eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 😋 ▫️کره ۱۲۵ گرم ▫️پودر قند ۷۰ گرم ▫️یک عدد زرده تخم مرغ ▫️نصف یک عدد سفیده تخم مرغ ▫️یک قاشق سوپخوری گلاب ▫️۲۵۰ گرم آرد برنج ارگانیک پرتوفود 🔸اگر برای هر شیرینی، به اندازه‌ی یک گردوی متوسط خمیر بردارید، این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰‌ عدد شیرینی به شما می‌دهد. 🔸دمای فر: ۱۸۰ درجه 🔸زمان پخت: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ♦️قالب شیرینی برنجی را از فروشگاه‌های لوازم‌ قنادی تهیه کنید. ♦️ قالب شیرینی نیازی به چرب شدن ندارد. اگر خمیر را خوب ورز داده باشید، چون خود خمیر کره دارد، به قالب نمی‌چسبد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه صبحانه یک بسته پودر خامه ۳ تا ۲ قاشق غذاخوری (یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه) میوه دلخواهتون😊 کوکی که خونگی باشه بهتره شکلات تخته ایی برای تزیین میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید، خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید. میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم کدو حلوایی 30 میلی لیتر ( 2 ق غ) روغن 1 عدد تخم مرغ 2 ق غ شکر 1 ق چ نمک 950 گرم آرد (همه منظوره) 10 گرم (1 ق غ) خمیر مایه خشک ابتدا کدو حلوایی را بجوشانید و بعد کاملا له کنید. سپس روغن، تخم مرغ، شکر، نمک، خمیر مایه و آرد را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند. خمیر را به قسمت های مختلف تقسیم کرده و به صورت چانه در می آورید.با هر چانه طبق تصویر یک پاپیون تشکیل دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در شکر بغلتانید. شیرینی پاپیونی کدو حلوایی شما آماده ست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 ۱ عدد پیاز ۲ عدد سینه ی مرغ ۲ فلفل دلمه ای خورد شده چند عدد نان پیتا یا لواش ۱ بسته خامه صبحانه نمک و فلفل و آویشن ابتدا پیاز رو‌سرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌
گراتن بادمجان مواد لازم :👇 سیب زمینی دو عدد متوسط بادمجون متوسط چهار عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ سیر دو حبه نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم سس بشامل دستور تهیه :👇 دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره سپس دو طرفشون سرخ کنید تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیه‌ای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه گوجه‌اختیاریه عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه سس بشامل‌ یا سس سفید خودمونی سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره یا بیست وپنج‌ گرم یک لیوان شیر لیوان گرم ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه اگه‌ دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ 500 گرم سیر 1 حبه پیاز 1 عدد هویچ رنده شده نصف یک عدد فلفل سیاه آویشن نمک پودر فلفل قرمز مواد لازم برای روکش کوفته سیب زمینی 3 عدد نشاسته 1 قاشق غذا خوری آرد 1 قاشق غذا خوری آب حدودا 2 قاشق غذا خوری پودر پاپریکا پودر چیلی نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب معنوی♡ بـالاتـرین آرزویـم ♡ براتـون این اسـت ♡ کـه حـاجـت دلتــون ♡ با حکمت خـدا یکی باشد♡ شبتون سـرشـار از عطر خـــدا ♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زندگی سخت نیست 🌼زندگی تلخ نیست 🌸زندگی همچون نت‌های موسیقی 🌼بالا و پایین دارد 🌸گاهی آرام و دل‌نواز 🌼گاهی سخت و خشن 🌸گاهی شاد و رقص‌آور 🌼گاهی پر از غم 🌸زندگی را باید احساس کرد... 🌼الهی ساز دلتون زیباترین آهنگو بزنه      ‌‌‌‌‌‌‌‌ بفرمایید صبحانه😋🍳
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه. . من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم. . اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه. در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه. اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید. بقیه مراحل کاملا واضح هست. اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید. برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید. میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۸۰ عدد کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) پودر قند ۱۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۳۵۰ گرم (حدودا دو و یک سوم لیوان ) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ کنجد و شکلات برای تزیین انواع مغزها به دلخواه من از ترکیب نصف کره و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم . پودر قند و ارد جدا الک بشه . مواد به دمای محیط برسه . روغن و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی زدم ، وانیل هم ریختم . بیکینگ پودر ریختم و آرد رو کم کم بهش اضافه کردم با نوک انگشت جمع کردم ارد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه میزان تقریبیه . می تونین بیکینگ پودر هم اضافه نکنید . خمیر رو دو قسمت کردم اگر بخواید کاملا کاکائویی بشه که از همون ابتدا قبل ریختن آرد بهش پودر کاکایو اضافه کنین . من یه قسمت رو ساده گذاشتم موند . از خمیر گوله های ۸ تا ۹ گرمی برداشتم و وسطش فندق قرار دادم . می تونین هر مغزی مثل گردو و کشمش و نخود و ... بزارین یا نه هیچی نزارین . من فندق رو قبلش کمی بو دادم داخل فر روشن ۱۰ دقیقه داخل یه طرفی قرار دادم و بعد پوستش رو ازش جدا کردم . داخل سینی فر چیدم در فر از پیش گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روی اون هایی که ساده بود شکلات تخته ای آب شده ریختم و اون یکی ها روش کمی شکلات اب شده ریختم و روش کمی کنجد پاشیدم . نکات : بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری این شیرینی در محیط خنک در طرف درب بسته تا یک ماه می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی شکلاتی مغزدار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد خوشمزه و کم هزینه مواد لازم: نان سوخاری ۱پاکت کدو ۲ عدد بادمجان ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۴ عدد هویج ۲ عدد خیارشور ۱۰ عدد شوید مقداری ماست چکیده سس مایونز ۶_۵ ق سیر ۲حبه نمک،فلفل طرزتهیه: سیب زمینی هارا پخته و پوست میکنیم و مربع مربع خورد میکنیم،تمام سبزیجات را پوست کنده و در ابعاد خیلی ریز خورد میکنیم و تک به تک سرخ میکنیم، تویه ظرف گود ،سبزیجات سرخ شده و سیب زمینی ریز خرد شده را مخلوط میکنیم و شوید ریز خرد شده را به آن اضافه میکنیم و نان های سوخاری را مثل کلیپ ریز خرد میکنیم ،در یک ظرف ماست و سیر خرد شده و مایونز را هم میزنیم و به سالاد اضافه میکنیم، در پایان سس را به سالاد اضافه کرده و خیارشور مربعی خرد شده را افزوده و نمک و فلفل آنرا اندازه میکنیم ، این سالاد راسرد میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم کرپ: ارد نصف پیمانه - شیر یک لیوان - تخم مرغ سه عدد - کره پنجاه گرم مواد داخل کرپ: گوشت چرخکرده - قارچ - فلفل دلمه ای رنگی - جعفری - سس گوجه -اویشن - نمک و فلفل - پنیر پیتزا به اندازه ی لازم طرز تهیه: ابتدا مواد کرپ را باهم مخلوط کرده وتابه را چرب کرده واز مواد با ملاقه برداشته داخل تابه میریزیم وقتی یک طرف ان پخته شد طرف دیگر را میپزیم وکنار میزاریم مواد داخل کرپ به جز پنیر همه ی مواد را در روغن با پیاز تفت میدهیم بعدداخل نان کرپ گذاشته وروش پنیر پیتزا ریخته ولوله می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥚 ▫️شکر:1و نیم لیوان ▫️پودر نارگیل:2لیوان ▫️سفیده تخم مرغ بزرگ:5عدد ▫️پودر هل:1 قاشق چایخوری ▫️وانیل:1چهارم قاشق چایخوری 🔴طرز تهیه🔻🥐 🔸1. اول سفیده های تخم مرغ رو 15 دقیقه به فریزر منتقل کنید تا سرد بشن.بعد اونها رو با دور کند همزن خوب هم بزنید البته به صورت دورانی.بعد از اینکه روی سفیده ها حباب زد دور همزن رو بیشتر کنید و خوب هم بزنید تا پف کنه جوری که با برگردوندن از ظرف نریزه.پودر نارگیل ،پودر هل ،وانیل و شکر رو با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن به صورت دورانی مخلوط کنید. 🔸2. کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید یا چربش کنید و بعد از مواد شیرینی با فاصله روی اون بریزید. 🔸3. سینی رو در طبقه وسط فر که از 10 دقیقه قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و نیم ساعت بپزید.بعد فر رو خاموش کنید و اجازه بدید سینی 3 ساعت داخل فر بمونه و بعد با سینی 1 ساعت داخل یخچال منتقلش کنید. 🔴نکات🔻🚨 ♦️1)اگر دوست دارید به این مواد رنگ خوراکی یا پودر کاکائو هم اضافه کنید. ♦️2)میتونید مقداری پودر گردو هم به مواد اضافه کنید. ♦️3)برای سرعن بخشیدن به کار میتونید از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج ۴ پیمانه ۵ پیمانه آب نمک و‌فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری گوشت نیم کیلو پیاز ۱ عدد گشنیز جعفری نصف پیمانه بادوم زمینی ۲۰ عدد اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 کتلت ترد مراکشی 😍 این تردترین کتلتی میشه که امتحان کردی، شک نکن ۱ دونه سیب زمینی و ۱ دونه پیاز و رنده کن و تا ابش کشیده بشه ۱ چهارم باگت رو با ۵ قاشق شیر مخلوط کن ۳۰۰ گرم چرخ کرده ادویه ها (نمک ۱ قاشق چای خوری ،زرد چوبه فلفل سیاه و پول بیبر از هر کدوم نصف قاشق چای خوری ) پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ ۱ عدد و نون رو ۵ دقیقه ورز بده و توی روغن سرخش کن برای سس هم ۵ قاشق ماست و شوید خشک و نمک و فلفل سیاه و هم بزن، تمام نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛