eitaa logo
آشپزی خاص
100.2هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مینی پیتزا با یوفکا مواد لازم: 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید، موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_ *بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ما برای درست کردن کتلت از زرده ماهی استفاده میکنیم این ماهی به دلیل اینکه تیغای ریزی که داره مناسب سرخ کردن نیست البته خیلیا سرخ میکنن ولی باید خیلی با احتیاط خورده بشه من خودم هر وقت سرخ کنم باید کل تیغاشو جدا کنم وبدم بچه ها بخورن پس باهاش همون کتلت درست کنیم راحتره😊 ماهی رو تمیز کرده پوستش حتما جدا بشه چرخ میکنیم من از چرخ دستی استفاده کردم چرخ برقی هم عالیه ولی بعلت تیغ ماهی احتمال داره به مرور تیغ چرخ گوشت کند بشه ماهی چرخ کرده ۴۰۰تا ۵۰۰گرم سیب زمینی و پیاز نسبتا بزرگ هر کدوم یک عدد نسبت پیاز بیشتر باشه خوشمزه تره خیلیا سیب زمینی نمیریزن فقط پیاز میزنن آرد گندم یک قاشق سر پر سبزی خشک یک قاشق شامل نعنا وشوید ومرزه وترخون وریحان میتونید همزمان سیب زمینی وپیاز رو هم باهاش چرخ کنید ولی ماهی چرخ شده من فریزیری بود پیاز وسیب زمینی رو با رنده ریز رنده میکنیم اب اضافیشو میگیریم ماهی چرخ شده،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی زیره ویکی دوقاشق آرد وکمی سبزی خشک میزنیم همه رو با هم مخلوط میکنیم وبا دست خوب ورز میدهیم ومیزاریم یخچال تا یکی دوساعت خودشو بگیره وسپس روغن داغ کرده وکتلت ها رو سرخ میکنیم سعی کنید از سبزی خشک استفاده کنید تا فریزیری وتازه اونم به مقدار کم بریزید در حد یک قاشق سبزی اختیاریه نداشتید فقط شوید وکمی نعنا بزنید اونم خوشمزس به این نکته توجه کنید وقتی دارید کتلت رو سرخ میکنید روغن نباید سرد باشه طرف زیر کتلت نباید بزلزید کاملا سرخ شده بشه وسپس برگردونید مدام باید با کفگیر این طرف واون طرف بشه تا هردوشون به یک اندازه سرخ بشه این قلق سرخ کردن کتلت ماهیه آگه دیدید مایه شله بهش یک قاشق آرد دیگه بزنید(اردگندم) میتونید از یک عدد تخم مرغ هم استفاده کنید من نزدم فرقی نداره از چه زیره ای استفاده میکنید فقط خیلی کم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه کیک سه رنگ با طعم و بافتی خوشمزه هم میتونید توی قالب گرد بیست و پنج سانتی درست کنید هم بیست و سه سانتی آرد مخصوص کیک یک و نیم لیوان تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر یک ق م ( ق مرباخوری از چای خوری بزرگ تره) مخلوط گلاب و شیر( ولرم) روی هم سه چهارم لیوان( میتونید ب جای شیر اب ولرم بریزید) روغن مایع نصف لیوان زعفران دم کرده دو ق غ پودر کاکائو یک ق غ و مجدد آرد دو ق غ سر پر ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه هم بزنید سپس شکر را طی دو سه مرحله اضافه کرده و پنج دقیقه هم بزنید و بعد مخلوط شیر و گلاب را ریخته و دو دقیقه هم بزنید و بعد روغن را ریخته و هشت ثانیه هم بزنید و در اخر یک و نیم لیوان ارد رو که از قبل سه بار به همراه بکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط هم زن هم بزنید. بعد هم زن را خاموش کرده و همه مواد را ارام با لیسک به صورت دورانی پانزده ثانیه هم بزنید ک مطمئن شیم ارد ها کاملا مخلوط شدن. سه تا کاسه لازم داریم مواد کیک را به طور مساوی سه قسمت هر کدام در یک کاسه بریزید.‌ توی یک کاسه زعفران به همراه یک ق غ ارد ریخته و ارام هم بزنید توی کاسه بعدی پودر کاکائو ریخته و ارام و دورانی هم بزنید و درون کاسه اخر هم فقط یک ق غ ارد ریخته و هم بزنید . کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و ابتدا مایع سفید و بعد کاکائویی و در اخر مایع زعفرونی را ریخته . قالب را طبقه وسط فر ( از قبل گرم شده) دمای صد و هفتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه( تا زمانی ک روی کیک طلایی شه. به همین راحتی به همین خوشمزگی😋 توی قابلمه هم مثل کیک های دیگه میتونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 👇 🔹آب سرد: ۲پیمانه 🔹آب جوش: ۱ پیمانه 🔹پودر ژله: ۱بسته 🔹کره: نصف قاشق غذاخوری 🔹شکر: ۱پیمانه 🔹نشاسته : نصف پیمانه 🔹گلاب : ۲-۱ قاشق 🔹پودر نارگیل: مقداری 🔆طرز تهیه: 🔅برای تهیه این نوع باسلوق ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم (میتونید با همزن هم هم بزنید). پودر ژله رو به رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید و با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و صبر کنید تا کاملا زلال بشه و همه را حل بشن. بعد بذاریدش کمی خنک بشه. وقتی کامل سرد شد اون رو با نشاسته مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت و خوب مخلوط کنید. اجازه بدید اون قدر بمونه تا نشاسته کامل براق بشه بعد بهش شکر ،کره و گلاب رو اضافه کنید.(در کل مراحل باید سریع مواد رو هم بزنید تا ته نگیره). وقتی کامل سفت شد طوری که به سختی از قاشق شما چکه کرد شعله رو خاموش کنید. از قبل یه ظرف رو انتخاب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و بعد مایه رو داخلش بریزید و بینش یا روش هم نارگیل بپاشید یا مغز اضافه کنید و اجازه بدید بمونه و خودشو کامل بگیره. اگر دوست دارید این باسلوق شبیه نوع بیرونی بشه حتما ۳قاشق پودر ژلاتین هم به مواد اضافه کنید(به پودر ژله هنگام مخلوط کردن با آب اضافه کنید)بهتره رنگ ژله شما تیره باشه تا باسلوق قشنگ تر بشه.میتونید مثل موارد بالا بین باسلوق مغز بذارید و بعد لایه بعد رو بریزید(مواد رو طی چند مرحله بریزید و بینش مغز استفاده کنید)در صورت تمایل میتوانید داخل پودر ژله چند قطره رنگ خوراکی همرنگ با ژله نیز اضافه کنید. در این صورت ماحصل کار باسلوق رنگی خواهد بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2.5 لیوان آرد 2 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند) 1 پنس نمک 4_3 عدد تخم مرغ 1 لیتر روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 3.5 لیوان شکر 3 لیوان آب 1 برش لیمو طرز تهیه: ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید و شربت غلیظی آماده کنید. نزدیک به خاموش کردن آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید خنک شود. شربت حتما غلیظ باشد که تاتلی ها ترد ترد شود.(شربت را حدود 20_15 دقیقه بجوشانید و حتما قوام شربت را کنترل کنید. زمان آماده شدن شربت به حرارت اجاق بستگی دارد) برای خمیر تاتلی ، آب ، شکر ، کره و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و 2.5 لیوان آرد را داخل قابلمه بریزید. با قاشق چوبی و با قاشق معمولی سریع و در حالی که له میکنید هم بزنید . حدود 2 دقیقه هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود. سپس ایرمیک و نشاسته را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با دست ورز بدید. قوام خمیر نه سفت باشد نه نرم (من 3 عدد تخم مرغ بزرگ استفاده کردم). خمیر آماده شده را داخل قیف بریزید. یک لیتر روغن را داخل ماهیتابه ای بریزید. روغن باید سرد باشد. خمیر را با قیف داخل روغن با فاصله شکل بدید و وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و شروع به سرخ کردن کنید گاهی هم بزنید. موقع پخت پف میکنند برای همین باید با فاصله باشند. وقتی تاتلی ها روی روغن آمد حرارت اجاق را کمی کم کنید و با حرارت متوسط دو طرف تاتلی ها را بپزید. هر چقدر آرام سرخ شود ترد تر میشود. بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بندازید و 2_1 دقیقه داخل شربت پشت و رو کنید و داخل بشقاب بذارید. (برای 2 یا 3 بار سرخ کردن صبر کنید روغن سرد شود)میتوانید با پسته تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ دسر شیری پرتقالی😋 مواد لازم پرتقالی👇 آب پرتقال تازه ۳ لیوان نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری شکر ۱ استکان زردچوبه ۱ قاشق چایخوری مواد لازم شیری👇 شیر ۳ لیوان کره ۵۰ گرم شکر ۱ استکان نشاسته ۲ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه👇 ابتدا قسمت پرتقالی رو آماده می کنیم و برای اینکار،همه ی مواد لازمشو داخل قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم میزنیم تا به قوام بیاد. آماده که شد و از داغی افتاد در قالبی که خیس کردیم (زیر آب بگیرید و برش گردونید که آب اضافیش بریزه) و میذاریم کنار تا خنک بشه و میریم که قسمت سفید رو آماده کنیم. مواد لازم قسمت سفید رو داخل قابلمه مخلوط می کنیم و میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم که به قوام بیاد ،در اندازه ی قوام فیلم👆😊 آماده که شد میذاریم کنار خنک بشه و به دمای محیط برسه و بعد روی قسمت پرتقالی میریزیم. و به مدت ۲ ساعت تو یخچال قرار میدیم و بعد از قالب برمیگردونیم و با انار یا به دلخواه تزئین می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پوره گوجه: یک کیلو نمک: یک تا یک و نیم قاشق سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز دونه فلفل سیاه تخم گشنیز سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل سیر : ۵-۶ عدد موسیر خیس خورده: چند عدد مراحل کار کاملا داخل کلیپ مشخصه پس دیگه فقط به نوشتن نکات بسنده میکنم 😉 👈نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه) برلی تهیه پوره گوجه ها رو بجوشونید و بعد داخل اب سرد و پوست بگیرید داخل غذاساز پوره کنید و صاف کنید 👈.نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید. 👈.نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉 👈.نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
!!(لیموناتا)🍋🍋💛🧡 😀😀😀😀 ۱ عدد لیمو بزرگ ۱ عدد پرتقال ۱ لیوان پر شکر ۱ قاشق مربا خوری پودر لیمو (نباشه ۱ لیمو ‌بیشتر😉) پرتقال و ‌لیمو رو بگذارین تو فریزر یخ بزنه، از فریزر در بیارین بعد از ۱۰ دقیقه چهار قسمت کرده و با شکر و پودر لیمو حسابی میکس کنین. ۳ لیتر آب خنک رو اضافه کرده و بگذارین نیم ساعت بمونه، تا آب همه عطر و طعم لیمو رو به خودش بگیره، هر از گاهی یکم هم بزنین. در آخر از صافی رد کرده و نوش جان کنین!! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل چیز کیک یخچالی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل زولبیا 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏 مراقب دستان ما باش که جز به سمت خانه تو به سوی دگری نرود... مراقب دلهای ما باش؛ که فقط خانه مهر تو باشد.. و کمک‌مان کن با خانواده و تمام مردم مهربان باشیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــلام 🍁صبح زیبـاتـون بخیر 🌸وسرشار از اتفاقهای عالی 🍁امیدوارم 🌸زندگی به کامتون 🍁خوشبختی سرنوشتتون 🌸وآفتاب عشق مهمان 🍁همیشگی دلتون باشه 🌸صبح چهار شنبه تون پراز بهترینها
مربای هویج به روش مادر ،باباجون😇🥸 چطور شد؟ مواد لازم به ازای یک کیلو‌هویج: یک کیلو شکر ۱ ق غذاخوری زعفران دم شده هل ۲ عدد پوست پرتقال با نارنج ۱ ق غذاخوری سرخالی . . چند تا نکته : پخت این مربا کلا ۱:۴۵ زمان میبره ۱۵ دقیقه اول با درب بجوشه ۶۰ دقیقه با دمکنی با خرارت کم وقتی مواد رو اضافه کردید نیم ساعت دیگه با دمکنی بجوشه در آخر هم میتونید آبلیمو یا جوهر لیمو بریزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛