eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ یک عدد ران مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط سیر دو حبه حبه نمک دو ق چ فلفل یک ق چ.آویشن یک ق چ.جوز هندی نوک ق چ . پنیر پیتزا به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم فلفل دلمه ای .ذرت به میزان لازم تخم مرغ یک عدد چوب شور کنجدی به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم طرز تهیه🔻 مرغ ها رو از استخوان جدا میکنیم پیاز رو رنده درشت میکنیم و آبش رو کاملا میگیریم سیر رو کاملا له میکنیم حالا مرغ رو یکبار چرخ میکنیم و دور بعد پیاز و سیر و نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و دوباره مرغ رو چرخ میکنیم این کار باعث میشه مرغ حسابی چسب پیدا کنه بعد مرغ چرخکرده رو اجازه میدیم یک ساعت مرغ داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره بعد بهش یک ق غ آرد سوخاری و مخلوط میکنیم کمی دست رو خیس میکنیم و به اندازه یک گردو از مرغ برمیداریم و فلفل دلمه ای و ذرت و پنیر پیتزا داخلش میزاریم میتونید از هر نوع سبزیجاتی دوست داشتین داخلش بزارین مثل هویج پخته یا قارچ پخته بعد مرغ رو گرد کنین تا کاملا بسته بشه ابتدا داخل آرد سفید بزنین بعد داخل تخم مرغ و بعد هم داخل آرد سوخاری بزنین حالا روغن زیاد داخل تابه بریزین تا کاملا داغ بشه توپک مرغ رو داخلش بندازین روغن باید زیاد باشه درجه حرارت هم متوسط باشه وقتی یک طرف سرخ شد برگردونید وقتی برگشت بلافاصله چوب شور رو داخل توپک بزنید و تا جایی که به وسط یعنی جایی که خمیر داره برسه فشار بدین اینجوری چوب شور به پنیر پیتزا کاملا میچسبه و دیگه از توبک جدا نمیشه وقتی طرف دیگه سرخ شد به آرومی با قاشق بزرگ بردارین از قسمت چوب شور نگیرین چون داغه ممکنه جدا بشه وقتی کمی از حرارت بیفتع کاملا سفت میچسبه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
..سینه ی مرغ یک عدد .... قارچ خرد شده یک لیوان .... فلفل دلمه ای نگینی ریز شده چهار ق غ .... آرد گندم دو قاشق غذاخوری ..... تخم مرغ سه عدد .... نمک و فلفل سیاه و آویشن ..... بکینگ پودر یک قاشق چایخوری .... پنیر پیتزا رنده شده یک‌لیوان..... نخودفرنگی پخته نصف لیوان .مرغ را بپزید و ریز خرد کنید و با سبزیجات مخلوط کنید تخم مرغ را جدا هم بزنید بهش آرد و بکینگ پودر و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه وهمه ی مواد کوکو رو داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید حالا کف تابه رو چرب کنید بزلرید خوب داغ بشه حتما از تابه نچسب استفاده کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و خوب پخش کنید ببعد زیر تابه رو روشن کنید درش رو بزارید اجازه بدین نیم ساعت با حرارت ملایم خوب سرخ بشه بعد هم برگردانید تا طرف دیگه هم خوب برشته بشه اگر تابه رژیمی ندارین و تابه معمولی دارین کوکو رو برش بدین و برگردانید این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کرد به این روش که کف قالب رو کمی چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و بزارید نیم ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه بمونه بعد هم سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍖🍗🍟🌯🥗 ابتدا سینه مرغ رو برش های بلند زده و با فلفل و نمک و کمی پیاز رنده شده و زعفران مخلوط و ۱ روز داخل ظرف مزه دار میکنیم..... ۰🥟 1-تخم مرغ کامل ۲عدد 2- آرد۱ لیوان 3-آب یا مائ الشعیرنصف لیوان 4-نمک و فلفل به میزان لازم 5-بکینگ‌پودر ۱ قاشق مربا خوری ۶-آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری ۷-پیاز خشک آسیاب شده خیلی ریز نکنید۲ قاشق غذاخوری ۸-پودر سیر مقداری دلخواه ۹-زعفران مقداری 10-پیاز و قارچ و سیب زمینی در صورت دلخواه طرزتهیه:ابتدا تخم‌مرغ را با چنگال کمی زده تا از لختگی دربیادمائ السفیر یا آب را ریخته کمی با چنگال زده در انتها آرد ذرت نمک‌و فلفل و بکینگ‌پودر را به آرد اضافه و الک‌و به تخم‌مرغ افزوده من از کمی پودر سیر و زعفران دم‌کرده و پیاز خشک که از بیرون‌تهیه کردم‌کمی خرد کردم‌و داخلش ریختم‌عطرش بینظیر شد. مواد را یکربع استراحت میدیم‌این خمیر باید مثل مواد کیک‌ولی رقیق تر باشه حالا مرغها که ۱روز ماندن‌‌و مزه دار شدن‌ داخل این‌مواد ریخته زیرو رو کرده داخل ظرف مناسب روغن‌ریخته و میزاریم‌داغ بشه و دانه دانه مرغها رو به مواد آغشته و سریع در روغن داغ میریزیم وزیر رو کم‌میکنم تا هم مرغهاخوب پخته بشه و خمیر پخته بشه و پف کنه و وقتی همه سرخ شده قارچ‌درسته و حلقه های پیاز هم‌می تونید داخل مواد خمیری بزنید و در روغن داغ بندازید .از خیلی سبزیجات دیگه و یا میگو هم‌می تونید استفاده کنید و سیب زمینی رو مزه دار کنید و درشت خرد کنید ودر روغن سرخ کنید.🍃 معمولا در کنار بنیه سس سفید تار تار استفاده میشه که رسپی رو اینجا👇میزارم. تار🍃 سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری خیار سورپریز خرد شده ۳ عدد متوسط پیازچه یا پیاز معمولی ریز خرد شده ۱قاشق غداخوری سیر ۲ حبه رنده نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرده شده و ترخون روی هم ۱ قاشق غذاخوری کمی گلپر همه رو مخلوط و برای این بنیه و بعضی از غذاها استفاده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: شير ولرم 1ليوان خمير مايه 1 ق غ شكر 2 ق غ وانيل نوك ق چ نمك 1ق چ آرد3الى 4پيمانه تخم مرغ1عدد كره به دماى محيط رسيده 1ق غ پر مواد داخل نان: پنير لبنه به مقدار دلخواه جعفرى خردشده 200گرم مواد روى نان: زرده تخم مرغ 1عدد شير1 ق غ طرزتهيه: شيرولرم و شكر و مايه خمير رو باهم مخلوط كرده و اجازه ميديم تا ده دقيقه پف كرده و عمل بياد بعد مابقى مواد، كره نرم و تخم مرغ و وانيل و نمك رو اضافه و مخلوط كرده بعد آرد رو كم كم اضافه كرده تا جايى كه خمير به دست نچسبد و نرم و لطيف باشد. يك ساعت روى خمير رو پوشونده و استراحت ميديم تا حجيم شودوپف كند. بعد از خمير چونه هاى كوچكى اندازه ى گردو برداشته گرد كرده و داخل سينى فر روى كاغذ روغنى قرارداده و دستمالى روى چانه ها انداخته تا بيست دقيقه استراحت ميديم تا حجيم شود بعد زرده تخم مرغ و شير رو هم زده تا يكدست شود با برس روى نان ها مى زنيم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 30الى 45دقيقه با حرارت 180اجازه ميديم تا بپزد. در آخر گريل رو هم روشن كردم تا روى نونها طلايى بشه.بعد از فر كه خارج كرديم دستمال تميزى روى نونها انداخته تا خشك نشود. بعد پنير لبنه رو با پشت قاشق كاملاً نرم و يكدستش مى كنيم. نونها رو باكارد از وسط تا نيمه برش زده و باكاردك كوچك پنير وسط نونها و قسمت لبه ى برش خورده زده و قسمت پنيرى رو داخل جعفرى خرد شده مى زنيم تا به پنير بچسبد. به همين راحتى ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگرفود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍞کیک دو رنگ🍞 مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1لیوان شکر(منظور از لیوان لیوان فرانسوی دسته دار یا پیمانه شیرینی پزی است) 1لیوان روغن مایع 1لیوان شیر آب نصف لیمو 1پاکت بگینک پودر(10گرم یا2/5ق چ) 1پاکت وانیل (5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 2قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3لیوان آرد 👈طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی خوب بزنید در این مرحله آب لیمو ،شیر ،روغن مایع اضافه کرده و هم بزنید و سپس آرد و بگینک پودر و وانیل که دوبار الک کرده اید را اضافه کنید و به به صورت دورانی و با لیسک هم بزنید .بعد مایه کیک را به و قسمت تقسیم کنید و در نصف آن پودر کاکائو را ریخته و به هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. می توانید دو ظرف را در دسنتان بگیرید و در یک لحظه با دقت بدون اینکه دو مایه کیک با ترکیب شوند در قالب بریزید .من در دو سری این کار کار انجام دادم یعنی در قالب دو قسمت کاکائویی ریختم و مابین آنها مایه کیک ساده ریختم ودر سری بعد روی آنها برعکس روی کاکائویی مایه کیک ساده و روی ساده کاکائویی ریختم و اگر شما نمیتوانید این کار را انجام دهید در قالب نصف کاکائویی و نصف ساده بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید (بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید)نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره . می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید . آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...) آب یک لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع حدودا یک سوم لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم پودر هل به میزان لازم اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بو دادم . در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر جادویی یا همه کاره: شکر۴ قاشق چای خوری نمک ۱قاشق چای خوری روغن جامد یا مایع ۶ قاشق غذاخوری شیر یا آب ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه فوری ۳ قاشق چای خوری آرد نان فانتزی ۳ لیوان خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.دمای لازم این خمیر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد و زمان۲۰-۳۰ دقیقه هست. این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ژله رولی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازکدورقه کنید) کره۲۵گرم آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه) شیر ۲ونیم لیوان جوپرک ۸۰گرم آرد سفید ۱ق غ خامه صبحانه ۲ق غ هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده) نمک وفلفل سیاه به میزان لازم جعفری تازه ولیموترش برای سرو کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه. و آب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه. هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه، فلفل سیاه هم بزنید وبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه نیمه باز باشه) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره. در آخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا✨💕 من از دل دوستانم بےخبرم و نمےدانم نیازشان را اما مےدانم ڪه تو ازحال آنان آگاهے✨🌸 پس هرآنچه صلاحشان است را مقدر بفرما✨🌸🙏 آمیـــن یا رَبَّ 🙏 ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ 🌸 ┊ ┊ ✨ ┊ ✨ 🌸 ✨🌸به امید و آرزوی فردایی ✨🌸زیبا و دلنشین ✨🌸شب بخیر همراهان همیشگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
نکته ...اصلی دراین کیک نحوی هم زدن شماست که اگر درست نباشه باعث می شه کیک شما بافت اسفنجی لازم را نداشته باشه پس دقت کنید مواد لازم...... بهتره مواد را با ترازو وزن کنید تخم مرغ متوسط .....پنج عدد شکر....دوسوم پیمانه یا 150گرم وانیل....نصف قاشق چایخوری آرد...یک ونیم پیمانه یا 190گرم نمک.....یک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری که می شه سایز سوم قاشق اندازه گیری شیر...هم دمای محیط 50میلی لیتر یا پنج قاشق غذاخوری روغن مایع.....50میلی لیتر یا پنج قاشق غذاخوری طرز تهیه......تخم مرغ وشکر ووانیل را پنج تا شش دقیقه زده تا کاملا کرمی وحجمش دوبرابر بشه بعد ارد ونمک وبیکینگ پودررا در سه مرحله روی مایع کیک الک کرده وهر بار بصورت دورانی وارام مخلوط کرده تا پف تخم مرغ نخوابه در ظرف دیگری شیر وروغن ودولیسک از مایع کیک را مخلوط وبعد روی مایع کیک توی ظرف اصلی ریخته وارام بصورت دورانی مخلوط کرده قالب کاپ کیک مورد نظر را با کره یا روغن جامد چرب کرده ودوسوم قالب را پر کرده اگر خواستید کشمش بریزید اول کشمش را بشورید خوب خشک کنید آغشته به ارد کنید وبعد اضافه ارد را حتما بگیرید وبعد ریختن مایع کیک توی قالب کمی کشمش روی سطح مایع کیک بریزید ودر فر از ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 20تا 30دقیقه که اطراف کیک طلایی بشه بعد چک کنید اگر پخته بود چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه بذارید خوب سرد بشه اطرافش را ازاد کنید راحت از قالب خارج می شه این کیک انعطاف پذیری خوبی داره ومیتونید خامه هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلوچه خرمایی نون خرمایی از خمیر اضافات نون صبحانه😍 خمیر که اضافه اومد گذاشتمش تو پاکت فریزیر وگذاشتم یخچال فرداش واسه صبحانه این کلوچه های خوشمزه رو درست کردم عزیزان با این خمیر میتونید انواع نانهای مغز دار درست کنید شکر نریزید واسه پیراشکی واشترودل و حتی پیتزا عالیه این نون بشزطی که آرد زیادی به خوردش ندید بسیار نرم ولطیفه خمیر اصلا نباید سفت باشه نرم وبراق باشه اگه خرمای که استفاده میکنید پوست داره پوست اونو جدا کنید هسته شو دربیارید وخرد کنید ته استکان آب جوش اضافه کنید وبا پست چنگال بزنید تا خوب له بشه کمی گردوی خرد شده،بیسکویت ساده خرد شده،کنجد وکمی دارچین مواد رو با هم خوب مخلوط کنید (مواد ذائقه ایه خودتون کم وزیادش کنید )وبه اندازه گردوی کوچک برداشته وتو دست قل بدید از خمیر هم چونه های کوچک بگیرید وبا وردنه باز کنید خرما رو وسط خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید طبق فیلم تو سینی مورد نظر کاغذ روغنی بندازید و کلوچه ها رو بچینید روش وبا قیچی یا کارد چند برش روش بزنید وبا مخلوط تخم مرغ وشکر وزعفران رومال کنید پست قبل اندازه ها رو نوشتم وبزارید تو فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زیر نونها برشته بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نان طلای بشه عزیزان به این دلیل میگم دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ بعضی فر ها زود داغ میشن ۱۸۰ بعضی از فر ها حرارت کمتر دارن ۲۰۰ من الانه فر رو تو دمای ۲۰۰درجه تنظیم کردم فر حتما یک ربع قبل گرم بشه این کلوچه ها رو هم بدون فر میشه درست کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛