شاید درست کردن ژله ها زمان بر باشه وقتی که مهمون داری و می خوای زود کارت رو انجام بدی😌دیگه نیازی نیست زمان بدی و هر مرحله لایه لایه بریزی
مواد لازم🔻
۱۰ رنگ نیاز داشتم .ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم👇
ژله های آلوورا ( سفید)
بلوبری ( آبی کم رنگ)
بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم)
لیمو (سبز)
موز (زرد)
پرتقال(نارنجی)
هندوانه (صورتی کم رنگ)
انار ( قرمز تیره تر)
انگور ( بنفش)
لواشک ( قهوه ای)
طرز تهیه🔻
هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم .
قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم .
داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تهچین بدون فر
با برنج کته
این تهچین با این دستور العمل و مقدار مواد فوقالعاده لذیذ میشه
نکته ی مهم برای اینکه تهچین خوشمزه بشه اینه که پر ملات باشه😅 توی درست کردن تهچین نباید خسیس بازی در بیاریم باید دست و دلباز باشیم تا تهچین خوشمزه بشه، این اولین نکته شه.
مواد لازم :👇
(برای چهار تا پنج نفر)
برنج ایرانی ..... دو لیوان ک دو سه ساعت با دو لیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم
ماست سفت ..... یک لیوان سر پر
زرده ی تخم مرغ ..... سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم)
زعفران ..... دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه
مرغ با استخوان ..... ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (مرغ رو با پیاز و ادویه و نمک میپزیم بعد با چنگال به قطعات کوچک خردش میکنیم)
بادمجان ..... دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده
پیاز داغ ..... یک عدد متوسط
زرشک ..... تفت داده شده مقدار دلخواه
دارچین ..... کمی
روغن یا کره ..... چهار ق غ
.
دستور تهیه :👇
زرده، ماست، زعفران، کمی نمک و دارچین، روغن رو مخلوط میکنیم
بعد برنج رو اضافه و مخلوط میکنیم.
سپس کف یک قابلمه نچسب چهار پنج ق غ روغن میریزیم، نصف مواد برنجی رو داخلش میریزیم و با پشت قاشق صافش میکنیم حالا پیاز داغ بعدمرغهای خرد شده و بعد زرشک و بادمجانها رو روی اون میچینیم حالا باقی مواد برنجی رو روش میریزیم و خوب صافش میکنیم و روی حرارت میذاریم حدود یکساعت تا دم بکشه دیواره ها که برشته شد مطابق فیلم آماده ست، حرارت را خاموش، چند دقیقه صبر کنید سپس در ظرف سرو برگردانید.
.
نکات مهم :👇
۱_برای تهچین هیچوقت سفیده تخم مرغو استفاده نکنید به دو دلیل یکی اینکه بوی ضخم به ته چین میده و دوم اینکه باعث میشه تهچین خمیری بشه.
۲_نکته بعدی مقدار ماست هست یعنی نباید مقدار ماست کم باشه و اینکه ماست باید پرچرب و سفت باشه مثل ماست سون، اگر ماست ابکی بود یکی دوساعت در کیسه نخی بریزید تا اب اضافیش بره و کمی سفت بشه.
۳_حتما به مواد کمی دارچین بزنید چون طعم ته چین رو عالی میکنه
تهچین رو در تابه دو طرفه رژیمی هم میتونید درست کنید هیچ فرقی نداره فقط تهچینتون باریک تر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بدون همزن
این دستور کیک ساده است که می تونین داخلش گردو و کشمش و هر نوع مغزی که دوست دارین بریزین . می تونین پودر کاکائو داخلش حتی بریزین کاکایوییش کنین . فقط مثلا ۲ قاشق پودر کاکایو خواستین بریزین همین میزان از ارد بردارین و جایگزین کنین . .
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱۲۰ میلی (نصف) (جای شیر می تونین ماست ، آب میوه ، آب استفاده کنین)
روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) (جاش کره هم میشه)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م)
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی خیلی خوب زدم حدودا ۴ الی ۵ دقیقه ، با همزن دستی هم مثل همزن برقی باید این مرحله خوب زده بشه 😊 وانیل هم اضافه کردم . روغن رو هم اصافه کردم باز خوب زدم و بعد شیر رو ریختم .
آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
حالا داخلش هر نوع مغزی دوست دارین گردو و کشمش هم می تونین بریزین . من گردو ریختم برای اینکه ته نشین نشه ، گردو رو با یه قاشق ارد مخلوط کردم و داخلش ریختم و فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کردم .
داخل قالب کفش رو کاغذ روغنی انداختم ، مواد رو داخلش ریختم . اندازه قالبم قطرش حدودا ۱۸ سانت هست با ارتفاع بلند . اما اندازه به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت هم خوبه .
فر رو هم از یک ربع قبل روشن کردم توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داده حتما با خلال دندون تمانی قسمت ها چک بشه که پخته .
بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم .
و بعد آماده است .می تونین مثل من گاناش درست کنین بریزین .
برای گاناش ۵۰ گرم خامه (فرقی نداره صبحانه یا قنادی) رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . وقت از دما افتاد یه کم ، رویکیک ریختم .
اون سفیده هم گاناش هست با شکلات سفید اما یه کم میزان خامه اش رو بیشتر ریختم کمی شل تر بشه. پی نوشت : بدون فر توی فر دست ساز و تابه روی گاز میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون همزن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین
یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین
یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
به مواد اضافه و یکدست کنین
کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین
تا نصفشون از مواد بریزین
لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه
روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین
با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین
بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره
حتما درستش کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کله_گنجشکی
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی
رب گوجه ۱ ق غ
یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم .
یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته .
هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛