eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم پرتقال ۱کیلوگرم لیمو شیرازی یک شکر ۳کیلو ----------------- همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقت‌درمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیک‌روز روی حرارت قرارمیدیم‌ وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹 این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : 2 بسته خامه 200 میلی لیتر(خامه صبحانه) 5 عدد هلو بزرگ رسیده 1/5 استکان شکر 🍨اگر هلوهای شما شیرین باشند، میتونید شکر را نصف استکان کنید و عسل هم نصف استکان بریزید. طرز تهیه: هلو ها رو پوست بگیرید وبه چند تکه خرد کنید وبزارید فریزر تا کمی منجمد شودو سپس آنها را با بهمراه شکر و خامه در میکسر يا غذا ساز بریزید ومخلوط کنید تا خوب پوره شود وبعد بریزید درظرف مناسب وبزارید فریزر حدود 1 ساعت ودر این زمان بیارید بیرون وبستنی رو هم بزنید واین کار رو 4تا5 مرتبه از فریزر بیارید بیرون وهم بزنید وباز بزارید فریزر تا بستنی یخ نزند بعد این تایم بستنی آمادس میتونید از 1 استکان ماست خامه ای هم در مواد استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) طرز تهیه: در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود. فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات سبزیجات ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیریک لیوان شکرنصف لیوان خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودریک قاشق مرباخوری زعفران به میزان لازم خرما نگینی شده۴عدد مغزیجات دلخواه به میزان لازم آردحدودادولیوان شیرگرم ،زعفران وشکرروباهم مخلوط کرده بعدخمیرمایه رواضافه میکنیم میزاریم کناره دقیقه تاعمل بیادبعدآردوبکینگ پودرروبهش اضافه میکنیم تاجایی که یک مایه نه رقیق نه سفتی بمابده دوباره کنارمیزاریم حدودا یک ساعت ونیم تادوساعت میزان عمل اومدن خمیربستگی به گرم بودن محیط داره بعدخرما نگینی شده،کشمش،گردورواضافه کرده داخل تابه رونصف قاشق روغن میریزیم موادروداخل تابه ریخته روش مغزیجات دلخواه رومیریزیم دم کنی میزاریم تابطرف آن پخته بشه بعدبرمیگردونیم تاطرف دیگش هم طلایی بشه میتونیداین کماج روداخل فرهم درست کنید نکته:حرارت شیربایدطوری باشه که دست رونسوزه اگرگرماش زیادیاکم باشه خمیرمایه عمل نمیاد ک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماج اصفهانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 . تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ۲.۵ لیوان پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) شکر ۱۰۰ گرم( ۶ تا ۷ ق غ) وانیل نوک قاشق پودر ژله یک بسته برای پاناکوتا نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر . خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم . ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم . یک بسته پودر ژله (من از انار استفاده کردم) رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم . چون پاناکوتا داخل قالب ریختم چرب کردن نداره اگر خواستید با دو قطره روعن مایع چرب بشه . پاناکوتا رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده خیلی هم زیاد نمونه . بعد برش دادم و یکی در میون خارج کردم . داخل جاهای خالی اول خیلی جزیی ژله ریختم . چون پاناکوتا نرم هست و توی قالب راحت وول می خوره یه کم ریختم تا با ژله سفت بشه و بعد مابقی ژله رو ریختم و داخل ژله هم انار دون شده ریختم و داخل یخجال قرار دادم . پاناکوتاهایی رو که خارج کرده بودم رو آب کردم و روی دسر ریختم . بعد گذاشتم یخچال تا خوب بسته بشه بزارید ۸ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش کاملا آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم اگر دیدین که نه راحت آزاد نیست توی آب ولرم چند ثانیه بزارین و بعد برگردونین . نکته : جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه فقط چون شیرین تره شکر کمتر بریزید . نکته : من پاناکوتای اضافه رو توی ماکروفر چند ثانیه قرار دادم و آب کردم یا روی بخار کتری به محض اینکه اب شد بردارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توی یخچال یه کمی هلو و شلیل بود ، دیدم هلوها هم نرم هستن و دارن له میشن تصمیم گرفتم لواشک درست کنم . دیدم یه چند تا هم آلو سیاه چشمک می زنه از اون هم داخلش ریختم . ترکیب هلو و شلیل و آلو با هم بی نظیره این ترکیب رو امتحان کنین . ملس و خیلی خوشمزه است . خلاصه لواشکی شد نگو و نپرس ، دعوا هست سرش 😁😉. . حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم . گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه . بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم . داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه . می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه . توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی هم کلفت نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛