eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ویفر از جمله خوراکی های نوستالژی که همه دوست دارند🤗 اینکه بتونی این خوشمزه رو خودت تو خونه درست کنی که دیگه محشر👌 آرد 1 و نیم پیمانه، پودر قند1 ونیم پیمانه، روغن نصف پیمانه، وانیل نوک ق چ، اسانس پرتقال ۴قطره، ورق میکادو ۶ الی ۷ 🔴آرد را ۱۵ دقیقه تفت بدید و الک کنید. پودر قند هم الک کنید بعد روغن را اضافه و ۱۰ دقیقه تفت بدید در آخر وانیل و اسانس را اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. بیش از اندازه نزارید مواد خنک بشه خیلی داغ هم استفاده نکنید که ویفرتون نرم بشه. طوری باشه که راحت بتونید مواد رو روی نون پخش کنید، ۲الی ۳ ساعت داخل یخچال بزارید و بعد برش بدهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم آرد شیرینی پزی دولیوان ونصف خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوری شکر یک قاشق سوپ خوری نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع دوقاشق سوپخوری آب ولرم حدودا یک لیوان پنیرخامه ای یا پنیر صبحانه یا شکلات برای مغز کروسان طرز تهیه ارد وخمیرمایه ونمک وشکروروغن را با هم کمی مخلوط کنید بعد اب ولرم را کم کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف بدون چسبندگی داشته باشید ظرف را کمی چرب وخمیر را حدود45دقیقه استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد خمیر را به شش تا هشت قسمت تقسیم کنید توی دست هر قسمت را گرد کنید وکمی باز کنید اندازه یه بشقاب میوه خوری باز بشه بعد روی هر خمیر کره نرم بمالید وخمیررا روی هم قرار بدین روی لایه اخر راکره نزدید کمی ارد بپاشید وبا وردنه باز کنید اندازه یه بشقاب پلو خوری بزرگ بعد رومال کره کتید اگر کروسان بزرگ خواستید به هشت قسمت تقسیم کنید اگر متوسط به شانزده قسمت برش بزنید از پنیر یا شکلات برای لای خمیر استفاده کنید وخمیر را رول کنید توی سینی فر کمی ارد پاشی کنید وخمیر را استراحت بدین حدودربع ساعت بعد رومال زرده تخم مرغ وزعفران کنید کنجد یا سیاه دانه بریزید روی خمیر ودرفر از قبل گرم شده 200درجه تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه بافتی کاملا نرم ولایه لایه داره حتما یه کاسه ابجوش توی فر بذارید تا نان شما خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید پودر کاکائو 1/4 پیمانه نمک 1 پنس شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم) شکلات تخته ای 50 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید. پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید. وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. 1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید. روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید. لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید. به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید. به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه. این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره 60 گرم روغن مایع 30 میلی لیتر آرد سمولینا 160 گرم بادام زمینی به اندازه یک نلبکی شکر 200 گرم شیر 200 میلی لیتر آب 200 میلی لیتر بستنی ساده وانیلی طرز تهیه: ابتدا شیر آب و شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود کره را در ماهیتابه ذوب کنید روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید آرد سمولینا را اضافه کرده و اجاق را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید بادام زمینی اضافه کنید و آن را مداوم هم بزنید و سرخ کنید تا تیره شود حدود 25 دقیقه طول میکشه وقتی رنگ سمولینا کمی برگشت و بو گرفت شربت را به آرامی بریزید مراقب باشید چون ممکن است پاشیده شود،سپس 6-7 دقیقه صبر کنید تا با هم زدن تیره شود اجاق گاز را خاموش کرده و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حلوا دم بکشد در حالی که حلوا از حرارت افتاده است در یک کاسه کوچک سلفون بکشید و دیواره های کاسه را با حلوا پر کنید بستنی را در وسط قرار دهید دوباره با حلوا بپوشانید و آن را روی بشقاب برگردانید ‍ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان شیرینی رو میتونید به سلیقه خودتون تزیین کنید من برای تزیین شرینی از مارمالاد سیب و آلبالو استفاده کردم برای روی شیرینیها از پودر پسته و پودر نارگیل گردوی خرد شده شیرینی مربای یا مشهدی(آلمانی) حتما باید یا با ژله بریلو یا عسل گرم حتماااا رومال بشه وگرنه پودر پسته یا ....بهش نمیچسپه ژله بریلو لوازم قنادیا دارن آگه نتونستید پیدا کنید کمی عسل رو سماور یا شوفاژ یا ماکروفر گرم کنید تا روان بشه وبا برس رو شیرینیها بمالید وسپس تزیین کنید میتونید از کنجد بو داده هم استفاده کنید بعد از تزیین شیرینی رو تو ظرف در دار بزارید این شیرینی بعد از دو روز سرو بشه نرم وخوشمزه تره ماندگاری این شیرینی تو یخچال تو ظرف دردار ده روز شایدم بیشتر بمونه ده روز قبل از عید میتونید درست کنید تو ظرف در دار بزارید وبزارید فریزیر چند ساعت قبل از مصرف دربیارید ودر دمای محیط بزارید عزیزانی که در مورد کره سوال کردن که آیا میتونن جایگزین کنن یا نه عزیزان این شیرینی باید نرم باشه شیرینی که با کره درست میشه ترده آگه میخواید رنگ شیرینیتون رو به زردی بره موقع آماده کردن خمیر کمی زعفران دم کرده بزنید سس براق،مارمالاد،ژل بریلو،خلال پسته،کنجد، ای لوازم قنادیا مارمالاد که برای شیرینی استفاده میکنید حتما باید پودر یا ورق ژلاتین بزنید تا سفت باشه هر نوع مربای که تو خونه دارید کمی بریزید تو مخلوط کن تا پوره بشه مثلآ برای یک لیوان مارمالاد یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین روی نصف استکان آب بریزید تا اسفنجی بشه سپس به روش بن ماری یا تو ماکروفر روان کنید وبریزید توی مارمالاد وخوب قاطی کنید وبزارید رو بخار کتری ومدام بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن حدود پنج دقیقه سپس کنار بزارید تا سرد بشه (بک شب تو یخچال باشه خیلی خوبه وبعدا ازش استفاده کنید عزیزان قالب بیسکویتها چرب کردن نمیخواد به راحتی جدا میشه فقط با احتیاط جدا کنید که لبه های شیرینی نشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) . 1 لیوان روغن مایع . 2 قاشق غذاخوری شکر . 1 قاشق چایخوری نمک . 1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) . 1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده 4/5تا5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتراست ) طرز تهیه: ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخم‌مرغ را اضافه وهم بزنید. سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود. خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ). خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود. بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ، میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛