فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرطلوع🍃🌸
تولدےدوباره است
وهرتولدےشروعےدوباره
دوستان مهربانم
صبح شنبه تون بخیر
انشاالله امروز☘
لبتون خندون
دلتون بی غم و🍃🌺
زندگیتون پرازعشق باشه
❤️🧡💛💚💙💜
#نون_قندی_بافر_بدون_فر
ماست شیرین 1/2لیوان
شکر از1/2لیوان +دو ق غ
روغن مایع 1/2لیوان
پکینگ پودر2ق چ سرخالی
وانیل نوک ق چ.هل نصف ق چ
اردسفید یک و نیملیوان
نمک یک پنس
ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی داشته باشیم
خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد
ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیاد ورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.
*خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید.
کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی ان طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم
روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید
روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میذاریم داغ بشه بعد مدت ده دقیقه بعد تابه رو روش میذاریم درش رو میبندیم مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه
روش پخت داخل فر
درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه بالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید
بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید.
زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین دستور برای این کوکی بسیار خوشمزه 😋
#کوکی_لاهیجان
نزدیک مدرسه ها هم هست وبه عنوان تغذیه بچه ها هم عالیه
برای حدود ۲۴ عدد کوکی:
کره نرم شده در دمای محیط یا کره گیاهی ۵۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۲/۳ پیمانه(۱۲۰گرم)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر همدمای محیط ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
بکینگ پودر ۱ق چ (۵گرم)
آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم ) من ۲۷۰ گرم استفاده کردم
پودر کاکائو ۱ق س ( ۵ گرم) (اگر نخواستین کاکائویی باشه حذف کنید البته دستور اصلی کاکائو داره اونم پودر کاکائو رنگ روشن 😁 من تیره داشتم )
کشمش وگردوی خرد شده ۱ پیمانه یا به مقدار دلخواه (کم نباشه😁)
✔ پخت در فر از قبل گرم ۱۷۰درجه حدود بیست دقیقه
👈کره ی نرم شده +پودر قند الک شده را خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه ومخلوط کنید تا کاملا کشدار شود
تخم مرغ اول را اضافه ویک دقیقه هم بزنید سپس
تخم مرغ دوم به همراه وانیل ، یک دقیقه دیگر مخلوط کنید
شیر را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید
آرد را طی دو مرحله اضافه ومخلوط کنید مایه کوکی نه شله نه خیلی سفت ( بسته به جنس آردتون بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم آرد نیازه،آرد کم باشه شیرینی پهن میشه زیادم باشه کوکی کمی سفت میشه)
کشمش وگردوی خرد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده وبه مایه اضافه کنید
با قیف یا قاشق درون سینی با فاصله بزنید روش به دلخواه کشمش وگردو بریزید ودر فر بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یه شیرینی خوشمزه و راحته که نیازی به پخت و پز نداره و از شکر هم استفاده نشده
#آموزش_شیرینی_شکلاتی
🔸️مواد اولیه
۱۲۰ گرم بادام زمینی تفت داده شده(بدون پوست)
۱۰۰ گرم جوپرک
۱۸۰ گرم خرما
۱ ق غ پودر کاکائو
۲ ق غ عسل
۲۰۰ گرم شکلات تلخ ذوب شده
به مقدار لازم بادام زمینی خرد شده برای تزئین
🔸️روش تهیه
بادام زمینی رو بعد از اینکه تفت دادیم و پوستش جدا شد به همراه جوپرک پودر میکنیم بعد خرمای بدون هسته و پودر کاکائو رو اضافه و مجدد میکس میکنیم بعد از اینکه یکدست شدن عسل رو اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر در بیاد.حالا با هر قالبی که داشتیم قالب میزنیم و بعد داخل شکلات تلخ که به روش بنماری ذوب کردیم میزنیم اجازه میدیم تو دمای محیط ببنده بعد مطابق فیلم روی شیرینی رو هم با شکلات تزئین میکنیم ۱۰ دقیقه استراحت میدیم و بعد اطراف شیرینی رو شکلات میزنیم و بعد بادام زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سزار
مواد لازم :👇
پنیر پارمسان (یا پارمزان)
روغن زیتون
فیله ی مرغ
نان مخصوص سالاد سزار یا نان تست
کاهوی تازه و جوان
سیر 2 الی 3 حبه
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
سس وسترشر 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 الی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه ی ایتالیایی
ماهی انچوی
دستور تهیه :👇
1. برای درست کردن این سالاد باید قسمت های تازه و روشن کاهو را انتخاب کنید و با فاصله های حدودا ۵ سانت برش بزنید.
2. فیله ی مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ی ایتالیایی، رزماری، آبلیمو و... مزه دار کنید،یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در فر یا روی تابه ی مخصوص گریل کنید.
3. از نان مخصوص سالاد استفاده کنید و در غیر این صورت دور نانهای تست را به صورت یک قاب برش میزنیم و کنار میگذاریم(دور نان چون خشکتر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمیکند. به همین دلیل دور نان را جدا میکنیم و از بقیه نان استفاده میکنیم) قسمتهای سفید و اسفنجی نان را به ابعاد 1 سانتیمتری برش داده و به کمی روغن زیتون و سیر له شده آغشته میکنیم و با حرارت ملایم، روی تابه ی نچسب تست میکنیم.
4. برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، زرده ی تخم مرغ،سرکه سفید یا سرکه سیب، سس وسترشر، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن برقی یا غذاساز خوب مخلوط میکنیم بعد از حدود ۳ دقیقه، کمکم شروع به اضافه کردن روغن زیتون میکنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
5. برای سرو این سالاد کافی است برگهای تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. مرغ های گریل شده ، نان های تست شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب را به آن اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#فیلم_آموزشی
#شیرین_عسل
#شیرین_عسل_خانگی
مواد لازم:
ژله یک بسته(باطعم دلخواه ترجیحا موز یا آلوئه ورا بخاطر رنگ روشن)
آب جوش یک سوم لیوان
بیسکوییت ساقه طلایی دو بسته
شکلات تخته ای 130 گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ژله رو با آب جوش بن ماری کنید و با همزن در حدی که کف کنه هم بزنید نه خیلی شل باشه نه خیلی هم بزنید که سفت بشه
حالا با سرعت عمل چون ژله فرم گرفته زود سفت میشه ژله رو داخل قیف بریزید و یکم بین دوتا بيسکوئيت بذارید
بيسکوئيت ها رو نیم ساعت بذارید داخل یخچال
بعد نیم ساعت شکلات رو بن ماری کنید و داخلش روغن مایع بریزید و بيسکوئيت هارو داخل شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید و دوباره یک ساعت توی یخچال استراحت بدید
شیرین عسل خوشمزه ما اماده هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زبرا
مواد لازم:
* ۵ عدد تخم مرغ + ۱ عدد تخم مرغ
* کمی کمتر از یک استکان شکر
* ۱ استکان پر آرد
* نصف استکان شیر
* کمی کمتر از نصف استکان روغن مایع
* ۵ گرم بکینگ پودر
* ۵ گرم وانیل
* ۱/۵ ق غ کاکائو
* ۴ ق غ آب داغ
نکته: منظور از استکان، استکانهای کمر باریک ترک است.
طرز تهیه: ۵ عدد تخم مرغ را زرده و سفیده را از هم جدا کرده و در ظرفهای جدا بریزید. ۱ عدد تخم مرغ کامل را به زرده ها اضافه کرده و با همزن ۴ تا ۵ دقیقه بزنید تا رنگشان تغییر کند. سپس به آنها روغن مایع و شیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید لازم نیس همزن را روشن کنید در حدی که باهم مخلوط شوند کافیست. حالا آرد، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مواد اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با همزن بزنید. این مواد را کنار بگذارید. سفیده ها را کمی با همزن بزنید سپس شکر را آرام آرام در سه مرحله به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب پف کرده و به حالتی برسد که اگر ظرف را کج کنید از ظرف نریزد. سفیده ها را آرام آرام به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک خیلی آرام آنها را باهم مخلوط کنید.
در ظرف دیگری کاکائو را با آب داغ خوب مخلوط کنید. از مایهی کیک ابتدا ۳ تا ۴ قاشق برداشته و با کاکائو مخلوط کنید سپس نصف مایه کیک را کاکائویی کنید و نصف دیگر سفید بماند.
داخل قالب کمر بندی گرد کاغذ روغنی پهن کنید. حالا یک فنجان مواد ساده وسط قالب بریزید سپس یک فنجان مواد کاکائویی وسط مواد ساده بریزید ( مانند فیلم ). همینطور ادامه دهید تا همه مایهی کیک داخل قالب ریخته شود. قالب را چند بار محکم به زمین بکوبید. ( این کار کمک میکند تا کیکتان گنبدی نشود ) داخل فر ۱۵۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید بپزد. توصیه میکنم قبل از ۴۰ دقیقه در فر را اصلا باز نکنید.
بعداز پخت از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛