eitaa logo
آشپزی خاص
95.4هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 ساقه کرفس: ۱ کیلوگرم برگ کرفس: ۱۲۵ گرم نعناع: ۱۲۵ گرم جعفری: ۲۵۰ گرم گوشت: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد لیموعمانی: ۶ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری آرد: ۱ قاشق غذاخوری پر نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 لیموهای عمانی را داخل آب جوش خیس می کنیم. ساقه کرفس و به صورت نگینی درشت ریز می کنیم. نعناع، جعفری و برگ کرفس و با هم ریز می کنیم. ساقه کرفس و با کمی روغن و شعله زیاد تفت می دهیم و برمی داریم. مخلوط سبزی ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از کشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت می دهیم. پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه می کنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت می دهیم، ساقه کرفس و مخلوط سبزی ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا می ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار می دهیم و میزاریم خورشت با شعله کم بپزد. پوست و هسته لیموهای عمانی را می گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت می ریزیم. نوش جان 😄😍 ⚠️نکات🔻 همانند قرمه سبزی با توجه به ذائقه می توانید لوبیاچیتی یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه کنید. ریختن رب گوجه فرنگی داخل خورشت کرفس اختیاری هست. برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته های لیموعمانی را بگیرید. آرد باعث لعاب بهتر خورشت می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم برای قالب ۲۵ تا ۳۰ سانتی مواد میانی : 🔹سوسیس نگینی یک لیوان 🔹روغن مایع سه قاشق غذاخوری 🔹فلفل دلمه ای رنگی نگینی ۱/۲ لیوان 🔹قارچ در صورت دلخواه ۱۰۰ گرم ( من نریختم ) 🔹کره یک قاشق غذاخوری 🔹آبلیمو یک قاشق چایخوری 🔹آویشن یک قاشق چایخوری 🔹فلفل زردچوبه مقداری 🔹هویج آبپز و نگینی ۱/۲ لیوان 🔹آرد دو و ۱/۴ پیمانه 🔹روغن مایع ۳/۴ پیمانه 🔹ماست یک و نیم لیوان 🔹تخم مرغ ۶ عدد 🔹بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه : ابتدا مواد میانی را درست میکنیم قارچ را اسلایس کرده به همراه کره و آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب نندازه در ظرف دیگری سوسیس را در روغن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای ، هویج و ادویه ها را هم اضافه کرده دو سه دقیقه تفت میدهیم و قارچ تفت داده شده را به مواد اضافه کرده کنار می‌گذاریم . مواد کیک را آماده میکنیم 👇 ابتدا تخم مرغها را با هم زن برقی خوب هم می‌زنیم سپس ماست ، روغن و نمک را اضافه میکنیم مجدد یک دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند در آخر مخلوط سه بار الک شده آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده هم می‌زنیم تا یکنواخت شوند مواد میانی را به مواد کیک اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم سپس قالب را به روغن جدا کننده ( یک قاشق غذاخوری آرد + یک قاشق غذاخوری کره به محیط رسیده + یک قاشق غذاخوری آرد که خوب باهم مخلوط شدن ) آغشته کرده مواد کیک را داخلش میریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت یک ساعت می‌پزیم . نوش جان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده جالب برای عصرونه که هم برای خودتون مناسبه و هم برای بچه های عزیزتون. البته برای عصرونه تو مهمونی ها هم میتونه گزینه خوبی باشه. خوب بریم سراغ دستور: مواد لازم: موز: هر تعداد که لازم است. شکلات کاراملی:20عدد شیر:یک قاشق غذاخوری بادام یا فندق و یا گردو به مقدار لازم شکلات آب شده :به مقدار لازم . موزها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم.شکلات ها را داخل کاسه ای ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم.روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ها آب شود .سپس مواد آب شده را روی موزها ریخته و مقداری گردو یا فندق خرد شده روی آنها میریزیم و میگذاریم در فریزر تا خنک شود.در نهایت شکلات آب شده را مجدد روی موزها ریخته و دوباره موزها را داخل فریزر یا یخچال قرار دهید تا سرد شود و شکل بگیرد. دسر شما آماده است. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم ۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی شکر ۴۰ گرم دو الی سه ق.غ نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ،کره یک ق.غ پر سس شکلاتی : یک لیوان سر خالی خامه قنادی به دمای محیط رسیده از خامه ی صبحانه هم میشه استفاده کرد ولی باید شیرینیشو چک کنید ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای کره یک ق.غ ❌حتما اجازه بدین که سس شکلاتی از داغی بیوفته و بعد روی لایه ی اول بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز کیک پایه کیک از کیک اسفناج استفاده کردم آرد یک پیمانه +دو سوم پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ سه عدد شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان برگ اسفناج شسته وبدون ساقه ۱۱۰ گرم بیکینگ پودر یک فاشق سوپ خوری سرخالی آب لیمو یک قاشق سوپ خوری اسانس وانیل چند قطره اسفناج شسته رو به همراه شیر وروغن پوره کنید هرچه بیشتر پوره بشه کیک خوش رنگتر تخم مرغ رو با شکر ۴ دقیقه بزنید وانیل و آب لیمو اضافه کنید سپس پوره اسفناج در حد مخلوط کردن بزنید آردو بیکینگ پودر که مخلوط والک شدن در دو مرحله اضافه کرده چند ثانیه آخر با همزن بزنید به اندازه دو سانت بریزید تو لیوان نشکن وبزارید تو قابلمه ای که ز قبل گرم شده با حرارت کم به مدت ۲۰ الی ۳۵ دقیقه مواد میانی😉 پنیر خامه ای میهن دویست گرم خامه صبحانه میهن دویست گرم شکر نصف پیمانه من تو فیلم یادم رفته این قسمت رو فیلم بگیرم آب یا آب میوه آناناس یک لیوان پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری پودر ژلاتین رو روی آب میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم پنیر خامه ای و شکر رو حدود یک دقیقه میزنیم سپس خامه صبحانه رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو کیک بریزید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه مواد بالایی 👈ژله من از آب انار طبیعی میهن استفاده کردم آب انار دولیوان ونیم ورق ژلاتین ۶ ورق ویا پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری ورق ژلاتین رو بزارید تو آب سرد تا نرم بشه پودر ژلاتین داشتید رو یک چهارم پیمانه آب بپاشید آب انار رو به همراه یک چهارم لیوان شکر میزاریم رو حرارت تا داغ بشه ورق ژلاتین رو از آب درآورده و بهش اضافه میکنیم گاز رو خاموش کرده تا کاملا سرد بشه کمی از آب انار رو کرم پنیری ریخته انار دون شده میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بعدش کمی آب انار روش ریخته دوبار میزاریم یخچال وقتی ژله خودشو گرفت به سلیقه خود تزیین کنید اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد پنیری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شاید درست کردن ژله ها زمان بر باشه وقتی که مهمون داری و می خوای زود کارت رو انجام بدی😌دیگه نیازی نیست زمان بدی و هر مرحله لایه لایه بریزی مواد لازم🔻 ۱۰ رنگ نیاز داشتم .ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم👇 ژله های آلوورا ( سفید) بلوبری ( آبی کم رنگ) بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم) لیمو (سبز) موز (زرد) پرتقال(نارنجی) هندوانه (صورتی کم رنگ) انار ( قرمز تیره تر) انگور ( بنفش) لواشک ( قهوه ای) طرز تهیه🔻 هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم . قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم . داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛