فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زندگی سخت نیست
🌼زندگی تلخ نیست
🌸زندگی همچون نتهای موسیقی
🌼بالا و پایین دارد
🌸گاهی آرام و دلنواز
🌼گاهی سخت و خشن
🌸گاهی شاد و رقصآور
🌼گاهی پر از غم
🌸زندگی را باید احساس کرد...
🌼الهی ساز دلتون زیباترین آهنگو بزنه
بفرمایید صبحانه😋🍳
#حلوا_رطب
.
رطب (خرما) ۲۰۰ گرم ، حدودا ۱۵ عدد
شیر ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
آرد نانوایی یا ارد سفید شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
زعفران به میزان لازم
گلاب و هل در صورت دلخواه
کره ۷۵ گرم
روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ
خرماها رو پوستشون رو جدا کردم ، هسته ها رو در آوردم و له و پوره کردم و با شیر مخلوط کردم .
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم مرتبا جا به جا و هم زدم و تفت دادم . من اینجا حدودا ۴۵ دقیقه آرد رو تفت دادم . کره و روغن رو اضافه کردم . من چشمی روغن رو می ریزم باز چک کنید . کمی تفت دادم . زعفران رو هم اضافه کردم و بعد پوره خرما رو ریختم و ترکیب کردم تا حلوا یک جا جمع بشه .
حلوا آماده است و هر طور دوست دارید می تونید تزیین کنید . من داخل قالب سیلیکونی ریختم و فشرده کردم . یکی دو ساعتی یخچال قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• بریم برای یه کیک مرمری جذاب و خوشگل که همینجوری ساده خیلی شیک و مجلسیه و عاشقش میشی😍
چرب کردن قالب و یادته چند وقت پیش استوری کردم برای این کیک بود با این روش راحتی استوری هم هایلایت کردم میتونی ببینی
این کیک تو فر دستساز هم میشه 🥰
سایز قالبم بیست وپنج بود
کیک مرمری
چهار عدد تخم مرغ
شکر : یک ونیم پیمانه
آرد :دو پیمانه + ۲ ق غ(برای قسمت سفید رنگ آخر اضافه میشه )
پودر کاکائو: ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۲ ق م
شیر : نصف پیمانه (میتونید بحاش آب بریزید)
یک چهارم ق چ وانیل
روغن مایع : نصف پیمانه
تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار و حجیم بشه
بعد روغن و شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنیددر اخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید و اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
به یکی دو ق آرد و به یکی دیگه دو ق پودر کاکائو بزنید در آخر هر دورو جدا بریزید توی قیف و نوکش رو قیچی کنید
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مثل ویدیو مواد رو روی هم بریزید و در فربا دمای صدوهشتاد بزارید چهل دقیقه چک کنید
او فر دستساز هم میشه نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شیر_عسلی
شیر گرم ۱.۵ لیوان
شیر سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ (لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها دارند )
شیرعسلی الفجر ۳۰۰ گرم (سوپری ها و هایپرمارکت ها ولوازم قنادی ها دارند )
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ (میزانش کاملا سلیقه ای)
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
توی یه طرف دیگه یک و نیم لیوان شیر گرم رو با شیر عسلی مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و بعد که تقریبا توی محیط خنک بود خامه رو ریختم و مخلوط کردم .
دو قسمت کردم دل به خواهی به یکیش کمی پودر کاکایو که کمی با آب حل کرده بودم و اصافه کردم .
قالبم پلاستیکی بود و چون خامه داره چرب کردن هم نمی خواد به ترتیب اول از مواد کاکائویی ریختم و گذاشتم یخچال کمی که از نیم بند سفت تر شد لایه سفید رو ریختم و به این شکل لایه ها رو پر کردم .
بعد از بسته شدن کامل دورش رو با چاقو ازاد کردم و دیدم که دسر آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
بعدا نوشت : عزیزان ۳۰۰ گرم شیر عسلی رو دقیق نمی دونم چه قدره اما یه قوطی کمتر از ۴۰۰ گرم دقیق ۳۸۷ گرم هستش . میشه گفت تقریبا سه چهارم قوطی .
در مورد تعداد هم دقیق نمی دونم شاید بشه گفت ۸ نفر .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام آموزش این کیک خوشمزه تقدیم به شما .
نکات ✅👇
میتونید از آب پرتقال صنعتی هم در مواقعی که فصل پرتقال نیست استفاده کنید منتها بدون شک با آب پرتقال طبیعی خوشمزه تره 👌
برای رنده پوست پرتقال باید قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال رو رنده کنید.
#کیک_پرتقال_با_سس_پرتقال
استاد زحمتی عزیز
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آب پرتقال نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس پرتقال؛
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۲/۳ لیوان
شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال مقداری
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید
تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم تخم مرغ نگیره
آب پرتقال و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه.
قالبتون رو با روغن جدا کننده چرب کنید . سایز قالب من ، میان تهی ۲۵ سانت هست . میتونید از قالب کوچیک تر هم استفاده کنید.
مواد رو توی قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار بدید
برای درست کردن سس؛
نشاسته ذرت، آب پرتقال، شکر و رنده پوست پرتقال رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه بعد از روی حرارت بردارید و وقتی به دمای محیط رسید روی کیک بریزید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پرتقال با سس پرتقال نوش جون 😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پرتقال با سس پرتقال نوش جون 😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت ژامبون
مواد لازم برای نان رولت :
تخم مرغ سه عدد
آرد ۵ قاشق سوپ خوری
شیر یک سوم لیوان
مواد لازم برای داخل رولت :
ژامبون ۴_۳ ورق نازک
پنیر ورقه ای ۶ ورق
سیب زمی نی پخته رنده شده یک عدد
خیارشور رنده شده ۵_۳ عدد
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری بزرگ
ادویه نمک وفلفل بمیزان لازم
دستور تهیه :
برای نان رولت ابتدا تخم مرغ هاراباچنگال بزنید وسپس شیررااضافه کرده همشان بزنید.
مقداری ازمخلوط بدست آمده درآرد ریخته همش بزنید تاآرد حالت خمیری پیداکند چون اگرهمینطورآردرااضافه کنید آرد گوله گوله میشه توی مواد.سپس آرد راکه خمیری شده به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده وهمشان بزنید ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه کنید.
موادبدست آمده رادر قالب چرب کرده (ترجیحابدون کاغذ روغنی و تفلون چون باکاغذروغنی سخته جداکردن نان رولت ازکاغذ) ریخته وآن رادر فر۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه قراردهید.
سیب زمینی پخته وخیارشور را بارنده ریز رنده کرده آنهارا با کمی نمک وفلفل و سس مایونز مخلوط کنید.
نان رولت را باز کرده و ابتداکمی سس مایونز پخش کنید روی نان وسپس مخلوط سیب زمینی روپخش کنید(میتونید مثل من اول ژامبون روبذارید اما پخش کردن سیب زمینی روش یه کم سخته)سپس ژامبون ودرآخرپنیرورقه ای راچیده ورولشان کرده و آن را با کاغذ روغنی بپیچید چندساعت در یخچال بگذارید وسپس به راحتی با یک چاقوی تیز برشش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛