#کیک_سوپرایز
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(سر پر ، لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان آب گرم
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 الی 2.5 لیوان آرد (نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد میتوانید بین این مقدار تغییر کند)
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. داخل ظرفهای جدا بریزید. نصف شکر را برای سفیده و نصف دیگر را برای زرده جدا کنید. ابتدا سفیده ها را هم بزنید. میتوانید مقدار کمی هم نمک بپاشید(1 پنس). با دور تند، تا وقتی به قوام خامه برسد و موقع برگرداندن ظرف نریزد هم بزنید سپس شکر را کم کم بریزید و هم بزنید. زرده ها را با شکر تا وقتیکه رنگش روشن شود و به قوام خامه برسد هم بزنید. سپس آب گرم را به زرده تخم مرغ اضافه کرده چند دقیقه دیگر هم بزنید. روغن مایع را هم اضافه کرده هم بزنید و مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید. مقدار آرد متغیر خواهد بود به نسبت قوام آن میتوانید تصمیم بگیرید که چقدر بریزید. سپس مواد سفید کف کرده(سفیده تخم مرغ) را در سه مرحله آرام آرام به بقیه مواد اضافه کنید و بدون از بین بردن پف مواد آرام هم بزنید. مواد کیک را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و داخل مایکروفر 160 درجه 45 دقیقه تا زمانیکه تست خلال دندان تمیز بیرون بیاد بپزید.
برای قسمت ایرمیکی:
2.5 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان ایرمیک (سمولینا ، از لوازم قنادی فروشی بخرید)
نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مربا خوری کره
طرز تهیه:
تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کرده وانیل و کره را اضافه کرده هم بزنید. (چون خیلی زود سرد میشود(میبندد) ظرف مدت 2_3 دقیقه داخل کیک بریزید)
برای روی آن:
100 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات شیری
200 میلی لیتر خامه صبحانه(1 پاکت)
طرز تهیه:
خامه را داخل قابلمه ای بریزید تا زمانیکه از کناره هایش حباب خارج شود گرم کنید. اجاق را خاموش کرده شکلات ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکلات آب شود. 3_5 دقیقه بعد روی قسمت ایرمیکی بریزید. میتوانید با پسته تزئین کنید. من یک روز بعد از پخت برش زدم.
برای اینکه خشک نشود خوب بپیچید و داخل یخچال نگه دارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برشتوک_نخودچی
یه شیرینی راحت و خوشمزه و بدون فر👌 .
شیرینی هستش که کاربرد زیادی داره .
🕪🕪 توجه توجه
عزیزان توی کلیپ اشتباه تایپ کردم روغن رو ۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم ، حدودا ۱ لیوان
پودر قند ۸۰ گرم ، نصف لیوان
روغن جامد(نیمه جامد) یا کره ۱۰۰ گرم (روعن قنادی هم میشه )
هل آسیاب شده ۱ ق چ
شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای رو به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب کردم یه کوچولو آخر کار وقتی روان شود کمتر از یه قاشق هم می تونین روغن مایع بریزین حواستون باشه زیاد نریزین خراب می کنه مزه اش رو و کیفیتش رو .
داخل قالب های سیلیکونی کوچیک به اندازه دو سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات ریختم و گذاشتم یخچال تا شکلات بسته بشه .
حالا رفتم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم تا کمی رنگ ارد تغییر کنه حدودا یک ربع باز حواستون باشه حرارت زیاد باشه ارد نخودچی بالافاصله می سوزه . مدام هم زدم و بعد روغن جامد (کره ) رو ریختم و هم زدم .
پودر قند رو هم الک کردم و اضافه کردم و هل رو هم ریختم و حرارت رو خاموش کردم .
قالب ها رو از یخچال بیرون آوردم و از مواد داخل قالب روی شکلات ها ریختم . حتما مواد گرم باشه سرد که باشه به شکلات نمی چسبه .
بعد داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب راحت بیرون آوردم .
قالب هم نیاز به چرب کردن نداره .
اگر در تعداد بالا می خواین درست کنین و قالب هاتون کمه حتما اگه مواد برشتورک سرد شده دوباره روی حرارت قرار بدین گرم بشه و بعد روی شکلات بریزین .
در مورد ماندگاری اگه با کره درست کنین تا دو هفته در طرف بسته در جای خنک با کیفیت می مونه ، اگه با روغن جامد درست کنین تا یکی دوماه هم با کیفیت می مونه .
حدودا با این مقدار مواد ۱۸ تا برشتوک برای من توی این سایزها شد .
یه نکته هم بگم اگه قالب ندارین موردی نداره اول مواد برشتوک رو درست کنین و بریزین کف یه طرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزین و بزارین یخچال و بعد از بسته شدن با چاقو برش بدین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_دورنگ
#های_بای
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑
کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم)
آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم)
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ق غ سر پر
✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید،
✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود،
در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه،
پس دقت کنید
خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید،
سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁)
مطابق کلیپ شکل دهید،
بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ،
فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن،
زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند
پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید،
در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد،
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
های بای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_پرتقالی
یه دسر و یا غذا برای کودکان عزیز
برای بچه های بالای یک سال مناسب هستش
آرد برنج ۲ ق غ
شیر یک لیوان
شکر ۴ ق غ
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق
کره ۱ ق غ
آب پرتقال بین نصف تا یک چهارم لیوان .
شیر و آرد برنج و شکر رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم و . زرده تخم مرغ و وانیل رو با چنگال زدم و داخل مواد ریختم و مدام روی حرارت کم هم زدم تا به غلظت برسه و بجوشه و بعد کره رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم و بعد داخلش آب پرتقال طبیعی رو کم کم اصافه کردم تا جایی که به علظت دل خواهم برسه .
بعد هم گرم و هم سرد قابل خوردنه و به دلخواه تزیین می کنیم .
اکر برای کودک درست می کنین کره و تخم مرغ رو بریزین تا براش مقوی باشه و مخصوصا که کودکان سخت این چیزها رو می خورن . بسیار عالی و مقوی و خوب هست برای این عزیزان .
می تونین همراه آب پرتقال تکه های پرتقال هم داخلش بریزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد
این اندازه برای ۸ تا ده نفر
برنج ایرانی مرغوب یک لیوان درسته ویا نیم کوب
آب ۸ لیوان
شکر یک ونیم تا دو لیوان اگر شیرین دوست دارید دو لیوان من یک لیوان ونیم زدم
گلاب دو سوم استکان
هل چند عدد دونه هاشو در بیارید با کمی آب خیس کنید
خلال بادوم یک چهارم لیوان
کره ۲۵ گرم ویا روغن جامد روغن مایع استفاده نکنید
زعفران دم کرده به میزارم لازم
برنج رو بشورید تا هنگامی که آبش زلال بشه اگر درسته بود با دست چنگ بزنید تا کمی خرد بشه
با دو لیوان آب ونصف گلاب دستور یکشب بزارید خیس بخوره
فرداش با همون آب بار میزاریم ومابقی آب وآب هل رو میریزیم( این قسمت یادم رفته فیلم رو ادیت کنم)رو شعله متوسط به هیچ وجه هم نزنید تا زمانی که برنج شکفته میشه اگر شله زرد رقیق دوست دارید زمانی که برنج هنوز آبش کاملا جمع نشده زعفران رو بریزید کم کم بریزید تا به رنگ دلخواه برسه سپس شکر رو بریزید شکر زمانی بریزید که دیگر برنج کاملا پخته شده بعد از ریختن شکر پخت برنج متوقف میشه به یک جهت بزنید تا شکر حل بشه یکی دو جوش که زد خلال بادوم که با گلاب خیس کردیم اضافه میکنیم بعد از خلال بادوم کره میریزیم هم میزنیم تا کره آب بشه شعله پخش کن بزارید ودم کنی حدود ده الی یک ربع دلیل این کار شله زرد بعد از سرد شدن آب نندازه
ریختن کره باعث میشه شله زرد براق وروش ترک نخوره
ریختن گلاب همراه خیس خوردن برنج برای عطر وبوی شله زرد
ریختن زعفران قبل از شکر رنگ گرفتن مغز برنج
به جای هل میتونید یک قاشق چایخوری پودر هل بریزید ولی رنگ شله زرد کمی تیره میشه
آب به اندازه کافی بریزید بعد از پخت سعی کنید آب نریزید اگر هم برنج نپخته بود آب جوش بریزید
بعد از ریختن شکر به هیچ وجه آب نریزید اینکار باعث میشه شله زرد بعد از سرد شدن آب بندازه
تا بعد از پخت کامل برنج به هیچ وجه هم نزنید.اگر هم بزنید باعث میشه برنج ته بگیره مجبورید تا آخر پخت هم بزنید.
حتمااا از برنج ایرانی مرغوب استفاده کنید برنج هندی وپاکستانی مناسب شله زرد نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاپوچینو_بدون_فر
مواد لازم:
3عدد تخممرغ
1 لیوان شکر(من نصف لیوان ریختم)
1 بسته کاپوچینو
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1/4لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
1/8قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه :
ابتدا شیر را گرم کنید وکاپوچینو وپودر کاکائو را اضافه کنید وهم بزنید وبزارید کنار تا خنک شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرف ریخته وبا همزن برقی بزنید تا کرمرنگ وپفکی شود وحجم مواد دو برابر شود.
مایه آماده شده کاپوچینو وروغن را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید،
آرد وبیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کردهاید راکم کم به مایه اضافه و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
من از قالب پیرکس ضد حرارت استفاده کردم وفقط کاغذ روغنی انداختم ومایه کیک را ریختم در قالب.
در تابه ای بزرگتر از قالب دو عدد رینگ یا (سه پایه فلزی) گذاشتم وقالب رو گذاشتم روی رینگ ودر تابه رو گذاشتم وزیر تابه روشعله پخش کن گذاشتم با حرارت متوسط به مدت تقریبی 1 ساعت تا زمانی که با خلال چوبی چک کنید واگه تمیز از کیک اومد بیرون کیک ما آمادس وگرنه باز زمان میدیم تا کیک پخته شود.
برای گذاشتن درفر میتونید با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 50 دقیقه کیک را بپزید.
بعد خنک شدن من روی را با سس دلوسه دلچه تزیین کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛