eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یه شیرینی راحت و خوشمزه و بدون فر👌 . شیرینی هستش که کاربرد زیادی داره . 🕪🕪 توجه توجه عزیزان توی کلیپ اشتباه تایپ کردم روغن رو ۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۵۰ گرم ، حدودا ۱ لیوان پودر قند ۸۰ گرم ، نصف لیوان روغن جامد(نیمه جامد) یا کره ۱۰۰ گرم (روعن قنادی هم میشه ) هل آسیاب شده ۱ ق چ شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب کردم یه کوچولو آخر کار وقتی روان شود کمتر از یه قاشق هم می تونین روغن مایع بریزین حواستون باشه زیاد نریزین خراب می کنه مزه اش رو و کیفیتش رو . داخل قالب های سیلیکونی کوچیک به اندازه دو سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات ریختم و گذاشتم یخچال تا شکلات بسته بشه . حالا رفتم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم تا کمی رنگ ارد تغییر کنه حدودا یک ربع باز حواستون باشه حرارت زیاد باشه ارد نخودچی بالافاصله می سوزه . مدام هم زدم و بعد روغن جامد (کره ) رو ریختم و هم زدم . پودر قند رو هم الک کردم و اضافه کردم و هل رو هم ریختم و حرارت رو خاموش کردم . قالب ها رو از یخچال بیرون آوردم و از مواد داخل قالب روی شکلات ها ریختم . حتما مواد گرم باشه سرد که باشه به شکلات نمی چسبه . بعد داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب راحت بیرون آوردم . قالب هم نیاز به چرب کردن نداره . اگر در تعداد بالا می خواین درست کنین و قالب هاتون کمه حتما اگه مواد برشتورک سرد شده دوباره روی حرارت قرار بدین گرم بشه و بعد روی شکلات بریزین . در مورد ماندگاری اگه با کره درست کنین تا دو هفته در طرف بسته در جای خنک با کیفیت می مونه ، اگه با روغن جامد درست کنین تا یکی دوماه هم با کیفیت می مونه . حدودا با این مقدار مواد ۱۸ تا برشتوک برای من توی این سایزها شد . یه نکته هم بگم اگه قالب ندارین موردی نداره اول مواد برشتوک رو درست کنین و بریزین کف یه طرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزین و بزارین یخچال و بعد از بسته شدن با چاقو برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر و یا غذا برای کودکان عزیز برای بچه های بالای یک سال مناسب هستش آرد برنج ۲ ق غ شیر یک لیوان شکر ۴ ق غ زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک قاشق کره ۱ ق غ آب پرتقال بین نصف تا یک چهارم لیوان . شیر و آرد برنج و شکر رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم و . زرده تخم مرغ و وانیل رو با چنگال زدم و داخل مواد ریختم و مدام روی حرارت کم هم زدم تا به غلظت برسه و بجوشه و بعد کره رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم و بعد داخلش آب پرتقال طبیعی رو کم کم اصافه کردم تا جایی که به علظت دل خواهم برسه . بعد هم گرم و هم سرد قابل خوردنه و به دلخواه تزیین می کنیم . اکر برای کودک درست می کنین کره و تخم مرغ رو بریزین تا براش مقوی باشه و مخصوصا که کودکان سخت این چیزها رو می خورن . بسیار عالی و مقوی و خوب هست برای این عزیزان . می تونین همراه آب پرتقال تکه های پرتقال هم داخلش بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این اندازه برای ۸ تا ده نفر برنج ایرانی مرغوب یک لیوان درسته ویا نیم کوب آب ۸ لیوان شکر یک ونیم تا دو لیوان اگر شیرین دوست دارید دو لیوان من یک لیوان ونیم زدم گلاب دو سوم استکان هل چند عدد دونه هاشو در بیارید با کمی آب خیس کنید خلال بادوم یک چهارم لیوان کره ۲۵ گرم ویا روغن جامد روغن مایع استفاده نکنید زعفران دم کرده به میزارم لازم برنج رو بشورید تا هنگامی که آبش زلال بشه اگر درسته بود با دست چنگ بزنید تا کمی خرد بشه با دو لیوان آب ونصف گلاب دستور یکشب بزارید خیس بخوره فرداش با همون آب بار میزاریم ومابقی آب وآب هل رو میریزیم( این قسمت یادم رفته فیلم رو ادیت کنم)رو شعله متوسط به هیچ وجه هم نزنید تا زمانی که برنج شکفته میشه اگر شله زرد رقیق دوست دارید زمانی که برنج هنوز آبش کاملا جمع نشده زعفران رو بریزید کم کم بریزید تا به رنگ دلخواه برسه سپس شکر رو بریزید شکر زمانی بریزید که دیگر برنج کاملا پخته شده بعد از ریختن شکر پخت برنج متوقف میشه به یک جهت بزنید تا شکر حل بشه یکی دو جوش که زد خلال بادوم که با گلاب خیس کردیم اضافه‌ میکنیم بعد از خلال بادوم کره میریزیم هم میزنیم تا کره آب بشه شعله پخش کن بزارید ودم کنی حدود ده الی یک ربع دلیل این کار شله زرد بعد از سرد شدن آب نندازه ریختن کره باعث میشه شله زرد براق وروش ترک نخوره ریختن گلاب همراه خیس خوردن برنج برای عطر وبوی شله زرد ریختن زعفران قبل از شکر رنگ گرفتن مغز برنج به جای هل میتونید یک قاشق چایخوری پودر هل بریزید ولی رنگ شله زرد کمی تیره میشه آب به اندازه کافی بریزید بعد از پخت سعی کنید آب نریزید اگر هم برنج نپخته بود آب جوش بریزید بعد از ریختن شکر به هیچ وجه آب نریزید اینکار باعث میشه شله زرد بعد از سرد شدن آب بندازه تا بعد از پخت کامل برنج به هیچ وجه هم نزنید.اگر هم بزنید باعث میشه برنج ته بگیره مجبورید تا آخر پخت هم بزنید. حتمااا از برنج ایرانی مرغوب استفاده کنید برنج هندی وپاکستانی مناسب شله زرد نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 3عدد تخم‌مرغ 1 لیوان شکر(من نصف لیوان ریختم) 1 بسته کاپوچینو 1 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1/4لیوان روغن مایع 2 لیوان آرد 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1/8قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه : ابتدا شیر را گرم کنید وکاپوچینو وپودر کاکائو را اضافه کنید وهم بزنید وبزارید کنار تا خنک شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرف ریخته وبا همزن برقی بزنید تا کرمرنگ وپفکی شود وحجم مواد دو برابر شود. مایه آماده شده کاپوچینو وروغن را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید، آرد وبیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده‌اید راکم کم به مایه اضافه و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. من از قالب پیرکس ضد حرارت استفاده کردم وفقط کاغذ روغنی انداختم ومایه کیک را ریختم در قالب. در تابه ای بزرگتر از قالب دو عدد رینگ یا (سه پایه فلزی) گذاشتم وقالب رو گذاشتم روی رینگ ودر تابه رو گذاشتم وزیر تابه روشعله پخش کن گذاشتم با حرارت متوسط به مدت تقریبی 1 ساعت تا زمانی که با خلال چوبی چک کنید واگه تمیز از کیک اومد بیرون کیک ما آمادس وگرنه باز زمان میدیم تا کیک پخته شود. برای گذاشتن درفر میتونید با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 50 دقیقه کیک را بپزید. بعد خنک شدن من روی را با سس دلوسه دلچه تزیین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کامل شیرینی نسکافه ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام ترشی پیاز😋😋 البته من خودم میگم فقط و فقط شووووورررررر 👌👌👌👌👌 امیدوارم درست کنید و حالش رو ببرید👌 . ترشی پیاز . پیاز ریز برای ترشی نیم کیلو (اگر کمی درشته یه برش بعلاوه روی پیازها بزنید ) تخم گشنیز ۱ ق چ نعنا ۱ ق چ سیر ۶ حبه (که بنا به ذائقه ها متفاوته) فلفل هر چقدر دوست دارین لبو ۳ برش کوچیک گلپر ۱ ق چ .✅دقت کنید که تمامی مواد (پیاز ،سیر، فلفل و لبو باید کامل کامل خشک باشن و هیچ آبی روشون نباشه) و در آخر روی همه مواد سرکه قرمز میریزیم مراحل کار هم کامل تو ویدیو مشخص هستش . سه هفته تا یه ماه بعد میل بفرمایید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان کنجدی👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام یکشنبه 10 مهر ماه ماه🌴 ⚪️✨سبد سبد گل مهر تقدیم 🕊✨حضور ☘سبزتان☘😍 ⚪️✨یہ دنیاعشق و وفا🎈❤️ 🕊✨نثارهمراهی‌پرفروغتان💁‍♀ ⚪️✨دعای خیر 🕊✨بدرقہ راه زندگیتان💁‍♂ ⚪️✨صبحتون زیبا😍 🕊✨دلتون شاد و لبتون خندون😊 لینک join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🌟فروش انواع لوازم کاربردی واساسی منزل 🌟 👈برند معتبر تضمین کیفیت پذیرش مرجوع در صورت عدم اورجینال👉 📦بسته بندی استاندارد، حفظ اصالت فیزیکی محصول تا درب منزل 📦 🚩ارسال از بازارچه مرزی ماکو🚩 ___ مرز ایران 🇮🇷، ترکیه🇹🇷 💟وارد شوید آنجا شما را خواهی دید👇 https://eitaa.com/joinchat/3492675778C36b3a3836c
برای من ۱۹ تا کاپ کیک به این اندازه شد . تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ) پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ همه مواد به دمای محیط برسه. کره و شکر رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم . مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم . طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند ۳ دقیقه زدم و بعد دور تند ۳ الی ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه . داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂. پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرنگ" سفیده تخم مرغ 2 عدد هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره شکر 130 گرم شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده یک قاشق چایخوری وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن قیف و ماسوره کاغذ روغنی برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خانگی مواد لازم: گوشت چرخ کرده با چربی کم 1 کیلو پیاز 1 عدد سیر 2 حبه ماست 3تا 4 ق غ ایرمیک 3 ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن) نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م) روغن دنبه150 گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁 تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉 سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فلفل دلمه ای گوشتی حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای: برنج نصف لیوان گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم پیاز کوچک 1عدد سیر 2-3حبه جعفری خرد شده مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک گوجه فرنگی 1عدد روغن مایع نصف استکان رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر آب جوش 1/5لیوان طرز تهیه: پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛