eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. آرد قنادی ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۵ گرم کره صبحانه هم دمای محیط ۵۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۰ گرم بکینگ پودر ۱/۸ق.چ پودر قند قند ۲۵ گرم پودر بادام ۱۵ گرم وانیل ۱/۸ق.چ تخم مرغ هم دما محیط ۳۰ گرم(نصف ی دونه ۶۰ گرمی) . 💢طرز تهیه دقیقا طبق فیلم ♦️هم دمای محیط بودن تخم مرغ و کره خیلی مهمه ا♦️ستراحت خمیر نیم ساعت یخچال ۲۰ دقیقه استراحت قبل فر ♦️دمای فر ۱۷۰ فر برقی ۱۰ دقیقه طبقه وسط ........... 💢مواد لازم تزیین شکلات تلخ ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱ ق.م روش بن ماری حتما ۵۰ گرم شکلات و بزارید مایکروفر هر ۱۰ ثانیه هم بزنید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم دوم و اضافه کنید دمای محیط بمونه هم بزنید همه شکلات ی دست بشه در انتها روغن مایع رو اضافه کنید وقتی شیرینی و شکلات هم دما بودن کاور کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📍مواد لازم🔻 آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) نیم کیلو یا ۴ پیمانه شکر ۵ گرم یا ۱ ق چ مایه خمیر خشک ۷ گرم یا ۲ ق چ شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱.۰۲ پیمانه نمک ۶ گرم یا ۱ ق چ روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر یا ۰.۲۳ پیمانه ‌ 🍕به مدت ۱ ساعت روش رو بپوشونید و بذارین یه جای گرم استراحت و پف کنه و سایزش ۲ برابر شه. ‌ 🍕بعد از تقسیم کردن به قطعات کوچکتر (۸ قسمت) دوباره یک ربع اجازه بدین استراحت کنه ‌ 🍅پوره گوجه فرنگی یا بجاش سس گوجه فرنگی ۲۰۰ میلی لیتر یا ۰.۹ پیمانه + نمک،فلفل،روغن و پونه کوهی خشک 🥓ژامبون پخته شده ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه 🥣سالامی ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه ‌ 🔸مواد داخل پیتزا به دلخواه شماست. ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: نیم ساعت (بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه) ‌ 🧀پنیر ایدم یا پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه پنیر ایدم یه مدل پنیر سخت هلندیه. ‌ 🔸دوباره بذارین توی فر ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۵ دقیقه‌ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین سبزے پلو و مرغ چند نڪته :👇 با گوشت گوسفند هم میشه درست ڪرد و خیییلے خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم ڪشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. چون سبزے هم به برنج اضافه میشه نمک رو ڪمے بیشتر از وقتے ڪه برنج آبڪشے ساده درست میڪنید بزنید. همینطور به دلیل وجود سبزے و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روے برنج، باید ڪمے زنده تر آبڪش بشه. مخلفات اختیارے هست من گاهے سیب زمینے و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولے آلو حتما باشه ڪه ترش و لذیذ میشه. گاهی ڪه آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فُکاچای سیب زمینی😋 مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی ۶-۷ عدد یا ۷۰۰ گرم ‌ ⏰سیب زمینی ها رو به مدت ۸-۱۰ دقیقه بذارین توی مایکروویو با بیشترین قدرت، یا آب پز کنید. ‌ 🥡آرد ۶۰ گرم یا نصف پیمانه 🧂نمک و فلفل 🥚تخم مرغ ۲ عدد 🍳روغن 🥓ژامبون 🧀پنیر چدار،موتزارلا یا پیتزا ‌ ⏰تابه ی نچسب رو با روغن چرب کنید، جمعا حدود ۱۰ دقیقه یعنی هر طرف رو ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. ‌ 🔸در صورت تمایل بجای ژامبون، میتونین از گوشت چرخکرده و انواع سبزیجات استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 😋 🔸پیاز و مرغ رو همون اول بذارید در بسته ده پونزده دقیقه تفت بخورن هم طعم مرغ و پیاز به خورد هم میرن و هم مرغ آب میندازه بعدش ادویه و هویج رو اضافه میکنم و باز در تابه رو میبندم و هر از گاهی مرغ رو زیر و رو میکنم تا زمانی که اب مرغ کشیده شه اونوقت بهش روغن میزنم و یه قاشق سر پر رب اضافه میکنم رنگ رب که تغییر کرد یه لیوان آب میریزم و دوباره در تابه رو میبندم تا زمانی که مرغ خوب مغز پخت بشه حدودا چهل دقیقه ای زمان میبره اما طعمش بهشتیه نکته خیلی مهم: از اول پخت تا آخر پخت شعله کم و ملایم باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم میتونید داخلشو با خامه پرکنید و هم حلوا برای مراسمتون 🔷مواد لازم برای تعداد۱۵تا ۲۰ عدد بستگی به اندازه نان دارد 🔹آب ۲۰۰ میلی لیتر(یک پیمانه) 🔹شکر دو ق .سوپخوری 🔹وانیل ۱/۴ق چ خوری 🔹نمك نوك ق.چ 🔹بکینگ پودر ۱/۳ق چ خوری 🔹کره ۵۰گرم 🔹تخم مرغ ‌۴ عدد 🔹آرد ۱۵۰ گرم(یک پیمانه) ♨️طرز تهیه ابتدا آب و کره و شکر را توی یک قابلمه روی گاز با شعله ملایم بزارید تا هم کره آب شود و هم آب جوش بیاید (آب فقط در حد جوش ریز خوردن باید جوش بیاید نه بیشتر) در این مرحله آرد و نمک و بيكينگ پودر را که قبلا سه بار الک کردید به یکباره توی آب در حال جوش بریزید و سریع شروع به همزدن کنید آرد جذب آب میشود و مانند حلوا جمع میشود و تمام آب اضافی آن گرفته میشود (۵ دقیقه داخل قابلمه ،پهن و جمع كنيد) خمیر را از روی حرارت بردارید و بذاريد کاملا خنک شود در ظرفی چهار تا تخم مرغ و وانیل را بزنید تا از لختگی دربیاید و وقتی خمیرتون کاملا سرد شد کم کم تخم مرغها راطی چند مرحله اضافه کنید و با همزن هم بزنيد. خمیر نه باید خیلی رقیق باشد نه سفت و حالت چسبنده و براق داشته باشد. خمیرلطیفی بدست میاید نکته مهم اینه که فرتون باید کاملا داغ باشه از قبل جوری که به شیرینی شک بده پس فر را از نیم ساعت قبل با دمای ۲۰۰ درجه کاملا گرم کنید سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر آماده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید (ماسوره درشت باشه حالا شکلش کمی متفاوت باشه مهم نیست) (ساده یا شکوفه) و با فاصله ۵ سانتیمترماسوره بزنید داخل سینی فر،طبقه چهارم از پايين،يعني بعد از طبقه وسط قرار بديد. در فر را تو این مدت اصلا باز و بسته نکنید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آماده ست. اگر دوست داشتید روی نان ها کمی تیره تر شود چند دقیقه آخر گریل را بزنید فقط مواظب باشید و بالای سرش بایستید که نسوزد. بزارید کمی سرد شود . نانها باید داخلش پوک و ترد باشه کاملا و اصلا خمیر نباشد حالا با خامه قنادی که با همزن کاملا فرم دادید داخلشو از زیر سوراخ کنید با ماسوره و قیف پر کنید (من خامه قنادی کولاک میگیرم هم طعمش عالیه هم خوب فرم میگیره بعد از باز شدن یخش ،البته نه كاملا،يه خرده بايد انسجام داشته باشه،حدود ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد و داخل نانها را پرکنید ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه ترکیب رنگها سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است🙂😍 . . هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد . من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند . حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه . بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم . این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین . دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. پوآچا سوجوک . مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید) 3 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پوآچا: سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است) پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید طرز تهیه: آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید. یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پودر ژله توت فرنگی یک بسته ابجوش یک لیوان فرانسوی اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید شیر ۱ لیوان) شکر ۵ ق غ پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم بستنی لیوانی ۱ عدد وانیل نوک ق م رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست طرز تهیه🔻 اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید. بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید. مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژله‌ی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 2_3 بسته بیسکویت پتی بور ساده مواد کرمی سفید🔻 1 لیتر شیر نصف لیوان آرد نصف لیوان نشاسته ذرت یا گندم تقریبا یک لیوان شکر 1 بسته پودر کرم شانتی و یا پودر خامه (جایگزین خامه قنادی فرم گرفته) 2/5 لیوان پوره کدو حلوایی مواد رویه🔻 گردو و یا پسته سبز طرز تهیه🔻 شیر و شکر و نشاسته و آرد را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگیرد وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و وقتی ولرم شد پودر کرم شانتی را داخلش اضافه کنید و با همزن برقی پنج دقیقه بزنید (میتوانید به جای پودر کرم شانتی از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید به اینصورت که خامه قنادی را با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا فرم بگیرد و خامه فرم گرفته را به مواد کرمی کامل خنک شده اضافه کنید و کمی با همزن مخلوط‌ کنید. تهیه پوره کدو🔻 نصف یک عدد کدو حلوایی را خرد کنید (به اندازه یک تابه میشود) و داخل تابه بریزید و رویشان یک لیوان شکر بریزد و حداقل 4-5 ساعت به همین شکل استراحت دهید تا آب بیاندازد و بعد روی حرارت خیلی کم بگذارید و بدون اینکه آب اضافه کنید تا وقعی که نرم شود بپزید و بعد با غذاساز یا میکسر پوره کنید. بیسکویت ها را داخل شیر فرو کنید تا خیس شود و داخل قالب مورد نظر (کمربندی یا پیرکس ) بچینید و رویش بخشی از مواد کرمی را بریزید و صاف کنید و دومرتبه رویش یک لایه بیسکویتی که با شیر خیس کردید بچینید و این لایه پوره کدو حلوایی بریزید و صاف کنید و به همین شکل کلا چهار لایه بیسکویت بچینید و مواد میانی بمالید تا کیکتان آماده شود و رویش را به دلخواه با گردو پسته تزیین کنید و یک شب داخل یخچال استراحت دهید و اگر وقتتان کم بود میتوانید 3 ساعت داخل فریزر بگذارید اما دقت کنید بیشتر از این داخل فریزر نماند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بیسکویتی با کدو حلوایی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1/5تا2 لیوان پوره کدو حلوایی 1/5تا2 پاکت بیسکوییت پتی بور 100میلی خامه صبحانه(پاکت صورتی) را روی حرارت گذاشته وگرم که شد(نباید بجوشه) 100گرم شکلات سفید را اضافه وهم بزنید تاشکلات آب شود. 1 بسته وانیل5 گرم(یا کمی وانیل ایرانی) گردو برای تزیین روی توپک: 50 گرم شکلات شیری 50 گرم شکلات تلخ 50 گرم شکلات سفید شکلاتها را به صورت بن ماری آب کنید. (استفاده از شکلات اختیاریست) میتونیداز یک نوع شکلات استفاده کنید ویا فقط توپک ها رو در پودر نارگیل یا پسته بزنید. طرز تهیه: پوره کدو حلوایی(کدو حلوایی را با کمی آب بپزید تا کدوها پخته شوند) و بیسکویت پودر شده وخامه آماده شده با شکلات و وانیل را همگی با هم خوب مخلوط وهم زده تا صاف ویکدست شود. بعد از مواد یک تکه برداشته به اندازه گردو وگرد کنید توپک ها رو روی کاغذ روغنی گذاشته وبزارید حدود نیم ساعت بمونه در فریزر و یا 1 ساعت بزارید تو یخچال تا سفت بشه. در آخر توپک ها را در شکلات دلخواه زده وبا خلال پسته تزئین کنید
پیراشکی لقمه ای تخم مرغ ۱عدد شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ) ماست سفت ۱۲۰ گرم(نصف لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی( یا برقی) خوب زدم . وانیل رو ریختم . ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر خیلی شل و خیلی سفت نیست اگر خیلی خیلی سفت بود خیلی کم ماست بریزید. من برای راحتی کار مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم . روغن رو داخل ظرف گودی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه . حرارت هم ملایم رو به کم هستش . با قیچی موادی که از قیف بیرون مباد برش دادم . میشه جای قیف حتی از قاشق استفاده کرد . بعد با حوصله سرخ کردم . فقط روی هم خیلی تلنبار و نیفتن . سرخ شد داخل صافی قرار دادم اگر روعن اضافی داشته باشه گرفته بشه. آخر کار هم روش شکلات آب شده کمی ریختم . میزان شکر و شیرینیش ملایم و کمی کم هست . اگر شیرین تر دوست دارید می تونید میزان شکر رو یک کم هم زیاد کنید ، یا بعد از پخت روی پیراشکی ها شکر یا پودر قند بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛