eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر_آمریکایی 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم برای توپک شکلاتی: بیسکویت پتی بور کاکائویی نصف ی بسته موز 🍌له شده ۱ عدد گردو خرد شده ۵ عدد شکلات تخته ای🍫 ۳۰ گرم خامه صبحانه ۳ ق غ خ مواد لازم برای دسر شکلاتی🍫 شیر دو لیوان یا نیم لیتر شکر ۳ ق غ خ نشاسته ذرت ۲ ق غ خ کره ۱ ق غ خ پودر کاکائو ۱ ق غ خ طرز تهیه توپک شکلاتی؛ ابتدا گاناش رو اماده کنید, برای تهیه گاناش شکلات🍫 و خامه رو روی حرارت کم بذارین تا شکلات ذوب بشه و با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد با موز🍌 و بیسکویت 🧇خردشده و گردو خرد شده مخلوط کنید . به اندازه ی ی گردو از مواد بردارین و گرد کنید و داخل ظرف بچینید 🌱با این مواد ۱۰ تا توپک درست میشه حالا نوبت دسر شکلاتیه😋 شیر و شکر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بذارین و مرتب هم بزنید تا غلیط بشه و در اخر کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره ذوب بشه. وقتی از داغی افتاد روی توپک شکلاتی بریزین و تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹سینه مرغ بدون استخوان 1کیلو 🔹به دلخواه چندتا ران مرغ استخوان گرفته 🔹شیرخشک قنادی نصف لیوان 🔹آرد سفید 1لیوان 🔹روغن مایع یکم از نصف لیوان بیشتر 🔹تخم مرغ 2عدد 🔹سیر7حبه 🔹وکیوم سوسیس یا همون کاور3متر 🔹عصاره دود 20قطره 🔹نخ پارچه ای محکم 🔹قیف و ماسوره بزرگ ساده 🔷ادویه ها: 🔹پودر تخم گشنیز 1ق چ 🔹ادویه کاری 1ق چ 🔹دارچین1ق چ 🔹نمک 1ق غ 🔹پودر اویشن1ق چ 🔹پودر هل1ق چ 🔹فلفل سیاه 1ق چ 🔹فلفل قرمز 1ق غ ♨️طرز تهیه: اول مرغها را توی میکسر یا غذاسازمون میریزیمو کل ادویه ها و روغن و تخم مرغ و ارد وشیرخشک و سیرو عصاره دود رو اضافه و حسابی میکسش میکنیم بعد از داخل میکسربه کاسه منتقل میکنیم وکیوم سوسیس رو با نخ یک سرشو میبندیم و مواد مرغمون رو داخل قیف ریخته و از قیف به داخل وکیوم منتقل میکنیم و اون طرفش رو هم با نخ محکم میبندیم برای اینکه مواداز قیف راحتر در بیاد یکم کیف رو از قبل داخلش چرب میکنیم بعد ک سوسیس ها رو اماده کردیم نیم ساعت داخل اب جوش میزاریم تا بپزه بعد میاریم بیرون توی دمای محیط میزاریم تا سرد بسه سرد ک شد میزاریمش یخچال تا چند ساعت بعد هر مدل که دوست دارین برش بزنین و داخل روغن سرخ کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مایونزی با عطر دودی😍 شاید شما اینباربرنده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆 ❌🔴اول بگم مرغ من مرغ بدون آنتی بیوتیک بود برای همین پوستشو جدا نکردم چون از جای مطمئن خرید میکنم 😍 . اول ی پیاز متوسط نگینی کنید بزارید ی سر تفت بخور در حدی که سبک بشه و شیشه ای نیاز نیست طلایی بشه بعد تیکه های مرغتونو که برش های عمیق زدین 5 الی ده دقیقه دو طرفشو داخل همین پیاز سرخ کنید مرغتون الان میتونید نمک هم بزنید برای سسش هم به ازای هر تیکه از مرغتون البته بستگی به بزرگی و کوچیکی مرغتون داره ی قاشق غذاخوری سرخالی خیلی پر نکنید سس مایونز داخل اب حل کنید خیلی اب اضافه نکنید به ازای چهارتیکه بزرگ‌مرغ یک و نیم تا دو لیوان اب کافیه راستی ادویتونم موقع تفت پیازا اضافه کنید بعد که دو طرف مرغ سرخ شد سس مخلوط شده در اب اضافش کنید بزارید رو شعله ملایم خوب سس جذب مرغ بشه و پخته بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه میتونید در اخر کمی زعفرون اب کرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مرینت مرغ: روغن زیتون، آب 1عدد لیمو، 1/4 لیوان ماست، 1 ق چ سیر رنده شده، 1 ق چ، زنجبیل رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، دارچین و زردچوبه ماست 3 ق غ، سس مایونز 2ق غ، 3 ق غ ارده، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه، سیر پوره شده همه مواد رو مخلوط وخوب میکس کنید. نان تورتیلا(یا پیتا) یا لواش به تعداد 🔴مرغ را بصورت انگشتی خرد کرده و با مواد مرینت مخلوط کنید وبزارید یک ساعت یا بیشتر بمونه. در تابه بریزید وبا حرارت متوسط تفت بدین تا سس به خورد مرغ بره وآب مرغ کشیده بشه روی نان سس شاورما زده، مرغ پخته، سیب زمینی سرخ شده، خیارشور وکمی سس ریخته ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید. در قالب گرد کمربندی بچینید. روی رول ها سس شاورما و پنیر پیتزا ریخته وبزارید در فر گرم شده وگریل را روشن کنیدتا پنیر آب شود وبعد از قالب جدا کنید وبا جعفری وگوجه تزیین کنید ودر کنار سس شاورما نوش جان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ 500 گرم سیر 1 حبه پیاز 1 عدد هویچ رنده شده نصف یک عدد فلفل سیاه آویشن نمک پودر فلفل قرمز مواد لازم برای روکش کوفته سیب زمینی 3 عدد نشاسته 1 قاشق غذا خوری آرد 1 قاشق غذا خوری آب حدودا 2 قاشق غذا خوری پودر پاپریکا پودر چیلی نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧚‍♂امـشب ✨قبل از خـواب 🧚‍♂زمـزمـه کـنیم ✨اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ 🧚‍♂امُـورِنـا خَـیْراً ✨خـداونـدا 🙏 🧚‍♂آخـر و عاقبت کـارهای ✨مـا را ختم بـه خـیرکـن 🧚‍♂شبتون بخیر و پر از آرامش الهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما صبحتون زیبا عزیزان🌹 🌼خداوندا قلبمان را 🌺از عشق و محبت خودت متبرک گردان 🌼تا روزهایمان را در آغوش پراز 🌺خیر و برکتت سپری کنیم🙏🏻 🌼ﻋﺸﻖ، ﺣﻖِ الهی ﻣﻦ ﺍﺳﺖ؛ 🌺ﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻃﻠﺐ میکنم. 🌼ﻣﻦ ﺗﻤﺎﻣﺎ ﻋﺸﻖ میدهم ﻭ ﺁﻥﺭﺍ 🌺از کائنات ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ میکنم
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم برای۳ نفر👇 🔹شیر ۱۰ قاشق غذا خوری 🔹بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری 🔹پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری 🔹شکر ۷ قاشق غذا خوری 🔹تخم مرغ ۲ عدد 🔹وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری 🔹روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری 🔹آرد سفید ۸ قاشق غذا خوری 🔆طرز تهیه 🔅۱- ابتداآرد ،شکر ، وانیل ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم . ۲- بعدتخم مرغها را اضافه کرده وخوب هم میزنیم . ۳- بعد روغن وشیر راهم به مواد اضافه کرده وبا یک چنگال خوب مخلوط میکنیم . ۴- فنجان ها را چرب کرده وازموادتا نصف فنجان ها از مواد میریزیم ودرقابلمه میچینیم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم . ۵- وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده ومیگذاریم 15 دقیقه بپزد ۶- بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها شعله را خاموش کرده آن را 10 دقیقه به همون حالت میگذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته وتزیین میکنیم. ۷- این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده وسرو کرد. بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است. توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قالب کاپ کیک را کپسول کاغذی بگذارید. . آرد 1 و 1/3 پیمانه(آرد سه صفر از لوازم قنادی یا سوپر مارکت تهیه کنید) بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری(از قاشق استاندارد استفاده کنید ) نمک 1/8 قاشق چایخوری آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و ویسک کنید(با همزن دستی مخلوط کنید)و 2 بار الک کنید. . پودر کاکائو 1/2 پیمانه آب جوش 1 پیمانه پودر کاکائو را الک و با آب جوش مخلوط و حل کنید تا کاملا یکدست شود سپس کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. اگه حتی ذره ای ولرم باشه و به مایه کیک اضافه کنید کیکتون خمیری میشه. . کره یا مارگارین(کره گیاهی) 100 گرم تخم مرغ 2 عدد کره و تخم مرغ حتما به دمای محیط رسیده باشند. وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 3/4 پیمانه تا 1 پیمانه . کره+شکر را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. حتما 5 دقیقه باید همزده بشه وگرنه طعم کره در کیک معلوم میشه...میتونید مارگارین رو جایگزین کره کنید ولی من شخصا کره رو به شرط رعایت نکات ترجیح میدم. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر کدام را 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید. با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را در دو مرحله به مایه کیک اضافه و چند ثانیه با کند ترین دور همزن فقطططططط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اگه زیاد هم بزنید کیکتون خمیری و سفت میشه. سپس مخلوط پودر کاکائو و آب را اضافه و آرام با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. از مایه کیک با قاشق یا به وسیله اسکوپ بستنی داخل کپسولها بریزید تا جایی که حدودا نصف کپسولها پر شوند. سپس بلافاصله در فر قرار دهید برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز در بیاد. سپس از فر خارج و 5 دقیقه صبر کنید و بعد کاپ کیک ها را از داخل قالب در آورده روی پنجره خنک کننده کیک قرار بدید تا کامل سرد بشه... و بعد به دلخواه تزئین و سرو کنید. با این دستور 12 عدد کاپ کیک خواهید داشت. برای فر برقی 20 درجه دما رو کمتر در نظر بگیرید. میتونید یک قابلمه با دمکنی روی شعله گاز با حرارت متوسط قرار بدید و وقتی خوب گرم شد کاپ کیکها را در سینی چیده و داخل قابلمه روی سه پایه قرار بدید و در قابلمه رو ببندید و بعد از 30 دقیقه چک کنید . در اینصورت ازکپسولهایی باید استفاده کنید که سفت هستن و نیازی به قالب کاپ کیک ندارن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو‌ کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍 کره: ۸۰گرم آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر: ۱ق.غ نمک: ۱پینچ آرد: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۳عدد وانیل: نصف ق.چ مخلوط شکرو دارچین خامه صبحانه: ۵۰گرم شکلات تخته ای: ۵۰گرم . مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم تا خمیر نهاییمون لطیف و چسبنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سر و ته لبوهای شسته شده رو بگیرید. آب بریزید و روی حرارت متوسط بذارید و اجازه بدید ۲ الی ۳ ساعت با پوست بپزه. درحین پخت زیر وروش کنید. بعد از اینکه لبوها پخت از قابلمه خارج کنید و چند تکه نبات اضافه کنید. لبوهای پخته شده رو پوست بگیرید برش بزنید دوباره توی آبش بریزید به مدت یک ربع با حرارت ملایم بجوشونید تا خوشمزه تر بشه وقتی سرو کردید از سس غلیظ شده روش بریزید و نوش جان کنید. . ⭕لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشه لبوهای کمرنگ معمولا وسطشون رگهای سفید داره و جالب نیست. ⭕نبات نفخ و سردی لبو رو میگیره حتما بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم 400 گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر (گشنيز، نعنا، جعفري و ترخون) نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم، دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيف ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام 🙌 کیک مرغ وگردو سینه مرغ یک عدد خیار شور چهار عدد پیازچه یک لیوان سرخالی جعفری نصف لیوان گردو خرد شده دو سوم لیوان سس مایونز یک لیوان پر شاید کمی بیشتر ماست خامه ای نصف لیوان نان تست بیست عدد سینه مرغ رو با کمی آب ویک عدد پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه بزارید بپزه بعد از پختن ریش ریش کنید من با قیچی آشپزخانه خرد کردم خیار شور ،پیازچه وجعفری رو خرد وهمراه گردوی خرد شده نصف ماست خامه ای وسس مایونز رو به سینه مرغ اضافه کنید کمی نمک وفلفل واب لیمو بزنید سپس کل مواد رو با هم قاطی کنید آگه دیدید موادتون سفته چند قاشق از آب مرغ بریزید کناره های برشته نان تست رو بگیرید کف قالب نایلون فریزیر بزارید ونان تست ها رو روش بچینید مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنید قسمت اول رو نان تست های چیده شده بریزید وبا پست قاشق یا کارتر صاف کنید ودوباره نان تست سپس نصف دیگر مواد، روشو صاف کنید ردیف آخر نان تست رو میچینم وبا کف دست کمی فشار میدیم تا بهم بچسپن بزارید حدود نیم ساعت بزارید داخل یخچال یخچال سپس برگردونید رو سینی وباقی سس رو روش بریزید وصاف کنید قالب کمربندی هم عالیه آگه قالب نداشتید از ظرف پیرکس استفاده کنید.کف نایلون فریزیر چرب کردن نمیخواد . عزیزان حتما از ماست خامه ای استفاده کنید ماستهای دیگه آب میندازه ونون رو خیس میکنند آگه دوست دارید رژیمی درست کنید بیشترش ماست باشه خوشمزه گیش به اینه پره سسه وپرکالری تزیینش سلیقه ای هست هر وسایلی که تو خونه داشتید میتونید استفاده کنید. به جای هویج میتونید از خیار ویا کلم هم استفاده کنید. برگردونید رو سینی مورد نظر از مخلوط سس مایونز وماست خامه ای روش میریزیم وکاور نازکی میکشیم زیاد آغشته به سس نشه روش با کارتر ویا قاشق صاف میکنیم کناره های نان تست رو که برش زدیم میچسپونیم به سس. طبق فیلم چهار طرف کناره های سالاد رو با برش های نان تست پوشانده هویج ویا خیار رو پوست گرفته ونازک برش میزنیم وبا کارد به شکل گلبرگ برش میرنیم هرچه گلبرگ نازکتر باشه گل خوشگل تر در میاد واسه پرچم گل چند قطره زعفران به سس اضافه کرده وکمی تخم خرفه ویا سیاه دانه روش میپاشیم از ساقه جعفری ویا شوید ..برای سافه ها استفاده کرده از برگ نعنا ویا ریحان هم برای برگ ها. این سالاد دو روز هم تو یخچال بمونه مشکلی نیست واسه مهمونی هاتون شب میتونید درست کنید وبزارید یخچال و فرداش سرو کنید اگر ماست خامه ای ندارید از ماست چکیده استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه برای درست کردنشم به: نیم کیلو گوشت چرخکرده یک عدد تخم مرغ یک و نیم سیب زمینی خام یک‌و‌نیم سیب زمینی پخته یک عدد پیاز و دو حبه سیر نمک و فلفل و زردچوبه و سماق نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم.. (سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته.. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛