eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 👈🏻تخم مرغ ۱ عدد(نکته خیلی مهم:تو فیلم دوتا ریختم ولی قبلا با ۱تخم‌مرغ درست کردم⁣ بافتش خیلی خفن تر شد شمام یکی بریزید)⁣⁣ 👈🏻شکر نصف پیمانه ⁣⁣ 👈🏻شیر نصف پیمانه ⁣⁣ 👈🏻آرد ۱پیمانه کامل+۱/۳پ(حتما تست کنید تو روغن اگه مواد شل بود بازم ارد بزنید)⁣⁣ 👈🏻وانیل نوک ق چ⁣⁣ 👈🏻بکینگ پودر دو ق م⁣⁣ 👈🏻 پنس یه نمک⁣⁣ ⁣ طرز تهیه🔻 اول از همه تخم مرغ ، شکر و وانیل و یکم با همزن دستی بزنید بعد شیر رو اضافه کنید و مخلوطشون کنید اخر سرم آرد و بیکینگ پودر الک شده و نمک رو اضافه کنید و کامل ترکیبشون کنید تا خوب یکدست بشه بعد تو تابه یا قابلمه روغن بریزید و اجازه بدید داغ بشه موادتونم یه چند دقیقه ای استراحت کنه بهتره بعد مواد رو با قاشق یا قیف بریزید توی روغن خیلی کوچولو بریزید. با شعله متوسط ملایم بذارید تا یکطرفش سرخ بشه بعد پشت و رو کنید هر دو طرفش طلایی و مغز پخت بشه اخر سر میتونید روش گاناش یا شکلات اب شده بریزید و نوش جون کنید ⁣⁣ حتما یکی رو امتحانی درست کنید و اگه احساس کردید موادتون شله و پهن میشه ، یکم ارد بهش ارد اضافه کنید که اگه یک تخم مرغ بزنید نیازی به ارد اضافه نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی بدون خمیر مایه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌ سبزیجات لازم: فلفل دلمه قرمز فلفل دلمه سبز کدو بادمجان‌ سیب‌زمینی برای برنج: ۲ پیمانه برنج ترکی ۱ قاشق غذا خوری کره ۲ پیمانه نخود پخته ۱ عدد پیاز ۲۵۰-۳۵۰ گرم گوشت قیمه پخته ‌‌ ماست سوزمه که در واقع همون ماست چکیده خودمونه فقط کمی شل‌تره به سفتی ماست‌های خودمون نیست‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل فسنجون 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کتلت(شامی)👆🏻👆🏻 به روش من؛ راحت و خوشمزه😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب ها آرامشی دارند از جنس خـدا پروردگارت همواره بـا تـو همراه است امشب از همان شب‌هایی‌ست که برایت یک شب بخیر خــدایی آرزو کـردم شبتون در آغوش اَمن خـدا
❤️🧡💛💚💙💜 🌸 سلام 🌸 امروز یه روز متفاوته 🌸 پس زیبا بسازش 🌸 رفیق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم محلبی سفید🔻 3.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی ، اگر از لیوان دسته دار فرانسه استفاده میکنید چهار پنجم لیوان همان 200 میلی میشود) 4 ق غ شکر 2 ق غ آرد 2 ق غ نشاسته (ذرت یا گندم) 1 ق غ کره نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای محلبی کاکائویی🔻 3.5 لیوان شیر 6_5 ق غ شکر 2 ق غ آرد 1.5 ق غ نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم) 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ کره نصف پاکت وانیل(2.5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه🔻 بجز کره و وانیل بقیه مواد هر دو محلبی را در قابلمه های جدا بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. در صورت امکان هر دو را همزمان روی اجاق بذارید و تا وقتیکه غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه پخت و غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود. هر دو محلبی را از روی اجاق بردارید. با توجه به کیفیت آرد اگر محلبی خیلی غلیظ شد میتوانید خیلی کم شیر اضافه کنید. میتوانید داخل ظرف پیرکس مربع و یا داخل قالب کمربندی آماده کنید داخل ظرف پیرکس راحت تر است. کف ظرف بیسکوییت کاکائویی بچینید و مثل فیلم یک ملاقه محلبی سفید روی بیسکوییت و روی آن محلبی کاکائویی بریزید و به این ترتیب ادامه بدید. وقتی تمام محلبی تمام شد روی محلبی بیسکوییت پودر شده بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید در یخچال بذارید وقتی سفت شدسرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بادمجان : ۸ عدد پیاز : دو عدد سیر : پنج حبه کشک : دو قاشق غذاخوری روغن : به مقدار لازم آب : یک لیوان زردچوبه :یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری پودر گردو ، نعناع داغ ، کشک ، پیاز داغ :به میزان دلخواه برای تزیین طرز تهیه🔻 🔵ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به مدت چند ساعت داخل آب نمک میزاریم تا زهر بادمجان گرفته شود و طعم تلخی نده. 🔵 بعد بامجان هارو ابکش و بعد سرخ میکنیم (اگر دوس داشتید میتونید بادمجونارو کباب کنید) 🔵 وقتی بادمجان ها سرخ شد اونهارو روی کاغذ روغنی میزاریم تا کاملا روغنش گرفته بشه و غذامون خیلی چرب نباشه و بعدش بادمجان ها رو ساطوری میکنیم تا کاملا له بشن. 🔵 ماهیتابه رو روی گاز میزاریم پیاز و سیر خرد شده رو تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و در ادامه بادمجان های ساطوری شده رو اضافه میکنیم کامل با هم مخلوط میکنیم (توجه داشته باشید اصلا به غذاتون نمک نزنید) 🔵در اخر دو قاشق کشک رو با یک لیوان آب جوش رقیق میکنیم و به ترکیبمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پانزده دقیق با حرارت کم پخته بشه تا کاملا آبش کشیده بشه 🔵کشک بادمجونمون امادس میتونیم با پودر گردو و پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزیینش کنیم (نعنا داغ رو بیشتر از ۱ دقیقه تفت ندید چون طعم تلخی میگیره) 🔵 اگه دوست داشتین کشکتون دو رنگ باشه میتونید مقداری از کشک رو با زعفران مخلوط کنید و با ماسوره روی کشک بادمجان رو تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا سينه مرغ رو به شكل فيله برش ميزنيم كه من از خوده فيله مرغ استفاده كردم حدوداً ١٦ عدد فيله . در يك ظرف يك ليوان ماست به همراه نصف آب ليموي تازه( ليمو سنگي درشت) و نصف ق غ پودر پاپريكا و پودر سير و پودر فلفل سياه هر كدوم نصف ق چ و دو ق غ جعفري تازه خردشده و نمك همه رو با هم مخلوط ميكنم و فيله هاي مرغ رو توي اين مواد ميذاريم به مدت يكساعت تا طعم بگيره . . براي اينكه سيخ بزنيد يك پياز درشت رو دو نيم ميكنيم و بعد سيخ چوبي رو وسط پياز ميذاريم و فيله ها رو بصورت ضربدري به سيخ ميزنيم و در آخر نصف گوجه فرنگي رو به سيخ ميزنيم . توجه داشته باشيد نوك سيخ چوبي بيرون نباشه زماني كه در فر ميذاريد باعث آتش سوزي نشه كاملا پوشيده باشه ويا اينكه اضافه شو با قيچي كوتاه كنيد .اگر هم در حالت پخت سيخ افتاد ، نگران نباشيد بطور خوابيده گريل كنيد و گهگاهي با دست بچرخونيد تا بطور كامل اطرافش گريل بشه به مدت ٤٠ دقيقه با دماي ١٨٠ ( فقط با شعله بالاي فر اگر بطور ايستاده ميخوايد گريل كنيد و اما اگر بطور خوابيده باشه اول شعله پايين رو روشن ميكنيد و زماني كه آب فيله ها تبخير شد بعد شعله بالاي فر روشن كنيد تا گريل شود تمام اين مراحل رو با ديد چشم مراقب باشيد چون بستگي به ضخامت فيله ها دارد) مثل هميشه با ديد چشم مراقب باشيد .طرز تهيه سبزيجات : دو عدد پيازه درشت رو خلالي كرده و با مقدار كمي روغن تفت داده و به همراه زردچوبه و ادويه كاري ( ادويه كاري رو ميتونيد حذف كنيد ) سپس قارچ اسلايس شده رو به همراه پودر آويشن اضافه ميكنيم و تفت ميديم و در آخر فلفل دلمه رنگي اضافه ميكنيم تا كمي نرم بشن در آخر با مرغ پخته شده مخلوط ميكنيم .سيب زميني خام رو بصورت درشت خرد كرده و با مقدار كمي روغن و پودر آويشن يا هر نوع سبزيجاتي كه دوست داريد و پودرسير و پودر پاپريكا مخلوط كردم و در كنار مرغ گذاشتم تا پخته و گريل بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۳۰ گرم ( تقریبا یک لیوان) روغن مایع ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان) شیر یا ماست ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان) بیکینگ پودر ۷ گرم ( تقریبا ۱ ق غ سر صاف) وانیل ۱/۴ ق چ پودر قهوه ۱ تا ۲ ق م (از پودر نسکافه هم میشه استفاده کرد) آب ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، وانیل رو هم اضافه کردم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . پودر قهوه رو با خیلی کم آب حل کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . شیر یا ماست رو هم اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . این جا زیاد هم نمی زنبم فقط در حد مخلوط شدن ترکیب می کنیم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم .قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت رو چرب کردم . (اینجا قالب رو با کمی کره چرب کردم و آرد پاشیدم ، چرب کردن با روغن جدا کننده و یا ارده هم عالی هست ) مایه کیک رو داخلش ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه حدودا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . دمای فرها فرق دارد حتما خودتون چک کنید . به دلخواه روش سس قهوه ریختم . سس قهوه : ۱۲۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سفید که خرد کردم رو داخلش ریختم . یک ق م پودر قهوه (نسکافه) داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که یکدست بشه و از حرارت برداشتم کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم . دوستان گلم می تونید در فر دست ساز و یا تابه روی گاز درست کنید . داخل تابه کاغذ روغنی بندازید دو لا ترجیحا بزارید روی گاز که گرم بشه یک ربع مثل فر ، و بعد مایه کیک رو بریزید داخلش و در ظرف رو بزارید . حرارت شما ملایم رو به کم باشه از شعله پخش کن ترجیحا استفاده کنید . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم نیاز هست اما این تایم خیلی تقریبی است و حتما باز خودتون چک کنید . اگر تابه دوطرفه است می تونید برگردونید که اون طرف کیک هم کمی روش خوش رنگ تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 2لیوان آب ولرم 1استکان شیر 1پاکت خمیر مایه خشک(10گرم) 1قاشق مربا خوری شکر 1قاشق غذاخوری سرصاف نمک(میتواند کمتر یا بیشتر باشد) نصف استکان روغن مایع 1عدد سفیده تخم مرغ 5لیوان آرد 👈برای گرد کردن خمیر 4 قاشق غذاخوری آرد 👈برای مواد داخلی گوشتی 300گرم گوشت چرخ کرده 2عدد پیاز ریز خرد شده 1عدد فلفل کاپیا نوعی فلفل ترکی و ریز و نگینی خرد شده 6عدد فلفل سبز محلی(ریز خرد شده) 2عدد گوجه فرنگی مکعبی خرد شده 1/4دسته جعفری ریز خرد شده(10ساقه) 1قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1/2قاشق غذاخوری آویشن خشک 1قاشق چای خوری زیره 1قاشق غذاخوری کره برای کناره های خمیر 1عدد زرده تخم مرغ طرز تهیه🔻 در یک ظرف خمیر مایه شکر آب ولرم و شیر را با هم ترکیب کنید.روی این مخلوط را بپوشانید و به مدت 5دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل کند.بعد از این 5 دقیقه روی آن سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را اضافه کرده و هم بزنید.در یک ظرف پهن آرد را ریخته و وسط آن را به شکل حوض باز کرده و مواد مایع را در وسط آرد ریخته و با هم ورز دهید.وقتی خمیر به شکل یکدستی درآمد روی آن را با سلفون به مدت 45 دقیقه بپوشانید و بزارید بماندتا خمیر ور بیاد.از طرف دیگر تمام مواد گوشتی را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. از خمیر عمل آمده چانه هایی به بزرگی یک پرتقال گرفته و روی یک میز که آرد پاشیده اید چانه ها راگرد کنید.در سینی فر کاغذ پهن کنید و دونه دونه چانه ها را با فاصله و به طوری که به هم نچسبند بچینید.دستتان را چرب کنید و با انگشتتان چانه ها را باز کنید طوری که کناره ی چانه ها کلفت بماند. مواد گوشتی را وسط خمیر ها گذاشته و پخش کنید. به کمک یک فرچه کناره های خمیر را زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.10 دقیقه بعد از پختن پیده ها را استراحت دهید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی_خوراک مواد لازم: مرغ: ۱ کیلوگرم پیاز: ۳ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا مغزگردو ها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم. سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم. نوش جان 😄😍 نکات: ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم. مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درسته که ظاهر همه قرمه سبزیا مثل همه، اما این رسپی مال مامانمه😍 راستی بین قیمه و قورمه انتخاب تو‌کدومه؟؟ مواد لازم ❣️ ۲۰۰ گرم جعفری☘️ ۲۰۰ گرم تره🌱 ۲۰۰ گرم اسفناج🌿 ۱۰۰ گرم شنبلیله🍃 ۲۰۰ گرم گشنیز🍀 ✅نکته : سبزی و بشورید ابکشی کنید،اصلا آب نداشته باشه و بعد خورد‌کنید نباید له بشه و نباید درشت باشه👌بریزید داخل قابله و بدون روغن اجازه بدید کاملا آب اضافه سبزی تبخیر بشه👌وقتی از سبزی بخاری‌بلند نشد یعنی آب نداره ‌‌میتونید روغن اضافه کنید تا حدی که با روغن کافی کاملا سرخ بشه و تیره رنگ بشه👍اجازه بدید سبزی کاملا سرخ بشه، وگرنه خورشتتون سبز رنگ‌ میشه و روغن نمیندازه✅حدود دوساعت زمان میبره تا سرخ بشه ❎نکته مهم و رمز و راز خوشمزگیش و تو فیلم‌ گفتم اگه گفتی چیه؟؟؟؟؟ طرزتهیه قرمه سبزی☘️ دوتا پیاز نگینی رو داخل روغن تفت داده و وقتی سبک شد، زردچوبه بزنید وگوشت رون گوسفند خرد شده ( ۸۰ گرم برای هر نفر) را اضافه کنید و تفت بدید. کمی فلفل سیاه میزنم(من به قورمه سبزی هیچ ادویه ای نمیزنم)گوشت تغییر رنگ داد ،لوبیا قرمز و تفت بدید و بعد سبزی سرخ شده رو‌اضافه کنیدواب اضافه کنیدتا روی مواد و بپوشونه.دو عدد لیموعمانی (که ده دقیقه توی آب جوش خیسوندیم) و لوبیا قرمز یاچیتی(چیتی مدت پخت بیشتری نیازداره و لعاب بیشتری میده)لوبیا از قبل خیسونده(۲ قاشق غذاخوری برای هرنفر) اضافه کرده و با حرارت ملایم حدود ۳ ساعت پخت میکنیم. بعد از این زمان، نمک اضافه کرده و حدود پنج ق غذاخوری پودر لیمو امانی میزنیم،حدود ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کاملا جا بیفتد 🍀اگه لوبیای پخته داشتید، بعد از پخت گوشت آنها را اضافه کنید.یا اگر عجله داشتید دراخر کنسرو لوبیا بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ........... آرد سه ونیم لیوان سیب زمینی پخته ورنده ریز شده یک لیوان خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری شکر دوقاشق سوپ خوری کره ذوب شده پنج قاشق سوپ خوری نمک یک قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد شیر ولرم یک لیوان طرز تهیه.......... ارد را بهتره یکبار الک کنید توی ظرف ریخته بعد سیب زمینی وشکر وخمیر مایه ونمک وروغن وتخم مرغ به دمای محیط رسیده وشیر را اضافه ومخلوط کنید خوب ورز دهید تا خمیر یکدست ونرم بشه اگر دیدین باز چسبندگی داره خیلی کم ارد اضافه تا چسبندگی کم بشه نیازی نیست خمیر کاملا بدون چسبندگی بشه چون در اینصورت بافت خمیر سفت می شه بعد خمیر را حداقل پنج دقیقه ورز دهید با دست اگر هم همزن دارین که با مفتول خمیر زنی اینکار را انجام دهید بعد ظرفی را چرب وخمیر را45تا یکساعت استراحت دهید سپس هوای اضافه خمیر را با دست خارج کنید و اگر دوست دارید نان شما سایز کوچک باشه حدود 15نان می شه ولی اگر اندازه نان برگر بیرون میخواید حدود 7تا8 تا می شه خمیر را چانه بگیرید طبق فیلم👆وبعد که خوب نان را گرد کردین مجددا حدود نیم ساعت استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد سینی فر را چرب کنید با روغن جامد و چانه های نان را کمی توی دست فشار بدین تا تخت بشه زیاد فشار ندین کمی توی فیلم مشخصه وبا فاصله توی سینی بچینید ویه تخم مرغ را با چنگال بزنید وبا برس روی نان رومال کنید وکنجد بزنید ودر فری که از بیست دقیقه قبل با حرارت 200درجه گرم شده طبقه وسط بمدت حدودبیست دقیقه حتما بعد از این مدت چک کنید زیر نانها طلایی شده کافیه بعد گریل را روشن کتید تا روی نانها هم طلایی بشه سریع طلایی می شه کنار فر باشین تا زیادی تیره نشه روی نانها بعد از فر در بیارید واجازه بدین کمی سرد بشه واماده مصرف است با بافتی کاملا نرم واسفنجی مناسب استفاده برای انواع ساندویچ وصبحانه 👍 نکته قابل توجه....... همون اول که فر را روشن کردین یه کاسه ابجوش کف فر بذارید تا دمای فر نان را خشک نکنه البته می شه اینکار را نکنید ولی ابجوش مانع خشک شدن خمیر توی فر می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترافل شکلات حدودا ۳۵ تا ترافل به این اندازه شد . .شکر ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان) خامه صبحانه ۱۲۰ گرم (نصف بسته از اون ۲۵۰ گرمی ها) شکلات ۲۰۰ گرم وانیل کمی شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا آب بشه و کاراملی بشه . وقتی کاملا کاراملی شد از حرارت برداشتم بلافاصله خامه رو اضافه کردم و دوباره روی حرارت قرار دادم و مخلوط کردم و بعد کمی وانیل ریختم . شکلات رو هم خرد کردم . (شکلات شیرین خیلی نباشه ، در صد رو هر طور دوست دارین من ۷۰ الی ۸۰ درصد رو می پسندم ) داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد از حرارت برداشتم . داخل ظرفی ریختم و وقتی از دما افتاد دو ساعت داخل یخچال قرار دادم . بعد با قاشق مربا خوری ازش برداشتم و توی دستم گرد کردم . ترافل ها رو هر طور دوست دارین من توی پودر کاکائو و پودر نارگیل و شکلات های ریز رنگی غلتوندم . اون قرمزه پودر هم پودر نارگیل هست که رنگ کردم داخل یه کیسه فریزر رنگ خوراکی ریختم و پودر نارگیل ریختم و مالش دادم رنگ بگیره . توی محیط خنک و یخچال نگه داری بشه . از نیم ساعت قبل سرو در دمای محیط قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛