eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 ۵ عدد بادمجان یک بسته گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۲ عدد گوجه ۱ عدد فلفل دلمه نمک و فلفل خمیر یوفکا یا خمیر پیراشکی مثلثی یک بسته برای سس بشامل: ۲لیوان شیر ۲ ق غ آرد ۵۰ گرم کره طرز تهیه سس بشامل: آرد و تفت میدیم و شیر و کره اضافه میکنیم و‌ میذاریم غلیظ شه طرز تهیه بورک: ابتدا بادمجان هارو خورد و سرخ میکنیم سپس پیاز و تفت داده وبهش گوشت چرخکرده و فلفل دلمه و گوجه اضافه میکنیم و بادمجان های سرخ شده رو ریخته و نمک و فلفل میریزیم و تفت میدیم خمیر یوفکا مثلثی رو مطابق فیلم رول کرده و با قطره آب انتها رو میچسبونیم داخل سینی فر کافذ روغنی انداخته و‌ میچینیم و از مواد پر میکنیم و سس بشامل ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه و مقداری پنیر پیتزا میریزیم و‌دوباره در فر ۵ دقیقه قرار میدیم😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی کلم قرمز کلم قرمز متوسط یک عدد سرکه سفید دو لیوان اب یک لیوان نمک دو قاشق سیر چند حبه فلفل تند دوسه عدد کلم رو خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت بشورید وتو صافی بریزید تا ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا ابشون خشک بشه توجه کتید آبی روش باقی بمونه ترشی یا رنگش کدر میشه یا کپک میزنه سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک دریایی یا نمک شکری روش بریزید وبا دست بخوبی بزنید تا نمک آب بشه ویکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه تو این فاصله قابلمه کوچک رو گاز بزارید یک لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک توش بریزید وبزارید چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید تا سرد بشه کاملا هم سرد نشه اشکالی نداره بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه بریزید تو شیشه یا ظرف مورد نظر مابینش چند ورقه سیر وچند عدد فلفل تند بریزید وسپس مخلوط سرکه ونمک بریزید روش ودرشو کیپ ببنید مخلوط سرکه واب اگه ولرم باشه بهتره کلم کمی نرم میشه وزودتر جا میفته عزیزان من رنگ خوراکی نزدم سرکه که رو کلم بریزید کم کم کلم رنگشو پس میده این ترشی من یک روزه هست الانه که چند روز گذشته خوش رنگتر شده بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره کلم رو با رنده آلمانی هم میتونید رنده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) پوره لبو ( لبو پخته شده و رنده شده) ۱۴۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۱۱۰ میلی (نصف لیوان) آب لبو ۵۰ میلی ( تقریبا یک چهارم لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ برای سس لبو آب لبو ۲۵۰ میلی ( یک لیوان) شکر ۱۰۰ گرم ( تقریبا نصف لیوان ) نشاسته ذرت ۲۰ گرم ( ۲ ق غ) آب لیمو نصف ق غ رنده پوست پرتقال نصف ق غ همه مواد به دمای محیط برسه . برای پخت لبو :برای این مقدار تقریبا یک لبو کافیه . چغندر رو شستم سر و ته اش رو نگرفتم این مهم هست و با مقداری آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت پوستش رو گرفتم و رنده کردم و اندازه گرفتم . آب لبو هم همونی آبی که چغندر رو گذاشتم بپزه و بعد که لبو آماده شد از آبش برداشتم . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ ،۴دقیقه زدم . وانیل ریختم . پوره لبو رو داخلش ریختم و یک دقیقه با همزن زدم . آب لبو و روغن مایع رو هم ریختم یک دقیقه با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم . داخل مواد ریختم و آروم مخلوط کردم . دیگه بعد از ریختن آرد درحد مخلوط شدن هم بخوره. داخل قالب به قطر ۲۳ سانت من کفش کاغذ روعنی انداختم و بعد مایه کیک رو ریختم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . قالب رو در طبقه وسط با حرارت ۱۷۰ درحه به مدت حدودا ۵۰ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد خنک شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و از قالب بیرون آوردم . اگر بخواید رنگ کیک قرمزتر بشه ، رنگ خوراکی بریزید . سس هم دل به خواهی آب لبو ، نشاسته ذرت ، شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم . یه کم آب لیمو ریختم و بعد که به غلظت رسیده بود اواخرش رنده پوست پرتقال ریختم . می تونین وانیل هم بریزین جاش . بعد از حرارت برداشتم و از دما افتاد روی کیک ریختم . به دلخواه هم آناناس و کمی گردو خرد شده روی کیک ریختم . بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن مسقطی حدودا به سه ساعت نیاز دارید که هم بزنید پس همون طور که دیروز توضیح دادم 😥. اندازه هم با هر پیمانه و هر فنجون و چیزی که توی خونه دارید همه رو توی اون بریزین و براساس اون فنجون یا لیوان تون کار کنید مشکلی نداره همه یه چیز واحد باشه منظور فقط در اینجا هست . نشاسته گل یک لیوان (۱۴۰ گرم) آب ۵ لیوان (یک لیتر و ۲۵۰ میلی ) شکر ۱/۵ لیوان (۳۰۰ گرم) گلاب نصف لیوان (۱۲۰ میلی) کره ۵۰ گرم نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم . جنس قابلمه هم بهتره لعابی با تفلون و یا شیشه ای باشه و از لیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه . بعد روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکر رو اضافه کردم. هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه که ول نکنین تا ته نگیره . یه ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد از دو ساعت کره رو ریختم . بعد دم کنی قرار دادم و گداشتم دم بکشه اما باز هر ۵ دقیقه چک کردم و هم زدم تا ته نگیره . حدودا ۳ ساعتی زمان پختش طول می کشه . اصل مسقطی به داشتن زعفران و خلال بادام هستش که اگه بخواید زعفران بریزین همون لحطه ریختن گلاب و اخر کار خلال بادام کمی خیس بخوره و بریزین توش . زمانی که مسقطی رو هم می زنین از قاشق تکه تکه میفته مسقطی اماده شده . اما چون به مناسبت یلدا به شکل هندوانه بخواید در بیارین . به ۳ قسمت تقسیم کردم . یه قسمت از دو قسمت دیگه بیشتر باشه اون رو رنگ خوراکی قرمز و به یکی دیگه سبز و اون یکی هم نمی خواد . من رنگ خوراکی ژله ای ریختم (لوازم قنادی ها دارن) داخل هر قالبی بخواید من قالب ناودانی استفاده کردم خیلی کم با روغن مایع چرب کردم برای راحتی کار . اول قسمت قرمز رو ریختم و با پشت قاشق چرب شده صافش کردم و بعد لایه سفید و بعد لایه سبز . چون طی کار هر قسمت تا ریخته بشه سفت و سرد میشه من کمی دوباره گرم کردم تا هر لایه خوب بهم بچسبه و از اون طرف قابل ریختن باشه . بعد ۷ الی ۸ ساعت بعد نیازی به یخجال هم نداره توی محیط بمونه خودش می گیره و سفت میشه از قالب برگردوندم و بعد برش دادم و از چیپس شکلاتی به عنوان تخم هندوانه استفاده کردم. ماندگاری مسقطی تا یک الی دو هفته می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه، ۱ ق غ رب انار ملس، ۱ ق غ پیاز سرخ شده، زعفران، دارچین، پودر پاپریکا. سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه. بعد سیخ چوبی ها رو شستم. می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم. داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم. در تابه رو هم گداشتم تا بپزه. برای سس: یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم . وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 ق چ نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 ق غ سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 ق چ سس تند(دلخواه ) و سویا سس همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 گوشت ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد بزرگ کرفس سیصد گرم سبزی شامل جعفری ونعنا به نسبت سه به یک برگ کرفس هم ۱۰۰ گرم روغن اندازش کاملا سلیقه ای اب درحدی که یک خورشت جاافتاده داشته باشید زرچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز از هرکدام یک قاشق چایخوری ابغوره به اندازه نیاز نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳😍😍 ۲ کیلو آلو سیاه ۱ کیلو شکر اآب ۱ لیوان ۱ ق غ سرکه سیب ۲ عدد هل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻حتما تا اخر ويديو ببينيد كه تمام مراحلش رو گذاشتم براتون♥️ . برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست فقط ژله الوورا، ژله انار و دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید. . 👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خرمالو پوست کنده......۱پیمانه آرد.....۳پیمانه شکر.....۱پیمانه تخم مرغ.....۴عدد شیر.....۱پیمانه روغن.....۱پیمانه بکین پودر.....۱قاشق غذا خوری گردو......نصف پیمانه طرز تهیه: شکر،تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.بعد روغن را اضافه کنید.سپس شیر.پوست خرمالو رو بکنید.اونو پوره کنید.بعد از اضافه کردن شیر پوره را بریزد.بکین پودر با ارد مخلوط کنید ،در دو مرحله اضافه کنید.در انتها گردو نگینی خرد شده را بریزد.قالب روغن جدا کنده بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.برای کیکهای میوه ای بهتر است که از قالبهای میان تهی استفاده شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فصل سردخوردن باقالی حسابی میچسبه😍 . باقالی رو با آب میجوشانیم تا نیم پخت بشه آبکش میکنیم بعد مجددا با لعاب برنج میزاریم تا پختش کامل بشه تو این حین سیر رنده شده رو سرخ میکنیم بهش رب انارترش، نعنا،زردچوبه و نمک میزنیم بعد به باقالی اضافه میکنیم بعد از پخت میتونید باپودر سیر،سرکه وآویشن یا گلپر نوش جان کنید 😜 میتونید برای ترشی باقله از رب انار ترش یا سرکه استفاده کنید من باقالی تازه روداخل فریزرنگهداری میکنم وزمستانهابهداین روش درست میکنم میتونیدباقالی خشک روازشب قبل خیس کنید وبه این روش درست میتونیدبجای لعاب برنج ازآردبرنج هم استفاده کنید حتما یک بار هم که شده به این روش درست کنید🤓 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فریتاتا (frittata) یه املت ایتالیایی هستش ، بسیار پرطرفدار 😊 با ذایقه ما ایرانی ها بیشتر جور هست ، شباهت زیادی به کوکو یا کیش داره به عنوان وعده اصلی هم میشه سرو کرد و برای صبحانه و شام هم مناسبه . از مزایای این غذا این هست که با هر چیز دم دستی می توتید درست کنید و از انواع سبزیجات و مرغ وگوشت و ماهی و ... میشه داخلش ریخت😊. فقط همه مواد باید از قبل پخته شده باشه . این غذا رو هم میشه داخل قالب تک نفره حتی درست کرد .به صورت سرد و گرم هم میشه سرو کرد . برای ۳ تا ۴ نفر سینه مرغ یک عدد سیب زمینی ۲ عدد قارچ ۵ تا ۶ عدد فلفل دلمه ای یک عدد پیاز یک عدد سیر ۲ حبه تخم مرغ ۴ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا به میران لازم سینه مرغ رو همراه پیاز و نمک و ادویه و زردچوبه پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم . میشه مرغ خام رو مکعبی خرد کرد و بعد با مواد تفت داد . سیب زمینی رو نگینی خرد کردم و سرخ کردم و از تابه خارج کردم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و از تابه خارج کردم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم . پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و بهش اضافه کردم . قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی ها و مرغ رو هم داخلش ریختم و روی حرارت همه رو با هم ترکیب کردم . ادویه جات دلخواه ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن ریختم و از حرارت برداشتم . داخل ظرف مورد نظر مواد رو ریختم . فقط گذاشتم از گرمی بره و داغ نباشه . تخم مرغ ها رو با کمی نمک و آویشن مخلوط کردم و روی موادم ریختم . داخل فر۱۸۰ درجه قرار دادم تا بپزه و ببنده . حدودا ۲۰ دقیقه گذاشتم . بعد از فر خارج کردم و پنیر پیتزا رو روش ریختم و مجدد داخل فر قرار دادم تا پنیر اب بشه و رویه بسته بشه و خوش رنگ بشه حدودا ۱۰ دقیقه .البته تایم ها تقریبیه و خودتون حتما چک کنید . بعد از پخت هم بنا به سلیقه کمی سس گوجه ریختم و تریین کردم. بدون فر هم به راحتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرزتهیه چهار عدد تخم مرغ که بزرگ نباشن(ترجیحا متوسط و کوچیک) آرد سفید : یک و نیم لیوان که با یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر مخلوطش می کنید و دوبار الک می کنید روغن مایع :نصف لیوان شیر:نصف لیوان وانیل : نوک قاشق چای خوری شکر دانه ریز :یک لیوان اول از همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ،سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک کارد نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه .بعد زرده ها رو با مابقی شکر و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه همزن رو کنار بزارید و از یک قاشق پهن برای همزدن بقیه ی مواد کیک استفاده کنید .اول روغن و بعد شیر رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس آرد رو در سه مرحله به موادتون اضافه کنید و در آخر سفیده های برفی رو به مواد کیکتون اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید.مقداری از مواد رو برداشته و با ۱ قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید. قالبتون رو با کره ی سرد کاملا چرب کنید و بعد با الک آرد پاشی کنید با برگردوندن قالب و تکوندنش آرد اضافی رو تخلیه کنید و مایه کیک رو به صورت دایره وار داخل قالب بریزید و مایه کاکائویی رو مطابق فیلم بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه قرار بدید. نکته :از قالب میان تهی استفاده کنید قالب من با دهنه ی بیست و پنج سانت بود.سس شکلات: نصف لیوان آب نصف لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری آرد 1لیوان شکلات چیپسی 1 قاشق غذاخوری شکر 2قاشق غذاخوری پودر کاکائو مطابق فیلم همه رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا کاملا ذوب شود سپس روی کیک میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوجه فرنگی ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم . بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین . بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید . پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه . توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه ۲ لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن یا کره و ۱قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛