#سالادالویه
مواد لازم:
مرغ: ۹۰۰ گرم
سیب زمینی: ۹۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
نخودفرنگی: ۲ پیمانه
خیارشور: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
فلفل سیاه، زردچوبه، پودرسیر، نمک و ادویه کاری: به مقدار لازم
سرکه، آبلیموترش و سس مایونز: به مقدار لازم
طرز تهیه:
داخل قابلمه مقداری روغن ریخته، پیاز و هویج نگینی ریزشده، مرغ، نخود فرنگی، نمک، ادویه ها و سه لیوان آب را اضافه می کنیم بعد از اینکه مرغ پخت و آب مواد تمام شد، شعله را خاموش کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود.
تخم مرغ و سیب زمینی را جدا آب پز می کنیم.
تخم مرغ و سیب زمینی را رنده کرده و با خیارشور ریز شده، مرغ ریش ریش کرده، مواد همراه مرغ (پیاز، نخود فرنگی و هویج پخته شده)، سس مایونز، آبلیمو و سرکه به خوبی مخلوط می کنیم و داخل یخچال می گذاریم.
موقع سرو برای تزئین می توانید از گوجه، خیارشور، جعفری و ... استفاده کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
به جای مرغ می توانید با توجه به ذائقه از کالباس و ژامبون های مختلف استفاده کنید.
مقدار مواد مثل سیب زمینی و تخم مرغ را می توانید کم یا زیاد کنید.
مراقب باشید زیاد آبلیمو و سرکه نریزید که تعادل طعم سالاد را بهم میریزد.
مزه سالاد الویه به سس همراه با آن هست که البته می توانید کم یا زیاد کنید.
در ریختن نمک دقت کنید چون هم در پخت مرغ استفاده میشه هم خیارشور نمک داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
۲بسته خامه صبحانه
۲۰۰گرم شکلات کاکائوی شیری
۵۰گرم شکلات تلخ
۲۰گرم کره
۲ونیم بسته پتی بور
مغزیجات: گردو پسته فندق بدلخواه
طرز تهیه🔻
🌹خامه رو روی شعله ملایم میزاریم ازکناره ها که شروع به جوش کرد شکلات رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا یه مایع شکلاتی روانی داشته باشیم
🌹بیسکویتهارو با دست خرد میکنیم مغزیجات رو میریزیم وشکلات روان رو ریخته وخوب مخلوط میکنیم
🌹در قالب ویا وسط سلفون ریخته وفشرده میکنیم
🌹من وسط ۲تا کیسه فریزر ریختم نصفشو گرد شکل دادم نصفشو مثلثی
🌹در آخر برا چند ساعت میزاریم یخچال یا فریزر
🌹بعد با شکلات آب شده تزیین میکنیم
🌹شکلات رو که ریختین چون کیک سرده بلافاصله میبنده پس برا تزیین روش سریع باشین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی😍
آرد قنادی 280 گرم
پودر قند 280 گرم
کشمش 150 گرم
روغن صاف 150 گرم
ماست 80 گرم
تخم مرغ 2عدد
وانیل 1/2 ق چ
روغن و با پودر قند زده تا پوک و کرم رنگ شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم زده ، برای هر تخم مرغ 1دقیقه هم زده، وانیل اضافه کرده سپس ماست را اضافه کرده 1دقیقه با هم زن می زنیم، کشمش اضافه کرده با لیسک هم زده ، آرد الک شده را یکجا به مواد اضافه کرده، با لیسک همزده تا مخلوط شود، داخل سینی فر کاغذروغنی انداخته کمی چرب کرده، مواد آماده شده را داخل قبل ریخته با فاصله 2 سانت از هم درون سینی میریزیم ، فر از قبل با درجه 180 تا 200درجه سانتیگراد گرم کرده،،، توجه کنید درجه فرها باهم متفاوتند ،، به مدت 15 دقیقه قرار داده به حدی که زیر شیرینی رنگش تغییر کند، اجازه دهید تا کامل سرد شود سپس داخل ظرف چیده❤❤❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم(برای ۴ تا ۶ نفر)🔻
لوبیا چیتی یک لیوان
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
نخودفرنگی نصف لیوان تا ۱لیوان(سلیقه ایه)
خیارشور حدودا یک لیوان
کاهو یا شوید به میزان دلخواه(من یه کاهوپیچ کوچک خرد کردم)
طرز تهیه🔻
خب اول از همه لوبیا رو خیس کردم و و گذاشتم چند ساعت بمونه بعد از چند ساعت (من از شب تا صبح گذاشتم)آبش و یکی دوبار عوض کنید بهتره ، بعد از خیس خوردن آبشو خالی کردم و آب اضافه کردم و پختم، نمک هم آخر کار ریختم .سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل ظرفی که حاوی آب جوش و کمی نمک بود ریختم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم و بعد آبکش کرد .نخود فرنگی رو هم پختم . خیارشورها رو هم نگینی خرد کردم .من از کاهو استفاده کردم . می تونید از شوید هم استفاده کنید . کاهوها رو هم شستم و خرد کردم . داخل یه ظرف بزرگ همه این مواد رو با هم مخلوط کردم . به دلخواه شما حتی می تونید سس نریزید و از روغن زیتون و یا حتی آب لیمو استفاده کنید . من سه قاشق سس رو با سه قاشق ماست و کمی آبلیمو و فلفل و نمک(من چون خیارشور داشت نمک نزدم ولی میتونید بزنید) مخلوط کردم و داخل مواد ریختم .
برای تزیینشم از یه مدل قارچ استفاده کردم که کاملا سلیقه ایه.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
™
🔷لیست غذاهای #سرد مزاج و #گرم مزاج
1- قورمه سبزی : گرم
۲- قیمه : گرم
۳- فسنجان : گرم
۴- بادمجان : گرم
۵- کدو : سرد
۶- آلو اسفناج : سرد
۷- کرفس : گرم
۸- بامیه : سرد
۹- ریواس : سرد
۱۰- مرغ ترش : سرد
۱۱- کته : معتدل روبه سرد
۱۲- پلو : معندل روبه سرد
۱۳- سبزی پلو : گرم
۱۴- باقلا پلو : سرد
۱۵- زرشک پلو : سرد
۱۶- آلبالو پلو : سرد
۱۷- لوبیا پلو : سرد
۱۸- کلم پلو : سرد
۱۹- رشته پلو : سرد
۲۰- دم پختک : گرم
۲۱- نخود اب :گرم
۲۲- عدس پلو : سرد
۲۳- مرصع پلو : گرم
۲۴- شیرین پلو : گرم
۲۵- ماش پلو : سرد
۲۶- استانبولی :سرد
۲۷- ته چین :معتدل
۲۸- کوفته تبریزی : معتدل
۲۹- کوفته ریزه : گرم
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۰- کوفته برنجی : سرد
۳۱- تاس کباب : گرم
۳۲- کوکو سبزی : گرم
۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد
۳۴- کتلت : سرد
۳۵- شامی :گرم
۳۶- آش رشته : معتدل
۳۷- آش ساده : سرد
۳۸- آش دوغ : سرد
۳۹- آش شعله قلم کار : گرم
۴۰- اشکنه : گرم
۴۱- کله جوش :معتدل به گرم
۴۲- آبگوشت : گرم
۴۳- سوپ جو :سرد
۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد
۴۵- شیر برنج : سرد
۴۶- فرنی : معتدل
۴۷- شله زرد : معتدل
۴۸- آش شلغم : معتدال
۴۹- سوپ شیر : سرد
۵۰- نرگسی : معتدل
۵۱- عدسی :سرد
۵۲- آش اوماج :سرد
۵۳- سمنو : گرم
۵۴- کاچی : گرم
۵۵- کباب کوبیده : گرم
۵۶- کباب ترکی : سرد
۵۷- ژامبون گوشت : سرد
۵۸- رامبون مرغ : سرد
۵۹- سوسیس کالباس : سرد
۶۰- جوجه کباب : سرد
۶۱- کباب برگ : گرم
۶۲- بریانی : گرم
۶۳- همبر گر : سرد
۶۴- فلافل ذرت : سرد
۶۵- فلافل نخود : گرم
۶۶- چیپس : سرد
۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد
۶۸- حلیم گندم : گرم
۶۹- حلیم بادنجان : سرد
۷۰- میرزا قاسمی : سرد
۷۱- الویه : سرد
۷۲- ماکارونی : سرد
۷۳- لازانیا : سرد
۷۴- املت با گوجه : سرد
۷۵- دلمه برگ مو : معتدل
۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد
۷۷- دلمه بادنجان : گرم
۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد
۷۹- خوراک لوبیا قرمز
۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد
۸۱- بورانی : سرد
۸۲- جغوربغور : معتدل
۸۳- بافلا قاتق : سرد
۸۴- حلوا : گرم
۸۵- خرمالو : گرما
۸۶- لبو : گرم
۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم
۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد
۹۰- فالوده : سرد
۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد
۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد
۹۳- نوشابه های گازدار : سرد
۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد
۹۵- سوهان : گرم
۹۶- ارده باشیره انگور : گرم
۹۷- ارده با عسل : گرم
۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم
۹۹- فسنجان بادام : گرم
۱۰۰- خورش به : گرم
۱۰۱- قلیه ماهی : گرم
۱۰۲- خوراک قارچ : سرد
۱۰۳- رنگیینک : گرم
۱۰۴- زیره پلو : معتدل
۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد
۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک
۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک
۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم
۱۰۹- ژله : سرد
۱۱۰- نسکافه : سرد
۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم
۱۱۲- باقلوا : گرم
۱۱۳- گز : گرم
۱۱۴- قطاب : گرم
۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
فهرست مُصلِحات غذاها :
به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .
ماده های غذایی ومصلحات آن:
پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر)
کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ)
شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
عدسی: (گلپر)
انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
کاهو:(سکنجبین)
ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
باقلا:(گلپر)
هندوانه:(عسل،،،گل انگبین گلاب)
گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
کشک:(سیر،نعنا،پونه)
ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
سرشیر:(عسل)
نعنا:(کرفس)
گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
انار ترش:(عسل،نمک)
زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل)
گوشت گاو(دارچین ، فلفل، پیاز، زنجبیل و سیر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴 برنامه غذايی واسه اونایی که هی میگن چی بپزم؟؟📃
🔻شنبه 🍴غذاهاي نوني🍵
كتلت، کباب شامی، انواع كوكو(کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکوی مرغ ، کوکوی هویج و...)، کباب تابه ای، کوفته تبریزی، ميرزا قاسمي، ماكاروني، سالاد الويه، كشك بادمجان، املت، تخم مرغ و خرما، اسنک گوشت با ساندویچ ساز، اسنك با سالاد سبزيجات، كوفته، پيراشكي گوشت با سالاد کاهو
🔴 🔴
🔻يكشنبه🍴غذاهاي خورشتي و سالاد🍚
برنج و مرغ، برنج و خورش قیمه، خورش الو،مرغ پرتقالي، ماهی، خورش قورمه سبزی، خورش کرفس، خورش بادمجان،خورش فسنجون،خورش لوبیا سبز،خورش باميه، خورش گوشت چرخ كرده، كباب تابه اي،خورش ماست، سالاد آبغوره
🔻دوشنبه🍴غذاهاي فست فود🍕
لازانيا، پيتزا، فلافل، سمبوسه، هات داگ، کالباس خونگی، سيب زميني سرخ كرده با مرغ، ميگو سوخاري با قارچ ساده يا سوخاري، ناگت، مرغ سوخاري با سيب زميني، مرغ بریان با سبزیجات، استيك با پوره و سالاد كلم با تخم مرغ، قارچ سوخاري وسالاد كاهو(اختياري)
🔻سه شنبه🍴پلو هاي مخلوط و انواع سالاد یا ماست🍲
لوبيا پلو،استامبولي با لوبیا سبز، پلو گوجه، هويج پلو، عدس پلو، رشته پلو، کته ماش با هویج، مرصع پلو، كلم پلو، دمي پلو با لوبيابلبلي، ماهي پلو (مخلوطش)، دمي زيره، پلو هندي، شيرين پلو،ميگو پلو، پلو شیرازی، ته چین مرغ،، ته چین گوشت، قیمه نثار
🔴 🔴
🔻چهار شنبه🍴غذاهاي ابكي و حلیم🍜
ديزي، آبگوشت، ماش و قمری، آش دوغ، آش شعله قلمکار، آش ماست، آش انار، آش غوره، آش شلغم، اشکنه، عدسي، انواع سوپ، آش رشته، كوفته برنجي، قیمه ریزه نخودچی، سرگنجشکی، حلیم بادمجون، حلیم شیر، مرغ ترش آبكي
🔻پنج شنبه🍴غذاهاي با انواع دلمه و شكم پر🍶
دلمه برگ مو، دلمه كلم،دلمه فلفل دلمه اي، دلمه گوجه، بادمجان شكم پر،كدو شكم پر ،سیب زمینی شکم پر
🔻جمعه 🍴متفاوت👌
غذاهاي كبابي و انواع جوجه کباب، جگر، چلو خورشت و زنده باد رستوران، زنده باد مادرشوهر، زنده باد خواهرشوهر، زنده باددد آقای همسر و دست پختش❤️😅
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی یک لیوان (۱۵۰ گرم)
شکر یک لیوان (۲۲۰ گرم)
آب پرتقال یک لیوان (۲۵۰ میلی)
زعفران به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
روغن مایع تقریبا یک سوم لیوان (۷۰ میلی)
گلاب یک چهارم لیوان (۶۰ میلی)
طرز تهیه🔻
برای این حلوا چون می خوایم خیلی رنگش تیره نشه و خوش رنگ باشه ارد خیلی تغییر رنگ پیدا نکنه . من از ارد سفید استفاده کردم .آرد رو اول الک کردم و بعد داخل تابه ریختم و ردی حرارت ملایم رو به کم تفت دادم .
معمولامن تایم در این مورد نگرفتم ولی میشه گفت حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه این به جنس تابه شما هم مربوطه معمولا تابه ای که استیل و رویی باشه گرما زود انتقال پیدا می کنه و زود تغییر رنگ میده .
برای شربت آب پرتقال و شکر رو روی حرارت قرار دادم .
اب پرتقال طبیعی من استفاده کردم . آب تقریبا ۳ تا پرتقال رو گرفتم از صافی رد کردم کاملا صاف و یکدست شد . آب پرتقال بسته بندی شده هم میشه ولی خوب مزه اش یک کم فرق می کنه و چون این آب پرتقال های بیرون شیرینی ممکنه داشته باشه به شکر خودتون توجه کنید من امتحان نکردم .
بعد که شکر حل شد گلاب و زعفران رو هم اصافه کردم زیاد روی حرارت نمونه فقط در حد حل شدن شکر کافیه .
ارد بعد ازتفت خوردن دوباره الک کردم این الک کردن دوباره هم مهمه تا گوله نشه حلواتون .
می تونین فقط روغن مایع بریزین توی این حلوا می تونین فقط کره بریزین من از ترکیب هر دوش استفاده کردم . همش رو روغن جامد نریزین حلواتون خشک میشه روغن مایع استفاده کنین در کنارش .
میزان روعن در حلواها چشمی هست و میشه گفت این میزان تقریبیه .
و در اخر شربت رو آهسته و کم کم داخلش ریختم و هم زدم تا حلوا جمع بشه.
و هر طور دوست دارید می تونین تزیین کنین چه داخل بشقاب بریزین و چه داخل قیف میشه ریخت و ... من قالبی در اوردم و داخل قالب سیلیکونی حلوای گرم رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا پرتقالی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
انجیر ۱ کیلو
◀️نوع انجیر فرقی نداره و از هر انجیری که دسترس دارید میتونید استفاده کنید
شکر ۷۰۰ گرم
◀️با توجه به شیرین بودن انجیر میتونید مقدار کمتر یا بیشتری شکر استفاده کنید
آب نصف لیوان
آبلیمو ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
زعفران غلیظ یکی دو ق غ
گلاب یکی دو ق غ (من نریختم)
طرز تهیه🔻
انجیرها رو بشورید و پوستش رو جدا کنید البته این کار سلیقه ایه و میتونید همینطور با پوست از انجیر استفاده کنید.انجیرها رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. شکر و آب رو اضافه کنید و روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد، کف روشو جمع کنید تا در نهایت مربای شفافی داشته باشید آبلیمو رو اضافه کنید و با حرارت متوسط بزارید بجوشه تا آبش کشیده بشه.وقتی کمی غلیظ شد با گوشکوب انجیر رو له کنید.اگه دوست دارید کاملاً یکنواخت بشه از گوشکوب برقی استفاده کنید.آخرای کار هل و زعفران رو اضافه کنید و وقتی روی مارمالاد حبابهای بزرگ ایجاد شد تقریباً آماده ست.غلظتش رو چک کنید.به اینصورت که یک مقدار از مارمالاد رو داخل کاسه بریزید و تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش رو تست کنید.
◀️در کل تو مارمالاد از ژلاتین استفاده میشه ولی چون انجیر خودش بعد از پخت حالت ژله ای پیدا میکنه من ژلاتین نریختم اگه دوست دارید سفتتر بشه یک ق م ژلاتین رو در ۱/۵ لیوان آب سرد حل کنید و بزارید روی بخار کتری تا شفاف بشه و ۵ دقیقه آخر به مارمالاد اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارمالاد انجیر😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
مواد لازم🔻
آرد ۳۰۰ گرم
من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱۰۰ گرم
آب ولرم ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
عسل ۲ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه🔻
آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک پر کنید.
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ با سس قارچ
.حتما حتما امتحان کنید عالیه عالیه😋😋
مواد لازم
سینه مرغ دو عدد نازک برش بزنید و با بیفکوب بکوبید یا گوشتکوب یا وردنه یا حتی با پایین لیوان
کره به میزان لازم
سیر حدود سه حبه
خامه یک سوم پیمانه
جعفری به میزان لازم
شیر یا اب مرغ یک لیوان
درصورت تمایل پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
قارچ حدود ۲۰۰ گرم
ارد یک ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرغ هارو با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید با بیف کوب بکوبید در روغن کم بگذارید تا خوب پخته بشه بعد در همون روغن قارچها رو تفت بدید و بعد سیر ها رو تفت بدید به همراه کره و یک ق ارد رو اصافه کنید هم بزنید تا ارد گوله نشه اب مرغ یا شیر رو اضافه کنید تند تند هم بزنید به غلظت که رسید قارچها و مرغ رو اصافه کنید خوب مرغ ها رو به سس آغشته کنید بعد با جعفری خرد شده یا پنیر پارمزان سرو کنید
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
واقعا ی طعم دلچسب و جذاب داره که از خوردنش سیر نمیشی حتما امتحان کنید
300 گرم گوشت، 100گرم سبزی کوفته ( جعفری و گشنیز، نعنا، شوید، مرزه و ترخون) نصف پیمانه برنجکه خام باشه وقتی کمی بزارید نمبکشه، 2پیاز متوسط رنده شده ابگرفته شده برای مواد کوفته، 1 پیاز هم برای تفت دادن و درست کردن سس کوفته، نعنا خشک 1_2ق غ، کشک 1/5_2 لیوان اب کرده، 1حبه سیر خرد شده، ادویه و نمک
⭕️ میتونید داخل کوفته رو با خمیر کشک پر کنید ی کوچولو میتونید هیچی نزارید
⭕️اگر میخواید کوفته وا نره حتما سس اولش که پیاز داغ و نعنا و ادویه هست و کمی اب بزارید به نقطه جوش و قلیدن برسه بعد کوفته هارو بریزید داخلش
⭕️بعد ورز دادن مایع کوفته رو بزارید داخل یخچال خوب سرد بشه
⭕️دو قاشق از اون برنج خیس خورده رو داخل سس کوفته بریزید بقیه هم داخل مواد کوفته فوق العاده سس جذاب و خوشمزه ای میشه بقیه مراحل داخل کلیپ.
حدود یک ساعت رو شعله ملایم بزارید جا بیفته
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بالشتک_عسلی
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد ⬅ماست چهار قاشق و یک استکان شیر⬅چهار قاشق روغن جامد از کره هم میتونید استفاده کنید⬅دوقاشق عسل ⬅نوک کارد نمک ⬅یک قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر
تخم مرغ رو حدود دو دقیقه بزنید سپس روغن جامد و ماست وشیر ولرم رو اضافه کنید.وخوب خوب مخلوط کنید. بیکینگ پودر ونمک رو به آرد الک شده اضافه ومخلوط میکنیم آرد رو کم کم اضافه کرده با قاشق هم میزنیم سپس به تخته کار انتقال میدهیم وبا آرد پاشی وورز دادن چسبندگی خمیر رو میگیریم
آرد زیادی به خورد خمیر ندید در این نوع شیرینی میزان مصرف آرد مشخص نیست سرانجام باید خمیر نرم ولطیفی بدست آید خمیر رو دوباره به کاسه انتقال دهید وروشو بپوشونید ودوساعت استراحت دهید سپس سطح کار رو آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کنید به قطر چند میلی متر برش بزنید ودر روغن داغ سرخ کنید وبا عسل ودارچین نوووووش جان بفرمایید .با حرارت متوسط سرخ کنید
#لگیمات_پنیری
از این خمیر چونه های کوچک بر می داریم وبا نوک انگشتان باز کرده به اندازه یک حبه قند پنیر میزاریم وسطش خمیر رو جمع کرده تو کف دست قل بدید تو روغن سرخ کنید طعم اینم عالیه امتحان کنید مطمئنم بچه هاتون خوششون میاد
این مقدار مواد مقدار بالشتک ولگیمات تو بشقابه البته چند تایی داغ داغ سرو شده
عزیزان از هر نوع پنیر صبحانه میتونید استفاده کنید
پنیر پیتزا نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالشتک عسلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت
رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید.
هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت
خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود
ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده
پنیرگودا4ورق
نان باگت فرانسوی 2عدد
فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده
سس مایونز5_4 ق غ پر
سس فرانسوی 2_1 ق غ پر
شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم
پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه
سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_رومانف
شیر .....۲ لیوان
خامه....۲قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری
شکر ......نصف پیمانه
موز .......۲ عدد خرد شده
پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری
آب سرد......۱پیمانه
طرز تهیه :
شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه.
مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره.
به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛