فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
#کرم_لاته
مواد لازم:
1 لیتر شیر
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 عدد زرده تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری کره
1 بسته وانیل (5گرم)
1 بسته خامه (200 میلی لیتر)
2 قاشق غذاخوری قهوه فوری
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا یه تکه شکلات
برای تزیین:
مقداری پودر کاکائو و یک قاشق چایخوری قهوه ترک
طرز تهیه:
اول شیر ، نشاسته ، زرده تخم مرغ و شکر رو خوب مخلوط می کنی، روی حرارت ملایم میزاری و مرتب هم میزنی. وقتی غلیظ شد، از روی حرارت برش میداری و کره ، وانیل و خامه رو اضافه و خوب مخلوط می کنی.
5-4 قاشق غذاخوری از این پودینگ سفید رو داخل ظرفای سرو می ریزی. بقیه ی پودینگ رو به دو قسمت تقسیم می کنی. به یک قسمت نسکافه و به دیگری پودر کاکائو یا شکلات اضافه کرده و مخلوط می کنی.
پودینگ قهوه رو روی پودینگ سفید می ریزی بعد پودینگ کاکائویی روش میریزی و میزاری توی یخچال تا خنک بشه بعد از خنک شدن ، روش مخلوط پودر کاکائو و قهوه ترک میپاشی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرصع_پلو
غذای خوشمزه ومجلسی وکمی پردردسر😊
این مقدار برای پنج نفره میتونید نصف کنید
برنج را از قبل خیس کنید ۴ پیمانه
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
هویج سه عدد متوسط
کشمش یک دوم پیمانه
زرشک یک دوم پیمانه
خلال بادوم،خلال پوست پرتقال،خلال پسته،هرکدوم یک چهارم پیمانه
پیاز دو عدد بزرگ
زعفران دم کرده،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،آب لیمو به مقدار لازم
سینه مرغ رو مکعبی برش بزنید وبا یک عدد پیاز خلال شده ونمک وابلیمو مزه دار کنید البته من فرصت مزه دار شدن مرغ رو نداشتم یهویی زرشک پلو تبدیل شد به مرصع پلو😉
سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید مال من یک سینه کامل نبود
دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی برش بزنید وبا چند قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه زردچوبه وفلفل میرنیم وسینه مرغ روش میریزیم شعلهرو کم میکنیم ودرشو میزاریم تا سینه با آب پیازپخته بشه شعله کم باشه بعد از نیم ساعت هم میزنیم ومیزاریم کاملا با پیاز بپزه وتفت بخوره کمی زعفران دم کرده ونکم میزنیم وقتی داره سرخ میشه یک قاشق آب لیمو و کمی دارچین میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم
برنج رو هم مثل چلو ابکش میکنیم ومیزاریم دم بکشه
پوست پرتقال رو چند ساعتی تو اب خیس میکنیم وبعدا میزاریم رو گاز چند دفعه ابشو عوض میکنیم ودوباره میجوشونیم تا تلخیش گرفته بشه سپس با یکی دوقاشق روغن تفت داده یک قاشق شکر میریزیم تا شیشه ای بشه
خلال بادوم رو تو کمی آب وگلاب خیس میکنیم سپس دوسه دقیقه اونم تفت میدیم
کشمش رو هم میشوریم وتفت میدیم
زرشک رو هم ده دقیقه خیس میکنیم چند ثانیه تفت میدیم کیک قاشق شکر میریزیم شکر اختیاریه
من خلال پسته رو خام ریختم دوست ندارم تفت بدم چون رنگش میره
واما هویچ اونم اختیاریه بچه هام به عشق هویج میخورن
هویج رو خلال باریک برش بزنید ته استکان آب بریزد وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم تا بپزه حدود یک ربع
سپس یکی دو قاشق روغن بریزید و هویج رو تفت بدید یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید تا شیشه ای و برای بشه
حال که همهمواد اماده شدن وبرنج هم دم کشیده بریزید رو دیس وبا برنج زعفرانی ومخلفات به سلیقه خود تزیین کنید
عزیزان میتونید مرغ رو لابلای برنج بزارید وباهاش دم بکشه
چون همه مواد تفت میخورن رو برنج خیلی کم روغن بریزید
بجای روغن میتونید از کره استفاده کنید که طعمش عالی میشه
مخلفات مرصع پلو ذائقه ایه کدوم رو دوست دارید استفاده کنید مقلا خیلیا هویج دوست ندارند ولی ما دوست داریم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#یلدا
#شیرینی_هندوانه
#شیرینی_تر_برشی
سلام امروز یه شیرینی تر بدون فر همزن ،راحت اسون خوشمزه داریم 😍
🍉 مواد لازم
سه تا تخم مرغ
ارد یک لیوان قنادی یا ۱۵۰ گرم
شکر ۳/۴ لیوان یا ۱۳۰ گرم
شیر یک چهارم لیوان یا ۵۰ گرم
روغن یک چهارم لیوان یا ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
بیکینگ پودر یک ق م
🍉خامه قنادی یا خامه صبحانه فرم گرفته ۵۰۰ گرم یا دو لیوان دسته دار
ژله قرمز یک بسته با یک لیوان ابجوش
ژله الوورا نصف بسته با نصف لیوان ابجوش
ژله سبز نصف بسته با نصف لیوان ابجوش
شیر سه ق غ برای هر لیوان کلا نصف لیوان میخاد
🍉اول تخم مرغ وانیل شکر ۵ دقیقه هم بزنید بعدم شیر روغن اضافه کنید دودقیقه دیگه هم بزنید ،حالا ارد بیکینگ الک شده طی دو مرحله اضافه کنید،
کف تابه کاغذ روغنی بندازید با روغن چرب کنید مایع کیک بصورت روبانی بریزید تا کیک گنبدی نشه چند بار به میز بکوبید سایز قالب ۲۰ در۳۰ هست اگه قالب ندارید ماهی تابه رژیمی ندارید تو قابلمه گرد سایز کوچک درست کنید
روی حرارت ملایم شعله پخش بزارید اگه تو تابه معمولی هست دمکن بزنید بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میپزه ،حرارت اجاق خیلی کم باشه چون کیک صخامتش کمه بعد با سیخ چوبی تست کنید
🍉برای فر گازی دمای ۱۶۰ درجه بمدت بیست دقیقه ولی بعد ۱۵ دقیقه با سیخ چوبی تست کنید زمانش بخاطر ابعاد فر تقریبی هست
🍉برای توستر دمای ۱۴۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه ولی بعد ۱۵ دقیقه چک کنید زمانش بخاطر ابعاد فر تقریبی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کرم شکلات"
شیر سرد 1 لیتر
نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2/5 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2/5 قاشق غذاخوری
شکر 6 تا 8 قاشق غذاخوری
که میتونین به دلخواه کمی مقدارش رو تغییر بدین
خامه صبحانه 1 پاکت
میتونین از خامه صورتی استفاده کنین
آب یخ یک چهارم پیمانه
1 حبه یخ کافیه تو یکم اب
شکلات 100 گرم
بهتره شکلات تلخ باشه
کره 70 تا 100 گرم
حالا آرد و نشاسته رو در شیر سرد حل کنین حسابی همش بزنین تا آردها گلوله نشه حالا پودر کاکائو ، شکر و خامه رو مخلوط کنین
قابلمه رو بزارین رو حرارت ملایم و مرتب همش بزنین تا غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره بهتره با همزن دستی همش بزنین وقتی غلیظ شد کره و شکلات رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا یکدست شه
به غلظت ماست سون یا فرنی که رسید از رو حرارت برش دارین صبر کنین ولرم شه و روش رو با یه سلیفون بپوشونین و بزارین تو دمای محیط تا از حرارت بیفته بعد اون مقدار اب و یخی که گفتم رو به یکباره اضافه کنین با اینکار به دسر شوک میدین و خوب قوام میاد ، خوب همش بزنین و
حالا تو پیمانه های دلخواه بریزین و بزارینش تو یخچال چند ساعت بمونه تا خوب خنک شه و ببنده
به دلخواه تزئین و نوش جان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛