دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍
موادشم کاملا در دسترس هست شما هر مغز دلخواهی میتونید داخلش بزارید
.
خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
مواد
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
نشاسته 3/4 فنجان
گلاب ۱/۴ لیوان
سرکه یه قاشق چای خوری
پسته
یک قاشق کره
دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید
20-25 دقیقه به هم زدن ادامه دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نواری چیپسی😍😋
این مرغ بسیار ترد و آبدار وخوشمزه هست. درست کردنش ۲۰ دقیقه زمان لازم داره.
┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬
مواد لازم:
سینه مرغ🐔 ۲ قطعه
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬
ادویه ها:
نمک🧂،فلفل🌶،پاپریکا، پودر سیر🧄
از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت🌽 یا ارد 🌾
۱ قاشق مرباخوری
روغن برای سرخ کردن
┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬
طرز تهیه:
سینه مرغ رو به شکل نوارهای باریک از طول برش بزنید .
۳ عدد تخم مرغ زرده و سفیده هاش رو جدا کرده زرده رو به مرغ اضافه کنید. همبنطور نمک و ادویه و ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت(یا آرد) و ۲۰ دقیقه کنار بذارید.
سفیده هارو با کمی نمک خوب بزنید تا فومی و سفید بشه .از نوارهای مرغ برداشته به سفیده آغشته کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید . هر طرف ۲ دقیقه سرخ بشه.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کراکت_سیب_زمینی
6 تا 5 عددسیب زمینی آبپز شده
1عددتخم مرغ
نمک وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز وپودر پاپریکا به میزان لازم
پنیر پیتزا 6 ق غ
برای سرخ شدن:
آرد سوخاری
آرد سفید
3عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
سیب زمینی های آبپزشده رو پوره کردم، بعد یک تخم مرغ و نمک وادويه جات وپنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم وخوب چنگ زدم تا مخلوط شوند.
مقداری از مواد برداشتم (زیاد بر ندارید چون موقع سرخ شدن پف میکنه و حجمش دو برابر میشه) و وسط مواد مقداری پنیر پیتزا گذاشتم و باز گرد کردم و تمام مواد را به همین شکل آماده کردم.
آرد، آرد سوخاری و تخم مرغ را جداگانه در سه ظرف ریختم وبه ترتیب کراکت ها را اول در تخم مرغ زدم وبعد در آرد و دوباره در تخم مرغ ودرآخر در پودر سوخاری.
توی یک قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی ریختم وگذاشتم خوب داغ بشه با حرارت ملایم (چون روغن زود میسوزه) بعد کراکت ها رو یکی یکی در روغن گذاشتم تا به آرومی سرخ شوند.
بعد کراکت ها رو روی حوله کاغذی آشپز خونه گذاشتم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
🍔 🍖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله #انار_معلق ❤️
ژله آلوورا را درست میکنیم بعد توی لیوان یا جام میریزیم و توی یخچال میذاریم وقتی که ژله نیم بند شد از یخچال بیرون میاریم و یه مقدار کم از دونه های انار را میریزیم و با یه قاشق ظریف مثل قاشق چایخوری یا مربا خوری دونه های انار را توی ژله فرو میبریم تا هم حباب ایجاد بشه هم انارها پایین ژله لیوانی بروند و بعد روی سطح ژله را هم انار بریزید در انتها ژله رو توی یخچال بذارید تا کامل بسته وسفت بشه 😊
🎀 🌸 🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
#موس_پسته
🔷مواد لازم
🔹شکر۳۰گرم
🔹زرده ۱عدد
🔹خامه قنادی ۱۵۰گرم
🔹شکلات سفید ۱۰۰گرم
🔹شیر ۱/۲ پ
🔹اب سرد ۱/۴پ
🔹پودر ژلاتین ۱ق س
🔹پودر پسته ۳۰گرم
🔹وانیل نوک ق چ
♨️طرز تهیه
ژلاتین را با اب سرد بن ماری میکنیم
زرده را با شکر و وانیل با همزن زده تا کرمرنگ شود
شیر را میجوشانیم و به زرده کم کم اضافه و سریع هم میزنیم تا زرده نبندد بعد دوباره روی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا زرده پخته شود بمدت ۲دقیقه
بعد شکلات بن ماری و ژلاتین بن ماری شده را به موادمون اضافه مخلوط میکنیم وبعد خامه قنادی را کمی زده تافرم بگیرد وبا موادمون مخلوط میکنیم ودراخر پودر پسته را مخلوط میکنیم
در صورت تمایل کمی رنگ سبز اضافه تا خوشرنگ تر شود
بعد مواد موس را در قالبهای سیلیکونی ریخته بمدت بک شب در فریزر گذاشته تا کاملا ببندد
*من برای این قالب همه مواد غیر از زرده و ژلاتین رو دوبرابر کردم
*لازم نیست خیلی خامه فرم بگیره.یعنی در حد شگوفه زدن نباشه چون بافت موس بد میشه
*چند ساعت قبل از سرو موس رو از فریزر دربیارید و در یخچال بذارید تا کم کم یخش آب بشه
*من کمی از میزان شکر رو هم کم کردم
*پسته هارو خیلی پودر نکردم چون دوست داشتم زیر زبون بیان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک برفی
مواد لازم:
1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر
مواد لازم برای کرم:
3 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق ها خیلی پر نباشد)
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری وانیل
1 قاشق مربا خوری پر کره
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید)
1 لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییت
پسته و انار برای روی کیک
طرز تهیه:
ابتدا کرم را آماده کنید. آرد ، پودر نارگیل، نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیک مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت و غلیظ شد از روی اجاق بردارید کره و وانیل را داخل قابلمه بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد از اینکه سرد شد 1 پاکت پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید پف کند. سپس داخل یخچال بذارید.
12 عدد بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر بزنید و داخل قالب بچینید. نصف کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید بقیه بیسکوییت ها را در شیر بزنید و روی کرم بچینید و کرم باقیمانده را روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید روی کرم پودر نارگیل بپاشید و 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو در کناره های کیک پسته و انار بریزید. سپس برش زده سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛