eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🍯 شکر یک فنجان سر خالی آب یا گلاب نصف فنجان کره ۵۰ گرم عسل یک ق غ خلال بادام یک فنجان اول از همه یک سینی رو کمی چرب کنید و کنار بزارید . شکر ، آب ، کره و عسل را درون تابه میریزیم و روی شعله ملایم قرار میدیم و شروع میکنیم هم زدن . هم میزنیم تا مایه طلایی رنگ و کمی غلیظ بشه ، مواظب باشید حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا کره نسوزه . حالا خلال بادام رو اضافه میکنیم و دوباره خیلی آروم هم میزنیم تا مخلوط یه کم تیره بشه ولی نه خیلی که بسوزه و تلخ بشه . وقتی مایه به رنگ دلخواهمون رسید از روی حرارت برمیداریم . حالا با قاشق چایخوری از مواد برمیداریم و با کمک یک قاشق دیگه توی سینی میریزیم . حین ریختن مایه مرتب هم بزنید چون مایه زیر میمونه و خلال بادام رو قرار میگیره تا مایه با مغز مخلوط بشه . اگه دوست داشتین تا داغ هست روی سوهان ها پودر پسته بپاشید . باید خیلی سریع اینکار رو انجام بدین چون سوهان سریع سفت میشه ، سعی کنید دو نفری این کار رو انجام بدین . بعد که خنک شد توی ظرف در بسته نگهداری کنید و نوش جان کنید . 😋🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا پوآچا . مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (نصف لیوان) 1 استکان روغن مایع (نصف لیوان) 1 استکان ماست (نصف لیوان) 3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 50 گرم کره نرم شده در دمای اناق 7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پیتزا پوآچا: پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید) طرز تهیه: شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است. وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان نکته: خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته سیخی مواد لازم: گوشت قرمز چرخ کرده: ۴۰۰ گرم جعفری: به اندازه دلخواه پیاز رنده شده: ۱ عدد آرد (آرد نان فطیر یا معمولی): ۳تا ۴ قاشق غذا خوری تخم مرغ: ۱ عدد نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه: به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس: گوجه فرنگی: ۳ عدد پیاز:۱ عدد سیر: ۳ حبه فلفل دلمه ای قرمز رنگ: نصف یک عدد روغن: ۳تا۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: ۱قاشق غذاخوری نم، فلفل سیاه و شکر: به مقدار لازم مشخصات طرزتهیه: مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم. از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهی تابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود. طرز تهیه سس: فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی‌های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• پیتزا مارگاریتا 🍕 یه پیتزای راحت و کم هزینه و بدون گوشت والبته خوشمزه 👌😉 پیتزا مارگاریتا یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه با گوجه فرنگی تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی از نقاط جهان با نام پیتزا گوجه فرنگی هم شناخته می شود. این پیتزا به افتخار پرچم سه رنگ کشور تازه متحدشدهٔ ایتالیا رنگ‌های سبز، سفید و سرخ داشت؛ گوجه برای رنگ قرمز، ریحان برای رنگ سبز و پنیر موتزارلا برای رنگ سفید. مواد لازم پوره گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۴ عدد دو حبه سیر روغن زیتون به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم برگ ریحان چند پر خمیر پیتزا من از خمیر پیتزایی که بدون تخم مرغ استفاده کردم ‌ . پستش تو پیج موجوده ‌ . تمام موارد تو فیلم توضیح دادم اگه سوالی هست در خدمتم . حتما درستش کن پشیمون نمیشی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• بریم برای یه کیک مرمری جذاب و خوشگل که همینجوری ساده خیلی شیک و مجلسیه و عاشقش میشی😍 چرب کردن قالب و یادته چند وقت پیش استوری کردم برای این کیک بود با این روش راحتی استوری هم هایلایت کردم میتونی ببینی این کیک تو فر دستساز هم میشه 🥰 سایز قالبم بیست وپنج بود کیک مرمری چهار عدد تخم مرغ شکر : یک ونیم پیمانه آرد :دو پیمانه + ۲ ق غ(برای قسمت سفید رنگ آخر اضافه میشه ) پودر کاکائو: ۲ ق غ بکینگ پودر : ۲ ق م شیر : نصف پیمانه (میتونید بحاش آب بریزید) یک چهارم ق چ وانیل روغن مایع : نصف پیمانه تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار و حجیم بشه بعد روغن و شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنیددر اخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید و اضافه کنید و مخلوط کنید مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یکی دو ق آرد و به یکی دیگه دو ق پودر کاکائو بزنید در آخر هر دورو جدا بریزید توی قیف و نوکش رو قیچی کنید قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مثل ویدیو مواد رو روی هم بریزید و در فربا دمای صدوهشتاد بزارید چهل دقیقه چک کنید او فر دستساز هم میشه نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2 بسته بیسکویت بچه (یا بیسکویت پتیبور) 2 بسته خامه فرم گرفته 1 بسته شیر تبخیر شده(200 میلی لیتر) 1 لیوان شیر توت فرنگی، توت سیاه، توت، هلو، گردو، پسته، فندق، شکلات چیپسی (هر چی بخوای میتونین جایگزین کنید، سلیقه ایه) طرز تهیه: اول از همه 1 لیوان شیر و 1 بسته خامه فرم گرفته را با همزن میزنیم تا یکدست شود. سپس یک بسته خامه فرم گرفته با شیر تبخیر شده را در کاسه دیگر خوب هم بزنید. خامه ای ک با شیر هم زدیم را ب این مخلوط اضافه کنید(هر دو خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کنید). بعد از آن بیسکویت بچه و توت فرنگی خرد شده ، شکلات چیپسی، بادام زمینی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. داخل قالب خود را با سیفلون می پوشانیم مواد داخل آن را پر می کنیم. سپس روی آن را با سیفلون می پوشانیم و به مدت 1 شب در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. می توانید روز بعد آن را بیرون بیاورید و به دلخواه برش بزنید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳🍰🥥 شیر 1 لیتر 140 گرم آرد (1 لیوان آب + 1 قاشق غذاخوری) 200 گرم شکر (1 فنجان) 50 گرم کره 1 بسته وانیل برای وسط دسر 350 میلی لیتر خامه صبحانه 2 بسته پودر خامه 1 قاشق غذاخوری شکر (میتونید از خامه فرم گرفته اماده هم استفاده کنید) توت فرنگی موز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد کاهو رو این مدلی متفاوت درست کنید که مطمئنم کلی خوشتون میاد 😉 برای درست کردن این سالاد من از کاهو و خیار و خیارشور و سیب سبز و کرفس و زیتون و تخمه ی کدو و کلم بروکلی بلانچ شده استفاده کردم و در آخر مرغ مزه دار شده ی گریل شده هم اضافه کردم ( مرغ رو با فلفل سیاه و پاپریکا و کمی آبلیمو و نمک مزه دار کردم و بعد داخل تابه گریل کردم ) و برای سس از ماست و سس مایونز و شوید خشک و روغن زیتون و آبلیمو و فلفل سیاه استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شام فوری هر عزیزی روش پختی داره 🌹این دستور را هم امتحان کنید ☺ بعضی از خانوما به جای رشته آش رشته سوپ میریزین اونم خوشمزه س ولی با رشته آش جا افتاده تره روش پخت من😊 اندازه های که میگم تقریبه هویج نگینی خرد شده دوعدد سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده ماست حدود سه لیوان پیاز ریز خرد شده یک عدد جعفری خرد شده نصف لیوان من جعفری تازه نداشتم جعفری خشک زدم رشته آش یک چهارم بسته ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و وآب مرغ ویا آب قلم یک کاسه من از دو عدد عصاره مرغ استفاده کردم پیاز وهویج رو با دو قاشق روغن تفت بدهید تا بوی،خامیش گرفته بشه سرخ نمیکنیم ادویه ها رو هم بزنید عصاره مرغ اضافه کردم واب ریختم تا هویج نیم پز بشه بپزه سیب زمینی نگینی خرد شده و رشته آش ، اضافه میکنیم درشو میزاریم تا بپزه جعفری خرد شده میزنیم وقتی رشته ها لعاب بده ماست رو خوب زده تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا ماست نبره توووووجه کنید ماست نباید جوش بزنه ماست فقط داغ بشه شعله رو خاموش کنید کمی نعنا داغ بریزید روش و نوووووش جان بفرمایید ☺ماست نه زیاد شیرین باشه نه ترش مزه (من از ماست خونگی استفاده کردم میتونید مخلوط جعفری و گشنیز استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش این حلوای خوشمزه و جدیدو از دست ندید یک کیلو آرد نخودچی رو نیم ساعت روی حرارت کم تفت بدین. رنگش نباید تغییر کنه . نیم کیلو روغن جامد و پنجاه گرم کره اضافه کنین و ده دقیقه دیگه تفت بدین یه قاشق غذاخوری گلاب، یه قاشق غذاخوری پودر هل وقتی کمی از حرارت افتاد، 350 گرم پودر قند اضافه کنین و هم بزنین کف یه قالب مربعی کاغذروغنی بندازین و حلوا رو داخلش بریزید و روشو پودر پسته بزنید . دو ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا منسجم بشه. میتونید با خطکش راحت برش بزنین از عطر و طعمش براتون نگم که واقعا محشره. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی چون مطمئنم عاشقش میشی. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: یک پیمانه آرد و 100 گرم کره و یک قاشق غذاخوری پر پودر قند و 4 عدد پنیر خامه ای و کمی وانیل رو با هم مخلوط کن. تا وقتی یه خمیر نرم بدست بیاد مخلوطو ورز بدید. نیمی از خمیرا رو به شکل توپ در بیار نصف دیگشونم شکل اشک . بعد خمیرا رو ربع ساعت بزار توی فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه. با چاقو وسط دایره ها رو سوراخ کن تا بتونی ساقه رو واردش کنی. شکلات سفید رو به روش بنماری آب کن و به کمکش ساقه و کلاهک قارچو بهم بچسبون و بزار توی یخچال تا بهم بچسبن. روی قارچ ها رو داخل شکلات بنماری شده فرو کن ، باز بزار توی یخچال تا خودشو بگیره، بعد یک پیمانه پودر قند روشون الک کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• .سلام عزیزانم ❤️ اگر فر ندارید ویا کوره کولیره پزی این روش رو امتحان کنید خیلی خوب جواب میده دو سوم لیوان شکر(شیرینیش بستگی به ذایقه خودتون داره) و یک لیوان آب رو مخلوط ومیزاریم رو گاز تا مواد به جوش آید. نصف لیوان روغن هم‌گرم کرده ،پنج لیوان ارد،خمیر مایه یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری ،داخل کاسه ای بزرگ میریزیم (عزیزان من اینارو تقریبی میگم راستش وزن نکردم همه رو چشمی میریزم) همه مواد رو با هم مخلوط و. خوب ورز میدیم تا خمیر صاف وتقریبا سفتی بدست آید خمیر نباید زیاد شل باشه روشو میپوشونیم واون و تو یه جای گرمی حدو سه ساعت میزاریم واستراحت میدیم.حال که خمیر آماده شد چونه های به اندازه نارنگی میگیریم وبا وردنه یا نوک انگشتان باز میکنیم وبا مخلوط تخم مرغ و زعفران رو مال میکنیم وکمی سیاه دانه یا کنجد روش میپاشیم وبه ارومی میچسبونیم به کناره های قابلمه درشو میزاریم حرارت کم تا بپزن گاه گاهی چک کنید آب خوری اردها فرق داره شاید کمی کمتر ویا بیشتر آب ببره حتما از قابلمه رویی استفاده کنید کف قابلمه چند تکه آهن ویا میلگرد بزارید حدود ده دقیقه بزارید روی حرارت کم تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه عزیزان از مخلوط روغن جامد و مایع هم میتونید استفاده کنید من از مایع استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛