کرپ گوشت😍
برای حدود 9 عدد کرپ کامل و 18 عدد نصفی
در این دستور هر پیمانه 200 میلی لیتر هستش
برای کرپها:
2 پیمانه شیر
2 تخم مرغ
1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر روغن مایع
1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر آب
2 پیمانه آرد
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری شکر
-
برای سرخ کردن کرپها:
2 تخم مرغ
1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر شیر
آرد سوخاری یا کنجد
-
برای مواد گوشتی:
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز متوسط
3 فلفل سبز یا یک عدد فلفل دلمه ای
قارچ(اختیاری)
جعفری خرد شده
1-2 عدد گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز
-
همه مواد کرپ رو مخلوط کنین و ملاقه ملاقه داخل تابه نسوز بدون روغن هر دو طرفشونو سرخ کنین.
برای مواد گوشتی،پیاز رو رنده کنین و با گوشت مخلوط کنین و با کمی کره بپزین بعد بقیه موادو اضافه کنین و اونقدر بپزین تا آبشو بکشه.
داخل کرپها مواد گوشتی بزارین و پنیر پیتزا -موزارلا یا کاشار بزارین و مثل ویدیو رول کنین و بعد ابتدا داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که با چنگال کمی زدین بزارین بعد داخل آرد سوخاری یا کنجد بغلطونین و در کلی روغن سرخ کنین هر طرفشونو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تی_تاپ_خونگی
#تی_تاپ_شکلاتی
ابتدا همه مواد رو آماده کنید ودم دستتون باشه
عزیزان این مقدار رو که میگم به اندازه یکی از ورقه های کیکه که تو فیلمه .
تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست الی ۲۵ دقیقه
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد ونصفی
شکر یک سوم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
بیگینک پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی
اسانس وانیل چند قطره
کاکائو یک قاشق سرخالی
ابتدا گاز رو با شعله متوسط روشن کرده شعله پخش کن روش بزارید وماهی تابه رو شعله پخش کن حدود ده الی پانزده دقیقه تا گرم بشه عزیزانی که ماهی تابشون نوار نارنجی رنگ داره یادتون نره حتما در بیارن .تا ماهی تابه گرم بشه مایه کیک رو آماده میکنیم
یک عدد تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.سپس نصف میکنیم یک عدد دیگه تخم مرغ رو اضافه کرده کمی میزنیم وانیل وشکر میریزیم وبا همزن دستی به حالت دورانی میزنیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه.سپس شیر رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم میزنیم روغن مایع بریزید در حد مخلوط کردن هم میزنیم. آرد وبیگینک پودر که مخلوط وبا هم الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه کرده چند ثانیه با همزن دستی میزنیم تا باد هم مخلوط بشن چند قاشق از مایه برمیداریم برای خطوط روی تی تاب پودر کاکائو روش الک کرده وبا هم مخلوط میکنیم
ماهی تابه که گرم شده میاریم دو عدد کاغذ روغنی کفش میندازیم ومایع کاکائو روش میریزیم مایه سفید رنگ رو با کمی آرد سفید مخلوط کرده وبا قیف روش خطوط میکشیم درشو میبنیدیم ومیزازیم رو شعله پخش کن حرارت گاز کم باشه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کیک پخته بشه
بعد از سرد شدن کاغذ روغنی جدا کرده کناره های کیک رو برش زده سپس کیک رو به سلیقه خود به ابعاد مورد نظر برش بزنید کرم رو یکی از لایه ها میمالیم ولایه بعدی روش میزاریم به آرومی فشار بدید تا بهم بچسپن
کرم میانی
شما میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید
خامه صبحانه نصف لیوان
شیر سه قاشق
نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری سرخالی
پودر قند الک شد یک قاشق سر پر
همه مواد حتی کاسه هم زن باید داخل یخچال باشه تا سرد سرد باشن سپس همه مواد رو با هم بزنید.حدود ده دقیقه تا مواد مثل خامه سفت بشه سپس بریزید تو قیف وبمالید مابین کیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سالمون با سس سویا
مواد لازم :
ماهی سالمون
عسل ۲ ق غ
فلفل قرمز نصف ق غ
زنجبیل ۱ ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
سویا سس(از هایپرها راحت میتونین تهیه کنین)
سیر ۲ حبه
برنج با ماکارانی یا هرچیزی که دوس دارین با ماهی سرو کنین.
طرز تهیه :
اول از همه برای مرینت کردن ماهی ها،سیر رو رنده،زنجبیل،فلفل و روغن زیتون و عسل رو هم بهش اضافه میکنیم ، سویا سس رو به مقداری که توی فیلم دیدین میریزیم روش،بعد با قاشق حسابی هم میزنیم ، خیلی طول میکشه تا عسل حل بشه،حالا یه پلاستیک زیپی ورمیداریم،ماهی هارو با سس داخلش میریزیم و زیپ پلاستیک رو بسته و ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال حتمااااا میزاریم تا مزه دار بشه،این تایم که گذشت،ماهی هارو از پلاستیک درآورده،مواد سس رو داخل یه کاسه خالی میکنیم نگه میداریم،ماهی هارو با روغن زیتون داخل تابه با شعله ملایم و در بسته میپزیم تا حسابی مغزپخت بشه،حالا ماهی رو از همون تابه خارج میکنیم و مواد سس رو داخلش میریزیم و میزاریم جوش ریز بزنه،به محض جوش زدن سس رو داخل جای سسی میریزیم،موقعه سرو روی ماهی ها میریزیم،بشقاب هم با سبزیجات دور چین کنین،من با ماکارانی سرو کردم که آبکش کردن و پختنش تو فیلم هست،شما با برنج هم میتونین سرو کنین.
نکته ۱ : ماهی نسوخته ها😅 چون یکم سس روش داشت سرخ که شد تیره شد روش
نکته ۲ : پوست ماهی بعد از سرخ شدن رااااااحت کنده میشه راحت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_تبریزی_اصل😍
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام)
سبزی شامل تره 1لیوان تره و مرزه وترخون تازه ریز خرد شده و۱قاشق ترخون ومرزه خشک از هرکدوم
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه
برای مغز کوفته
پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین
طرز تهیه:
برنج رو نیمپز میکنیم تدریجا با زردچوبه
لپه رو کامل میپزیم
سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره
گوشت روباپیاز چرخ میکنیم باماشین چرخ گوشت ۱،۲،۳
لپه پخته شده وآبکش شده روکامل چرخ میکنیم
لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میکنیم سبزیهای تازه وخشک و نمک وفلفل رو به گوشت اضافه میکنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن کوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ کنین
بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میکنیم،وسطش روبازمیکنیم وازمواد میانی داخلش میزاریم ومیبندیم وخوب گرد میکنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این کاروبکنین فوق العاده میشه.
بعدمیزاریم کنارتااخرمواداین کارومیکنیم.
پیاز داغ میکنیم ورب وفلفل ونمک وفلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم وکمی مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزی تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیادوقتی جوش اومدزیر شعله رو کاملاکم میکنیم و بعدکوفته هارو توش میریزیم جوش که زدزیرشوکم میکنیم بادرنیمه بازتابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میکنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه و جا بیوفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی
دوستان عزیزم اینم ژله تزریقی که خیلی از دوستان خواسته بودن.😍😘🌼❤️ برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی ظرفهای پلاستیکی یک بار مصرف بهتره. که درآوردن ژله توش راحت تره.
ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه.
برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر یا اب یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. یه لیوان آب هم دم دستتون باشه برای تمیز کردن سرنگ. توجه کنید اگه سرنگ های مخصوص ژله تزریقی رو تهیه کنید که در شکل های مختلف در بازار پیدا میشه کارتون راحت تره.
بعد از تزریق گل یه مقدار کم از ژله آلورا کاملا سرد شده رو بریزید و وقتی یه خرده کم خودش رو گرفت برگها رو روش بچینید.
برای درست کردن برگها از ژله شیر یا بستنی استفاده کنید.(هر بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر سرد اضافه کنید) به چند قسمت ژله شیر یا بستنی رو تقسیم کنید و توی هر قسمت یکی از رنگهای خوراکی زرد و نارنجی و قهوه ای بریزید. برای قالب برگها هم می تونید از قالبهای فوندانت که بهشون مولد هم میگن استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی
برای حدودا ۲۰ تا ۲۲ عدد به این شکل
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۷۵ گرم (۳/۴ لیوان)
ماست ۱۵۰ گرم (۳/۴ لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۳۰۰گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
جوش شیرین حدودا ۱/۴ ق چ ( یا نمک میوه)
پودر هل ۱ ق چ
گلاب ۱ ق غ( درصورت تمایل)
عسل ۱ ق غ ( در صورت تمایل)
تخم مرغ و شکر رو با همزن حدود ۵ دقیقه خوب زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه ، می تونین یک قاشق عسل هم اینجا اصافه کنید بابت خوش رنگ شدن کیک یزدی .
روغن مایع و بعد ماست رو هم اضافه کردم و هم زدم . اگر دوست دارین این موقع میتونین یه قاشق غذاخوری گلاب داخلش بریزین .
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و هل رو با هم سه بار الک کردم .
مواد آردی رو کم کم ریختم و مخلوط کردم .
داخل قالب های کیک یزدی کپسول انداختم و توی سینی چیدم .
از موادم داخل این کپسول ها تا دوسوم ریختم .
روی موادم رو با یه کارد که روغن زدم ، علامت + روش کشیدم ، تا روش حالت گنبدی بشه .کنجد هم پاشیدم.
فر رو از یک ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه روشن کردم . سینی رو در طبقه وسط فر قرار دادم .یک ربع گداشتم با دمای ۲۰۰ درجه بمونه و بعد از این زمان دما رو به ۱۸۰ درجه رسوندم و گذاشتم یک ربع دیگه هم با این زمان بپزه .
یعنی یک ربع اول با دمای ۲۰۰ درجه ، یک ربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه . در کل نیم ساعت .
باز هم میگم دمای فرها متفاوته ، خودتون باز چک کنین .
کیک یزدی رو بدون فر خودم تا حالا درست نکردم ، قطعا توی فر دست ساز روی گاز میشه اما پفش به شکل در بیاد نمی دونم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_خرده_شیشه
به تقاضای شما دوستان آموزش کامل از تمام مراحل کار را بهتون نشون دادم اول نکات لازم را بهتون می گم
1...بااین مقدار مواد قالب باید گنجایش یک لیتر آب که می شه چهار لیوان دسته دار را داشته باشه اگر قالبتون کوچکتره مواد را نصف کنید
طرز تهیه.... ژله با طعم دلخواه سه تا چهار بسته من از ژله انبه و تمشک و بلوبری ولیمو استفاده کردم هر بسته را با یک لیوان آبجوش حل کردم شما می توانید با یک ونیم لیوان مخلوط کنید و روی بخار آب بن ماری کردم طبق فیلم☝️توی ظرف مسطح چهار گوشی را با روغن مایع خیلی کم چرب کنید وژله را توی ظرف بریزید وبذارید توی یخچال تا کاملا ببندد.
کلا واسه این مقدار دوبسته ژله الوئه ورا با دولیوان بستنی نیاز داریم
ژله آلوئه ورا را هر بسته را در یک لیوان آبجوش حل وبن ماری کنید وبذارید توی دمای محیط تا کاملاسرد بشود بعد با یک لیوان بستنی ساده وانیلی که در دمای محیط نرم شده را با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید
.
قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید قالب من پلاستیکی است وبه خاطر اینکه ژله به دستتون نچسبه دست را خیس کرده وژله ها را با همدیگر مخلوط کنید وتوی قالب بریزید حداقل باید نصف قالب پر بشه من سه چهارم قالب را پر کردم وژله بستنی را آرام از گوشه ریختم توی قالب وبعد با قاشق آرام زیر ورو کردم تا بستنی به همه جا نفوذ کنه وبمدت 7تا8ساعت توی یخچال بگذارید البته من شب تا صبح گذاشتم خیلی بهتره
واسه خارج کردن ژله ابتدا اطراف لبه قالب را آرام با دست جدا کنید بعد چند تا تکون بدید ژله راحت تکون میخورد وتوی ظرف بر گردانید
نکته..... میتوانید ازژله آناناس بجای آلوئه ورا استفاده کنید ولی کمی رنگی است وشفاف نیست
نکته.... طعم این ژله عالیه وخیلی خوشگل و لطیف است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_رنگارنگ
دسر ساده:
نیم لیتر شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان آرد سمولینا
همه آنها را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود سپس شعله را خاموش کرده و نصف بسته وانیل و 1 قاشق کره را اضافه کرده و سریعاً مخلوط کنید.
دسر شکلاتی:
نیم لیتر شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان آرد سمولینا
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
همه آنها را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود سپس شعله را خاموش کرده و نصف بسته وانیل و 1 قاشق کره را اضافه کرده و سریعاً مخلوط کنید
1 کیک کاکائویی آماده
نصف فنجان شیر
80 گرم شکلات تیره ذوب شده را مخلوط کرده
درون قالب را سلفون گذاشته و به ترتیب دسر شکلاتی و دسر ساده رو بریزیر در هر مرحله اجازه بدین دسر زیری خوب خودشو بگیره که باهم مخلوط نشن.
در آخر مخلوط کیک شیر و شکلات را بریزید و به مدت ۱ روز در یخچال استراحت بدین در آخر سس شکلات ریخته با پودر بادام یا پسته تزیین و نوش جان کنید😘
برای سس شکلات:
خامه 100 میلی لیتری رابا 80 گرم شکلات تیره روی اجاق مخلوط کرده تا سس شکلاتی آماده شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نان لواش😋😍
مواد لازم🔻
2 عدد نان لواش گرد
1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
چند قاشق سس کچاپ یا سس مارینارا
چند عدد گوجه فرنگی گیلاسی حلقه ای خرده شده یا پپرونی ،سوسیس و یا ژامبون
طرز تهیه🔻
قالب پخت را چرب کنید و یک نان لواش کف آن گذاشته،سس کچاپ بزنید و پنیر بریزید و نان لواش بعدی را بگذارید و دوباره سس کچاپ و پنیر بریزید و در آخر گوجه و در صورت تمایل پپرونی یا ژامبون گذاشته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود،نوش جان🤗
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_شکلاتی 😋😍
سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه
کمی وانیل زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر اضافه کردم وهم زدم
دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری یا یک پاکت پکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم و آخر سر شکلات تخته ای خرد شده ۲۰۰ گرم اضافه کردم و مخلوط کردم
داخل قالب مافین کپسول مخصوص مافین گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات خرد شده یا شکلات ریز اشکی ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بیست دقیقه گذاشتم تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کرفس😍😋
یک عدد پیاز بزرگ
200 گرم گوشت خورشتی
ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده
زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک
کمی رب
یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه
دوتا لیمو عمانی
همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
⚠️لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه⚠️ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارنگی خوشمزه😋
۳ فنجان آب نارنگی
۱ فنجان شکر
۳ق غ نشاسته
برای کرم(کاسترد)
۱ لیتر شیر
۱ فنجان شکر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۱ بسته وانیل
نشاسته و آب نارنگی و شکر رو روی حرارت هم بزنید تا حل و یک دست شود و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا تیره شود
ظرف دسر رو روی قالب مافین به صورت کج قرار بدین و یک تکه نارنگی رو قرار بدین سپس تا نیمه با مواد پر کنید و داخل یخچال بذارین تا بگیره
برای کاسترد آرد و نشاسته رو با شیر و شکر تفت بدین سپس وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید
بعد از خنک شدن کاسترد رو اضافه کنید و دو ساعت در یخچال بذارین
نوووش جان🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه مافین شکلاتی👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شیرینی گردویی 👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه برای غذاها👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛