eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان) شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) آرد سفید ۲۵۰ گرم( یک و دو سوم لیوان) نشاسته ذرت ۳۰ گرم ( ۲ ق غ) ( جایگزین آرد سفید می شود) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ دارچین ۱ ق چ ( میزان دلخواه و قابل حذف) گلابی ۲ تا ۳ عدد کره و شکر رو با همزن خوب ۳ تا ۴ دقیقه زدم .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه خوب با همزن زدم . با اضافه کردن تخم مرغ آخر وانیل هم ریختم . ماست رو اضافه کررم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر دارچین رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم . مواد آردی رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . به خاطر وجود کره و ماست غلظت مایه کیک سفت هست نگران نشید . گلابی ها رو برش دادم و ورقه ای کردم قالب به قطر ۲۳ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و روی کاغذ رو با کره چرب کردم و کفش یک قاشق شکر پاشیدم . از گلابی ها روش چیدم و روی گلابی ها شکر و پودر دادچین و نشاسته ذرت پاشیدم و بعد مایه کیک رو ریختم و صاف کردم . فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت و یک کم از دما افتاد از قالب خارج کردم . زیاد نمونه چون گلابی و میوه ته کیک هست بمونه اکر خیلی خنک بشه می چسبه . بعد کاغذ روغنی رو برداشتم . نکات : حتی المقدور مواد رو جایگزین نکنید . مخصوصا ماست که بهتره باشه . می تونید گلابی ها رو کف نچینید و ردی کیک بچینید در این صورت فقط می تونید روی گلابی ها کمی پودر دارچین و پودر قند الک کنید . بدون فر داخل تابه دو طرف و یا فر دست ساز میشه . فقط در تابه حواستون باشه که کفش نسوزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رو پوست کنده با رنده ویا پوست کن ورقه ای برش بزنید. تو قابلمه آب بریزید وبزارید رو گاز کمی نمک بزنید وبزارید جوش بیاد،جوش اومد ورقه های سیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود سه دقیقه جوش بزنه بیشتر نه وگرنه موقع سرخ کردن له میشه. یک کاسه بزرگ آب ویخ درست کنید.یک لیوان سرکه انگور بریزید فرقی نداره سفید ویا قرمز سرکه برای تردی چیپسه بعد از سه دقیقه سیب زمینی رو آبکش کنید وفوری بریزید تو آب ویخ حدود یکساعت تو آب ویخ بمونه. سپس آبکش کرده آبش که جمع شد بریزید رو پارچه تمیز ویا سبد تا کاملا خشک بشه .نباید آبی روی سیب زمینی مونده باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس روغن رو داغ کرده ورقه های سیب زمینی رو داخل روغن بریزید حرارت متوسط باشه تا ترد وشکننده بشه. سیب زمینی که سرخ شد از روغن خارج کرده رو دستمال تمیز بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه سری بعدی رو سرخ کنید تا تموم بشه، تا داغه مقداری نمک وپاپریکا روش بپاشید وبا ماست موسیر خونگی نوش جان کنید. توجه کنید ورقه های سیب زمینی زیاد ضخیم برش نزنید تا موقع سرخ کردن وار تره اگر با پوست کن برش میزنید چون نازکتره دو دقیقه بپزه کافیه بیشتر نه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شڪر ۲ و نیم ق غ پودر ڪاڪاعو ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ آرد شیرینے پزی ۱ ق غ ڪره ۱ ق چ وانیل ۸۰ گرم شڪلات یڪو نیم‌ لیوان رشته ڪادایف(رشته ڪادایف رو خورد ڪنید و با مقدارے ڪره در تابه سرخ ڪنین ومراقب باشین نسوزه) طرز تهیه🔻 ابتدا شیر و‌شڪر و پودر ڪاڪاعو و نشاسته و آرد رو روے حرارت هم میزنیم تا غلیظ شه سپس ڪره و شڪلات و وانیل رو ریخته و از روے حرارت برمیداریم ،داخل فنجان هارو با آب مرطوب میڪنیم و میریزیم و سلفون پیچیده و در یخچال قرار میدیم تا ببنده، و بعد در رشته ڪادایف تفت داده شده میغلتونیم و با پودر پسته تزیین میڪنیم. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم قارچ ۵ عدد( قابل حذف) پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف ) نمک و زردچوبه رب به میزان لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه ۲ لیوان ماست ۱ لیوان روغن مایع ۲/۳ (دو سوم ) لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری زعفران و کنجد به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم . قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه . تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه . دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم . دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن . کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید . با این مقدار مواد حدودا ۱۸ عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پیتزایی😍😋 این رول پیتزایی که امروز آموزشش رو گذاشتم خیلی خوشمزه است و فوری درست میشه و می تونید به عنوان یک وعده ی غذایی و یا صبحانه میل کنید . اصلا هم نگران نپختن لایه ی های بین نباشید حتما خوب میپزه و چون این ویدیو تند شده به نظر خام می یاد ولی اگر به آخر کار توجه کنید همه ی لایه ها خوب پخته شده ، فقط کافیه کمی زمان بدید تا لایه ای که پهن کردید خودش رو بگیره بعد رول کنید مواد لازم _سوسیس یا کالباس یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه _تخم مرغ ۵ الی ۶ عدد _شیر نصف استکان _نمک ، فلفل و آویشن برای تهیه ی این غذا فقط کافیه تخم مرغ ها رو با کمی نمک و فلفل و شیر رو با هم در یک ظرف کاملا مخلوط کرده و مثل ویدیو با اضافه کردن پنیر و کالباس رول کنید پ.ن : اگر سوسیس یا کالباس دوست ندارید می تونید از کمی مرغ پخته شده یا قارچ استفاده کنید پ.ن : اگر دوست داشتید می تونید کمی فلفل دلمه ای یا قارچ و... به موادتون اضافه کنید پ.ن : می تونید ادویه های دیگه ای هم مثل پاپریکا یا پودر سیر و... اضافه کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ✍🏻مواد لازم كدوسبز:4-5عدد جعفري:1/2پيمانه پيازچه:1/2 پيمانه شويد:1/3 پيمانه تخم مرغ:2عدد آرد:1/3 پيمانه پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ فلفل سياه:1ق چ خ بكينگ پودر: 1 ق م خ نمك:به مقدار لازم ✍🏻طرزتهيه كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی گردو روسی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا 2 عدد پیاز 4-5 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری نمک نصف لیوان چای سرکه نصف لیوان چای روغن 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر طوری شد من این ژله رو دیشب درست کردم 😁 ژله سختی نیست اتفاقا راحت هست و مخصوصا برای زمان هایی که عجله دارین خوبه . فقط حواستون باشه که هیچ وقت ژله رو زود از قالب بیرون نیارین بعد اتمام کار زمان بدین بهش تا خوب بسته بشه و اون وقت هم راحت از قالب بیرون میاد. یک بسته پودر ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . قالب من اینجا پلاستیکی هست با یکی دو قطره روغن مایع چرب کردم . داخل اون قسمت هایی که طرح گل داره از این ژله انار ریختم .طوری که هر بار با قاشق داخلش می ریختم و کج میزاشتم توی یخچال وقتی بست می چرخوندم دوباره گل بعدی . برای لایه سفید🔻 یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم توی محیط ژله خنک بشه و بعد بهش دو سه قاشق بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و خوب مخلوط کردم داخل قالبم نصفش رو ریختم . برای لایه بعدی همون ژله انار مابقی که خنک شده رو روش ریختم و گذاشتم یخچال تا یه کم نیم بند بشه و بعد به دلخواه داخلش دونه های انار رو ریختم و باز دوباره یخچال قرار دادم .و در آخر مابقی ژله الوورا با بستنی رو روش ریختم و داخل یخچال قرار دادم . یک شب تا صبح موند و بعد از یخچال بیرون آوردم دورش رو با چاقو آزاد کردم و بعد که دیدم آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . چون توی این ژله بستنی هم به کار رفته خیلی راحت از قالب جدا میشه من داخل اب ولرم هم نزاشتم وقتی دورش رو آزاد کردم و کشیدم دیدم که راحت از قالب بیرون میاد اگر خواستید می تونین چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین . پ.ن : حواستون باشه بین ریختن لایه ها فاصله زمانی زیاد ندین در واقع هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه . 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همه چیز و تو فیلم توضیح دادم تقریبا🔻 ⬅️اول یه نکته مهم اینکه من دستور رو توی فیلم ۴ برابر کردم چون مهمونام زیاد بود ولی تعداد که روی فیلم براتون نوشتم برای یه نصف سینه مرغه که حدودا ۴.۵تا ساندویچ میده مواد لازم🔻 سینه مرغ ...نصف یک سینه برگ سبز پیازچه خرد شده ۲ ق.غ خیارشور... ۵.۶ ق.غ جعفری ...۳ ق.غ سس مایونر ....به اندازه کافی نمک و فلفل ....به اندازه کافی سس خردل ...۱ ق.م آبلیمو ...حدودا ۱ق.غ سرخالی قارچه ورقه ای... ۳۰۰ گرم ذرت پخته شده ...به اندازه دلخواه نون مینی همبرگر یا حالا هرنونی که دوست دارید ....به اندازه کافی دستورش کاملا مشخصه فقط: ⬅️به جای کاهو فرانسکی میتونید کاهو پیچ استفاده کنید ⬅️برای پخت مرغ هم مرغ رو با یه پیاز کوچیک چندتا حبه سیر و نمک ک فلفل و زردچوبه گذاشتم با آب کم بپزه (سیر طعم مرغ و بز نظیر میکنه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 انجیر ۱ کیلو ◀️نوع انجیر فرقی نداره و از هر انجیری که دسترس دارید میتونید استفاده کنید شکر ۷۰۰ گرم ◀️با توجه به شیرین بودن انجیر میتونید مقدار کمتر یا بیشتری شکر استفاده کنید آب نصف لیوان آبلیمو ۱ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ یکی دو ق غ گلاب یکی دو ق غ (من نریختم) طرز تهیه🔻 انجیرها رو بشورید و پوستش رو جدا کنید البته این کار سلیقه ایه و میتونید همینطور با پوست از انجیر استفاده کنید.انجیرها رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. شکر و آب رو اضافه کنید و روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد، کف روشو جمع کنید تا در نهایت مربای شفافی داشته باشید آبلیمو رو اضافه کنید و با حرارت متوسط بزارید بجوشه تا آبش کشیده بشه.وقتی کمی غلیظ شد با گوشکوب انجیر رو له کنید.اگه دوست دارید کاملاً یکنواخت بشه از گوشکوب برقی استفاده کنید.آخرای کار هل و زعفران رو اضافه کنید و وقتی روی مارمالاد حبابهای بزرگ ایجاد شد تقریباً آماده ست.غلظتش رو چک کنید.به اینصورت که یک مقدار از مارمالاد رو داخل کاسه بریزید و تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش رو تست کنید. ◀️در کل تو مارمالاد از ژلاتین استفاده میشه ولی چون انجیر خودش بعد از پخت حالت ژله ای پیدا میکنه من ژلاتین نریختم اگه دوست دارید سفتتر بشه یک ق م ژلاتین رو در ۱/۵ لیوان آب سرد حل کنید و بزارید روی بخار کتری تا شفاف بشه و ۵ دقیقه آخر به مارمالاد اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 4 بادمجان 3 فلفل دلمه ای قرمز 1 پیاز متوسط 3-4 قطعه فلفل سبز 4-5 سیر 3 گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روغن نباتی یا کره پودر فلفل قرمز نمک دستور پخت: ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید. حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود. حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کلم قرمز متوسط یک عدد سرکه سفید دو لیوان اب نصف لیوان نمک دو قاشق شکر یک قاشق سیر چند حبه فلفل تند دو عدد طرز تهیه🔻 کلم رو خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت بشورید وتو صافی بریزید تا ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا ابشون خشک بشه توجه کتید آبی روش باقی بمونه ترشی یا رنگش کدر میشه یا کپک میزنه سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک دریایی یا نمک شکری دو قاشق آب لیمو روش بریزید وبا دست بخوبی بزنید تا نمک آب بشه (آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره) و یکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه. تو این فاصله یک نصف لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید تا سرد بشه کاملا هم سرد نشه اشکالی نداره (ولرم رو به سردی) بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه من با دست کلم رو جدا کردم. بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش چند ورقه سیر وچند عدد فلفل تند بریزید وسپس مخلوط سرکه ونمک بریزید ودرشو کیپ ببندید مخلوط سرکه واب اگه ولرم باشه بهتره کلم کمی نرم میشه وزودتر جا میفته عزیزان من رنگ خوراکی نزدم سرکه که رو کلم بریزید کم کم کلم رنگشو پس میده. این ترشی من یک روزه هست چند روز گذشته خوش رنگتر شده. بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره.کلم رو با رنده آلمانی هم میتونید رنده کنید. شکر طعم ترشی رو متعادل میکنه (اختیاریه) از سرکه قرمز هم میتونید استفاده کنید. با این روش برید رنگ ترشی نمیپره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 💜4لیتر شیر 💜نصف لیوان سرکه 💜یکی دو قاشق نمک طرز تهیه🔻 اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم می‌زنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم می‌زنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام. یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش می‌دیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم. نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه یعنی راحتتر ازاین نداریم امیدوارم لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛