فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
🍁هر صبح
✨که با نام تو آغـاز شود
🍁هر سینـه
✨نزول رحمت احراز شود
🍁یارب
✨تو گـواهى که به یک
🍁 "بسم الله" 🍁
✨صد ره به
🍁محمد و علی باز شود
🍁 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
#ترشی_لیته_بادمجان
مواد لازم :
بادمجان ۵ عدد
هویج ۳ عدد
فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۲ عدد
سیر ۱۲ عدد
سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه )
نمک و ادویه ترشی
سرکه
اب
خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با ۲ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب بزارید کمی بپزن
بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه
بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید
بعد هویج رو میکس کنید
اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید
ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید
خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید
نمک به میزان دلخواهتون (من ۳ قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز آماده س 😍👌🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لیته_بادمجان
مواد لازم :
بادمجان ۵ عدد
هویج ۳ عدد
فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۲ عدد
سیر ۱۲ عدد
سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه )
نمک و ادویه ترشی
سرکه
اب
خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با ۲ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب بزارید کمی بپزن
بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه
بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید
بعد هویج رو میکس کنید
اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید
ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید
خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید
نمک به میزان دلخواهتون (من ۳ قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز آماده س 😍👌🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته بادمجان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#دسر_هویج_بستنی
آب هویج ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدودا ۲/۵ ق غ)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
بستنی ۱ لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی )
وانیل مقداری
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم .
قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
پ.ن : سوال های تکراری
چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره .
پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره ، جایگزین نمیشه و پودر زلاتین در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی هاهستش .
جنس قالب هر چی می تونه باشه . این قالب پلاستیکی ها ارزونن و من از پلاسکوفروشی چند مدت قبل خریدم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز گلاسه
موز گلاسه روزهای گرم و بلند تابستونی و احساس تشنگی و از دست دادن مایعات به واسطه گرما، فقط یک نوشیدنی خوب و مفیده که میتونه ما رو سرحال تر کنه و انرژی ما رو بالا نگه داره. فقط کافیه یک دستور خوب برای تهیه یک نوشیدنی سالم و خوشمزه خونگی داشته باشیم و یک مخلوط کن خوب! بعد می تونیم توی عصرهای طولانی تابستون و کنار باد خنک کولر توی خونه بنشینیم و از نوشیدنی دست ساز خودمون لذت ببریم. در ادامه با طرز تهیه موز گلاسه با ما همراه باشین.
مواد لازم برای تهیه موز گلاسه
موز دو عدد
شیر 1 پیمانه
بستنی وانیلی 5 اسکوپ
یخ 4-5 تکه چیپس شکلات به میزان لازم
سس شکلاتی برای تزئین خامه فرم گرفته برای تزئین
ترافل، اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین
مراحل تهیه موز گلاسه
برای شروع موز ها رو پوست کنده و دو نیم تقسیمشون می کنیم و داخل دستکاه مخلوط کن می ریزم.
شیر سرد رو به موز ها اضافه می کنیم.
دستگاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا موز و شیر با هم مخلوط بشن.
و بعد بستنی رو اضافه می کنیم. طعم بستنی هم به ذائقمون بستگی داره. پس میتونیم اگر دلمون گلاسه شکلاتی خواسته باشه از بستنی شکلاتی هم استفاده کنیم.
و بالاخره تکه های یخ رو اضافه می کنیم.
حالا دستکاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا همه مواد حسابی یکدست بشن و طعم ها در هم میکس بشن. سپس لیوان های سرو رو آماده می کنیم. مقداری سس شکلاتی رو از داخل دیواره های لیوان های سرو رو به داخل می ریزیم.
حالا لیوان رو تا نیمه از موز گلاسه پر میکنیم.
مقداری چیپس شکلاتی روی لایه اول می ریزیم. می تونیم از اسمارتیز و یا حتی برش هایی از خود موز و یا مغز پسته یا هر آجیل مورد علاقمون هم استفاده کنیم.
سپس لیوان رو با مابقی موز گلاسمون پر می کنیم و نهایتاًروی اون رو با خامه ای که فرم دادیم و داخل قیف با ماسوره ریختیم پایپ می کنیم.
برای سرو هم میتونیم مجدداً با سس شکلاتی و ترافل های متنوعی که در بازار موجود هست تزئین و سرو کنیم و از نوشیدن یک گلاسه جذاب و هیجان انگیز لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز گلاسه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان رول دارچینی
برای ۴ عدد
آرد سفید حدودا ۲۷۵ تا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ولرم (۱۲۰ میلی) نصف لیوان
کره یا روغن مایع ۲۰ گرم ( اگه روغن خواستین بریزین ۲ ق غ)
شکر ۲۵گرم (۲ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک ۱/۴ ق چ
برای مواد میانی :
پودر دارچین ۱ ق غ / پودر کاکائو ۱ ق غ/ شکر مقداری (میزانش دست خودتونه کم و زیاد)/ کره مقداری
من از شیر استفاده کردم ، نصف شیر رو با یه قاشق شکر مخلوط کردم و پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و درب طرف رو گذاشتم تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
توی یه ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد ، من از روغن استفاده کردم ، روغن و شکر و نمک و بقیه شیر و خمیر مایه به عمل اومده رو همه رو با هم مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و تدریجی اضافه کردم . خمیرم روورز دادم . آرد رو تا جایی اصافه می کنم که خمیر به دست نچسبه ، اصافه کردن آرد زیادی باعث خشک و سفت شدن نون میشه . ده دقیقه خوب ورز دادم و صد بار هم خمیر رو کوبیدم .
میر رو داخل طرف تمیزی گداشتم روش رو پوشوندم و گذاشتم جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم .
خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم . هر کدوم از این چونه ها رو با وردنه به قطر ۲ تا ۳میل باز کردم . روی خمیر رو با قلمو کره ذوب شده مالیدم و روش مقداری شکر و روی اون کمی پودر کاکائو و کمی پودر دارچین پاشیدم و خمیر رو رول کردم . رول رو از وسط طولی به دو نیم تقسیم کردم . بعد این دو تکه رو به دور هم پیچیدم . بعد رولش کردم و پیچیدم
نون ها رو داخل سینی فر چرب شده چیدم و روش پارچه تمیز کشیدم تا ۲۰ دقیقه دیگه هم استراحت داشته باشه . فررو هم روشن کردم .
بعد از استراحت روی نون ها با قلمو رومال زدم .( رومال هم شامل مخلوطی از یه زرده تخم مرغ و زعفران و و ۱ ق م شیر .)
سینی فر رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . همیشه گفتم و چه کنم باز هم میگم طرف حاوی آب درون فر فراموش نشه تا نون هاتون خشک نشن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ین مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید.
گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی دوسوم لیوان
عدس دوسوم لیوان
اسفناج ۳۰۰گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم
پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم
نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید
عدس وگندم خیس کردن نمیخواد
عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم
نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁
نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه
شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین .
بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره.
این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خونگى
😋❤️😋❤️😋❤️
مواد لازم:
شير پرچرب(محلى): ۴ ليتر
ماست شيرين: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
شير را در قابلمه ى مناسب بریزید و بزارید بجوشه، بعد جوش آمدن به مدت ۱۵ دقيقه روی حرارت ملايم قرار دهيد تا حسابى جوش بيايد، سپس در ظرف مورد نظر برای ماست ريخته و وقتی شير به دماى ۴۵-۴۲ درجه سانتیگراد رسيد (يعنى وقتى انگشت تو شير فرو می كنيد كمى احساس سوختگى داشته باشيد وقت اضافه كردن مايه ماست است).
دو قاشق ماست شيرين (اين دو قاشق ماست خيلى مهمه كه از نوع خوب و با کیفیت باشد) رو با شير مخلوط و خوب همزده و به شير اضافه كنيد روی شیر مایه خورده را خوب بپوشانيد و بگذاريد تا ۵ ساعت بماند و در آخر ماست را باز كنيد و آب جمع شده روی آن را برداريد و در يخچال قرار بديد.
نوش جان😄😍
نكات:
😍سعى كنيد ماست رو يک شبانه روز دست نزنيد تا حسابى خشک بشه و بعد مصرف كنيد.
😍ماست رو هميشه از كنار ظرف برداريد، چون آبى كه ماست داره در كنار جمع می شود و شما می توانيد به راحتى آب رو از ماست بگيريد.
😍تكرار اين كار باعث می شود ماست خشک و چكيده اى داشته باشيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل کاچی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شیرینی مارمالادی 👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا با یوفکا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک سنگدان
مواد مورد نیاز:
۱_سنگدان مرغ
۲_پیاز
۳_پاپریکا(فلفل دلمهای)
۴_خلال هویج
۵_رب گوجه
۶_سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک سنگدان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت شیرازی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت_شیرازی
طرز تهيه اين كتلت خوشمزه كاملا از خودم هستش دستورات متفاوتی داره ک همرو امتحان کردم فقط همین دستور کتلت رو ترد و پوک و خوشمزه و کم چرب میکنه 😊😋😋 هر چي از تردي و خوشمزگي اين كتلت بگم كم گفتم دقيقا عين كتلت هاي بيرون شده .
براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به يك ليوان اب يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر سيب زميني سه عدد متوسط تخم مرغ يك عدد ارد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید)
نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و اب گرفته
سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد.
نکته اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه
اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره
باید حرارت متوسط رو ب کم باشه و اروم اروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار م
واد تقريبا هفده تا كتلت بما میده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شانامو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛