سینه مرغ رو اینمدلی درست کنید
اگه 2 عدد سیب زمینی و یک سینه مرغ دارید حتما امتحانش کنید
مواد لازم:
سینه مرغ - 400 گرم
نمک - 3 گرم
فلفل سیاه - 3 گرم
سیب زمینی - 2 عدد
پنیر- 100 گرم
تخم مرغ - 1 عدد
نمک - 5 گرم
فلفل سیاه - 3 گرم
خرده نان یا ارد سوخاری- 50 گرم
پارمزان - 20 گرم
آب - 30 میلی لیتر (1 فلان اونس)
روی آتش متوسط به مدت 10 دقیقه هر طرف سرخ کنید
.
اول سینه مرغ رو با گوشت بزنید سیبزمینی رو همرنده بزنید و ابش رو بگیرید بهش نمک و فلفلسیاه و قرمز و اضافه کنید و یه دونه تخم مرغ و پنیرپینزا رو با هم مخلوط کنید
وسط سینه مرغ قرار بدیدو یه لایه دیگه سینه مرغ بزارید و دور تا دورشو کاغذ روغنی قرار بدیدو بزارید دوطرفش به مدت 10 دقیقه بپزه و مجدد به مدت 45دقیقه بزازید تا کامل مغز پخت بشه با شعله کم و دربسته
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شام مجلسی خوشمزه و فوری
🥳❤️🔥🥳❤️🔥❤️🔥🥳❤️🔥
مواد لازم🔻
4 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر
1 پیاز
300 گرم سینه مرغ چرخ شده
5 قارچ
2 گوجه فرنگی
1 قاشق دسر رب گوجه فرنگی
2 عدد فلفل تند
1 قاشق دسر فلفل قرمز
1 قاشق فلفل سیاه
1 قاشق زیره سبز
1 قاشق دسر آویشن
1 قاشق چایخوری نمک
7 عدد سیب زمینی
50 گرم پنیر چدار برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 لیوان آب
طرز تهیه🔻
سیبزمینی هامونو وسطشو برشبزنید و خالی کنید
مواد گوشتیو همه مخلفاتی کهدر کپشنگفتیم رو مخلوط میگنیم و
نمک و فلفل سیاه و قرمز و کمیاب و رو باهاممخلوط میکنیمو به سیبزمینیهامون میزنیم و مواد گوشتیمون کهمخلوط کردیمداخل سیبزمینی هامون میزاریم
میزاریم فر 180درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا 3 پیتزای بزرگ😍😋
گوشت چرخ کرده با سینه مرغ 400گرم، قارچ ۴۰۰ گرم، پیاز 1 عدد کوچیک، سوسیس معمولی یا بلغاری 3 عدد،فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط، روغن، پودر سير، فلفل سیاه، پاپریکا، پولبیبر، آویشن، رب 1ق غ
🔴 پیازو رنده کنید و تفت بدید بعد ادویه و نمک و بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه یکم که تفت خورد رب اضافه کنید و بعد از چند دقیقه کنار بزارید ..
خمیر رو روی سینی به ضخامت نیم سانت پهن کنید. سس قرمز بزنید، یکم پنیر پیتزا، مواد گوشتی، مقداری پنیر، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت، یکم پنیر و در آخر سوسیس حلقه شده
مقداری آب روی پیتزا اسپری کنید تا یه پنیر کشدار بعد از پخت داشته باشید در آخر یکم آویشن و پودر سیر روی پتیزا بپاشید و توی فر ۱۸۰ درجه، ۳۰ دقیقه بزارید بپزه برای برشته شدن روش هم چند دقیقه گریل رو روشن کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🥮کرم بیسکوئیت
.
🔷مواد لازم :
🔹بیسکوئیت : ۱ بسته
🔹شیر : ۲ لیوان
🔹شکر : ۳/۴ لیوان
🔹پودر کافی میکس : ۱ بسته
🔹خامه صبحانه : ۱ بسته
🔹پودر ژلاتین : ۲ قغ
🔹آب سرد : نصف لیوان
🔹پودر کاکائو : ۱ قغ
.
🔶 بیسکوئیت رو پودر کنید ، شیر و شکر و پودر کافی میکس و خامه صبحانه رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارید در حد اینکه شکر حل بشه کافیه ، پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و بنماری کنیدو اضافه کنید
.
🔶 بهدلخواه یک ملاقه از مواد رو با پودر کاکائو مخلوط کنید و داخل قالب بریزید ۵ دقیقه داخل فریزر بزارید تا نیم بند بشه بعد مابقی مواد رو داخل قالب بریزید و ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بزارید
.
🔶 اطراف قالب رو با چاقو آزاد کنید و داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا✨💕
من از دل دوستانم
بےخبرم و نمےدانم
نیازشان را
اما مےدانم ڪه تو
ازحال آنان آگاهے✨🌸
پس هرآنچه صلاحشان
است را مقدر بفرما✨🌸🙏
آمیـــن یا رَبَّ 🙏
┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🌸
┊ ┊ ✨
┊ ✨
🌸
✨🌸به امید و آرزوی فردایی
✨🌸زیبا و دلنشین
✨🌸شب بخیر همراهان همیشگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
#شیرینی_زبان
مواد لازم برای درست کردن شیرینی زبان
خمیر هزارلا
عسل
زعفران دم کرده
کاتر شیرینی زبان
خمیر هزارلا رو میتونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید بصورت فریز شده هست
قبل از استفاده یک الی دوساعت بزارید به دمای محیط برسه و یخ زدایی بشه
با کاتر شیرینی زبان کاتر بزنید یک لایه بچنید داخل سینی فر بعد شربتی که با یک قاشق عسل و دو قاشق زعفران دم کرده رقیق کردید با فرنچه روش بمالید
سپس لایه دوم را قرار بدید و دوباره شربت بزنید
با چاقو یک شیار در وسط شیرینی ایجاد کنید
و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه قرار بدید
از فر بیرون بیارید اجازه بدید از حرارت بیوفته سپس دوباره شربت بزنید و کمی پودر پسته بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت شکلات - موز 🍌🍫
مواد لازم برای تهیه کیک :
4عدد تخم مرغ
1 استکان شکر
3 قاشق غ آب گرم
۱استکان آرد
نصف استکان نشاسته ذرت
نصف ق م وانیل
۱ ق چ بکینگ پودر
۲ ق غ پودر کاکائو
طرز تهیه کیک 👇🏻
در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم (تو سفیده نباید یه ذره زرده هم باشه)نصف شکر رو داخل سفیده تخم مرغ میریزیم و با دور بالای همزن انقدر میزنیم تا مثل خامه بشه(تقریبا ۵-۶ دقیقه طول میکشه)
بقیه شکر رو هم داخل زرده تخم مرغ میریزیم و ۴-۵دقیقه هم میزنیم و بعد آب گرم و مواد خشک (الک شده)رو بهش اضافه کنید و دوباره با همزن بزنیدودر آخر هم سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و آروم هم میزنیم.
مطابق کلیپ مواد روی داخل سینی فر بریزید(از قبل کاغذ روغنی بزارید)و حرارت فر روروی ۱۷۰ درجه تنظیم کنیدو سینی رو داخل فر بزارید تا کیک بپزه.چون قطر کیک کم هستش خیلی زود میپزه (بین ۵تا ۱۰ دقیقه)بستگی به فر داره.
بعد از اینکه کیک پخت روی یه کاغذ روغنی دیگه بزارید و رول کنید و بزارید سرد بشه.
برای تهیه خامه :
۲ ق غ پودر شانتی
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۸۰گرم شکلات آب شده
۱۰۰گرم پنیر لبنه
طرز تهیه 👇🏻
بجز شکلات بقیه مواد رو داخل یه ظرف بریزید و حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید درآخر هم شکلات رو اضافه کنیدو دوباره هم بزنید ۱ ساعت بزارید تو یخچال و بعد روی کیک بزنید.
برای روی کیک :
۱۰۰گرم خامه صبحانه
۸۰ گرم شکلات
طرز تهیه 👇🏻
خامه رو کمی گرم میکنیم به اندازه ای که شکلات داخلش آب بشه بعد خاموش میکنیم و شکلات رو داخلش میریزیم و مرتب هم میزنیم تا آب بشه در آخر هم روی کیک میریزیم.
نکته :
به جای پودر شانتی از خامه قنادی میتونید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا ارده
مواد لازم🔻
شیرخشک ۱ پیمانه
◀️از لوازم قنادی بگیرید حواستون باشه شور نباشه اگه شیرخشک مارک نیدو استفاده کنید که عالیه اگه نشد همینایی که لوازم قنادی هم داره خوبه
پودر قند یا پودر شکر ۱ پیمانه
اَرده ۳/۴ پیمانه اگه دیدید مواد جمع نمیشه و حالت خمیری پیدا نمیکنه یه کم دیگه اَرده بریزید
کنجد ۱ ق غ دلخواه
کنجد و پسته برای تزئین به میزان لازم (دلخواه)
به دلخواه میتونید یه کم هل هم به مواد اضافه کنید ولی من نریختم
طرز تهیه🔻
شیر خشک و پودر قند رو با ویسک مخلوط کرده و الک کنید به دلخواه کنجد رو اضافه کنید و بعد اَرده رو بریزید.اول با قاشق و بعد با دست مواد رو مخلوط کنید.اولش خشک و گلوله ست نگران نباشید و اَرده بیشتری نریزید چون بعداً حالت شل و آبکی پیدا میکنه.کمی صبر کنید تا پودر قند آب بشه همینطور با دست مواد رو ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کنه.حتماً داخل ظرف پلاستیک بندازید به طوریکه دیواره های ظرف رو بپوشونه.به دلخواه کف ظرف پسته و کنجد بریزید و مواد رو داخل ظرف بزارید و فشرده کنید
حداقل ۸ ساعت داخل فریزر بزارید تا خودش رو بگیره و سفت بشه. حالا خوشمزه ترین حلوا اَرده خونگی آماده ست
از ظرف در بیارید پلاستیکش رو جدا کنید و تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_شله_قلمکار
🌸مواد لازم:
نخود: ١/٢ پيمانه
لوبيا قرمز: ١/٢ پيمانه
لوبيا سفيد: ١/٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى: ١/٢ پيمانه
ماش: ١/٢ پيمانه
عدس: ١/٢ پيمانه
لوبيا چيتي: ١/٢ پيمانه
برنج نيم دانه: ٢/٥ پيمانه
گندم: ٥ پيمانه
قلم گوساله: ١عدد
گوشت گوسفند: نيم كيلو
گوشت گوساله: نيم كيلو
سبزى آش ريز خورد شده: تقريبا ١٠ پيمانه
پياز سرخ شده: ٣ پيمانه
كره: ٢٠٠گرم
نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
دارچين: ١ق چ
زعفران دم كرده: ٥ ق غ
روغن دنبه: ٣ ق غ
🌸طرز تهيه:
1️⃣همه حبوبات و از يك روز قبل خيس كنيد.
2️⃣برنج و گندم و از يك روز قبل جداگانه خيس كنيد.
3️⃣ حبوبات را داخل يك قابلمه بپزيد و بعد چرخ كنيد و كنار بزاريد.
4️⃣همزمان با پخت حبوبات، گندم را در يك قابلمه ديگر بپزيد و بعد چرخ كنيد و كنار بزاريد.
5️⃣قلم و گوشت را جداگانه بپزيد و بعد از پخت، مغز قلم را كاملا له كنيد و كنار بزاريد.
6️⃣گوشت را ريش ريش كنيد و كنار بزاريد.
7️⃣داخل يك قابلمه تقريبا بزرگ، آب بريزيد تا به جوش بياد.
8️⃣برنج خيس خورده رو اضافه كنيد تا كاملا بپزه.
9️⃣گندم چرخ شده را با آب ولرم يكدست كنيد و به قابلمه اضافه كنيد.
🔟حبوبات چرخ شده را با كمى آب ولرم نرم كنيد و به قابلمه اضافه كنيد.
1️⃣1️⃣سبزى، مغز قلم و پياز سرخ شده را اضافه كنيد. مرتب هم بزنيد تا ته نگيره.
1️⃣2️⃣گوشت ريش شده، ادويه ها، كره، زعفران و روغن دنبه را اضافه كنيد.هم بزنيد تا آش كاملا جا بيوفته. (غلظت اين آش داخل ويدئو مشخصه)
❗️ميتونيد حبوبات و گندم را يك روز قبل از بار گزاشتن آش، بپزيد و چرخ كنيد.
❗️اين مقدار مواد براى ده نفر كافي است.
.❗️زمان پخت اين آش و جا افتادنش تقريبا ٨تا ١٠ ساعته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#کلاب_ساندویچ_مرغ
.
◀فقط برای پختن مرغ اگه دوست داشتید از یکی دو حبه سیر استفاده کنید تا مرغتون خوش طعم تر بشه.
◀تعداد لایه های کلاب ساندویچ به سلیقه شما بستگی داره.
◀میتونید هویج آبپز رو حذف کنید ولی من پیشنهاد میکنم امتحان کنید👌😋به شدت خوشمزه میشه.
◀برای زیبایی کار میتونید دور تا دور کلاب رو کمی مایونز بمالید و جعفری ساطوری دور ساندویچ کلاب بپاشید.
◀چنگالهای چوبی رو از لوازم قنادی معتبر میتونید تهیه کنید یا از سیخ چوبی برای فیکس شدن استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_گوشت_و_سبزیجات
بسیار شیک و جذاب 😊که می تونه در وعده ناهار یا شام میل بشه.🍅🍄🌶🌽🍳🍳🍳
🔷مواد لازم
🔹سیر خرد شده ۲ حبه
🔹 گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
🔹هویج ، ذرت ، پیاز ، گوجه فرنگی و قارچ نگینی شده از هر کدام حدود ۲ قاشق
🔹 پیاز سبز ۱ قاشق
🔹سس سویا مقداری
🔹سس کچ آپ یا رب گوجه فرنگی مقداری
🔹روغن به میزان لازم
🔹نمک و فلفل به میزان لازم
🔹تخم مرِغ ۳ عدد
نکته ؛ سبزیجات گزینه اختیاری و به ذائقه شماست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت با دسر هویج
مواد لازم
6عدد هویج بزرگ
1استکان آب(80 گرم)
از نصف لیوان کمی بیشتر شکر
1قاشق غذاخوری عسل
1قاشق چای خوری زردچوبه(یا به نظر من کمی زعفران)
1قاشق چای خوری فلفل بهار (از ادویه فروشی بگیرید)
1قاشق چای خوری دارچین
نوک قاشق چای خوری میخک
1استکان گردو یا فندق هر کدام را که در خانه دارین
پودر نارگیل
1قاشق مربا خوری کمی سرپر نشاسته ذرت
👈طرز تهیه
هویجها را پوست بکنید و بشویید و گرد گرد خرد کنید
و در یک قابلمه تفلون بریزید و 1استکان آب را روی هویجها بریزید و به خوبی بپزید .هویجهای پخته شده را در غذاساز بریزید و پوره کنید و دوباره در قابلمه بریزید و شکر و عسل و ادویه ها را اضافه کرده و کمی هم با این شکل بپزید. نشاسته را با کمی آب ترکیب کنید تا حل شود و به مخلوط هویج اضافه کنید.برای اینکه ته نگیرد و نسوزد مداوم هم بزنید.
وقتی این ترکیب به غلظت رسید و قوام گرفت کافیست و آماده است و گردو های خرد شده را هم اضافه کنید و دوباره با هم ترکیب کنید .در کف یک ظرف پیرکس مستطیل مقدار زیادی پودر نارگیل بپاشید و مخلوط هویج پخته شده را روی پودر نارگیلها بریزید و به صورت یک لایه نازک به کمک لیسک صاف کنید و انجام این کار ممکن است کمی برایتان مشکل است.
دوباره روی هویج ها پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود .من بعد از اینکه سرد شد برش زدم و لای بیسکوییت گذاشتم و با کرم شانتی (خامه فرم گرفته) تزیین کردم و به این شکل درآوردم.اگر بخواهید ساده و یا به هرشکل دوست دارید سرو کنید و به هر شکل که باشد عالی است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_کدو
برای این خورشت خوشمزه
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه وفلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند ، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله
طرز تهیه
1. یک بسته ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب گرم آماده کنید قالب را چرب کرده و نصف ژله آلوورا را کف قالب بریزید. در یخچال بذارید تا نیم بند بشه
2.حالا توت فرنگیها را از وسط برش زده و هلوها رو قاچ کنید و روی ژله که نیم بند بود بچینید.باز هم نصف ژله آلوورا را آرام با قاشق روی توت فرنگیا بریزید. دوباره در یخچال قرار بدید تا ببنده زیاد سفت نشه.
3.حالا یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که کاملا خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. یک لایه ازش رو روی ژله نیم بند بریزید.
4.حالا یک بسته ژله هلو را با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید بذارید تا کاملا خنک بشه و روی ژله بریزید. و اجازه دهید تا نیم بند بشه.
4.حالا یک لایه دیگه از ژله آلورا و شیر یا بستنی بریزید و بذارید نیم بند بشه.
5.یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد روی لایه قبل بریزید. تعداد لایه ها بستگی به سلیقه خودتون داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی شکم پر
۱.اول ماهی رو تمیز کردم.پولک هاش رو گرفتم و شکمش رو خالی کردم.با نمک و پودر تخم گشنیز و پیاز خرد شده داخل شکم ماهی و بیرون ماهی رو پوشوندم،گذاشتم یخچال تا حداقل یک ساعت مزه دار بشه.
۲.توی این فاصله یک دونه پیاز رو سرخ کردم و زردچوبه زدم،کمی حریره سیر(یا سیر خرد شده) اضافه کردم.من فقط از سبزی محلی چوچاق استفاده کردم.ولی چه بهتره که از سبزیجات معطر و تازه در دسترس تون استفاده کنید.میتونید جعفری و گشنیز خرد شده بریزید.
۳.صد گرم گردوی آسیاب شده رو اضافه کردم.تفت دادم ودر انتها دو قاشق رب انار اضافه کردم.بنا به ذائقه میتونه ملس یا ترش باشه.
۴.فر رو روشن کردم.روی ۲۰۰ درجه قرار دادم. حالا ماهیمو از یخچال درآوردم،پیازهاشو خارج کردم.داخل شکمش رو از این سس پر کردم.میتونید در این مرحله شکم ماهی رو بدوزید .ماهی رو داخل فویل پیچیدم.به مدت یک ساعت داخل فر دویست درجه موند.
حالا از فویل خارجش کردم و ده دقیقه گریل فر رو روشن کردم و اجازه دادم کمی روش طلایی بشه.
میتونید کمی زعفران دم کشیده روی ماهی بکشید و بعد گریل کنید تا خوش رنگ تر بشه. .
این غذا با برنج سرو میشه.
بپزید و نوش جون کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_خسروشاهی
یک سالاد خوشمزه . می تونم بگم حتی یک غذای عالی😊😍 ، هم می تونید خالی بخورید و هم حتی با نان .
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ تا ۷ عدد
سیر یک حبه در صورت تمایل (یا پودر سیر)
سیب زمینی ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز ( یا ماست) به میزان لازم
سینه مرغ رو با یک پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و برگ بو پختم و ریش ریش کردم . قارچ رو هم ورقه ورقه کردم و توی روغن تفت دادم . پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم و سرخش کردم .
سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم .
توی ظرفی میتونین همه رو با هم مخلوط کنین یا می تونین لایه لایه بریزین ، من با هم مخلوط کردم . مرغ و قارچ و پیاز سرخ شده و سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل و آویشن و یکعدد آب لیموی تازه و سس با هم مخلوط کردم . من خیلی سس نریختم اگه دوست دارین زیاد بریزین سلیقه ای هستش. بعد توی ظرف سرو ریختم و سیب زمینی های خلالی سرخ شده دورش ریختم و با سبزی تزیین کردم .
می تونین نصف از پیاز سرخ شده رو داخل مواد بریزین و نصف برای تزیین ، که من نصفش روبرای تزیین استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد خسرو شاهی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست.
🔴میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید
🔴موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره بزنید تا نسوزه
🔴همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید
🔴سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید
🔴اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه
🔴ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛