۸الی ۲۰سانت هستش که اینجوری تا لبه قالب کیک بالا میاد،خودم قالب ۲۲سانت داشتم و توی اون ریختم و حدودا ۷سانت پف کرد،بعدم میذارم روی توری تا خنک بشه و برش بزنم و فیلینگ بذارم و تزیین کنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره 30 گرم(حدود 2 قاشق غذاخوری) شکر 1/3 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد سفیده ها را برای رومال کنار بگذارید شیر ولرم 3/4 پیمانه خمیرمایه فوری 1 و نیم قاشق چایخوری آرد حدود 4 پیمانه میزان آرد کاملا تقریبی بوده ممکن است کمتر یا کمی بیشتر آرد مصرف شود شکلات صبحانه حدود 1 پیمانه کره نرم به دمای محیط رسیده+شکر+زرده ها+وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. 1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه+شیر ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کردهذو کف کند. سپس خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع و قابل ورز دادن شود. آرد را از قبل سه مرتبه الک کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی 10 دقیقه ورز دهید.اگر خمیر زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و دوباره ورز دهید ولی حتی الامکان با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید تا خمیر کاملا لطیف شود. خمیر را در کاسه چرب قرار داده و +روی آن با کارد بزنید و روی ظرف را بموشانید و 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. قسمت اول را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به کاغذ روغنی انتقال دهید. با قالب گرد 25 سانت روی خمیر رد بیندازید و محدوده دایره را با شکلات صبحانه بپوشانید. قسمت دوم خمیر را باز کرده و روی قسمت اول پهن کرده و دوباره با دهانه قالب روی آن رد بیندازید و محدود را با شکلات صبحانه کاور کنید. قسمت سوم را به همین ترتیب باز کنید و مراحل را تکرار کنید. قسمت چهارم را هم باز کرده و روی سه قسمت قبلی پهن کرده با دهانه قالب رد بیندازید. وسط دایره لیوان قرار داده. سپس ابتدا دایره را به 4 قسمت تقسیم کرده و بعد هز قسنت را دوباره 4 قسمت کنید تا مجموعا دایره به 16 قسمت تقسیم شود. و با کارد یا قیجی برش زده. دو به دو مطابق ویدئو بپیچید و فرم دهید. با سفیده تخم مرغ رومال کنید. در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. حتما کف فر در زمان پخت یک ظرف آب جوش بگذارید. وقتی خلال دندان تمیز خارج شد نان کاملا پخته. در صورت نیاز چند لحظه گریل روشن کنید تا روی نان طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🍁شروع هفته تون پر برکت و معطر به صلوات 🍁🍂بر حضرت محمد (ص) و خاندان پاک و مطهرش 🍂🍁اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🍂🍁مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🍂🍁وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم 🍁 🍁🍂 🍁🍂🍁 🍁🍂🍁🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای ۳ نفر بادمجان ۴ تا ۵ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به ۳ تا ۴ قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉. حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 . باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره . ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه آبکش کردم . یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم . داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا . بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم . وسطش هم کمی ماکارونی ریختم . بدون فر در فر دست ساز روی گاز درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جامبوی گوشت قلقلی مواد لازم برای تهیه : ۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده آرد یک دوم پیمانه پیاز رنده شده یک دوم پیمانه پارمسان یک چهارم پیمانه سیر دو‌حبه جعفری خرد شده یک دوم پیمانه دو عدد تخم مرغ ریحان خرد شده یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید برای طرز تهیه سس ریکوتای : پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در مصرف سویا اگه زیاده روی بشه شاید ضرر داشته باشه وگرنه یکماه یکی دو دفعه خیلی هم خوبه☺شام سبک وخوشمزه ، واسه گیاه خوران عااالیه عزیزان هر کتلتی اگه با روغن کم سرخ بشه مغز پخت نمیشه باور کنید با روغن کم سرخ کنید روغن بیشتر جذبش میشه تا روغن زیاد .این کتلت زیاد روغن جذب نمیکنه بسیار هم خوش طعمه😉 این مقدار مواد مقدار کتلته تو فیلم سویا دو لیوان پیاز یک عدد سیب زمینی خام‌ یک عدد نسبتا بزرگ تخم‌مرغ دو عدد سیر دوحبه جعفری خرد شده دوالی سه قاشق آرد معمولی ویا آرد سوخاری یک الی دو قاشق نمک،فلفل،زردچوبه و زیره آسیاب شده به مقدار لازم زیره هم نداشتید اشکال نداره سویا رو با کمی آب و زردچوبه ونمک میپزیم حدود ده الی ۱۵ دقیقه مواظب باشید شعله بالا باشه سر میره سپس آبکش کرده وخوب با دست بچلانید . سیب زمینی خام وپیاز رو رنده کرده و آبشو بگیرید واسه این ابتدا رنده میکنیم که آبشو بگیریم اگر آبشو نگیرید مواد کتلت شل ول میشه وانسجام نداره مجبورید هی آرد به خوردش بدید در نتیجه کتلت سفت میشه سویا وپیاز وسیب زمینی وسیر رو با دستگاه یا غذا ساز ویا مخلوط کن میزنیم ویا از چرخ گوشت استفاده کنید. تا خوب له ویکدست بشه سپس تخم مرغ وجعفری وادویجات (زردچوبه کم بزنید چون موقع پخت هم زردچوبه زدیم)کیک قاشق آرد رو اضافه وبا دست خوب بزنید تا انسجام پیدا کنه اگر دیدید شله کمی دیگه آرد بزنید روغن رو داغ کرده و دو طرف کتلتها رو خوب سرخ کنید وبا نون سنگک وکاهو،خیار شور وگوجه فرنگی قاچ شده چه شود😉 عزیزان اونکی با هاون ریختم تو مواد زعفران نبود فلفل قرمز بود آسیاب کردم عزیزان اگر آرد سوخاری داشتید آرد سوخاری بزنید خوشمزه تره من نداشتم میتونید سویا رو به جای اینکه بپزید یکساعتی خیس کنید ولی با سویای پخته خیلی خوشمزه تره اصلا بوی سویا رو حس نمیکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد عدس پلو: برنج: ۵ پیمانه عدس: ۱.۵ پیمانه کشمش پلویی: ۱ پیمانه پیاز: ۱ عدد فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه پلویی و زعفران دمکرده: به مقدار لازم 😍مواد گوشت قلقلی: گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک‌: به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق زعفران دمکرده، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. گوشت های قلقلی کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم. عدس ها را با دو لیوان آب می پزیم. پیاز خلالی ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم و ادویه های عدس پلو را اضافه کرده و تفت می دهیم، کشمش پلویی را اضافه و کمی تفت می دهیم و عدس های پخته و مقداری زعفران دمکرده ریخته و مخلوط می کنیم. برنج را داخل آب جوش همراه با مقداری نمک ریخته و دانه شمارتر آبکش می کنیم. داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی ته دیگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت های قلقلی و مابقی برنج را اضافه می کنیم و غذای را با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: گوشت چرخکرده حتما مقداری چربی داشته باشد. مخلوط گوشت چرخکرده را کامل ورز دهید تا موقع سرخ کردن وا نرود. در صورت وا رفتن قلقلی ها موقع سرخ کردن کمی آرد نخودچی اضافه کنید. به جای آرد نخودچی از آرد سوخاری و آرد گندم هم می توانید استفاده کنید. اگر نمی خواهید آرد نخودچی اضافه کنید، بعد از رنده کردن حتما آب پیاز را بگیرید. کشمش پلویی را خیلی کم داخل روغن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خوشمزه و راحت خونگی😋😋😋 خیلی سالم و به صرفه👌👌👌 یه بار درست کنی دیگه از بیرون پنیر نمی خری😉😉😉😉😉 ❤️این آموزش رو سیو کن که یقین دارم به دردت میخوره❤️ مواد لازم: ۴کیلو شیر محلی ۱۶قاشق غذاخوری سرکه سفید(به ازای هر یک کیلو شیر ، ۴ قاشق غذاخوری سرکه) کمی نمک ۵۰گرم کره چندقاشق شیر مجدد طرز تهیه:👇👇👇 ابتدا شیر رو بزارین به جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد زیرش رو کم کنین و سرکه رو اضافه کنین. کم کم می بینین شیر بریده بریده میشه و پنیر تشکیل میشه. چند لحظه صبر کنید تا آب پنیر سبز رنگ بشه بعد پنیر رو داخل صافی و بعد داخل یه توری تمیز بریزید. آب اضافیش که رفت داخل مخلوط کن یا میکسربریزین و بهش نمک ، کره و چند قاشق شیر اضافه کنین و حسابی میکسرکنین تا یکدست بشه و اگه دیدید سفته مجدد شیر بریزید. حالا تو ظرف در بسته بریزید و بزارید یخچال چند ساعت بمونه بعد آماده هست. با زیره و سیاه دانه تزئین کنید. نوش جونتون ❤️❤️❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه ۳ پیاله کاچی: آرد ۴ قاشق شکر ۶ قاشق کره یک عدد پنجاه گرمی روغن مایع ۳ قاشق هل یک قاشق چایی خوری آب برای شربت یک لیوان کامل گلاب سه قاشق ادویه کاچی(تهیه از عطاری ها) پودر گردو و بادوم و پسته و کنجد هر کدام یک قاشق چایی خوری .... مقداری برای تزیین آرد را تفت میدهیم تا به هر رنگ خوشتون بیاد در بیاد... 👈 کاچی تیره و روشن بستگی به میزان تفت ارد داره. 👉وقتی به رنگ دلخواه رسید بهش کره و روغن اضافه میکنیم . بعد پودر هل ادویه کاچی و مغزها رو اضافه میکنیم. شربتی را که با آب و شکر گلاب و زعفران تهیه کردیم بهش اضافه میکنین. تا زمانی ک به غلظت فرنی برسه هم میزنیم. نه خیلی شُل نه خیلی سفت. نوش جان دوستای خوبم خیلی در مورد ترکیبات ادویه کاچی پرسیده بودید. ترکیباتش شامل👇 ‌تخم گشنیز سیاه دانه زیره رازیانه جوز هندی تخم شوید هل زنجفیل کنجد زرچوبه آویشن بادیان رومی هست میتونید از عطاری ب صورت آماده تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن. واسه ۳ پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید. برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید. مواد لازم برنج سه پیمانه عدس یک ونیم پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم پیاز یک عدد . نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو. پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو برنج رو چند ساعتی خیس کنید پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید. یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم) برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج حدود شش الی ۷ دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید. ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه. تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه. سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه. کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید. عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه من گاه گاهی به چرخ کرده یک قاشق رب هم میزنم وهمراه عدس میریزیم اونم عاااالی میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : بادمجان ۵ عدد هویج ۳ عدد فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۲ عدد سیر ۱۲ عدد سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه ) نمک و ادویه ترشی سرکه اب ‌ خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با ۲ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب بزارید کمی بپزن بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید بعد هویج رو میکس کنید اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید نمک به میزان دلخواهتون (من ۳ قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز آماده س 😍👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ برای تهیه ترشی لوبیا سبز نازک و قلمی؛ 1 کیلو فلفل سبز ;2/3عدد سیر؛4/5 حبه سبزی شامل؛ترخون ، کرفس ،شوید برای تزیین چند عدد هویج (هم خرد شده هم قالب زده میتونید) سرکه سفید و آب به میزان لازم نمک به مقدار لازم چند عدد شیشه درب فلزی ؛ اول سروته لوبیا رو گرفته و خوب شسته ، آبکش کرده تا خوب خشک بشه سبزی هم همینطور و خرد میکنیم ؛ ته شیشه مقداری سبزی دو‌حبه سیر و یه فلفل میندازیم و لوبیا رو به طور عمودی میچینیم و از کنار شیشه هویجای قالب زده رو رها کرده و دورتادور میچینیم و در آخر سبزی و سیر گذاشته و با مخلوط آب و سرکه ‌نمک پر کرده و درب رو محکم ، شیشه رو‌تکان داده تا هوای اضافی نداشته باشه و تا یه هفته آماده و نوش جان ؛ لوبیا رو به دلخواه میتونید خرد کنید و اضافه کردن هویج هم به دلخواه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛