.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
ابجوش یک لیوان فرانسوی
اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه
پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید
شیر ۱ لیوان)
شکر ۵ ق غ
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم
بستنی لیوانی ۱ عدد
وانیل نوک ق م
رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست
طرز تهیه🔻
اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید.
بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده
پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه
داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید.
مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژلهی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فینگرفود_مدرن👩🍳
مواد لازم:
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (به اضافه ۱۰۰ گرم برای رومال نان تست)
شیر دو لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غ پر
نمک نصف قاشق چ(میتونید کمتر هم بریزید)
پودرسیر نصف قاشق چ
کره ۳۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
خیارشور یک عدد
ذرت کنسروی دو قاشق غ
سس مایونز دو قاشق غ
نان تست نصف بسته
پنیر گودا و ذرت کنسروی و جعفری و سس کچاپ برای تزئین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_فرنی_بستنی
مواد لازم:
۳ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان پودر نشاسته
یک بسته پودر ژله
۳ قاشق پودر ژلاتین
دو فنجون بستنی وانیلی
۴ قاشق خامه صبحانه
طرز تهیه:
برای درست کردنش ژلاتین رو به همراه یک سوم لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه.
پودر ژله رو به همراه نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و بزارید روی حرارت کتری تا کاملا یکدست بشه.
شیر و شکر و پودر نشاسته رو هم ترکیب کنید و بزارید روی حرارت ملایم و بهش بستنی و ژلاتین بن ماری شده و ژله رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه .
خامه رو با چند قاشق از مواد دسر مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد دسر رو بریزید داخل قالب و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید و از قالب جدا کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا شکلاتی
شیر 3لیوان
شکر3/4لیوان
شکلات رنده شده 80تا100گرم
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 3/4پاکت
پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/2قاشق چای خوری
اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم.
بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارنگی
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹
برای کرم نارنگی
آب نارنگی ۱.۵ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
کره ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم وانیلی
شیر ۲ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم .
قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم .
وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه .
بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی تابه ای😍😋
🔷 مواد لازم :👇🏻
🔹تخم مرغ : یدونه
🔹وانیل : چند قطره
🔹شکر : ۶ قغ
🔹 روغن مایع : ۸ قغ یا ۱/۲ پیمانه
🔹بکینگ پودر : ۱/۲ قغ
🔹آب جوشیده سرد : ۱ قغ
🔹پودر کاکائو : ۱ و ۱/۲ قغ
🔹آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
.
(به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته فرانسوی هم استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی
آرد برنج سه قاشق
شکر شش قاشق
شیر سه و نیم پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
.
مانند داخل فیلم آرد و شکر را مخلوط کرده و شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشود.
مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
دو دقیقه آخر در صورت دلخواه دو قاشق گلاب میزنید و برمیدارید.(که من نزدم)
من برای تزئینش فرنی رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم و روی فرنی ریختم.
نوش جان🌹
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن بادمجان
مواد لازم :👇
سیب زمینی دو عدد متوسط
بادمجون متوسط چهار عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق
پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ
سیر دو حبه
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم
سس بشامل
دستور تهیه :👇
دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه
بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره
سپس دو طرفشون سرخ کنید
تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیهای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم
از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه
گوجهاختیاریه
عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه
موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه
سس بشامل یا سس سفید خودمونی
سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره
یا بیست وپنج گرم یک لیوان شیر لیوان گرم
ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه
اگه دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان
شما این غذا رو به جه اسمس میشناسی
راگو یا خوراک لوبیا؟
غذایی نونی بسی خوشمزه ولذیذ
مواد لازم برای پنج بفر
گوشت ترجیحا گوسفندی حدود 300 تا 400 گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
هویج دو عدد
لوبیا سبز 200 تا 250 گرم
گوجه فرنگی 7 الی 8 عدد پوره شده
چند پر لیمو عمانی که تویی فیلم یادم رفته ادیت کنم
دو حبه سیر
فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم
گوشت رو با پیاز تفت دهید سیر وادویه ها رو اضافه کرده وباهاش تفت داده
گوجه فرنگی رو پوست بگیرید وپوره کنید وبه گوشت اضافه کرده حرارت کم فشنگ سرخ بشه وبوی خامی گوجه گرفته بشه سرخ که شد آب جوش بریزید در زود پز بزارید تا گوشت بپزه.
تا گوشت میپزه پوست هویج رو بگیرید وحلقه ای برش بزنید.
سر وته لوبیا سبز رو بزنید به اندازه دلخواه برش بزنيد
هر دو بریزید داخل ماهی تابه با کمی روغن سرخشون کنید.
گوشت پخته شده همراه سش به هویج ولودیا اضافه کرده چند پر لیمو عمانی،نمک اضافه کرده درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجا بیفته
تا خورش جا میفته سیب زمینی رو سرخ کنید این خوراک بیسار خوشمزس حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• • .سلام دوستان امروز اومدم با اموزش کیک دوناتی بدون نیاز به قالب وفرررررر فوقالعاده خوشمزه وبا جذب روغن خیییلی کم درست کن واز خوردنش لذت ببر
مواد لازم
دوعدد تخم مرغ
شکر دو سوم لیوان
دو لیوان آرد قنادی
سه چهارم لیوان ماست شیرین
گلاب 5 قاشق
وانیل مایع چند قطره ویا پودری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
داخل کاسه تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن دستی یا چنگال دوالی سه دقیقه بزنید بعد گلاب و ماست رو اضافه و مخلوط کنید در اخر ارد و بیکینگ رو الک کرده هم میزنیم تا یکدست بشه
غلظت مواد توی فیلم مشخصه
حالا داخل ماهی تابه روغن بریزید و بزارید داغ بشه از مواد داخل قیف یکبار مصرف بریزید ویک ماسوره وسط ملاقه طبق فیلم دورتادور قالب از مواد بریزید توی روغن تا سرخ بشه حرارت متوسط رو به کم تا مغز پخت بشه یک طرفش سرخ شد برگردونید اون طرف هم سرخ بشه
دیدید چه راحت درست شد😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان
مواد لازم:
آب گرم 750 گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) 7 گرم یا مخمر آبجو تازه 5 گرم
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک 2 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت 5٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١5 دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
ماست ۱۷۵ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۱ ق چ
عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری( به پوک شدن کیک یزدی کمک میکنه اگه نداشتید حذف کنید من هم استفاده نکردم)
اول فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم.
شکر،تخم مرغ و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
ماست، روغن مایع، شربت بار یا عسل، گلاب، زعفران و هل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر که قبلاً ۳ بار الک شده طی ۳ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید
داخل قالب کاپ کیک کاغذ(کپسول) انداخته و تا حدود ۳/۴ ارتفاع کپسول رو از مایه کیک پر میکنیم قاشق رو در روغن مایع فرو میکنیم و به صورت + وسط کیکها میزنیم این کار برای ترک خوردن روی کیک میباشد گه میخواید بعد از پخت روی کیک ترک بخوره و حالت قله ای پیدا کنه به این روش عمل کنید
قبل از گذاشتن کیکها در فر، شعله ی پایین فر رو خاموش میکنیم و گریل رو روشن کرده و کیکها رو داخل فر میگذاریم و در فر رو میبندیم استفاده از گریل به جای شعله ی پایین فر در مرحله ی اول پخت دلیل قله ای شدن کیک یزدی میشه جلوی فر بشینید و حواستون باشه بعد از حدود ۱۰ دقیقه روی کیکها قله ای میشه و ترک میخوره حالا وقتشه شعله ی بالا رو خاموش و شعله پایین رو روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا زیر کیک بپزه و سرخ بشه اگر نکته های گفته شد رو کاملا رعایت کنید کیک های یزدیتون کاملا پوک و قله ای و ترک خورده میشن اگه دوست ندارید روی کیک یزدی هاتون قله ای و ترکدار بشه فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و قالب رو مدت حدود ۲۰ دقیقه داخل فر بزارید در آخر هم چند دقیقه با شعله کم گریل رو روشن کنید تا روی کیک یزدیها خوشرنگ بشه اگه از سولاردوم استفاده میکنید کارتون خیلی راحته چون به طور خودکار همزمان المنت بالا و پایینش روشن میشه اگه از تستر یا ماکروفر استفاده میونید المنت با لا و پایین رو بطور همزمان روشن کنید اگر از قالبهای تکی کیک یزدی استفاده میکنید، قالب رو با روغن جامد چرب کنید یا کپسول بندازید و تا 2/3 قالب رو از مواد پر کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛