eitaa logo
آشپزی خاص
97.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم:آرد۲پیمانه-تخم مرغ۳عدد- شکر ۱/۵پیمانه-ماست یا شیر ۱پیمانه-روغن مایع نصف پیمانه-پودرکاکائو نصف پیمانه-بکینگ پودر۲ق م- شکلات چیبسی ۳ق غ -وانیل کمی تخم مرغ وشکر را باهم حدود۷دقیقه میزنیم وانیل هم اضافه میشه ،روغن وماست یا شیرهم اضافه شده وهمه را با همزن میزنیم،آرد وکاکایو وپکینگ پودر الک شده را به این مخلوط اضافه کرده وبالیسک فولد میکنیم،شکلات چیبسیا رو هم اضافه میکنیم.کف قالب کاغذ روغنی انداخته چرب وآرد پاشی میکنیم وخمیرراداخل ان میریزیم ودرفری که قبلا گرم کردیم بسته به فرتون داره،دردمای ۱۸۰ درجه حدود۵۰دقیقه میپزیم.برای فیلینگ کیک خامه قنادی روخوب فرم میدیم بعدبهش کمی پودرکاکائو میزنیم من ۲ ق غ بهش کرم فیل وانیلی هم زدم.کرم فیل کرمی هس درطعمهای مختلف که میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شکلاتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ3 عدد آرد2/5 ليوان شکر1 ليوان آب پرتقال 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ رنده پوست پرتقال 1 ق م تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر رنده پوست پرتقال را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد آب پرتقال و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرد و داخل كاپ كيكها میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کاپ_کیک_پرتقالی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دراین صبح پاییزی سرای قلب خود را پاک کن سینه از بهر محبت چاک کن شاد باش و دیگران را شاد کن باغ دل با نام حق آباد کن سلام صبحتون به خیر و شادی قلبتون مملو از عشق زندگیتون سرشار از نیکبختی🌹 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شش بسته ژله با طعم های مختلف سه بسته ژله آلوئه ورا بستني وانيلي رنگ خوراكي مرحله اول:ژله ها را در شش ظرف جداگانه در نصف آب داغ حل كنيدو وقتي ژله به دماي محيط رسيدبه هر كدام نصف ليوان بستني آب شده اضافه كنيد.ژله ها را در شش ظرف لبه دار به ارتفاع يك سانتي متر بريزيدو داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد.سپس با كاتر قلب قالب زده و قلب ها را در ظرف جداگانه اي بچينيد.مرحله دوم سه بسته ژله آلوئه ورا را در دو ليوان آب داغ حل كنيدو اجازه دهيد تا به دماي محيط برسد.قالب مورد نظر را چرب كرده ژله هاي قلبي راكنار هم منظم و باحوصله داخل قالب قرار دهيدو قالب را پر از قلب كنيدسپس ژله آلوئه ورا را به آرامي روي قلب ها ريخته و داخل يخچال قرار دهيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_قالبي #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم ونصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه تویه ظرف گودروغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم ویه تکون میدم زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگرچندتای اول خراب کردین نگران نباشین بامرورزمان دمای لازم قالب دستتون میادبعداز هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشودبعداینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزیدمیتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_پنجره_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری ✍ طرز تهیه : ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# حلوای_زنجبیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
من به این روش درست می کنم،سیب زمینی پخته ونگینی درشت خردشده 4_3 عدد متوسط_می تونین سیب زمینی رانگینی خردکنید بعدبامقدارخیلی خیلی کم اب ونمک بپزید هم خیییلی سریع پخته میشه وهم شکل سیب زمینها قشنگ حفظ میشه،اگرهم درسته پختید بعدازاینکه کاملا سردشدندنگینی خردکنید_هویج پخته ونگینی خردشده 2عدد متوسط نخود فرنگی پخته 1لیوان ذرت 1 لیوان پیازچه حلقه ای خردشده نصف لیوان خیارشور 6_5 عدد نگینی خردشده ژامبون یاکالباس خردشده حدودیک لیوان_دوست نداشتین سینه مرغ ابپزونگینی شده بریزیدشوید تازه ریز خردشده به مقدارکافی سس مایونز،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو وکمی ماست همه مواد سالاد راباهم مخلوط کنیدواجازه دهیدتاسردشوند،سپس سس رابرروی موادبریزید مخلوط کنید وحدود دوسه ساعتی دریخچال قراردهیدتاسالاد سردومزه دارشودسپس سروکنید،برای تهیه سس،حدودسه قاشق غذاخوری سس مایونزرابامقداری ماست،نمک وفلفل وابلیمومخلوط کنید وبرروی سالادبریزید،دست اخرنمک وابلیمورا اضافه میکنیم 🍱نوش جون🍱 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_روسی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ 4عدد شكلات تخته ايي 200 گرم آرد نصف ليوان شكر نصف ليوان كره 50 گرم ابتدا شكلات را تيكه تيكه كرده داخل ظرف پيركس ريخته حالا اين ظرف رو روي بخار كتري قرار داده تا بن ماري بشه بعد كره را اضافه ميكنيم در اين ميان شكر و تخم مرغ رو حدود ٥ دقيقه هم ميزنيم حالا اين مخلوط را ب شكلاب اب شده اضافه كرده همراه ارد الك شده بشكل دوراني هم ميزنيم مخلوط را داخل قالبهاي مافين و يا هر نوع ظرف مورد نظر ك چرب كرديم ريخته و بمدت 14 دقيقه داخل فر با درجه حرارت 180 قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد داخل ظرف سرو برگردونده سرو ميكنيم 😋نوش جون😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کیک_لاوا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه ..... دوتا بادمجان بزرگ را انتخاب کتید سعی کنید بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : تخم مرغ :1 عدد وانيل:1/4ق.چ شكر :1/2 پيمانه خمير مايه فورى :1ق.غ آب ولرم:1/5پيمانه بهبود دهنده :1ق.چ روغن مايع:1/2 پيمانه پوره كدو حلوايي:350 گرم اردبه اندازه اى كه خمير بدست نچسبد كنجدبه مقدار لازم زعفران دم كرده :3ق.غ زرده تخم مرغ :1عدد طرز تهيه : ابتداكدورا پوست كنده وبپزيد( من موقع پخت دوعددچوب دارچين توي كدوحلوايي انداخته كه بعداز پخت بيرون مي اورم)بعد بصورت پوره درآوريد درظرف گودى خمير مايه وآب و شكر رامخلوط كرده وتخم مرغ و وانيل و روغن را اضافه كنيد ، نكته : بعد از اينكه تخم مرغ را اضافه كرديد مواد را خوب هم زده تا تخم مرغ پخته نشود . سپس بهبود دهنده و آرد را كم كم اضافه كنيد و آرام ورز دهيد تا خمير خود را جمع كند اما بايد كمى بدست بچسبد . به خمير ٢٠ دقيقه استراحت داده و بعد پوره كدو را اضافه كرده و تا جايى كه خمير بدست نچسبد آرد اضافه كنيد تا خمير نرمى بدست آيد روى خمير را پوشانده و اينبار يك ساعت به خمير استراحت بديددر اين مدت حجم خمير دو برابر ميشود . بعداز اين مدت خمير رابه چونه هاى مساوى تقسيم كرده و به شكل دلخواه درآوريد واز مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران روى نانها را رومال كرده،كنجدبپاشيد ودر فر با دماى 170درجه بمدت تقريباً ٤٥ دقيقه گذاشته تا بپزد . _حتماً از خمير مايه تازه استفاده كنيد تا خمير شما ور بياد . نوش جان نكته ها:حتما قبل ازشروع كار از سالم بودن خمير مايه اطمينان حاصل نماييد من زعفران نزدم به جاي اون يك ق غ دارچين وكمي زنجبيل به ارد اضافه كردم بعدازاينكه به شكل دلخواه فرم داديم من15دقيقه استراحت دادم ظرف ابجوش درفر فراموش نشود 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_کدو حلوایی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم) سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده من‌روی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی ۷ دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست آب شورک باید شور باشه کاملا خشک بشه تا کپک نزنه روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بو_دادن_تخمه_آفتاب_ گردان #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بوراک_گوشت یک نوع غذا یا پیش غذا یا فینگر هست مواد میانیش گوشت چرخ کرده دلخواه قارچ پیاز سرخ شده کمی جعفری کمی سس قرمز نمک فلفل وپنیر پیتزا هست که بعد آماده شدن لای خمیره یوفکا پیچیده میشه وسرخ میکنیم یا در سینی فر قرار داده روش زرده زده وکنجد میزنیم ودر فر قرار میدهیم وبا سس تند میل میکنید کاغذ های دورشم از لوازم قنادیها تهیه میکنیم وبا روبان رنگی میبندیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅خورشت گل کلم با مرغ😋 🍜طرز تهیه تکه های مرغ رو با دوعدد پیاز درسته وکمی نمک وفلفل وزردچوبه و دولیوان اب بزارین بپزه بعد پخت مرغها رو با کمی‌ روغن سرخ کنین ودو قاشق زعفران اب کرده روی مرغا بریزین تا خوشرنگ بشه مرغا رو بزارین کنار وگل کلمای تکه شده رو سرخ کنین بزارین کنار دو قاشق رب گوجه رو در روغن ماهیتابه سرخ کنین تا بوی خامی اون گرفته بشه ابی که از پخت مرغمون مونده رو صاف کرده ودر ماهیتابه بریزین چند تا الوی خورشتی خیس خورده وگل کلم سرخ شده رو به ماهیتابه اضافه کرده بزارین کلم والو بپزه واب خورشت غلیظ بشه مرغا رو هم بزارین در ماهیتابه وبا برنج سرو کنین. دوستان وعزیزانی که با لایک ها وکامنت های قشنگتون همراهیم میکنید ممنونم وبراتون ارزوی بهترین ها رو در کنار عزیزانتون دارم. 👈 دوستان اب خورش بسته به سلیقه تون میتونه کم یا زیاد باشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورشت_گل_ کلم_با_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅آش انار😋 ✍مواد لازم لپه ۱ پیمانه عدس ۲ پیمانه برنج یا جو‌پرک ۱ پیمانه (به نظر من برنج خوشمزه تره) پیاز داغ ۳-۴ ق غ سبزی تازه آش حدود ۱ کیلو (من کمتر میریزم و چشمی اندازه میکنم) (سبزی آش شامل: گشنیز تره جعفری اسفناج و نعناع) رب انار ملس به میزان سلیقه و ذائقه حدود ۱ لیوان یا انار ۲ کیلو گوشت قلقلی به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🍜طرز تهیه لپه ، عدس و برنج را میپزیم بعد از پخت ادویه جات که شامل زردچوبه، نمک و فلفل میباشد را اضافه میکنیم. اگه قبل پختن اضافه شود طعمی نمیدهد به حبوبات برای همین همیشه بعد از پخت اضافه شود! سپس سبزی را اضافه کنید کمی سبزیها که پخت رب انار و یا آب انارها را اضافه کنید. و در اخر قلقلیهارو هم داخل آش بریزید و بگذارید آش جا بیفتد. اگرخواستید که دانه انار هم داخل آش در حال پخت بریزید در اخر این کار و بکنید و حتما در قابلمه را باز نگه دارید که رنگ انارها تغییر نکند. سپس با نعناع داغ و دانه های انار تزیین و نوش جان کنید. 🍲 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اش_انار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم سیب ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰ گرم گلاب ۵ قاشق غذا خوری آبلیمو 1.5 قاشق غذا خوری هل ۴ عدد طرز تهیه ۱- ابتدا سیب را تمیز بشویید و پوست آن را جدا كنید و آن را 2نیم كرده و مواد داخل و دانه و چوب سر آن را جدا كنید و به شكل دلخواه خرد كنید. ۲- 2لیوان آب را روی حرات قرار دهید تا به جوش بیاید سپس سیب را به آن افزوده و اجازه دهید نرم شود.سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافی شان خارج شد کنار بگذارید. ۳- آبی که سیب ها را در آن پخته بودید با شکر مخلوط کنید و به همراه هل روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد ، پس از اینکه شکر درون آب حل شد و چند قل زد سیب ها را اضافه کنید و اجازه دهید مربا غلیظ شود. ۴- پس از آنكه غلظت مربا مناسب شد گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، چند دقیقه دیگر نیز بگذارید مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه هید كاملا خنك شود. سایر نکات حتما گلاب را قبل از مصرف بچشید تا تلخ نباشد. در صورت تمایل از گلاب و هل بیشتری در مربا استفاده كنید. اگر نمیخواهید رنگ سیب ها تیره شود باید در زمان پوست کردن سیب ها را داخل ظرفی که با مقداری آب و سرکه مخلوط شده است قرار دهید و سیب ها را درون آن پوست بگیرید و خرد کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مربای_سیب #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دویست گرم گوشت چرخ کرده را در کمی روغن تفت میدیم وبعد پنج گوجه را که مکعبی خرد کردیم را افزوده وچنددقیقه دیگه با حرارت متوسط تفت داده وسپس یک فلفل دلمه ای را هم ریز کرده اضافه میکنیم وتفت میدیم حالا یک حبه سیر ریز شده هم افزوده ونمک وفلفل وادویه زده ومیذاریم تااب گوشت وگوجه کشیده بشه خمیر پیتزا را روی تخته بازکرده به شکل بیضی وبعد دو ق غ سس قرمز وسط خمیرریخته ومواد راروی خمیر ریخته وکناره های خمیر را روی گوشت برگردانده وروی اون زرده تخم مرغ زده ودر سینی فر گذاشته ودر فر میذاریم با حرارت دویست به مدت پانزده دقیقه ودوسه دقیقه هم گریل را روشن میکنیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیده_گوشت_ترکی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱