#ترشی_اسپانیایی
ترش و ترد و خوشمزه
اگه امتحان نکردی سریع دست بکار شو
مواد لازم:
قارچ یک بسته کوچک
فلفل دلمه رنگی دو عدد
هویج بزرگ یک عدد
فلفل سبز قلمی یک مشت
کنسرو ذرت ۱عدد
زیتون بی هسته ۲۵۰ گرم
سرکه سفید ۱تا ۱.۵ لیوان
روغن زیتون ۱فنجان
زردچوبه ۱ق غ
سیاه دانه ۱ق غ
نمک ۱ق غ
شکر ۱ق غ
طرز تهیه:
ابتدا سبزیجات را شسته و خشک می کنیم ،قارچ ها بلانچ کرده (قارچ را در آب در حال جوش ریخته و بعد از سه دقیقه اگه قارچ کوچک هست اگر بزرگ هست بعد ۴-۵ دقیقه در می اوریم و بلافاصله در آب و یخ می زیریم و بعد از دو سه دقیقه آبکش می کنیم )
اگر قارچ ها درشت بود دمش را جدا کرده و اسلایس می کنیم
حالا سبزیجات را خرد کرده با ذرت آبکش شده و قارچ ها و فلفل سبز قلمی و اسلایس های زیتون و زردچوبه وسیاه دانه ونمک و شکر و سرکه سفید و روغن زیتون خوب مخلوط می کنیم
اگر ترشی کمتری دوست داشتید می توانید ۱/۳ سرکه را کم کنید آب جوشیده سرد بزنید.
شیشه های مناسب و تمیز و خشک را انتخاب کرده
ترشی را در شیشه ریخته و درش را محکم ببندید و بعد از چند روز می تونید میل کنید
ولی ما از همون روز اول می خوریم چون ترد تر و خوشمزه تره🥰
راستی در یخچال نگه دارید کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک شکلاتی ژاپنی😋👇
130 گرم شیر پر چرب (کمی بیشتر از نصف لیوان)
130 گرم کره
آرد 80 گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان)
40 گرم پودر کاکائو (⅓ فنجان)
8 عدد زرده تخم مرغ
1 وانیل
8 عدد سفیده تخم مرغ
شکر سفید 130 گرم (یک انگشت از 1 فنجان وجود ندارد)
🟦برای حجم کمتر تمام مواد رو نصف کنین🟦
اندازه قالب ۳۰ سانت با ارتفاع ۱۵ سانت
طرز تهیه👇👇👇
شیر و کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط مخلوط کنید تا کره ذوب شود.
آرد و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ الک کرده و روی شیر و کره داغ بریزید و خوب مخلوط کنید.
زردههای تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سفیده ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با همزن بزنید تا پف کنه و پفکی بشه. شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا شکر حل شود. 1/3 از مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی به هم زدن ادامه دهید. سپس دوباره به همان مقدار اضافه کنید، مخلوط کنید و این کار را 3 بار تکرار کنید. خمیر را به قالب چرب شده منتقل کنید و روی یک سینی پخت بزرگتر پر از آب داغ اما نه جوش قرار دهید. آن را به فر از قبل گرم شده با دمای 140 درجه سانتیگراد بفرستید.
به مدت 75 دقیقه یا تا زمانی که کیک با دست زدن به آن برگردد بپزید. آن را از فر بیرون بیارین و بزارین کاملا خنک بشه بعد از قالب خارج کنین.
🟥نکته:برای پخت کیک ژاپنی حتما ظرف آب قرار بدین و دمای فر بالاتر از ۱۴۰ درجه نباشه.این کیک باید خیلی آرام و با حرارت آب و بخار بپذه.روی کیک و زیرش نیازی به برشته شدن نداره😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كوفته مرغ و قارچ 🍄🍗
مواد لازم براي شش نفر
سينه مرغ ( بدون استخوان ) ٦٠٠ گرم
جعفري پاك و ريز خرد شده ٤٠ گرم ( چهارقاشق غذاخوري )
آرد سفيد ٧ قاشق سوپ خوري
تخم مرغ ٢ عدد
قارچ ورقه شده ٢٠٠ گرم
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
پودرسير و پودر پاپريكا از هركدام ١ قاشق مرباخوري
عصاره ( آب مرغ )٣ پيمانه
رب گوجه فرنگي ٢ قاشق سوپخوري
آبليمو ٣ قاشق سوپخوري
روغن " ٣ قاشق غذاخوري "
پياز ٢ عدد
.
طرز تهيه
ابتدا سينه مرغ را با پياز و كمي نمك فلفل ، پودر سيرو پاپريكا و آب ميگذاريم بپزد.
قارچ ها را اسلايس ميكنيم و يك قاشق آبليمو ميزنيم كنار ميگذاريم.
در ظرفي سه قاشق روغن ريخته پياز را نگيني خرد و به روغن اضافه ميكنيم كمي تفت ميديم و رب گوجه و قارچ هارو اضافه ميكنيم بعد عصاره ( آب مرغ ) تا جوش بيايد نمك و فلفلشو اندازه ميكنم و مابقي آبليمو رو اضافه ميكنيم ميزاريم جوش بياد بعد حرارت را ملايم ميكنيم.
وقتي مرغ پخته شد يا ريز ريز خرد يا چرخ و يا رنده ميكنيم و در كاسه اي همراه جعفري ريز شده و تخم مرغ و نصف آرد و نمك و فلفل خوب ورز ميدهيم وقتي حالت چشبندگي پيدا كرد نيم ساعت ميگذاريم در يخچال.
دستها را چرب ميكنيم و از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي برميداريم و در دست گرد ميكنيم سپس در مابقي آردي كه داشتيم ميغلطانيم و به سسي كه از قبل آماده كرديم اضافه ميكنيم و حرارت را كم ميكنيم بمدت نيم ساعت بعدشم كه معلومه با نون سنگك و سبزي و ترشي نوش جون کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
خوشمزه ترین #مرغ_رستورانی👌😍😋
#مرغ_ترش
ران مرغ 1عدد، گردو آسیاب شده 100گرم، سبزیجات معطر شامل نعنا، گشنیز، ریحون و برگ سیر نصف پیمانه، رب انار 2ق غ، پیاز 1عدد، سیر 2حبه، نمک،فلفل، زردچوبه
#مرغ_پرتقالی
ران مرغ 1عدد، پیاز 1عدد، کره 50 گرم، آب پرتقال 2لیوان، نمک، فلفل، و زعفران و زردچوبه
#مرغ_ناردونی
ران مرغ 1عدد، پیاز 1عدد، رب انار 2ق غ، رب گوجه 1ق غ، آب انار طبیعی 2لیوان، انار دون کرده نصف پیمانه، شکر 1ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه
#مرغ_زعفرانی
ران مرغ 1عدد، پیاز بزرگ 1عدد، زعفران دم کرده، پودر زعفران، کره 50گرم
#مرغ_ربی
ران مرغ 1عدد، پیاز 1عدد، رب 3ق غ، شکر 1ق غ، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجبیل و زعفران، هویج حلقه شده 2عدد
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ_بریونی_با سایدیش سبزیجات
سیب زمینی تنوری کدو و هویج
طرز تهیه
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه کیک شیفون🔻
زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم وقتی کمی سفید شد دوسه قاشق شکر اضافه میکنیم و تا حدی با دور تند همزن میزنیم که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه.میزاریمش یخچال
زرده تخممرغ و شکر و وانیل رو به مدت چند دقیقه میزنیم تا کمی کرم رنگ بشه بعد آبجوش رو به یکباره نه کم کم به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی خوب کشدارذشد و حجم گرفت شیرو اضافه و دو دور میزنیم بعد روغن رو اضافه و یه دور میزنیم و همزن رو میزاریم کنار.
آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو که قبلا ۳بار الک کردیم در ۳مرحله اضافه میکنیم و با لیسک قاطی میکنیم حالا سفیده رو هم در۳ مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی و فقط در یک جهت هم میزنیم زیاد نزنین که پف کیک میخوابه فقط در حد قاطی شدن.مواد را در قالب که کف اون رو چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ۳بار زمین میکوبیم و به مدت ۴۵دقیقه در فر ۱۷۵درجه میزاریم.
✅برا داشتن کیک شیفون شکلاتی ۳قاشق از ارد رو کم کنین بجاش پودر کاکائو بریزین.
✅این کیک هم برا خامه کشی خوبه هم میشه بایه چای عصرونه ساده وبدون خامه سرو کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شیفون😋
برا قالب 20سانت با ارتفاع 10سانت و یا
قالب 23سانت با ارتفاع 7سانت
مواد لازم🔻
تخم مرغ 6 عدد
آرد 1ونیم لیوان سرپر
3 قاشق سرپر نشاسته ذرت
شیر ولرم 1سوم لیوان
شکر 1 لیوان سرپر اگه خامه کشی نمیکنین یه کم بیشتر بریزین
روغن مایع 1سوم لیوان
بکینگ پودر 1/5قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آبجوش 4قاشق غذاخوری
👇طرز تهیه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تا حالا با آب گوجه فرنگی ترشی درست کردی؟
گل کلم ، هویج ،گوجه، فلفل تند، سیر، کرفس، سرکه ، نمک
گوجه :شش کیلو
گل کلم :دو تا سه عدد متوسط
هویج:یک کیلو
کرفس:یک بوته
نمک:به میزان لازم
سرکه :دو لیوان
فلفل تند و سیر :هرکدام دویست گرم
گوجه ها را بشور ،چهار قاچ کن و داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریز تا پوره بشه ،سرکه و نمک رو بهش اضافه کن و داخل یک قابلمه روی حرارت بزار وقتی که جوش اومد چند دقیقه زمان بده تا چند قل بزنه،بعد بزار کنار تا کامل سرد بشه.
.
سبزیجاتی که داریم رو خرد کن و بعد از شستن و خشک کردن به پوره گوجه جوشیده و سرد شده اضافه کن و در آخر تو شیشه بریز،درشیشه رو ببند و تو یخچال بزار.
.
.
✔️میزان سرکه و نمک به ذائقه شما بستگی داره و قابل تغییره
✔️بهتره تو ظرف شیشه ای این ترشی نگهداری بشه و حتما داخل یخچال باشه.
✔️این ترشی به روش های مختلفی درست میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛