eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: هویج: ۹۰۰ گرم برنج: ۱.۲ کیلوگرم پیاز: ۳ عدد مرغ: ۱ کیلوگرم کشمش پلویی: ۳/۴ پیمانه خلال پرتقال: ۱/۳ پیمانه رب انار: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری ادویه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری دارچین: ۱ قاشق چایخوری گلاب: ۲ قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد می کنیم. هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم. برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم. هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم. برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم. کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی تخم مرغ : سه عدد شکر : یک و نیم پیمانه وانیل : یک چهارم ق چ روغن مایع: نصف پیمانه ارد :دو لیوان پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ شیر :یک یا اب پیمانه بکینگ پودر : دو ق م تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو‌سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه یا کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید رو‌شعله هر کدوم از این دو روش رو میتونید به کار ببریدتوی تابه هم‌میتونید درست کنید همیشه گذاشتم براتون به همون‌روش انجام بدید قالب کیک بیست و دوسانتی بود راحت و آسون 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧‌بستنی خانگی🍧 ‌ مواد لازم: 5/1 لیتر شیر پرچرب 1 پاکت پودر ثعلب (17 گرم) 1 لیوان (200 میلی لیتری) شکر 1 پاکت کرم شانتی (75 گرم) طرزتهیه: ثعلب، شکر و شیر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، وقتی که به جوش آمد، شیر را نیم ساعت با هوادهی بجوشانید. ( یعنی شیر را با ملاقه بردارید و ملاقه را از بالا خالی کنید حالت پرت کردن میشود نکته مهم: پختن شیر به این روش (پرت کردن) باعث میشه بستنی خیلی خوب بشود) حدود نزدیک به 1ساعت بپزید. قوام شیر را کنترل کنید باید کمی غلیظ شود و رنگش کرمی شود سپس از روی حرارت بردارید، داخل یک کاسه استیل بریزید و کنار بگذارید خنک شود. در این فاصله هم فراموش نکنید به همون روش هوادهی با ملاقه شیر را هم بزنید. پس از خنک شدن کامل کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن هم بزنید و درب کاسه استیل را بگذارید و داخل فریزر بگذارید. برای جلوگیری از یخ زدن بستنی، هر 2 تا 3 ساعت یکبار از فریزر خارج کرده و با همزن هم بزنید. این فرایند را 5-6 بار انجام بدهید. پس از همزدن آخر بستنی را داخل ظرف مناسب بریزید، 5 -6 ساعت دیگر در فریزر بگذارید و سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ مواد لازم : گوشت چرخ شده سینه وران مرغ مخلوطی ازهردو 500گرم پیاز 1عدد متوسط سیر2_3حبه تخم مرغ 1عدد اردسوخاری 2ق غ نمک ،فلفل ،زردچوبه وزعفران به میزان لازم مواد لازم برای بین رولت : این مواد سلیقه ای و به دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده یا درسته ،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا وحتی تخم مرغ ابپزشده و... استفاده کرد. من از هویج پخته شده وجعفری ساطوری شده وفلفل دلمه ای نگینی شده استفاده کردم، دستور تهیه : گوشت چرخ شده مرغ را به همراه پیازوسیررنده شده آب پیاز راکمی بگیرید، نه خیلی که فقط تفاله پیاز بمونه_تخم مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه زعفران و آردسوخاری مخلوط کنیدوخوب خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند، به دلخواه می توانید ازسبزیهای معطر نیز درون گوشت استفاده کنید، سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزربازشده پهن کنید روی ان راکامل آردسوخاری بپاشید گوشت راروی ان منتقل کنید وبه شکل مستطیل وبه ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید هرباردستتان رادرآب یاروغن زده که گوشت به دستتان نچسبد یا باوردنه پهن کنید رولت راصاف ویکنواخت کنید. بعد روی ان کامل ازمواددلخواه تان بپاشیدورولت رابه کمک پلاستیک زیری رول کنید بعدازرول کردن رولت رابا چندبارغلطاندن روی سطح کار یکدست ومنظم کنیدوروی ان را کامل اردسوخاری بزنید، سپس همه طرف رولت رادرروغن و باحرارت بسیارملایم سرخ کنید درحدطلایی شدن،پس از سرخ شدن داخل سس بگذارید وحدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه دهید با سس پخته وطعم دار شود، سس رولت مرغ : یک عدد پیاز نگینی را درکمی روغن تفت دهید مقداری فلفل دلمه ای وهویج خرد شده اضافه کنید سپس یکی دوقاشق رب،خوب تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید و یکی دو لیوان اب روی ان بریزیدمی توانید بعد ازجوش امدن رولت را داخل ان بگذارید واجازه دهید که رولت بروی حرارت با سس جا بیفتدوسس غلیظ شود. سس آماده وغلیظ شده راپوره کرد تا یکدست شودوسپس درکنارغذا وبه صورت جدا سرو کرد. من همیشه از مخلوط ران وسینه مرغ استفاده می کنم رولت کاملا نرم ولطیفه وخشک نمیشه ولی می تونین کمی دنبه هم همراه با گوشت مرغ برای لطافت بیشتر چرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چی لازم داریم؟؟ گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰گرم پیاز رنده شده یکعدد نمک،زیره.انواع فلفل سیاه سفیدقرمز بدلخواه. مواد سیب زمینی ۲ عدد سیب زمینی پخته ۱ ق غ کره نمک مقداری کنسرو مخلوط ذرت و نخود فرنگی و هویج «و یا مقداری ذرت و نخود فرنگی و هویج را بپزید» پنیر پیتزا سس برای پخت:. آب داغ یک لیوان پر رب گوجه فرنگی یک تا دوقاشق غذاخوری نمک،فلفل🧂🧂 گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده بدون آب رو باادویه ها مخلوط کرده و بخوبی ورز دهید و روی میز کار سلفون پهن کنید و مواد گوشتی را بر روی سلفون مرتب پهن کنید و به شکل مستطیل در بیاورید و حالاکنسرو سبزیجات وفلفل دلمه بریزید سیب زمینی پخته و کره و ادویه ها را بکوبیدتا یکدست شوند درابتدای رول سیب زمینی و دراطرافش،پنیر پیتزا هم بگذارید و محکم باکمک نایلون رول کنید. رولت را روی سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بگذارید و روی رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. ۱۰ دقیقه آخر پخت مواد سس را با هم مخلوط کنید و کاغذ روغنی روی رولت را برداشته و سس را روی رولت بمالید و ده دقیقه با سس بپزید سپس برش زده و سرو کنید. میتوانید درتابه روغن ریخته ورولت را چرخانده وسرخ کنید وباسس بپزید نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد ۵ عدد نان🔻 آرد سفید شیرینے پزے یک لیوان ونیم شڪر یک قاشق چایخورے نمک یک دوم قاشق چایخوری مایه خمیر یک قاشق مرباخورے روغن مایع دو قاشق آب ولرم نصف لیوان یه ذره بیشتر البته بستگے به آب خورے آردها داره شاید نصف لیوان ڪافے باشه. مواد میانے نان🔻 سیب زمینے پخته دو عدد متوسط گشنیز خرد شده تازه دو قاشق سیر دو حبه نمک وفلفل وزردچوبه وپاپریڪا به میزان لازم ڪره براے رومال نان طرز تهیه🔻 آرد رو الک ڪنید شڪر ونمک وپودر خمیر مایه اضافه ڪرده وباهاش مخلوط ڪنید. وسط آرد رو گود ڪرده آب وروغن رو اضافه ڪرده مخلوط ڪرده وبا دست ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفے بدست بیاد.روی خمیر رو پوشانده یڪساعت تا یڪساعت ونیم استراحت دهید.تا پف ڪنه وحجمش دو برابر بشه. سےب زمینے رو با پوست بپزید. پوست بگیرید و رنده ڪنید. سےر رنده شده وگشنیژ خرد شده و ادویه ها رو اضافه ڪرده وخوب مخلوط ڪنید. پس از آماده شدن خمیر چونه هاے به اندازه نارنگے بگیرید من ۷۰ گرمے وزن ڪردم با دست ڪمے باز ڪنید واز مواد میانے بریزید و سپس لبه هاے خمیر رو جمع ڪنید مثل بقچه جمع ڪنید با دست ویا با وردنه به آرومے چانه رو باز ڪنید. ماهے تابه رو با حرارت متوسط بدون روغن داغ ڪنید ودو طرف نان رو بپزید تا طلایے بشه مدام طرف نان رو زیر و رو ڪنید تا یڪدست بپزه تا داغ دو طرفشو ڪره بمالید ونوش جان ڪنید😋 اگه گشنیز تازه نداشتید جعفرے ویا گشنیز خشک ویا ڪمے سبزے معطر بزنید. خمےر مایه لازم نیست جدا عمل بیاد با آرد مخلوط ڪنید. اےن مقدار شڪر براے زود عمل اومدن خمیر مایه داخل خمیره تاثیرے در طعم نان نداره. خمےر باید نرم ولطیف باشه آرد زیادے به خوردش ندید تا نان سفت نشه. اگه میخواید بیشتر درست ڪنید تمام مواد رو دو برابر دستور ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت همون شربت بامیه وزولبیا ست مواد لازم آب ۴۰۰ گرم هر ایوان آب ۲۲۰ گرمه آرد سفید قنادے ۲۰۰ گرم (آرد سه صفر داشتید از اون استفاده ڪنید بهتره)من از ارد سفید قنادے همونے ڪه باهاش ڪیک وشیرینے درست میڪنید. هر ایوان آرد ۱۴۰ تا ۱۵۰ گرمه روغن جامد ۸۰ گرم دو سوم لیوان ڪمے ڪمتر تخم مرغ درشت چهار عدد شربت بار یا عسل یک قاشق آب وروغن رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد وقتے جوش اومد آرد رو یڪدفعه بریزید . وبا همزن دستے خوب بزنید تا گلوله گلوله نشه .وقتی زدن با همزن دستے سخت شد با قاشق چوبے بزنید . تڪه تڪه ڪنید. تا خمیر مغز پخت بشه حدود ۶الے ۷ دقیقه با حرارت ڪم باید خمیر صاف و بدونه گلوله داشته باشید در ضمن زیادے تفت ندید ڪه تڪه هاے خمیر برشته بشه بعد این تڪه ها تو تخم مرغ حل نمیشه وداخل بامیه خمیر مانند میشه از رو گاز بردارید وڪمے از هم باز ڪنید تا از داغے بیفته یک قاشق شربت بار ویا عسل بهش اضافه ڪنید. ودونه دونه تخم مرغا رو بهش اضافه میڪنیم هر تخم مرغ ڪه میزنید دو دقیقه بزنید تخم مرغ بعدے در ضمن میتونید با همزن برقے با سرعت ڪم بزنید من این دفعه با دست مخلوط ڪردم واسه عزیزانے ڪه همزن برقے ندارن از ماسوره آچار ویا ماسوره شیرینے بهشتے استفاده ڪنید از قیف پارچه اے استفاده ڪنید ندارید از قیف یڪبار مصرف منتهے دو قیف رو هم باشه تا زود پاره نشه طبق فیلم حلقه مانند قیف بزنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دماے صدوهشتاد تا بامیه پخته وروش طلاے بشه. ماهی تابه رو بزارید رو گاز تا روغن داغ بشه بامیه ها رو دونه دونه سرخ میڪنیم سرخ ڪه شدن مسقیم میزارید تو شربت ولرم تا شربت به خوردش بره دو الے سه دقیقه ڪافیه سپس در بیارید. تو دیس بچینید😊 بعد از پختن حتما سرخ بشه میخواید رژیمے درست ڪنید تو شربت نریزید با عسل نوش جان ڪنید این بامیه نسبت به بامیه اے ڪه مسقتیم تو روغن سرخ میشه ڪمتر روغن جذب میشه اگر فر ندارید از فر دست ساز استفاده ڪنید. به جاے روغن جامد میتونید از ڪره وبا روغن صاف قنادے هم استفاده ڪنید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینے عاالے و نرم و خوشمزه . اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیرے ڪنید.😊🙏 روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف ۱۵۰ گرم (تقریبی ۲/۳ لیوان)(در مورد ڪره و مارگارین اطلاع ندارم ) آرد سفید ۱۷۰ گرم (ےه لیوان آرد ۱۵۰گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان) پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا ۳/۴ لیوان ) وانےل نوک قاشق من در دو رنگ زعفرانے و یڪے صورتے ڪه رنگ خوراڪے زدم درست ڪردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانے درست ڪردم ، یه بار با رنگ خوراڪے . من خودم در شیرینے بهشتے از ترڪیب روغن جامد و روغن حیوانے استفاده مے ڪنم . بے نهایت شیرینے رو خوشمزه مے ڪنه . روغن رو روے حرارت قرار دادم و آب ڪردم ، بعد گذاشتم توے محیط خنک بشه . روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقے ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابے ڪشدار و رنگش تغییر ڪنه . وانیل هم اضافه ڪردم . آرد رو الک ڪردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران مے خواین بریزین قبل از اینڪه آرد بریزین زعفران رو اضافه ڪنین ، و همچنین رنگ خوراڪے هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین ڪاڪائویے درست ڪنین ، از میزان آرد ڪم ڪنین و جاش پودر ڪاڪائو بریزین . بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینے هاتون وابرن ، توجه ڪنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع ڪمے اضافه ڪنین . خیلے مهمه ها . من براے اونے ڪه رنگ خوراڪے ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نڪردم . اما براے زعفرانے از قیف رد نمے شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم . داخل قیف با ماسوره شماره ۱۳۲ (هر نوع ماسوره شڪوفه اے ڪه دارین میشه ) ریختم و شڪوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم . فر رو از یه ربع قبل با دماے ۱۷۰ درجه روشن ڪردم و سینے فر رو در طبقه بالا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نڪنین . بسیار مهم شیرینے ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینے برشون دارین . با مواد بالا زعفرانے درست ڪردم نزدیک ۶۵ عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراڪے زدم نزدیک ۷۰ عدد شد . سایزها تقریبا ڪوچیڪه ماندگارے این شیرینے بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با ڪیفیت مے مونه . بدون فر هم توے فر دست ساز روے گاز میشه . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روغن مایع 1/2 پیمانه سرخالی (۷۰ گرم) شیرولرم 1/4پیمانه (۵۰ گرم) ماست 3ق غ پر(۵۰ گرم) نمک 1/2ق چ بیکینگ پودر1/2ق چ ارد تقریبا 2پیمانه _ممکنه کمی کمتریابیشتراستفاده بشه _ تخم مرغ کوچک 1عدد نشاسته ذرت برای بازکردن خمیربه مقدارلازم برای بازکردن خمیر بهتره حتما ازنشاسته ذرت استفاده بشه چون نشاسته حالت تردی به ورقه های خمیرمیده ولی اردباعث سفت شدن وحالت خمیری پیداکردن اون میشه ،ولی به هرحال اگرنشاسته دردسترس نداشتید اردجایگزین کنید، این میزان مواد20عددخمیردایره ای مطابق فیلم خواهدشد طرز تهیه: آرد الک شده وبیکینگ پودر را مخلوط کنید وکنار بگذارید درون ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن مایع،شیر ولرم ،ماست ونمک رابریزیدباچنگال هم بزنیدتاموادیکدست وتخم مرغ ازحالت لختی خارج شود درنهایت مخلوط اردو بیکینگ پودرراکم کم اضافه کنیدتاجای ممکن باقاشق ودست اخربادست هم بزنیدتاخمیری شکل گیرد که به دست نچسبد،خمیررادرحدیکدست شدن ان کمی ورزدهید،لازم به ورزدادن بیش ازاندازه خمیر نیست چون به روغن خواهدافتاد ودر حدی ارد اضافه کنید که خمیر نرم ولطیف باشه روی خمیررابپوشانید وحدود نیم ساعتی درمحیط استراحت دهید سپس ازخمیرگلوله های کوچکی برداشته برروی سطح نشاسته ذرت پاشیده بگذاریدوباوردنه خوب خوب نازک کنید. خمیرراتاحدممکن نازک کنیداین خیلی مهمه ،زیروروی خمیر خوب نشاسته ذرت بپاشین وباوردنه باریک خمیررانازک نازک کنید. خمیرنازک شده رابه شکل دلخواه _مستطیل،مثلث یادایره ای ببرید،من یه بشقاب کوچیک روی هرخمیرگذاشتم وبرش زدم تاورقه های دایره ای وهم اندازه ای داشته باشم،اون اضافه های خمیرراهم دوباره ، نازک پهن کنیدوبرش بزنید خمیرها را کمی در هوای آزاد بگذارید،سپس روی هرخمیر موادمیانی دلخواه بریزید ومطابق شکل خمیررابپیچانید(آرد اضافه خمیررا با برس بگیرید) انتهای لبه خمیررابامخلوط رومال،یاکمی اب یا سفیده تخم مرغ زده شده برس بزنیدتاکاملا چسبیده شودوموقع پخت بازنشود، بورکهای اماده رادرروغن داغ شناوردرحدطلایی شدن سرخ کنیدیادرون سرخ کردن بورکها،لبه ی انتهایی خمیر به سمت روی روغن نباشند وگرنه بازمیشن به سمت پشت بندازین _ودرابتداکمی باچنگال بورک رانگه دارین تالبه خمیرکاملا چسبیده وبازنشودوسپس کمی درحدتردوطلایی شدن سرخ کنید به جای سرخ کردن می تونین بورکهارادرفربگذاریدبه این صورت که انهارادرسینی کمی چرب شده بچینید رومال بزنیدکنجدبپاشید ودرفرازقبل گرم 180درجه به مدت 30_20دقیقه قراردهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه حلیم (سریع و راحت)👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 دو بسته ژله آلبالو سه لیوان آب‌جوش یک بسته ژله موز یک لیوان آب‌جوش یک لیوان بستنی وانیلی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی گردو روسی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛