فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس نان
3-4 عدد نان لواش
1 قاشق چای خوری فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق نمک
2 قاشق غذاخوری روغن
نان لواش را به شکل مثلثی خرد کنید و با ادویه جات و روغن آغشته کنید و آن را در درجه حرارت 180 درجه در فر از پیش گرم شده قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش #وافل خونگی 🤤😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ🥚: ۲عدد
شکر🍚: ۲ق غ
آرد 🥡: ۲پیمانه
کره🧈: ۱.۳ پیمانه
بیکینک پودر: ۱ ق غ
وانیل شکری🌸:۱ ق چ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_دل_مرغ
دل مرغ یک بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پیازیک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ایی یک عدد
ابلیمو مقداری
دل مرغ روبعدتمیزکردن وشستن باپیازوادویه دوساعت میزاریم تاکاملاپخته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برنج #بوقلمون
.مواد لازم:
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری ماست
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آویشن فلفل نمک
4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره.
مواد لازم برای برنج
1،5 فنجان برنج
1 پیاز خشک کوچک
1 قاشق غذاخوری کره
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کشمش
نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه
بادام
1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون)
1،5 لیوان آب گرم
طرز تهیه بوقلمون:
ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند.
طرز تهیه برنج:
برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید ۱لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه ۱/۵لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه.
در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_ماستی
سلام دوستای گلم،دستورجوجه ماستی ادامه اموزش جوجه کبابها رابراتون دقیق می نویسم فقط به خااطردوستانی که خواسته بودن،
درابتدا گوشت مرغ راخردکرده وشسته،اجازه دهید تاکاملا خشک وبه اصطلاح تشنه شوندگوشت خیس موادمزه دارراخوب به خودش جذب نمیکند پس حتما اجازه دهیدتاگوشت خشک شود وابی نداشته باشد سپس موادزیررابه ترتیب وبسته به میزان گوشتتان به مقدار متناسب ریخته ومرغ رامزه دارکنید:
1.نمک وفلفل سیاه :به مقدارکافی ریخته وورزدهید.
2.پودرگل محمدی:چون هم ماست سردهست وهم جوجه ،گل محمدی گرم هست وسردی ماست وجوجه راگرفته ودرضمن بوی خوبی هم به جوجه خواهدداد،کمی بریزید.
3.کمی سبزی معطرخشک به دلخواه پونه،ترخون یامرزه
4.لیموعمانی:یکی دوعددلیموراشکسته هسته های ان راجداکرده ومغزمشکی لیموهارا روی مرغها تکه تکه کنید یاکمی گردلیمو یالیموفلفل جایگزین کنید،
5.خلال پیاز:قبلا گفتم منظورازخلال پیاز این هست که،پیازها راخلالی کرده مقداری نمک برروی انها ریخته اجازه دهید تابافت پیازنرم شودسپس بادست خوب پیازها رافشاردهید بااین کارگازموجوددرپیازکه طعم بدی به جوجه هاخواهددادخارج شده وتفاله پیازبرای ایجادطعم مطلوب به مرغ افزوده خواهدشد،
6.ماست چکیده:که خیلی ترش نباشه وحتما هم سفت باشه درحدی به مرغها اضافه کنید که مرغها به ماست اغشته باشندنه دران شناور،
پس ازیک استراحت کوتاه بیست دقیقه ای مرحله اخر،چرب کردن جوجه با اضافه کردن
7.روغن زیتون _یا روغن مایع_هست
دلیل اینکه باید مرغها پس ازاستراحت کوتاه چرب شونداین است که بااضافه کردن روغن بلافاصله منافذگوشت بسته شده وموادمزه دار دیگر به خوردان نخواهدرفت پس کمی زمان داده تامرغهاطعم دارشوندوسپس روغن راافزوده،
روغن باعث بسته شدن روزنه های گوشت شده بنابراین هم باعث براق شدن ان می شود وهم چرب شدن ان و اینکه موقع کباب شدن نسوزند،
پس ازمزه دارکردن ، مرغها راچندین ساااعت استراحت دهید،بهتره مرغها را ازشب قبل مزه دارکنید،سپس به سیخ کشیده وکباب کنید، قبل ازبه سیخ کشیدن برای طعم بهتر می توانید کمی اب لیموبرروی مرغها بریزیدمخلوط کنید وسپس به سیخ بکشید
من اینسری داخل تابه درست کردم به این صورت که:کمی روغن کف تابه ریختم سیخها راداخل تابه چیدم باحرارت ملایم گذاشتم تامرغها پخته وکمی طلایی شوند،درابتدامرغها اب میندازن کم کم اب ان کشیده می شود ومرغها سرخ وطلایی می شوند،دست اخرمخلوط کره اب شده واب لیموروی مرغها زدم،ولی طعم جوجه ها به کبابی شدن ان است.
مواد مرینیت کردن جوجه لاری هم همین مواردهست به جزگل محمدی ولیمو،این دوموردحذف شود،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_ذرت
برای ۳ نفر
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ
کنسرو ذرت ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
شیر ۲ تا ۳ لیوان
آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ
قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد
هویج ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_کفگیری #حلوا_زنجبیلی
۸۰۰گرم آرد سفید
۲۰۰گرم آرد نخودچی
۵۰۰گرم پودر قند
۲۰۰گرم کره
۲۰۰گرم روغن مایع
گردو بسته به کرمتون
هل ۳قاشق
زنجبیل ۴تا ۵قاشق
زعفران غلیظ۳ق
روغن مایع ۱سوم لیوان
گلاب ۳قاشق
آرد رو الک کنین و۴۵تا ۱ساعت تفت بدین با شعله ی کم
بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و یه ربع دیگه تفت میدیم کره و روغن رو اضافه خوب هم میزنیم * تو فیلم یادم رفته بنویسم من نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم *
میزاریم یه کم از داغی بیوفته وبعد پودر قند رو میریزیم وبا دستکش خوب ورز میدیم تا حلوا جمع بشه حلوا رو دوقسمت میکنیم به یه قسمت هل وزنجبیل وگردو میزنیم ورز میدیم حلوارو یه طرف ظرف جمع میکنیم فشار بدین تا منسجم بشه بعد با کفگیر به آرومی بردارین ودر بشقاب سرو بزارین.
قسمت زعفرانی زعفران وگلاب وروغن رو بریزین و ورز بدین دوباره یه طرف ظرف جمع وفشره کنین وبا کفگیر بردارین ودر بشقاب سرو بزارین . .نکته ها
یه کم از آرد بزارین دهنتون اگه به کامتون نچسبید یعنی آرد به اندازه تفت داده شده.
میتونین ۱۰۰گرم دیگه روغن اضافی بزنین وکمتر ورز بدین که در اینصورت حلواتون به تردی این حلوا نخواهد بود
برای حلوای زعفرانی کره قابل حذفه
اگه میخوایین حلوای زنجبیلی سفیدتری داشته باشین آرد نخودچی نزنین ولی آردنخودچی فوق العاده تردوخوشمزش میکنه .
به دلخواه میتونین حلوارو کف یه ظرف فشرده کنین و قالب بزنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛