eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥳🥳🥳🥳 🍹🍹 یه گزینه ی جذاب واسه مهمونیا👌👌😍😍🍹🍸🍷 🌾دو رنگ ژله رو انتخاب کنید و هر کدوم رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید و روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف بشه و همه ی ذراتش حل بشه.بذارید سرد بشه.🌻 🌵حالا یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال (این کار برای اینه که میوه ثابت بمونه).🌻 🌴وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید🌻. 🌲روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید تا ببنده.🌻 در انتها سلفون رو جدا کنید و سرو کنید به همین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستوررر شیر یک لیتر چهار لیوان دسته دار فرانسه آرد گندم(سفید قنادی)سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق پر شکر یک پیمانه سرخالی تخم مرغ یک عدد پودر کاکائو مرغوب سه قاشق غذا خوری خامه ۱۰۰ گرم فرقی نداره خامه صبحانه باشه یا قنادی آگه خامه قنادی میزنید کمی کمتر شکر بریزید تا زیاد شیرین نشه ودلو بزنه گلاب یا وانیل کمی هرکدام که دوست دارید شکر و کاکائو و آرد ونشاسته ذرت باهم مخلوط و از الک رد میکنیم وبه شیر اضافه میکنیم ورو گاز میزاریم با شعله کم تا بوی خامی آرد گرفته شه وقتی که داره بجوش میاد تخم مرغ رو با چنگال که خوب زدیم بهش اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بزارید .جوش که زد خامه رو زده بهش اًافه میکنیم باز میزنیم تا خامه تو کرم حل بشه دوسه دقیقه جوش بزنه واز رو خاموش کنید .تا داغه بریزید تو ظرف مورد نظر یک طبقه بیسکویت خرد شده یک لایه کرم ویک لایه بیسکویت خرد شده وموز این کارو ادامه میدهد تا تمام بشه وبزارید یخچال تا سرد شه وخودشو بگیره پودینگ بعد از اینکه خامه رو بهش اضافه کردید فوری بریزید تو ظرف مورد نظر چون به محض سرد شدن کمی سفت میشه ولایه بیسکویت که میزاری بیسکویت نرم نمیشه وخشکه عزیزان اگر نشاسته ذرت ندارید نصف لیوان فقط آرد مخصوص شیرینی پزی بریزید عزیزان فرق پان اسپانیا با کیک یخچالی در پان اسپانیا از موز وبیسکویت خرد شده استفاده میشه ومعمولا تو لیوان تک نفره سرو میشه کیک یخچالی از بیسکویت درسته وقالبی در میاد به سلیقه خودتون تزیین کنید تو خونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم : 🍀سینه مرغ پخته نصف یک عدد 🍀سوسیس ۱ عدد کوچک 🍀فلفل دلمه ای ۳ ق .غ 🍀جعفری خرد شده ۲ ق.غ 🍀آرد ۱ ق.غ 🍀سفیده تخم مرغ ۱ عدد 🍀سس کچاپ ۱ ق.غ 🍀نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر یا پیاز به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آغاز سخن يـــــاد خدا بايد کرد 🌱خود را بہ اميد او رها بايد کرد 🌸ای باتـــــو شروع کارها زيباتر 🌱آغاز سخن تو را صدا بايد کرد 🌸الهی به امید تو 🌱پروردگارا 🌸با اولین قدمهایم 🌱برجاده های صبح نامت را 🌸عاشقانہ زمزمہ میکنم 🌱کولہ بارتمنایم خالی وموج 🌸سخاوت تو جاری... 🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان برساق 🍞 این نون خوشمزه رو خیلی از شهرا دارن . تو هر شهری به اسمی معروفه . مواد لازم: آرد بربری 6 لیوان الک شده تخم‌مرغ 1 عدد روغن حیوانی 1 پیمانه آب ولرم 1 لیوان وانیل شکر 3 چهارم لیوان نمک 1 قاشق سرصاف ماست 1 لیوان فرانسوی ترکیبات مایه خمیر : ۱ ق مایه خمیر ۱ ق شکر نصف پیمانه آب ولرم طرز تهیه به سبک شادی: ابتدا قبل از هر چیز مایه خمیر و یک ق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو تو ظرف ریختم و گذاشتم به عمل بیاد حدود هشت دقیقه. اگر عمل نیومد مایه خمیرتون کهنه س. آرد رو الک کردم و بهش نمک و شکر و تخم مرغ و وانیل و ماست و روغن حیوانی و آب ولرم اضافه کردم و با دست مشت شده حسابی ورز دادم هر چی بیشتر ورز بخوره کیفیت و بافتش عالیتره. بعد پارچه کشیدم روش و کنار بخاری گذاشتم تا استراحت کنه. بعد استراحت مجدد ورز دادم و سینی رو آرد پاشی کردم و از خمیر چونه گرفتم و با نوک انگشت شکل دادم. بعد روغن ریختم تو ماهی تابه وقتی داغ شد خمیر ها رو میچیدم تو ماهی تابه. و با کفگیر روش خط انداختم وقتی قرمز شد بر میگردوندم. بافت نرم و شیرین و خوشمزه. بعد پخت وقتی سرد شد چیدم تو نایلون و تو یخچال گذاشتم مدت نگهداری تو یخچال دو هفته س . این مقدار به من چهل عدد برساق بزرگ داد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید. باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست. باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود. میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید. برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه. میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم. مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید. در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید. 1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید. پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید. مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله مرغها پولکی میشوند. سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه خرمایی نون خرمایی از خمیر اضافات نون صبحانه😍 خمیر که اضافه اومد گذاشتمش تو پاکت فریزیر وگذاشتم یخچال فرداش واسه صبحانه این کلوچه های خوشمزه رو درست کردم عزیزان با این خمیر میتونید انواع نانهای مغز دار درست کنید شکر نریزید واسه پیراشکی واشترودل و حتی پیتزا عالیه این نون بشزطی که آرد زیادی به خوردش ندید بسیار نرم ولطیفه خمیر اصلا نباید سفت باشه نرم وبراق باشه اگه خرمای که استفاده میکنید پوست داره پوست اونو جدا کنید هسته شو دربیارید وخرد کنید ته استکان آب جوش اضافه کنید وبا پست چنگال بزنید تا خوب له بشه کمی گردوی خرد شده،بیسکویت ساده خرد شده،کنجد وکمی دارچین مواد رو با هم خوب مخلوط کنید (مواد ذائقه ایه خودتون کم وزیادش کنید )وبه اندازه گردوی کوچک برداشته وتو دست قل بدید از خمیر هم چونه های کوچک بگیرید وبا وردنه باز کنید خرما رو وسط خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید طبق فیلم تو سینی مورد نظر کاغذ روغنی بندازید و کلوچه ها رو بچینید روش وبا قیچی یا کارد چند برش روش بزنید وبا مخلوط تخم مرغ وشکر وزعفران رومال کنید پست قبل اندازه ها رو نوشتم وبزارید تو فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زیر نونها برشته بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نان طلای بشه عزیزان به این دلیل میگم دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ بعضی فر ها زود داغ میشن ۱۸۰ بعضی از فر ها حرارت کمتر دارن ۲۰۰ من الانه فر رو تو دمای ۲۰۰درجه تنظیم کردم فر حتما یک ربع قبل گرم بشه این کلوچه ها رو هم بدون فر میشه درست کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سالاد هم خوشمزه وهم مجلسی هست درسته زمان میبره ولی ارزش درست کردنش راواسه یک مهمانی دورهمی داره وفکرکنم دوست داشته باشید 😋😊 سخت تراز سالادالویه که نیست 😁 سالاد_روسی تزیین_سالاد ابتدا مواداولیه راآماده میکنیم . گوشت گوساله پخته وریش شده300گرم. تخم مرغ 10عدد آبپز شده که زرده ها را جدا وبانمک وسس مایونز قاطی کرده وکنارمیزاریم. سیب زمینی وهویج پخته شده ورنده شده ازهرکدام 2عدد. پنیر100گرم سس مایونز به میزان لازم که خودتون هم میتونید این سس را جایگزین سس مایونز کنید(ماست سفت200 میلی لیتر+کمی سس خردل+نمک وفلفل+کمی روغن زیتون یانباتی+یک قاشق غذاخوری آبلیمو همگی رامخلوط )واستفاده میکنیم. همه موادپخته شده باید سرد شده باشند. درظرف سرو ابتدا سیب زمینی پخته رنده شده راریخته وروی آن سس مایونز ریخته و ردیف بعد هویج پخته رنده شده وروی آن باز سس ودرردیف بعد گوشت پخته شده وریش شده وروی آن یک ردیف پیاز خلال تفت داده شده(پیاز داغ نشه) ویک ردیف سس مایونز ریخته وروی آن تخم مرغهای آبپز شده که باخود زرده پرشده بودن تزیین ووارونه گذاشته وباز سس ریخته ودرآخر پنیر رنده شده (توی دستور ننوشته چه نوع پنیری شما میتونید از پنیر فتا یا محلی استفاده کنید). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد. يك عدد ژله را آماده و نیم بند‌ كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد. يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود. در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد سپس كيك را ابتدا از بالا بوسيله نوك چاقو از قالب جدا و بعد كمربند قالب را به آرامي باز و كيك را از قالب جدا و در ظرف سرو بذاريد و مجددأ بدلخواه تزئين ونوش جان كنيد . كيكي لطيف و خوشمزه و در عين حال متفاوت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی کوکو(تره ،جعفری،گشنیژ،شوید،نعنا،کمی شنبلیله وکمی‌سیر) ، رو خوب بشورید وخردکنید من همیشه سبزی کو کو رو تفت میدم تا آبش کشیده شه حدود سیصد گرم سبزی پاک کرده ، یک عدد سیب زمینی خام رنده شده (ابشو بگیرید )یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده، چهار یا پنج عدد تخم مرغ یکی دو قاشق آرد، نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی گردووزرشک همه رو با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شه ماهی تابه رو گرم کنید ودو سه قاشق روغن توش بریزید تا داغ شه ومواد کوکو رو توش بریزید تا سرخ شه وسپس برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه یک‌سینی بزارید در ماهی تابه وبرگردونید ودوباره کو کو رو به ماهی تابه انتقال دهید تا طرف دیگش سرخ شه یا میتونید تو همون ماهی تابه برش بزنید و دونه دونه برگردونید سبزی رو بدونه روغن تفت بدید سیب زمینی‌رو با رنده ریز رنده کنید حتما وابشو با دست بگیرید قطر کوکو زیاد نگیرید تا مغز پخت بشه بسیاری از خانوما سوال کردن چرا سیب زمینی میزنید؟؟چی بگم 🤔 ولا خودمم نمیدونم😂زدم خیلی خوشمزه بود شما هم امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم 🌸🌸 امروز یه دستور غذای فوق العاده خوشمزه و جدید رو واستون آوردم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 💕 مواد لازم: گوشت قرمز چرخ شده 1kg نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پودر پیاز 1قاشق چایخوری . پیاز بزرگ 1 عدد . پنیر چدار. آرد سفید 2پیمانه . تخم مرغ 2 عدد . آرد سوخاری 2 پیمانه . طرز تهیه: گوشت, نمک, فلفل و پودر پیاز را کاملا با هم مخلوط کنید. پیاز را مطابق فیلم برش دهید و حلقه های آن را از داخل هم خارج کنید, داخل هر حلقه یک قاشق گوشت, سپس یک لایه پنیر و روی آن یک قاشق گوشت دیگر قرار دهید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه با چنگال بزنید. هر قطعه گوشت و پیاز را به ترتیب داخل آرد,تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و دوباره داخل تخم مرغ و آرد سوخاری زده و در روغن فراوان سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوق العاده خوشمزه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ لونگی شکم پر شمالی: موادلازم: سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،نعنا،چوچاق،برگ سير تازه ) :۴۰۰ گرم پياز نرم رنده شده بزرگ:۱ عدد گردو ساییده شده:۲۰۰ گرم رب انار :۲ قاشق غذاخوری نمك و فلفل و ادويه کاری: به ميزان لازم زعفران دم شده :به ميزان لازم مرغ با پوست:۱ عدد (۱/۵ كيلو گرم ) آلو :یا قیصی :۱۰ تا ۱۵ عدد(من قیصی ریختم) زرشک :۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه : پياز رنده شده رو تفت میدیم تا كمی سرخ بشه بعد سبزی خرد شده رو اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، گردو و آلو خرد شده و زرشک رو هم اضافه كرده، رب انار رو اضافه مي کنیم و نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری بهش میزنیم (مواد داخل شکم مرغمون اماده ست) ؛تمامی مواد و خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ رو با اين مواد پر كرده و اون پ می دوزيم، مرغ و درون روغن سرخ كرده و با باقی مانده ی موادی که برای شکم مرغ تهیه کرده بودیم میپزیم. آبی که برای پختن مرغ ریخته میشه باید نصف مرغ و بپوشونه. در حین پخت چندین مرتبه مرغ و جابه جا میکنیم و از سس مرغ،روش میریزیم تا همه جای مرغمون مزه دار بشه،نمیشه مرغ و زیاد زیر و رو کرد چون شکلش خراب میشه واسه همین از سس داخلش روی مرغ میریزیم تا همه جاش یکنواخت بپزه و مزه دار بشه. میتونید پاهای مرغ و با نخ ببندید من اینکار و نکردم چون نیازی ندیدم. آبی که آخرش باقی موند باید خیلی کم باشه و به غلظت فسنجون باشه. به جای قیصی از آلو هم میتونید استفاده کنید،تو خونه ما قیصی بیشتر طرفدار داره. یکی از خوشمزه های روزگاره😋😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍂🍂🍂🍂🍂🍂 •معرفی انواع سوپ꒱🍜🥟꒰ در فصل پاییز.. ♨️‣¹سوپ ورمیشل : سوپ ورمیشل دارای ویتامین‌های مختلفی است و برای بدن فواید زیادی دارد. این غذا ظاهر و طعم دلنشینی دارد و از رشته‌فرنگی، سینه‌مرغ، هویج، سیب‌زمینی و فلفل تهیه می‌شود🫕🫓 ♨️ ‣²سوپ سالمون : اگر بخواهید یک دسر متفاوت و خوش‌مزه درست کنید، سوپ سالمون یاری‌تان می‌کند. سوپ سالمون یک دسر گران‌قیمت و خاص است که طعم دلچسب و متفاوتی دارد. سوپ سالمون از پیاز، هویج، روغن کانولا، پاپریکا، ماهی سالمون، آویشن، برگ بو، عصاره مرغ و خامه تهیه می‌شود🥠🫙 ♨️ ‣³سوپ قارچ : یکی دیگر از انواع سوپ های رستورانی و مجلسی، سوپ قارچ است. مواد لازم برای تهیه این غذای خوش‌طعم و رنگ، جوپرک، قارچ، هویج، سیب‌زمینی و عصاره مرغ است🧀🫗 ♨️ ‣⁴سوپ کرفس : این سوپ معمولاً در مهمانی‌ها و مجالس رسمی سرو می‌شود. مواد لازم برای سوپ کرفس، مرغ، کره، کرفس، هویج، شیر و خامه است. سوپ کرفس بسیار مقوی است و می‌تواند به‌عنوان وعده‌ی کامل مصرف شود🥤🍝 ♨️ ‣⁵سوپ اسپانیایی: مواد لازم برای این سوپ، آرد سفید، گوجه‌فرنگی، جوپرک، رشته سوپ، مرغ یا عصاره مرغ، نمک و فلفل سیاه است🍜🧈 ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌ ‌‎ 🅰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛