eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
📍مواد لازم🔻 آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) نیم کیلو یا ۴ پیمانه شکر ۵ گرم یا ۱ ق چ مایه خمیر خشک ۷ گرم یا ۲ ق چ شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱.۰۲ پیمانه نمک ۶ گرم یا ۱ ق چ روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر یا ۰.۲۳ پیمانه ‌ 🍕به مدت ۱ ساعت روش رو بپوشونید و بذارین یه جای گرم استراحت و پف کنه و سایزش ۲ برابر شه. ‌ 🍕بعد از تقسیم کردن به قطعات کوچکتر (۸ قسمت) دوباره یک ربع اجازه بدین استراحت کنه ‌ 🍅پوره گوجه فرنگی یا بجاش سس گوجه فرنگی ۲۰۰ میلی لیتر یا ۰.۹ پیمانه + نمک،فلفل،روغن و پونه کوهی خشک 🥓ژامبون پخته شده ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه 🥣سالامی ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه ‌ 🔸مواد داخل پیتزا به دلخواه شماست. ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: نیم ساعت (بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه) ‌ 🧀پنیر ایدم یا پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه پنیر ایدم یه مدل پنیر سخت هلندیه. ‌ 🔸دوباره بذارین توی فر ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۵ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان خاگینه ی پفی یا همون خاگینه قاشقی فوری ،راحت وخیلی خوشمزه شربت خاگینه دو لیوان شکر یک لیوان آب یک چهارم لیوان گلاب زعفرون دم کرده ی غلیظ و یک قاشق جوهر لیمو یک پنس ویا دو قاشق ابلیمو اب رو اجاق گاز میزاریم تا بجوش بباد جوش که اومد یک پنس جوهر لیمو میریزیم وبعد شکر حرارت کم باشه شکر که کم کم اب شد گلاب وزعفران اضافه کرده حدود یک ربع با حرارت خیلی کم ریز جوش بزنه غلیظ که شد گاز رو خاموش کرده بزارید کنار تا ولرم بشه ویکم غلیظ شه نباید خیلی غلیظ شه وگرنه شکرک میزنه و رقیق هم نباشه و گرنه خاگینه خمیر میشه سه قاشق ماست پرچرب و غلیظ یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودرو میریزیم تو ی ظرف هم میزنیم میزاریم تا پف کنه سه تا تخم مرغ درشت و نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن میزنیم تا تخم مرغا کف کنن بعد زعفرون و ماست میریزیم مخلوط میکنیم بعد بهش یک لیوان آرد الک شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا ب غلظت ماست برسه حالا تابه میزاریم داغ شه بهش روغن اضافه میکنیم وقتی داغ شد شعله رو روی متوسط میزاریم رو به کم بعد از موادمون با قاشق میریزیم تو تابه و از روغن داغ رو خاگینه ها میریزیم تا خوب پف کنه وقتی هردو طرفش سرخ شد خاگینه هارو برمیداریم روغنشو میگیریم همین طور داغ میریزیم تو شربت ولرم و بعد از یک دقیقه از شهد خارج کرده میزاریم یخچال تا سرد بشه و بعدش نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈عزیزان موادداخلش درفست فودیها همینی هست که من گذاشتم حالا بعضی مواده سلیقه ایه دیگه هم هست مثلا برگر و......وکیلویی وبه قیمت بااالا فروخته میشه،شما می تونید برحسب ذائقه خودتون موادش را تغییر بدین مثلا مرغ بریزید یا گوشت،بینش هم لایه های خمیر نیست ولی اگر ارتفاع قالبتون زیاده می تونید چندلایه خمیر را به سایز قالبتون برش گرد بزنید ونیم پز کنید و بین مواد قرار بدین ولی در کل روش تهیه ش همینی هست که گذاشتم ،امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرین کف قالب دلخواه رابا کمی روغن مایع چرب کنید،خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید وداخل قالب بیندازید وخوب داخل قالب یکدست ویکنواخت کنید تا خمیر فرم قالب را بگیرید،سپس به همه قسمتهای خمیر سس کچاب بزنید یک لایه پنیر پیتزا،سیب زمینی سرخ شده، ژامبون خردشده،فلفل دلمه ای خردشده، دوباره پنیر،سیب زمینی،قارچ تفت داده شده،فلفل دلمه ای،سوسیس ضخیم کمی سرخ شده ودرنهایت پنیر پیتزای فراااوان ریخته، روی پنیر پیتزا کمی پودراویشن ،ذرت پخته شده وفلفل دلمه ای رنگی بریزید واضافه های خمیر دور قالب رابگیرید، وخمیر را درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید تا خمیر طلایی وپخته شود، داخل فر دست ساز یا قابلمه برروی گاز نیز قابل پخت است، پس از کمی خنک شدن ازقالب خارج کرده وبرش بزنید، میزان خمیر گفته شده برای حدود سه عدد کیک پیتزایی سایز کوچک قابل استفاده است،داخل فر یه کاسه آب داغ برای ایجاد رطوبت بیشتر وخشک نشدن نان قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستوررر شیر یک لیتر چهار لیوان دسته دار فرانسه آرد گندم(سفید قنادی)سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق پر شکر یک پیمانه سرخالی تخم مرغ یک عدد پودر کاکائو مرغوب سه قاشق غذا خوری خامه ۱۰۰ گرم فرقی نداره خامه صبحانه باشه یا قنادی آگه خامه قنادی میزنید کمی کمتر شکر بریزید تا زیاد شیرین نشه ودلو بزنه گلاب یا وانیل کمی هرکدام که دوست دارید شکر و کاکائو و آرد ونشاسته ذرت باهم مخلوط و از الک رد میکنیم وبه شیر اضافه میکنیم ورو گاز میزاریم با شعله کم تا بوی خامی آرد گرفته شه وقتی که داره بجوش میاد تخم مرغ رو با چنگال که خوب زدیم بهش اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بزارید .جوش که زد خامه رو زده بهش اًافه میکنیم باز میزنیم تا خامه تو کرم حل بشه دوسه دقیقه جوش بزنه واز رو خاموش کنید .تا داغه بریزید تو ظرف مورد نظر یک طبقه بیسکویت خرد شده یک لایه کرم ویک لایه بیسکویت خرد شده وموز این کارو ادامه میدهد تا تمام بشه وبزارید یخچال تا سرد شه وخودشو بگیره پودینگ بعد از اینکه خامه رو بهش اضافه کردید فوری بریزید تو ظرف مورد نظر چون به محض سرد شدن کمی سفت میشه ولایه بیسکویت که میزاری بیسکویت نرم نمیشه وخشکه عزیزان اگر نشاسته ذرت ندارید نصف لیوان فقط آرد مخصوص شیرینی پزی بریزید عزیزان فرق پان اسپانیا با کیک یخچالی در پان اسپانیا از موز وبیسکویت خرد شده استفاده میشه ومعمولا تو لیوان تک نفره سرو میشه کیک یخچالی از بیسکویت درسته وقالبی در میاد به سلیقه خودتون تزیین کنید تو خونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک بسیار پرطرفدار و خوشمزه . اگر علاقه من به طعم قهوه و نسکافه هستید😊 . جای نسکافه می تونید از قهوه و اگر دوست ندارید قهوه و نسکافه می تونید کاکائو استفاده کنید . می تونید جای نسکافه از کافی میکس هم استفاده کنید . شکر حداقل میزان لازم هست اکر بخواید شیرین تر از این بشه شکر یه کم می تونید بیشتر بریزین چون نسکافه داره بسته به نوع نسکافه تون هست من از نسکافه گلد استفاده کردم اگر کافی میکس استفاده می کنید می تونید یه کم شکر رو کمتر بریزین چون کافی میکس کمی شیرینه . . تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم لیوان) آرد سفید (منطور از ارد سفید در دستور ها ارد سه صفر ، آرد نول هست ارد مخصوص شیرینی پزی) ۳۷۵ گرم (دو و نیم لیوان) شیر ۳۰۰ میلی ( یک و یک چهارم لیوان) روغن مایع ۱۵۰ میلی (دوسوم لیوان) نسکافه ۲ ق غ بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ) وانیل نصف ق چ همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه . نسکافه را در شیر حل کردم . کمی شیر رو گرم کردم و نسکافه رو بهش اضافه کردم . بعد بزارین توی محیط بمونه و دماش بره . تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر نسکافه رو اضافه کردم و خیلی کم هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم . داخل قالب (قطر قالب ۲۵ سانت) رو با روغن جدا کننده چرب کردم . (روغن جدا کننده :۵۰ گرم کره یا روغن جامد+ ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو مخلوط با همزن ۵ دقیقه بزنین . درون ظرف درب دار در یخچال نگه داری شود .) بعد مواد رو داخل قالب ریختم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آوردم و به دلخواه هر طور بخواید می تونید تزیین کنید . من گاناش درست کردم و ریختم برای تهیه گاناش ۱۰۰ گرم خامه (صبحانه یا قنادی) رو داخل طرفی ریختن و روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم وقتی گرم شد ، ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و مخلوط کردم با گرمای خامه خودش راحت حل میشه و بعد از حرارت برداشتم و روی کیک ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله برای درست کردن این شات های خوشگل دو بسته ژله بلوبری و یه بسته ژله الوئه ورا و دو تا لیوان شیر با بستنی لازم داریم یه بسته ژله بلوبری رادر یه لیوان آب جوش حل میکنیم و یه لیوان آب سردبهش اضافه میکنیم و به اندازه یک سوم شات پر میکنیم و توی یخچال میزاریم تا ببنده💙بسته دوم ژله بلوبری هم توی یه لیوان اب جوش حل میکنیم و میزاریم با محیط هم دما بشه و از حرارت بیفته بعد بهش یه لیوان بستنی اب شده یا شیر اضافه میکنیم (اگه ژله داغ باشه شیر میبره پس صبور باشید).بعد لایه دوم را داخل شات ها میریزیم و داخل یخچال میذاریم 💙یه بسته ژله الوئه ورا را با یه لیوان آب جوش حل میکنیم و صبر میکنیم تا از حرارت بیفته و بهش بستنی آب شده یا شیر اضافه میکنیم .و لایه سوم را داخل شات ها میریزم و داخل یخچال میذاریم تا ژله ببنده شات های خوشگل ما اماده است برای تزیین میتونید از ژله رولی گل رز وپاستیل ودراژه های رنگی و ..... استفاده کنید 🌷🌷🍨 نوش جاااان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این حلوا بافت خیلی نرم ولطیفی داره 👌فوق‌العاده خوشمزه 😉 این حلوا چون شیر داره حتما تو یخچال نگهداری بشه چند نکته وقتی آرد رو تفت میدید شعله رو درجه کم بزارید حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تفت بدید(بدون روغن)ولی دست برندارید مدام هم بزنید تغییر رنگ نباید بده با آرد سنگک هم میشه ولی با آرد سفید خوش رنگتره شیر رو که میزارید رو گاز به حدی گرم بشه شکر توش حل بشه جوش نیاد وقتی شیر میریزید تو آرد باید ولرم باشه انگشت بزارید توش فقط گرما حس کنید. مقدار آب خوری آردها با هم فرق داره شاید کمی بیشتر یا کمی کمتر شیر لازم باشه تو چند مرحله شیر رو اضافه کنید حتما از آرد شیرینی پزی(آرد سفید قنادی )استفاده کنید (آرد گندم) لطفا کپی نکنید.پیجای که میان کپی میکنن حق الناس رو جدی بگیرید مواد لازم فرقی نداره چه لیوانی اندازه شما باشه اندازه من لیوان دسته دار فرانسه ارد یک لیوان الک شده شیر سه لیوان فرقی نداره پرچرب یا کم چرب شکر یک لیوان تا یک ونیم لیوان دوست دارید خیلی شیرین باشه یک ونیم لیوان بریزید کم شیرین دوست دارید یک لیوان بریزید گلاب نصف لیوان روغن نصف لیوان ی ذره بیشتر زعفران به مقدار لازم . شیر ،گلاب، شکر،زعفران رو مخلوط وبزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه گاز رو خاموش کنید وبزارید کنار آرد رو با شعله کم حدود ۱۵ تا بیست دقیقه تفت بدید . سپس دوباره الک کنید. دوباره بزارید رو شعله ملایم وروغن اضافه کنید وحدود ۲الی ۳ دقیقه بزنید وسپس شیر ولرم رو در سه الی چهار مرحله اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا یکدست بشه وقتی یکدست شد دوالی سه قاشق دیگه روغن مایع میریزیم (برای براقی حلوا)حدود ۱۰الی ۱۵دقیقه طول میکشه تا حلوا داخل قابلمه جمع بشه وقتی جمع شد کافیه گاز رو خاموش کنید وبریزید تو ظرف سرو وبه دلخواه تزیین کنید 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیفون😋 برا قالب 20سانت با ارتفاع 10سانت و یا قالب 23سانت با ارتفاع 7سانت مواد لازم🔻 تخم مرغ 6 عدد آرد 1ونیم لیوان سرپر 3 قاشق سرپر نشاسته ذرت شیر ولرم 1سوم لیوان شکر 1 لیوان سرپر اگه خامه کشی نمیکنین یه کم بیشتر بریزین روغن مایع 1سوم لیوان بکینگ پودر 1/5قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آبجوش 4قاشق غذاخوری 👇طرز تهیه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه کیک شیفون🔻 زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم وقتی کمی سفید شد دوسه قاشق شکر اضافه میکنیم و تا حدی با دور تند همزن میزنیم که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.میزاریمش یخچال زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت چند دقیقه میزنیم تا کمی کرم رنگ بشه بعد آبجوش رو به یکباره نه کم کم به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی خوب کشدارذشد و حجم گرفت شیرو اضافه و دو دور میزنیم بعد روغن رو اضافه و یه دور میزنیم و همزن رو میزاریم کنار. آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو که قبلا ۳بار الک کردیم در ۳مرحله اضافه میکنیم و با لیسک قاطی میکنیم حالا سفیده رو هم در۳ مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی و فقط در یک جهت هم میزنیم زیاد نزنین که پف کیک میخوابه فقط در حد قاطی شدن.مواد را در قالب که کف اون رو چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ۳بار زمین میکوبیم و به مدت ۴۵دقیقه در فر ۱۷۵درجه میزاریم. ✅برا داشتن کیک شیفون شکلاتی ۳قاشق از ارد رو کم کنین بجاش پودر کاکائو بریزین. ✅این کیک هم برا خامه کشی خوبه هم میشه بایه چای عصرونه ساده وبدون خامه سرو کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی آپز پیاز گوشت چرخ کرده نخود سبز ذرت هویج زرد چوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها رو آپز کردم وله کردم وتوی پیاز داغ و نمک و زرد چوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گزاشتم ( مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم) وبه کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گزاشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزههه😍😋 ۱ کیلو ماست محلی پرچرب(حتما حتما محلی پرچرب باشه ترجیحا خودتون از شیر محلی پرچرب ماست درست کنین) ۱ لیوان ماست کم چرب ۲ لیوان آب و یخ ابتدا ماست محلی پرچرب و ماست کم چرب رو داخل دبه پلاستیکی شفاف میریزیم درش رو محکم میبندیم و دورش ملحفه میپیچیم و در لباسشویی با دور متوسط بدون دور خشک کن ۵۵ دقیقه میندازیم و بعد دولیوان آب و یخ اضافه و ۲ دقیقه تکون میدیم و داخل کیسه نخی میریزیم و از صافی رد میکنیم و فشار میدیم تا آب خارج شه و بعد هم داخل آب و یخ میندازیم و بهش شکل میدیم و دوساعت در یخچال میذاریم😍😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥙 😋 🔸۵۰۰گرم گوشت مرغ چرخ شده و رنده یک پیاز بزرگ و یک سیب زمینی متوسط به همراه یک عدد تخم مرغ و یک حبه سیر تازه و ادویه جات شامل نمک وزردچوبه وفلفل سیاه و آویشن وپاپریکا و گیجه بیبر (فلفل قرمز ترکیه ای)و در صورت دلخواه یکم پیازچه وجغفری خرد شده ویک ق غ آرد سفید یا نخودچی یا آرد سوخاری همه مواد رو باهم مخلوط کرده وگوشت رو کامل ورز میدیم تا همه مواد بخورد هم برن ومیزاریم یخچال نیم ساعت بمونه حالا مواد گوشتی رو بعد از استراحت به اندازه دلخواه تو دست شکل میدیم و تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ‌میکنیم و بعد از اتمام کتلت ها گوجه رو خرد میکنیم توهمون تابه به همراه فلفل دلمه ای میزاریم سرخ بشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️امشب ☃برایتان دعا میکنم ❄️خدای بزرگ نصیبتان کند ☃هر آنچه ازخوبی ها ❄️آرزو دارید ☃لحظه هاتون آروم ❄️شبتون بخیر ☃خوابتون شیرین ❄️آسمون دلتون ستاره بارون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
مواد لازم🔻 آب ولرم ۱/۲پیمانه خمیر مایه فوری ۱قاشق سوپخوری شکر ۱قاشق مرباخوری شیر ولرم ۱/۲پیمانه روغن ۱/۴ پیمانه نمک ۱/۴قاشق مرباخوری فلفل و آویشن به مقدار لازم بیکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری آرد به مقدار لازم پنیر پیتزا ۵۰۰گرم سوسیس ۲۰۰گرم کالباس ۲۰۰گرم سینه مرغ پخته شده ۲۰۰گرم قارچ ۲۰۰گرم فلفل دلمه ۱عدد گوجه گیلاسی ۵عدد طرز تهیه🔻 ۱_در ابتدا باید خمیر پیتزا را تهیه نماییم،آب ولرم(حدود ۳۰ تا ۴۰ درجه) شکر و خمیرمایه فوری را مخلوط کرده در ظرف را پوشانده و به مدت پنج تا هفت دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیایید. ۲_شیر ولرم،روغن،نمک،فلفل،آویشن،بیکینگ پودر و خمیر مایه عمل آمده را مخلوط کرده و به تدریج آرد را بیافزایید و به مدت ده دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیف شود و به دست نچسبد،سپس به مدت دو ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا حجیم شود. ۳_پس از دوساعت پف خمیر را با دست گرفته،سطح کار را آرد پاشی کنید و به وسیله وردنه خمیر را باز کنید و با احتیاط به درون قالب منتقل کنید. *کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید* ۴_بر روی خمیر کف قالب به وسیله چنگال چند سوراخ ایجاد کنید، سس قرمز بزنید و پخش کنید و پنیر پیتزا بریزید. ۵_سپس داخل پیتزا را با مواد مورد علاقه خود پر کنید. *ما بین مواد پنیر پیتزا بریزد* *بر روی خمیر کف قالب قبل از ریختن مواد حتما پنیر پیتزا بریزید* *روی کیک پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید* ۶_فر را بر روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید قالب کیک را درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا خمیر بپزد،سپس گریل فر را روشن کنید تا آرام آرام روی کیک طلایی شود. ۷_مطابق فیلم کیک پیتزا را از قالب خارج کنید. *کیک پیتزا را میتوانید درون قالب کمربندی هم درست کنید که خارج کردن کیک پیتزا از قالب راحت تر است* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بادمجان ۵عدد پیاز ۱عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم قارچ ۱۵۰گرم فلفل دلمه ای ۱عدد رب ۱قاشق سوپخوری نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم کره ۵۰گرم آرد ۲قاشق سوپخوری طرز تهیه🔻 ۱_بادمجون ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و به صورت ورقه ای خرد کنید،سپس آن ها را در آب سرد و نمک قرار دهید.(این کار باعث میشه که هم تلخی بادمجون ها گرفته شه ،هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری استفاده میشه) ۲_بادمجان ها را سرخ کرده و بر روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. ۳_پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده،قارچ، فلفل دلمه ای،رب و نمک و فلفل خوب تفت دهید. ۴_سس بشامل را آماده کنید،به این صورت که ابتدا کره را در شیرجوش ریخته،آرد را اضافه کرده و به تدریج شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود،نمک و فلفل را بیافزایید، زمانی که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید. ۵_درون ظرف مناسبی بادمجان،سس بشامل،مواد گوشتی و پنیر پیتزا را به صورت لایه لایه روی هم بچینید تا موادتان به طور کامل تمام شود.در لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید. ۶_سپس موساکا را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید،سی دقیقه حرارت زیر را روشن کنید و به مدت پنج تا ده دقیقه روی موساکا را گریل کنید. *در برخی موارد درون موساکا بادمجون،سیب زمینی و یا گوجه فرنگی قرار میدهند،اما رسپی اصلی موساکا بادمجون فاقد سیب زمینی و گوجه هست* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛