اسپرینگ رول با مواد مختلفی میتونه درست بشه مثل سبزیجات یا مرغ و گوشت ...و من نوع گوشتی اون رو درست کردم... اول مواد گوشتی رو آماده کنید به این صورت که پیاز رو نگینی ریز کنید و کمی تفت دهید ،شفاف که شد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید در اواسط کار فلفل دلمه نگینی و قارچ(که با آبلیمو و کمی روغن جدا تفت میدم) رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه و بذارید آب گوشت کشیده بشه و مواد خوب بپزه،میتونید یک قاشق رب یا دو قاشق سس کچاپ به این مواد اضافه کنید(من همیشه دو قاشق سس کچاپ اضافه میکنم و خوش طعم میشه)
بعد حرارت رو خاموش کنید و بذارید مواد خنک بشه.
⬅️مایه گوشتی نباید روغن زیادی داشته باشه وگرنه باعث پاره شدن خمیر یوفکا میشه.
⬅️میتونید به مواد گوشتی کمی پودر آویشن هم اضافه کنید.
بعد از مایه گوشتی روی ورقه خمیر یوفکا مثلثی بریزید و لوله کنید.
⬅️در بسته خمیر رو که باز میکنید،ورقه های خمیر رو تک تک از داخل بسته دربیارید چون خیلی سریع خمیر خشک شده و میشکنه.
⬅️هر کدوم از اسپیرینگ رولها رو که لوله کردید بلافاصله در ظرف در دار کنار هم لچینید و در فاصله پیچیدن رولها درب ظرف رو ببندید تا رولها خشک نشه.
⬅️بعد هم در روغن سرخ و در آخر روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها کشیده بشه.
⬅️⬅️اسپرینگ رول با بورک متفاوته البته هر دو در یوفکا پیچیده میشن ولی برای بورک حتما قبل از پیچیدن مواد در خمیر روی خمیر رو با ماست یا شیر و روغن رومال میکنن و بعد مواد رو در خمیر میپیچن ولی برای اسپرینگ رول نیازی به رومال کردن خمیر نیست.و اینکه بیشتر اسپرینگ رول رو به صورت سرخ شده سرو میکنن ولی بورک رو در فر بیشتر میپزن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_یاقوتی🥟
روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم
پودرقند 70 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ
آرد شیرینی 150 گرم
آرد برنج 50 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
نمک 1 پنس
بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_بوراتوس #توت_فرنگی
.
یک دسرمدرن . خوشمزه وتقریبا جدید مناسب فصل گرما با بافتی اسفنجی ولطیف
پنیرماسکاراپونه یک بسته ۲۰۰گرمی
بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم
شیر۲۰۰گرم یا یک لیوان
دنت توت فرنگی یک عدد یا هر طعم دنتی که دوست دارین
شکر سه چهار قاشق
پودر ژلاتین ۲ ق غ
طرز تهیه
ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید تا پودر ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه میتونین هم ژلاتین رودر کمی اب ریخته وبن ماری کنین تا شفاف بشه بعد به شیر اضافه کنین. و بعد
پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه.در صورت تمایل چند قطره رنگخوراکی بریزین برای رنگ بهترش.
قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ٧ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه
از هر طعم دنتی میتونین استفاده کنین مثلا دنت طالب که میشه بوراتوس طالبی دنت کاکائویی وانیلی و........
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورقه بادمجون گیلانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ورقه بادمجان گیلانی
مواد لارم :
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.
تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.
بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین موز و نوتلا
مواد لازم:موز درشت کاملا رسیده و پوره شده۳عدد.کره ذوب و خنک شده۶ق غ.ماست یونانی۳/۴پ.تخم مرغ۲عدد.آرد۳۰۰گرم.شکر۳/۴پ.بیکینگ پودر۲ق چ.نمک۱/۲ق چ.عصاره وانیل ۱ق چ.نوتلا۲/۳پ.
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر و نمک با هم الک کرده و با شکر مخلوط کنید و بذارین کنار.موز رو با کره مخلوط کنید.ماست و تخم مرغ و وانیل هم اضافه و با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه بعد با ترکیب آرد مخلوط کنید و تا جایی به هم بزنید که خمیر کاملا یکدستی داشته باشید.قالب مافین را با کره نرم چرب کنید بعد آردپاشی.آرد اضافی رو خارج کنید و بزارین یخچال تا کره ببنده(این کار برای تمامی قالبهای کیک میشه انجام داد و کیک دیگه به قالب نمی چسبه)سپس خمیر کیک داخل قالب بریزین بطوری که ۲/۳قالب پر بشه.نوتلا رو چند ثانیه بذارین ماکروفر تا روان بشه به اندازه یک قاشق چایخوری روی خمیرها بزارین و با نوک کارد یا خلال چوبی کمی با خمیر مخلوط کنید.سپس در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا۲۰ دقیقه قرار بدین.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد مافین آماده است.بیرون بیارین و بعد از پنج دقیقه از قالب خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید.طعم موز و نوتلا با یه فنجون چای بسیار دلچسب خواهد بود.
-در تمام مدت نیازی به استفاده از همزن برقی نیست.
-ماست یونانی یه ماست غلیظ و پرچربه اگه پیداکردنش مشکله میتونید از ماست دیگری استفاده کنید فقط غلظت داشته باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین موز و نوتلا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک غنچه
مواد لازم برای 8-10 نفر:
حدود 16 تا بورک درست میشه
4 عدد خمیر یوفکا
مواد سس:
1/4 پیمانه روغن زیتون یا مایع
1/2 پیمانه آب
1 قاشق سوپ خوری آرد
1 قاشق سوپ خوری سرکه
1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
مواددداخل بورکها:
پنیر و جعفری یا مواد گوشتی یا سیبزمینی و...(گوشت و سیب زمینی و .... باید قبلا پخته باشن)
مواد روی بورکها:
زرده تخم مرغ
کنجد
همه مواد سس رو باهم مخلوط کنین، یوفکا هارو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنین، هر کدومو مثل ویدیو بپیچونینو وسطشون 2 قاشق سوپ خوری از سس بریزین و بعد مواد دلخواه رو بزارین توشون، ببندین، برعکس کنین و داخل قالب مافین بزارین. بعد روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین ودر فر از قبل گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین تا روشون سرخ شه.
اگه مقدار سس کم باشه، بازم درست کنین و یا اینکه بجای 2 قاشق، 1 قاشق بریزین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک غنچه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک برگردان آناناس
مواد لازم خمیر:
۲ عدد تخم مرغ
نمک
۱۲۰ گرم شکر قهوه ای
نصف پیمانه روغن
۲۰۰ گرم آرد
یک پیمانه و نصفی شیر
بکین پودر ۱۰ گرم
و همچنین:
آنانس و آلبالو یا گیلاس یا توت
روش تهیه:
مواد خمیر را کاملا مخلوط میکنیم.
در سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم.
روی کاغذ شکر میپاشیم.
آناناس ها را روی کاغذ چیده وسط آنها را میتوانیم با گیلاس یا میوه مانند آن پر کنیم.
خمیر را روی میوه ها ریخته پهن میکنیم.
کیک را با دمای ۱۸۰ درجه تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت میرهیم.
کیک ما بعد از خارج شدن از قالب آماده هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی آناناس
مواد لازم:
یک پیمانه آرد
۲ قاشق سوپ خوری شکر
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک و یک چهارم پیمانه آب
۶ حلقه آناناس
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه:
آرد و شکر و بکینگ پودر و آب را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم.
آناناس ها را در مخلوط فرو کرده بعد در روغن زیاد همانند کلیپ سرخ میکنیم.
بعد شیرینی ها را تزئین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آناناس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_گوشتی_پنیری😍😋
سلام دوستان گلم خوبین . یه ایده جالب دیدم و تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم 😊.
خیلی مزه اش شبیه اسنک هستش .
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نون همبرگر ۴ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم و ریختم و نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه هم اضافه کردم . (هر چیزی که دوست داشتین به دلخواه می تونید بریزید زیاد و یا کم کنید )
نون همبر گر ها رو برش دادم . لایه زیرین رو داخل ظرفی چیدم از مواد گوشتی روش ریختم . مقداری پنیر پیتزا ریختم . لایه بالایی نون ها رو قرار دادم . کمی کره آب شده رو با قلمو رومال زدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دادم .
بسیار عالی و خوشمزه بود .
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله تک نفره
دستور تهیه :👇
ژلههای استفاده شده پرتقال، موز، لیمو، آلبالو، آلوورا هستند
از پایین ژله پرتقال رو با یک لیوان آبجوش اول مخلوط میکنیم، میزاریم روی حرارت کتری تا ذرات ژله کامل حل شود، بعد سه چهارم لیوان آب سرد اضافه میکنیم، میزاریم داخل یخچال ببنده...
دراین فاصله ژله آلوورا رو با شیر آماده میکنیم، ژله آلوورا رو بایک لیوان آبجوش مخلوط و بعد از بنماری کردن، ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه میگذاریم، تا با شیر همدما شوند، بعد سه چهارم لیوان شیر را افزوده (دقت کنید زودتر از سی دقیقه شیر داخل ژله میبره) حالا ژله آلوورا و شیر رو روی ژله پرتقالی میریزیم، برای ژله لیمو مجدد مثل ژله پرتقال عمل میکنیم، دوباره ژله آلوورا و شیر، ژله لیمو هم به همین صورت ...
نوبت گلها میرسه، برای گلها من از قالب سیلیکونی طرح رز استفاده کردم که عکسشو براتون استوری میکنم، ژله آلبالو رو با یک لیوان آبجوش حل کردم، بعد از حل شدن کامل ذرات نصف لیوان بستنی آبشده به ژله اضافه کردم و داخل قالب سیلیکونی که با کمی کره چرب شده بود ریختم، بعد از دوساعت از قالب خارج کرده و روی ژلهها میزاریم...
آخرین مرحله برای این مدل، درست کردن ژله آلوورا با یک لیوان آبجوش و سه چهارم لیوان آب سرد هستش، البته اینبار میزاریم ژله از دما بیافته، حدود نیم ساعت، بعد روی گلها میریزیم و میزاریم ژله کامل خودشو بگیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🍗چيكن كوردن بلو 🍗
🍗مقدار مواد كاملا چشمي است . 🍗
🍗طرز تهیه 🍗
چهار عدد سینه مرغ را از استخوان جدا کرده کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را بدون پاره شدن به دو قسمت عرضی برش بزنيد .
حالا هر تکه را کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.
و به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.
روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر گودت بگذارید و با احتیاط و محکم با كمك سلفون رول کنید و سر و ته سلفون را گره زده و حداقل نيم ساعت در فريزر و يا يك ساعت در يخچال استراحت دهيد .
هر 4 تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.
سپس کوردن بلو هایتان را ابتدا داخل زرده تخم مرغ همزده بزنيد و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا كاملا و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.
و در نهايت در روغن داغ فراوان روي حرارت ملايم سرخ كنيد . دقت كنيد اگر شعله زياد باشد داخل كوردن بلوها خوب نخواهد پخت .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن کوردن بلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ایده فوق العده لاکچری
مواد لازم:
بادکنک های کوچک سایز
شکلات تخته ای
بستنی
توت فرنگی یا شاتوت یا تمشک و برگ نعنا برای تزئین
.
روش تهیه:
بادکنک ها را باد کنید.
شکلات تخته ای را با روش حرارت بخار آب ذوب کنید (یا در ماکرو ویو به مدت ۳۰ ثانیه قرار دهید)
مانند کلیپ بادکنک ها را در شکلات ذوب شده فرو کنید.
باد کنک ها را به مدت یک ساعت در فریزر یا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
بعد بادکنک ها را بترکانید.
جامهای شکلاتی ما آماده است.
بستنی ها را در جامهای شکلاتی بریزید و با میوه و نعنا تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده فوق العاده لاکچری👌👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی گردو روسی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موز_شکلاتی
یه ایده جالب برای عصرونه که هم برای خودتون مناسبه و هم برای بچه های عزیزتون.
البته برای عصرونه تو مهمونی ها هم میتونه گزینه خوبی باشه.
خوب بریم سراغ دستور:
مواد لازم:
موز: هر تعداد که لازم است.
شکلات کاراملی:20عدد
شیر:یک قاشق غذاخوری
بادام یا فندق و یا گردو به مقدار لازم
شکلات آب شده :به مقدار لازم
.
موزها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم.شکلات ها را داخل کاسه ای ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم.روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ها آب شود .سپس مواد آب شده را روی موزها ریخته و مقداری گردو یا فندق خرد شده روی آنها میریزیم و میگذاریم در فریزر تا خنک شود.در نهایت شکلات آب شده را مجدد روی موزها ریخته و دوباره موزها را داخل فریزر یا یخچال قرار دهید تا سرد شود و شکل بگیرد.
دسر شما آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛