eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک کشمشی عزیزان این مقدار اندازده کیک تو قالب سی در چهل هستش من مقدار مواد رو دو برابر کردم. این کیک بدون فر هم عالی میشه طبق کیک بدون فر پستای پایین که گذاشتم برید نصف لیوان کشمش پلویی رو شسته تو آب خیس کنید به مدت یکساعت سپس از صافی رد کرده بزارید آبش کاملا کشیده بشه سپس تو آرد بغلتونید وبریزید رو مایه کیک میتونید همراه کشمش کمی هم گردو بزنید اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان سرخالی به اندازه بند انگشت خالی باشه شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی ویا قاشق مرباخوری پر پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری دوست دارید به جای پودر هل وانیل بزنید یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ وشکر رو حدود چهار ویا پنجم دقیقه با دور کند همزن بزنید پودر هل اضافه کنید.سپس شیر اضافه ویک دقیقه بزنید.روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید .مواد که مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم مخلوط والک شدن اضافه کرده وبا ویسک به صورت دورانی کمی میزنیم سپس چند ثانیه با دور کند مخلوط کن میزنیم تا صاف ویکدست بشه این مواد هم میتونید تو قالب کیک یزدی وهم تو قالب بیست در سی بریزید مواد کیک که ریختی کشمش روش بریزید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل الی چهل وپنج دقیقه تا روی کیک طلای بشه از فر دراورده بزارید خنک بشه واز قالب خارج کرده اگر تو قالب کیک یزدی میریزید کپسول کاغذی بزارید. اگر تو قالب بیست در سی ویا سی در چهل میریزید کناره ها رو چرب کفش کاغذ روغنی بندازید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان فینگر فود راحت و ساده و برای مهمانی ها و مراسم ها پر کاربرد . جای تن ماهی می تونید سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ مرغ داشته باشید . برای ۱۶ عدد کاناپ نون تست نصف بسته (من از مینی تست استفاده کردم) کنسرو تن ماهی ۱ عدد خیارشور ۲ عدد سس مایونز ۲ ق غ آب لیمو ۱ ق غ شوید ۲ تا ۳ ق غ تن ماهی رو گذاشتم ۲۰ دقیقه بجوشه و بعد باز کردم و روغنش رو خارج کردم .با چنگال ریز ریز کردم . خیار شور رو ریز نگینی خرد کردم . همراه تن ماهی و سس و آب لیمو و شوید مخلوط کردم . روی نون تست ها کمی از مواد قرار دادم و به دلخواه تزیین کردم . من از مینی تست استفاده کردم می تونید از نون تست هم استفاده کتید و برش بدین و یا حتی قالب بزنین ‌. جای کنسرو تن ماهی می تونید از سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ نرغ و یا به نوعی سالاد مرغ داشته باشید . جای شوید از جعفری و یا پیازچه و یا سبزی دلخواهتون می تونید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه کار...... بعد از اماده کردن خمیر ومواد خمیر را با وردنه نازک باز کنید با پشت قالب سمبوسه با دهانه لیوان یا دهانه یه کاسه کوچک قالب بزنید اگر از قالب سمبوسه استفاده کردین که خمیر را توی قالب گذاشته دورش را با اب مرطوب کنید ومواد را وسط قالب گذاشته وقالب را ببندید واضافه خمیر را از بالای قالب بگیربد یا با دست بپیچید دورش را مثل فیلم ویا با توک چنگال دولبه خمیر را به هم فشرده کتید و مدل مثلثی پیچیدن را هم در فیلم سمبوسه اردنخود نشون دادم ودرروغن داغ سرخ کنید خمیر در موفع سرخ شدن کاملا حباب میزنه وخیلی پوک وترد ونازک است ومصرف روغن خیلی کمتری نسبت به نان لواش داره تا داغ است با سس تند سرو کنید سمبوسه بایدداغ وتند اتشی باشه 😂وگرنه سمبوسه نمی شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خدایادر این شب تو را بہ خدایے‌ات قسم دوستان وعزیزانم رادربهترین وزیباترین وپر‌آرامش ترین مسیرزندگےشان‌ قرارده مسیرے کہ خوشبختے وآرامش خاطر را در لحظہ لحظہ زندگے خویش بچشند شبتون بخیر
🌸🌾صبح یعنی 🌾یک سلام که بوی زندگی بده 🌸🌾صبح یعنی 🌾امـید برای شروع روزی زیبـا 🌸صبح چهار شنبه تون پرازعشق و امید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يك عدد پياز را رنده كرده آبش را ميگيريم، همراه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده و دوعدد تخم مرغ و دوقاشق آرد نخود، نمك، فلفل، ادويه خوب ورز ميدهيم، نيم ساعت در يخچال ميگذاريم... در اين فاصله مواد ميانى را به دلخواه آماده ميكنيم، من از ذرت، هويج نگينى آبپز شده، پياز داغ، زرشك، جعفرى و كمى نمك استفاده كردم كه تركيب رنگ محشرى داره... بعد گوشت را روى نايلن به ضخامت يك ثانت باز ميكنيم، مايه ميانى را يكطرف ميگذاريم و به آرامى رول ميكنيم، با نايلن رولت را پيچيده و مجدد نيم ساعت در يخچال ميگذاريم، بعد رولت را در پودر سوخارى ميغلطانيم و در روغن سرخ ميكنيم... براى سس هم از پياز داغ و پوره گوجه فرنگى و كمى نمك و زردچوبه استفاده ميكنيم، رولت وا در سس گذاشته و ميگذاريم با حرارت ملايم مغز پخت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول از همه پیاز درشتی رو نازک خلال کنید و روش نمک بپاشید و کمی ماساژ بدید و کنار بذارید تا پیاز آب بندازه. سینه مرغ رو به صورت مکعبهای هم سایز برش بزنید. در این فاصله روی جوجه ها مقداری زعفران سائیده بریزید و خوب مخلوط کنید. بعد به جوجه ها مقداری ماست و کمی مایونز اضافه و دوباره خوب مخلوط میکنم. حالا پیازهایی که الان دیگه خوب آب انداختن رو به مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید(آب پیاز جوجه رو ترد میکنه) در پایان مقداری نمک و فلفل و یک قاشق آبلیمو(آبلیمو زیاد نزنید چون جوجه رو سفت میکنه) هم اضافه و روی ظرف سلفون میکشم و برای یک شب در یخچال استراحت بدید تا جوجه خوب مزه دار بشه. برای سرخ کردن جوجه ها حتما شعله گاز ملایم باشه تا جوجه ها به تدریج مغز پخت بشن و از طرفی روی اونها خشک نشه،اینجوری جوجه ها آبدار و عالی میشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرمالو پوست کنده......۱پیمانه آرد.....۳پیمانه شکر.....۱پیمانه تخم مرغ.....۴عدد شیر.....۱پیمانه روغن.....۱پیمانه بکین پودر.....۱قاشق غذا خوری گردو......نصف پیمانه شکر،تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.بعد روغن را اضافه کنید.سپس شیر.پوست خرمالو رو بکنید.اونو پوره کنید.بعد از اضافه کردن شیر پوره را بریزد.بکین پودر با ارد مخلوط کنید ،در دو مرحله اضافه کنید.در انتها گردو نگینی خرد شده را بریزد.قالب روغن جدا کنده بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.برای کیکهای میوه ای بهتر است که از قالبهای میان تهی استفاده شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک تخم مرغی تخم مرغ درشت بک عدد شکر یک سوم لیوان روغن نصف لیوان آرددولیوان سرصاف بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر انار کیک شکلاتی یا وانیلی پودر ژله انار یک بسته پنیر ماسکارپونه یک عدد(۱۰۰گرمی) این پنیر اصلا شور نیست و مخصوص دسر هست) جاش از پنیر ویلی و اسپونی هم میشه استفاده کرد. خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ انار و برگ نعناع برای تزیین اول از همه کیکمون رو با چنگال و یا با دست خورد و ریز ریز میکنیم و بعد میزاریم کنار و میریم سراغ ژله ، پودر ژله رو با آب جوش قاطی و قشنگ هم میزنیم تا ذراتش همه حل بشه،بعد داخل لیوان دسرمون رو،هرتعداد که دوس دارین،تا یک سومش رو پر میکنیم میزاریم یخچال تا ببنده ، توی این فاصله پنیر ماسکارپونه رو با خامه میزنیم(با همزن برقی) یا یکدست بشه و سفت،بعد داخل قیف پلاستیکی یا پلاستیک فریزری که سرشو سوراخ کردیم ریخته و روی ژله هارو یک لایه خامه میریزیم و بعد روشو با کیک پودر شده پر میکنیم و برای تزیین روشو با دونه های انار و پونه و نعناع تزیین میکنین و نیم ساعت یخچال میزاریم و بعد سرو میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده واسه عید، طرز تهیه‌اشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغ‌ها رو جدا پختم... خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیب‌زمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آب‌مرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم... بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختم‌توش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگی‌و‌هویج و نخود فرنگی تزئین کردم... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 برگهای اسفناج حدود ۴۰۰ گرم ماست چکیده وهمزده وبدون آب حدود یک کاسه سیر چهار الی ۵ حبه گردوی خرد شده کمی روغن زیتون ویا مایع دو قاشق طرز تهیه🔻 ساقه های بلند اسفناج رو جدا کرده شسته و خرد کنید. اسفناج خرد شده رو بخار پز کنید.ابش که جمع شد کنار بزارید. سیر رو خرد کرده ویا رنده کنید وبا دو قاشق روغن تفت بدید فقط تفت بدید سیر سرخ بشه تلخ میشه سیر تفت داده شده به اسفناج اضافه کرده با هم تفت کوچولو میدیم گاز رو خاموش کرده بزارید سرد بشه. ماست‌رو تو کاسه نسبتا بزرگی بریزید .بزنید تا یکدست بشه ماست یونانی عالیه واسه بورانی اسفناج سرد شده ونمک وگردو به ماست اضافه کنید ،مخلوط کنید و بریزید تو کاسه سرو 😍به همین راحتی دلیل تفت دادن سیر🔻 اگه واسه مهمونی درست کنید بعدا نگران بوی سیر نمیشید. گردو طبع گرم داره تا حدی طبع سردی ماست داستان رو میگیره یکبار امتحان کنید پشیمون نمیشد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پاستیل🔻 یک بسته ژله (از هر طعم دوست دارین میشه استفاده کرد) دو ق غ سر پر پودر ژلاتین دو سوم لیوان آب سرد یک ق غ گلوکز طرز تهیه🔻 پودر ژلاتین و ژله رو مخلوط میکنیم بعد آب سرد رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم روی بخار کتری میزلریم مرتب هم میزنیم تا ذرات ژله آب بشه کامل وقتی کاملتر شد و شفاف شد گلوکز رو اضافه کنید مخلوط کنید کاملا حل بشه حتما و حتما گلوکز رو بعد حل شدن کامل ژلاتین اضافه کنید .وقتی حل شد از روی حرارت برمیداریم چند دقیقه بمونه یه لایه سفید روش میبنده حتما او لایه سفید رو بردارین که پاستیل شفاف بشه.بعد با قاشق داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار بدین نیم ساعت میبنده نکته اگر در حین درست کردن سفت شد بزارید روی بخار تا روان بشه و باهاش کار کنید پاستیل رو بعد آماده شدن در ظرف دربسته و بیرون یخچال نگهداری کنید من وقتی مایه ژله ای آماده شد تو چهار تا ظرف ریختم و رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل قالب ریختم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام روزتون بخیر عزیزانم یه حلوای مجلسی و بوتیکی و مدرن که بی نهایت دوست داشتنی و خوشمزه است 🥰🤗 ویفر ۶۰ گرم ( حدود ۲ بسته) آرد سفید ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد برنج ۵۰ گرم (۱/۳ لیوان) کره ۵۰ گرم روغن مایع یکی دو قاشق پودر قند ۵۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شکلات صبحانه ۲ ق غ (یا شکلات تخته ای آب شده) من از ویفر شکلاتی استفاده کردم و با آسیاب پودر کردم . آرد سفید رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم ، حدود ۲۰ دقیقه . آرد برنج رو الک کردم و اضافه کردم و همراه آرد سفید ۱۰ دقیقه هم تفت دادم . کره رو ریختم و خیلی کم روغن مایع ریختم و بعد از حرارت برداشتم .بلافاصله پودر قند الک شده و ویفر پودر شده و شکلات رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا کامل یکدست بشه . داخل قالب سیلیکونی ریز (نیاز به چرب کردن نیست چون حلوا به قدر کافی کره و روغن داره )ریختم و فشرده کردم . در یخچال حدود ۲ ساعت قرار دادم و بعد از قالب جدا کردم . روشون کمی پودر پسته ریختم . پ.ن : تعداد برای من نزدیک ۲۰ عدد شد . اگر می خواید سفید رنگ بشه ، می تونید از ویفر غیر شکلاتی استفاده کنید و همچنین شکلات تخته ای سفید بریزید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛