eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اسفناج یک کیلو رب اناریک قاشق غذاخوری الوبخارا ۱۰ عدد مرغ ۵ تکه نمک وادویه به میزان لازم پیازیک عددبزرگ گردوی خردشده دوقاشق غذاخوری پیازتفت میدیم ادویه ونمک واسفناج خردشده اضافه کرده خوب تفت میدیم میزاریم یکمی آبش کشیده بشه بعدمرغ سرخ شده،گردوی پودرشده ویک لیوان آب رواضافه کرده دوباره میزاریم باشعله ملایم تاخورشت جابیفته نیم ساعت آخربهش آلو خیس خورده، ورب انارروبهش اضافه میکنیم بعدش خورشت خوشمزه ماآمادس 😍 میتونیدازگوشت هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بیسکوئیت بتی بور 2 بسته آرد نول(همه کاره) 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 1قاشق سوپ خوری خامه 50میلی لیتر کره 15 گرم تخم مرغ 1عدد شکر 3/4پیمانه وانیل 1/8 قاشق مربا خوری شیر2 پیمانه گردو و موز میزان لازم طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا کشدار ، حجیم و رنگ آن روشن شود. ۲_درون قابلمه نچسب آرد ، نشاسته ذرت و شیرسرد را ریخته و مخلوط کنید. *حتما به خوبی مخلوط کنید تا زمانی که قابلمه را بر روی حرارت قرار میدهید آرد درون شیر گلوله نشود* ۳_مخلوط تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و هم بزنید. ۴_قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود. *غلظت کرم باید همانند غلظت ماست چکیده شود* ۵_حرارت را خاموش کرده کره،خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم کاملا یکدست شود. ۶_اجازه دهید تا کرم از حرارت بیافتد. ۷_ظرف مورد نظر را انتخاب کنید،یک لایه بیسکوییت خرد شده و یک لایه کرم بریزید،برای خوشمزه تر شدن مابین لایه ها موز و گردو قرار دهید،همین مراحل را لایه لایه ادامه دهید تا ظرف پرشود،لایه آخر را کرم بریزید و روی کرم پودر کاکائو الک کنید. *میوانید مابین لایه ها از شکلات چیپسی و یا مغزهای دلخواهتان هم استفاده کنید* ۸_دسر را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا جابیافتد. *این مقدار مواد سه تا دسر تکنفره میشود* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. سلام😍 امیدوارم حالتون خوب باشه❤️ _ 🌸طرز تهیه سینه مرغ سوخاری در فر (رژیمی) یا روی گاز👇🏻 📍مواد لازم: 🍗سینه مرغ 🍥ماست ۱۰۰ گرم 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🌸میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم،عالی میشه🌸 🕓۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه 🧀پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید) 🍞پودر سوخاری به میزان لازم 🍸روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت 🕓به مدت: ۲۰ دقیقه و یا بدون روغن در تابه نچسب یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه. 🌸برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید: بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید. _ 🌹امیدوارم دوست داشته باشید🌹 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ناگت مرغ مواد لازم: 750 گرم سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 عدد سفیده تخم مرغ 4_3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1.5 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پر آویشن 1 قاشق چای خوری ادویه کوری (شبیه ادویه کاری ما هست) 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چای خوری زیره 2 حبه سیر برای روی ناگت: 1 لیوان آرد سوخاری 2 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: مرغ را مکعبی خرد کنید و داخل غذاساز بذارید. آرد ، روغن مایع ، سیر ، سفیده تخم مرغ و تمام ادویه ها را اضافه کنید و تا وقتی مثل چرخ کرده شود خوب مخلوط کنید. دستتان را خیس کنید و از مواد تیکه هایی اندازه گردو بردارید و شکل بدید. ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید(میتوانید به جای آرد سوخاری از نان خشک شده و پودر شده استفاده کنید)و سپس در روغن داغ سرخ کنید. ❣نکته: بعد از اینکه ناگت ها را آماده کردید میتوانید قبل از سرخ کردن در فریزر بذارید.و وقتی از فریزر بیرون می آورید 15_10 دقیقه صبر کنید سپس در روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید. هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی راحت است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: پودر ژله: ۱ بسته بستنی وانیلی: ۱/۲ لیوان آب جوش: ۱ لیوان سرخالی طرز تهیه: ابتدا یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. ژله رو روی حرارت غیر مستقیم مثل سماور قرار می دیم به طوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نماند و ژله کاملا حل بشه. کمی صبر می کنیم تا ژله یه کم سرد بشه (نه خیلی همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ باشه کافیه). بستنی رو اضافه می کنیم. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج می کنیم و داخل ژله می ریزیم. آروم بستنی رو با ژله مخلوط می کنیم. همینکه بستنی آب شد کفایت می کنه. زیاد هم نزنید که کف روش از بین بره و ژله دو رنگ نشه. روی سینی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ با ۳-۲ قطره روغن چرب می کنیم، ژله رو برای ۴۵ دقیقه داخل یخچال میزاریم. ژله رو از یخچال بیرون آورده با چاقو دور ژله رو می بریم که از قالب جدا بشه، روی ژله نوارهایی با ضخامت دلخواه برش می دیم و آروم رول می کنیم و برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا ژله کاملا ببنده. نوش جان 😄😍 نکات: این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره. به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید. اندازه ظرف خیلی مهمه چون ضخامت ژله اگه خیلی نازک یا ضخیم بشه موقع رول کردن می شکنه. سینی باید خیلی کم چرب بشه اگر زیاد چرب بشه هنگام رول کردن بهم نمی چسبه. زیاد بستنی هم نزنید چون اگه زیاد هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و وقتی تو سینی میریزی ژله در قسمت زیر و بستنی در قسمت رو قرار نمی گیره و اونی که ما می خوایم نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛