#کیک_شیر_
تخم مرغ ٦عدد
آرد سه پيمانه قنادي(يكعدد ليوان دسته دار سرخالي ميشه يك پيمانه)
شكر يك و نيم پيمانه
روغن مايع يك پيمانه
اسانس موز يا هر طعمي كه دوست داريد چندقطره يا وانيل نصف ق.چ
گلاب دو ق،غ
عرق هل ٢ق.غ يا پودر هل ٢ق.م
شير ولرم يك پيمانه
بيكينگ پودر دو ق.م
تخم مرغهارو با شكر و اسانس و هل(من هل نزدم) هفت دقيقه بزنيد تا حجيم و كشدار بشه،تنبلي نكنيدا😅.بعد روغن مايع و اضافه كنيد و يه هم مختصر بزنيد،بعد شير ولرم و با گلاب اضافه كنيد و هم بزنيد.در آخر هم آرد و بيكينگ پودر و الك كنيد و به موادتون تو سه مرحله اضافه و هم بزنيد با مفتول،در آخر هم اگر آرد خوب مخلوط نشد،يه دور كم با همزن برقي بزنيد.
بريزيد تو قالب مستطيل ٢٠*٣٥ كه فقط كف اون با كاغذ روغني پوشونديد،ديواره هارو كاري نداشته باشيد.
تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥به مدت ٤٠دقيقه.طبقه وسط،اگر كيك پخت ولي روش سرخ نشد،گريل بگيريد،فر برقي هم همين دما حرارت از بالا و پايين.
در آخر كه خوب خنك شد با چاقو اره اي برش بزنيد.
ميتونيد بينش پوره سيب پخته و آب گرفته يا پوره موز هم قبل پخت بريزيد.(من پوره میوه و اب میوه نریختیم فقط چند قطره اسانس موز که طعمشو بی نظیر کرد.واسه مهمونیا یه گزینه محشره)
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
روش تهیه شیرینی کرم دار دلی مانجو
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
کره و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم شود. سپس مخلوط آرد و نشاسته ذرت (که قبلاً با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم) را اضافه می کنیم. سپس این مخلوط را در قیف ریخته و به شکل شکوفه ریز در آورده...
طرز تهیه شیرینی کرم دار
شیرینی کرم دار ,طرز تهیه شیرینی کرم دار ,کرم دار ,شیرینی تر ,طرز پخت شیرینی کرم دار,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات
مواد لازم:کره 125 گرم پودر قند 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه و 2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:کره و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم شود. سپس مخلوط آرد و نشاسته ذرت (که قبلاً با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم) را اضافه می کنیم. سپس این مخلوط را در قیف ریخته و به شکل شکوفه ریز در آورده و در سینی چرب شده می چینیم. بعد سینی را در پنجره وسط فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا رنگ روی شیرینی طلائی شود. پس از پخت و سرد شدن شیرینی ها بین دو شیرینی را کرم (که مواد لازم و روش تهیه آن در زیر آمده است) می زنیم و دو قسمت را به هم می چسبانیم.
مواد لازم برای کرم لیموئی داخل شیرینی:کره 30 گرم رنده ی پوست لیمو کمی پودر قند نرم ربع پیمانه آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:کره را با همزن برقی هم می زنیم، رنده ی پوست لیمو و پودر قند را اضافه کرده و دوباره با همزن هم می زنیم تا این که پف کند. سپس آب لیمو را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. پور قند را حتماً الک ریز کنید.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
اسانس دلخواه مانند رنده پوست پرتقال
به ميزان دلخواه
2قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغها را جدا كنيد و با همزن خشك و تميز سفيده ها را بزنيد تا كاملاً كف كند، سپس در ظرف ديگري كره يا روغن جامد را با همزن مي زنيم تا نرم و يكنواخت شود . سپس پودرقند را اضافه كرده و مجدداً با همزن ميزنيم. بعد زرده ها را يكي يكي اضافه كرده و با همزن مي زنيم وانيل و اسانس مورد نظرتان (مانند پوست پرتقال يا پودر زنجبيل يا دارچين يا پودر جوز هندي) را هم ميافزائيم و مخلوط ميكنيم. سپس نصف آرد را كه حتماً الك كرده ايم به همراه بيكينگ پودر و نصف شير به اين مخلوط اضافه مي كنيم و تمام مواد را مخلوط مي كنيم. سپس باقيمانده آرد و شير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم. در پايان سفيده ها را هم مي افزائيم و با چنگال به آرامي با بقيه مواد و در يك جهت مخلوط مي كنيم. فالب مورد نظرمان را كه بهتر است مستطيل شكل و داراي ديواره هاي بلند باشد چرب كرده و مقداري آرد داخلش مي پاشيم ، در صورتيكه مايليد كيك كشمشي داشته باشيد در آخر به همراه سفيده مقداري كشمش پلويي را كه از قبل خيس كرده ايد هم به مواد كيك بيفزائيد.
نصف مواد را در قالب بطور يكنواخت ميريزيم سپس كاكائو را با بقيه مواد مخلوط كرده و روي مايه سفيد رنگ در قالب كيك مي ريزيم. قالب را در فر كه از قبل گرم كرده ايم قرار مي دهيم. حرارت فر هم بايد تقريباً 175 درجه سانتي گراد باشد.
پس از نيم ساعت يك چاقوي تميز را در كيك فرو مي كنيم اگر چيزي به آن نچسبيد كيك حاضر است. مي توانيم روي كيك را با پودر قند يا خامه تزئين كنيم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سپاس و درود به همگى دوستان عزيزو مهربانم 😍ان شاءلله هر كجا كه هستيد حال دلتون خوب و خوش و سلامت باشيد🙏🏻
از همراهی وپیامهای محبت آميز همگى سپاسگزارم😊دوستون دارم فراووووون ❤️
# فينگر_فود_ته_چين_مرغ ❤️
موادلازم :
برنج 4پيمانه
مرغ به ميزان دلخواه كه من يك عددران ونصف سينه مرغ استفاده كردم
زعفران آبكرده به ميزان لازم
ماست 8 ق س كه به ازاى هر پيمانه برنج 2 ق س ماست ميريزم
روغن مايع 2 ق غ
تخم مرغ 2 عدد يكى كامل يكى فقط زرده
پياز يك عدد
روغن جامدبه مقدارلازم
زرشك به ميزان دلخواه
نمك و پودر سير و پودر زنجبيل به ميزان لازم
طرزتهيه : ابتدا مرغ رو با يك عددپياز ونمك وپودرسيرپخته بعد ريش ، ريش مى كنيم. روى زعفرون ى مقدار آبجوش ريخته رنگ كه داد، ى قالب كوچولو يخ داخلش بندازيد اين باعث ميشه كه زعفرون رنگ خوبى بده بعد برنج رو آبكش كرده من برنجم رو كمى پخته تر از دون برميدارم. ماست و روغن مايع، نمك و تخم مرغها وكمى پودر زنجبيل كه ى تندى خوشمزه اى به برنج ميده وزعفران آبكرده رو با هم مخلوط كرده و كل برنج كه آب اضافيش رفته باشه رو به مايع ماستم اضافه ميكنم وروغن جامد رو هم داغ كرده و به مواد اضافه كرده و مخلوط مى كنيم ميزان روغن بستگى به خودتون داره اگر خواسته باشيد چرب تر باشه بيشتر ميريزيد ولى من يك ملاقه ى كوچيك ريختم كه رژيمى باشه داخل قالب فينگرى رو ميتونيد با كره يا روغن چرب كنيد كمى ازبرنج زعفرونيم رو مى ريزم و گوشت مرغ ريش ، ريش شده و زرشك رو مى ريزم و با پشت قاشق فشرده مى كنم و دوباره مابقى برنجم رو ريخته و دوباره فشرده كرده تا بهم بچسبه در آخر آب مرغى كه دراصل عصاره ى مرغه تقريباً نصف استكان ميشه رو روى برنجم مى ريزم كه خيلى خوشمزه ميشه واز خشكى درش مياره و دوباره كمى زعفرون آبكرده ريخته وداخل فر از قبل گرم شده با حرارت 200درجه به مدت يك ساعت قرار داده البته درجه ى فرها باهم فرق ميكنه ،تا دم بكشه براى اين كه برنج راحت از ظرف برگرده ، 5 دقيقه اجازه بديد كه به همون صورت كمى از داغى بيفته بعد داخل ظرف سرو برگردونيد و تزئين كنيدمن از قالب سيليكونى استفاده كردم كه چربش هم نكنيد اشكالى نداره و به راحتى جدا ميشه . به همين راحتى .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_گوشت
موادلازم:
گوشت گوسفندى ٣٠٠ گرم پخته شده عدس ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
گندم ۱ پیمانه
پیاز ۸۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
دارچین ½ ق چ
فلفل پاپریکا ¼ ق چ
زردچوبه ¼ ق چ
ادویه کاری ¼ ق چ
نمک ۳ ق چ، برگ بو دو عدد
✍طرزتهیه:
برنج، گندم و نخود رو جداگونه شسته و به مدت چند ساعت خیس کنید. آب نخود رو هر یک ساعت عوض کنید. یک سوم پیازها رو به صورت نگینی و دو سوم بقیه رو به صورت خلالی خرد کنید.نصف پیازهای نگینی رو با ۲ ق غ روغن کمی تفت بدید. وقتی پیازها نرم شدند، ¼ ق چ زردچوبه و ¼ ق چ ادویه کاری رو اضافه کنید و کمی با ادویه ها تفت بدید.
گوشت رو به همراه پیازها کمی سرخ کنید.
حدود ۲ لیتر آب به گوشت اضافه کنید و بعد از جوش اومدن آب، ½ ق چ دارچین و برگ بوها رو اضافه کرده و شعله رو ملایم کنید تا گوشت کاملا پخته بشه. در اواخر پخت، ۲ ق چ نمک اضافه کنید. در یک قابلمه ی دیگه، نخود و گندم رو با حدود یک لیتر آب بذارید تا پخته بشن. در یه قابلمه ی بزرگ، بقیه ی پیازهای نگینی خرد شده رو با ۲ ق غ روغن تفت بدید. توجه کنید که بعدا تمام مواد آش به این قابلمه منتقل میشه و باید به اندازه کافی جا داشته باشه. وقتی پیازها سرخ شدند، ¼ ق چ زردچوبه رو اضافه کرده و کمی تفت بدید.
برنج خیس خورده رو به همراه حدود ۲ لیتر آب اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه.
وقتی برنج کاملا پخته شد، عدس ها رو شسته و اضافه کنید. مخلوط گندم و نخود باید بعد از پخت، آب زیادی نداشته باشه. با گوشتکوب برقی، مخلوط گندم و نخود پخته شده رو له کنید. تا جایی که نخودها ریز بشن ولی کاملا له نشن. بعد از پخته شدن عدس، مخلوط نخود و گندم رو به قابلمه اضافه کنید.
اگر آش زیادی سفت شده، بهش از آب گوشت اضافه کنید.گوشت رو کاملا ریش ریش کنید.گوشت پخته شده رو به آش اضافه کنید. فلفل پاپریکا رو هم اضافه کنید. از اینجا به بعد باید آش رو حداقل به مدت یک ساعت روی حرارت متوسط، مرتبا و در یک جهت هم بزنید. این کار باعث کشدار شدن و جا افتادن آش میشه و از ته گرفتن آش هم جلوگیری میکنه.
پیازهای خلالی رو سرخ كنيد، بعد ¼ ق چ زردچوبه رو به همراه ¼ ق چ دارچین به پیاز اضافه کنیدو تفت بدید.بعد از جا افتادن آش، اون رو در ظرف سرو بکشید.و با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_سفيد_بشامل_ايتاليايى
سس بشامل، سس سفیدی است که در بسیاری از غذاهای ایتالیایی از آن استفاده میشود.
مواد لازم:
شیر: یک پیمانه
کره: یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده پارمسان: یک قاشق غذاخوری
نمک
فلفل
طرز تهیه:در قابلمه کوچکی، کره را آب کنید.
آرد را با کره آب شده مخلوط کرده و 30 ثانیه آنها را حرارت دهید.شیر را به آرامی درون مخلوط اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید.نمک و فلفل و پنیر پارمسان را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.مخلوط را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب آن را هم بزنید تا نرم و غلیظ شود .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_هل_گلاب
❣️
مواد لازم
▫️تخم مرغ : ۳ عدد
▫️شکر : ۱ پیمانه
▫️آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️روغن مایع: نصف پیمانه
▫️شیر یا ماست: نصف پیمانه
▫️هل ساییده: ۱ ق سوپخوری
▫️گلاب : ۱ ق سوپخوری
▫️پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...
زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر ریخته تا کرمی و کشدار شود.
روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب، نمک را اضافه
میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوطمیکنیم.
آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنیانداختیم بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#فاج_پاپ_کلاسیک
مواد اولیه :
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکلات سفید (آب شده) به میزان دلخواه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 ¾ پیمانه
شکر ¾ پیمانه
شکلات نیمه تلخ خرد شده 115گرم
طرز تهیه:
در یک ظرف کوچک شکلات نیمه تلخ را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکلات آب شود. شیر را به تدریج اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شکر را به مخلوط شکلات اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشند. بعد از ایجاد حباب، دو دقیقه دیگر حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید. آنها را به مدت 45 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. مخلوط را تا زمانی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. مخلوط را درون قالبهای بستنی یخ بریزید. چوب بستنی در آنها قرار دهید. رو ی آنها را بپوشانید و به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. پیش از سرو، 10 دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا کمی از حالت یخزدگی بیرون بیایند. در صورت تمایل، میتوانید در شکلات سفید مایع، شکلاتهای ریز یا کوکیهای رنگی و ریز بغلتانید تا شمایل زیبایی نیز پیدا کند.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_نعلی
#شیرینی_عید
1.مارگارین قنادی 150 گرم
(اگر از کره یا مارگارین خوراکی
استفاده کردید 130 گرم بکار ببرید)من از کره استفاده کردم
2.پودر شکر 50 گرم
(یک سوم لیوان)
3.ارد 300 گرم
(دولیوان)
4.زرده تخم مرغ یک عدد
5.شربت بار یا عسل دو قاشق س
6.شیر دو قاشق س
7.روغن مایع چهار الی پنج قاشق غ
8.شکلات اب شده به میزان لازم
9.پودر مغزدلخواه
1.ابتدا کره یا مارگارین رو به روش بن ماری اب میکنیم(هر از گاهی هم میزنیم تا دوغ کره یا مارگارین جدا نشه).پودر شکر رو روش الک میکنیم و مدت پنج دقیقه با همزن برقی میزنیم.
2.زرده تخم مرغ و وانیل رو با مواد کره ای مخلوط کرده و خوب مخلوط میکنیم.
3.شیر و شربت بار(یا عسل) رو به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
4.ارد رو الک کرده و با مواد خوب مخلوط کرده(با قاشق,ورز نمیدیم)
5.روغن مایع رو قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیر یکدست بدست بیاد.
حدود نیم الی یک ساعت خمیر رو تو نایلون فریزر در یخچال قرار میدیم.
به شکل دلخواه خمیر رو در اورده.در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم قرار میدیم.
6.در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 10 الی 15دقیقه قرار میدیم.
7.وقتی شیرینی ها خنک شد نوک شیرینی هارو تو شکلات اب شده قرار میدیم. به صورت دلخواه تزیین میکنیم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
اموزش شیرینی نعلی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌸🌸قند های رنگی
مواد لازم: 2 فنجون شکر
4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده و رنگ خوراکی
نصف فنجون شکر داخل ظرفی بریزین و مقدار کمی رنگ خوراکی اضافه کنین و به هم بزنین یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا مواد شکل ماسه خیس بشه . مواد رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم و در آخر قالب میزنیم و. مواد قالب رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_پاناكوتاى_قهوه
مواد لازم:
1/2 پیمانه قهوه بدون شکر و گرم(میتونین بجاش نسکافه بزنین)
1/4 پیمانه آب
7 گرم پودر ژلاتین
4-5 قاشق چایخوری شکر یا بیشتر
120 میلی لیتر خامه 30%
برای خامه:
100 میلی لیتر خامه 30% سرد که با 1 قاشق غذاخوری پودر شکر اونقدر زدین تا فرم گرفته
طرز تهيه:
پودر ژلاتین رو روی آب بپاشین و مخلوط کنین و 30 ثانیه در مایکروویو بزارین تا کاملا حل شه. شکر رو داخل قهوه که آماده کردین و گرمه، بریزین و مخلوط کنین، ژلاتین رو هم اضافه کنین، بعد خامه رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین. داخل لیوان ها ویا قالب بریزین و 2 - 2ونیم ساعت بزارین یخچال.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شيريني_نارگيلي_بازاری
#شیرینی_عید
مواد لازم:
پودرنارگیل :۱۲۵ گرم
سفیده تخم مرغ: ۳عددبزرگ
شکر: ۲۵۰ گرم
آبلیمو: ۱ ق چ
روغن مایع:۷۵ گرم
وانیل:۱/۴قچ
همهموادرا با هم مخلوط میکنیم داخل چرخ گوشت با شبکه متوسط دو بار چرخ مي كنيم یا داخل غذا ساز ریختهو۳دقیقه میکس میکنیم سپس مراحل داغ زدن رو انجام میدیم بهتره روی حرارت غیر مستقیم ینی بصورت بنماری اینکارو انجام بدیم چون روی حرارت مستقیم امکان داره شکر کاملا اب نشه و دونه هاش زیر دندون بیاد و این رو کیفیت شیرینی اثر میزاره من اول رو حرارت گذاشتم بعد ترجیح دادم رو بخار بقیه داغ زدنو انجام بدم
مدام هم میزنیم تاشکر کاملا حل بشه و وقتی انگشتتون رو داخل مواد میزنین کاملا احساس داغی کنین ولی نسوزه از رو حرارت برداشته و اجازه میدیم کاملا خنک بشه سپس داخل قیف با ماسوره گرد ساده میریزیم داخل سینی کاغذ روغنی انداخته روشو چرب میکنیم با فاصله ماسوره میزنیم اگه موادتون سفت بود میتونید دستتونو چرب کنید و گلوله های کوچیک درست کنید سپس با انگشت سطحشو کمی فشار بدید کمی پهن بشه
سینی رو داخل فر داغ با درجه ۲۰۰ که از قبل داغ شده قرار میدیم بعد حرارتو بین ۱۷۵ تا ۸۰ قرار میدیم بستگی به فرتون داره حواستون باشه ته نارگیلی زود میسوزه اگه فکر میکنین زیاده کمتر کنین حدود پانزده دقیقه طول میکشه
نشانه پخت شیرینی پف و ترکدار سطحش کمی خشک در عین حال مرکز نرمه زیر شیرینی کمی طلایی
حتما از پودر نارگیل تازه و چرب استفاده کنید
حتما از شکر استفاده کنید
اگر موادتون موقع ماسوره زدن خیلی شل بود پودر نارگیل.اضافه کنید و خیلی سفت سفیده تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا غلظت شیرینی دستتون بیاد
بعد داغ زدن به هیچ وجه تو یخچال مواد رو سرد نکنین تو محیط باشه تا کاملا خنک بشه
این شیرینی سریع در مجاورت هوا خشک میشه حتما داخل ظرف سلفون دار بپیچید و در ظرفو ببندید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌸🌸كيك_موزائیک
تخم مرغ3عدد
شكر 1ليوان
شير1ليوان
روغن مايع 1ليوان
آرد 2/5ليوان و 1ق غ
بكينگ پودر 1ق م
وانيل 1ق چ
رنده پوست پرتقال 1ق غ
پودر كاكاوو2ق غ
تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم
حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ ارد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم
حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويي ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فري ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_انار_یا_هندوانه
مواد لازم
موهیتو یا هر ژله سبز رنگ،ژله آ لوورا
شیر
اول سه تا ظرف گرد در یه سه سایز از کوچک به بزرگ انتخاب کنید.ظرف تونو ظرف کنید ،ظرف سایز وسطی رو بزارید داخل ظرف سایز بزرگ توش یخ بریزید نصف ژله موهیتو رو با نصف پیمانه آ ب جوش مخلوط بزارید رو بخار کتری شفاف بشه بعد از سرد شدن ،یک چهارم پیمانه شیر اضافه کنید بریزید مابین دوتا ظرف ،بزارید یخچال یک ربع بمونه بعد یخ و از ظرف خارج کنید آ ب جوش بریزید آ روم ظرفو.بچرخونید و از ژله جدا کنید.بعدظرف سایز کوچ رو بزارید دریت مرکز ظرف بزرگ ،نصف پیمانه ژله آ لو ورا را با نصف پیمانه آ ب جوش مخلوط بن ماری تا شفاف بشه بعد از سرد شدن یک چهارم پیمانه شیر بزیزید مابین ظرف کوچک و ژله سبز تو ظرف کوچک یخ بریزید بزارید یک ربع تو یخچال بمونه بعد یخ ها رو خارج کنید آ ب جوش بریزید و آ روم تکون بدید و ظرف و خارج کنید و در نهایت ژله قرمز یک بسته با یک پیمانه آ ب جوش مخلوط بزارید رو بخار کتری یا بن ماری شفاف بشه بعد از سرد شدن شیر نصف پیمانه اضافه کنید و بریزید مرکز ئ بزاربد دو ساعت بمونه اول با چاقو کناره ها رو آ زاد کنید و چک کنید ژله آ زاد شده و ظرف برگردونید .
نوش جان
و در نهایت با شکلات چیپسی تزیین کنید.🌹
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱