#کیک_هویج_کشمش
.250گرم ارد با دولیوان دسته دار کاملا سرپر را با یک قاشق مرباخوری سرپر بکین پودرو نوک قاشق چایخوری نمک ودر صورت تمایل بک هشتم قاشق چایخوری جوش شیرین بسیار مقدارش کمه همه این مواد را سه بار الک کنید وحداقل یکساعت قبل پخت کیک باشه به اینصورت ارد کاملا هوا دهی میشه وسبک
چهار تا تخم مرغ را اول یه دقیقه بزنید تا کمی باز بشه بعد 200گرم شکر یا یک لیوان سرخالی را بهش اضافه ورنده پوست یه پرتقال را وخوب بزنیددر عین هم زدن یک قاشق سوپخوری اب پرتقال هم اضافه کنید وخوب بزنید تا پف کنه وکرم رنگ بشه وپوک بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید و دیگه هم زن نیاز نداریم ارد الک شده را در سه مرحله به مایع اضافه وبصورت دورانی مخلوط کنید وبعد 350گرم هویج که تقریبا معادل چهار تا هویج متوسط میشه را یا مثل من با دستگاه بزنید توی فیلم نشون دادم ☝یا رنده معمولی کنید ریز نباشه اب می اندازه به مایع کیک اضافه وارام مخلوط کنید قالب مورد نظر را با ارده یا روغن جامد چرب وکاغذبیندازید سایز قالب 23باشه بهتره مواد را توی قالب ریخته ودوقاشق کشمش را که از قبل شسته وخوب خشک کردم وتوی ارد زدم وبعد اضافه ارد را گرفتم به روی سطح مایع کیک ریختم طبق فیلم ☝وبا خلال چوبی کمی مخلوط کردم اینطوری ته نشین نمیشه ودر فری که از یه ربع قبل با حرارت 180گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 55تا60دقیقه چک کنید با خلال چوبی ود اخر روش راگریل کردم تا طلایی بشه وخوب که سرد شد از قالب در اوردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پیتزا
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1/2 پیمانه
آب ولرم 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کالباس نگینی شده 1 لیوان
سوسیس خرد شده 1 لیوان
سوسیس را بعد از خرد کردن کمی تفت دهید ولی نذارید زیاد سرخ بشه چون قراره یکبار دیگه همراه خمیر در روغن سرخ بشه.
میتونید به جای سوسیس و کالباس از ترکیب 200 گرم سینه مرغ سرخ شده به همراه 100 تا 200 گرم قارچ سرخ شده استفاده کنید.
آرد به میزان لازم(حدود 3/5 تا 4 پیمانه ممکن هست مصرف بشه که بسته به جنس آرد متفاوت هست)
ابتدا خمیرمایه+شکر+شیر ولرم را مخلوط روی ظرف را بپوشانید و 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کرده و عمل بیاید.
در ظرفی تخم مرغ+ماست+نمک+فلفل+آویشن+روغن مایع را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
سپس خمیر مایه عمل آمده به همراه چند قاشق از آرد اضافه و کمی هم بزنید تا خمیر شلی(به غلظت ماست) ایجاد شود.
بعد سوسیس و کالباس و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید.
و بعد قاشق قاشق آرد اضافه و هم بزنید تا خمیر تقریبا جمع شود.
دقت کنید زیاد آرد اضافه نکنید وگرنه دونات سفت وخشک میشه.
سپس روی سطح کار کمی ارد بپاشید و 100 تا 200 شماره خمیر را روی سطح کار بکوبید تا ورز بخورد و آماده استراحت شود.
خمیر نهایی کاملا لطیف بوده و چسبندگی کمی دارد.
خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده روی آن + بزنید وبا سلفون روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید.
خمیر کاتر خورده را روی تکه کاغذ آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را با نایلون بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا دوناتها کاملا پف کنند.
سپس در روغن داغ با حرارت متوسط آنها را سرخ کنید تا مغزپخت شوند.
حرارت نه خیلی زیاد باشه که نه کم...باید متوسط تقریبا زیاد باشه...اینجوری هم دونات مغزپخت میشه و هم روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
بعد از سرخ شدن دوناتها رو روی دستمال آشپرخانه قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
با این دستور حدود 15 تا 20 عدد دونات خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مایونزی با عطر دودی😍
شاید شما اینباربرنده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش
هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆
❌🔴اول بگم مرغ من مرغ بدون آنتی بیوتیک بود برای همین پوستشو جدا نکردم چون از جای مطمئن خرید میکنم 😍
.
اول ی پیاز متوسط نگینی کنید بزارید ی سر تفت بخور در حدی که سبک بشه و شیشه ای نیاز نیست طلایی بشه بعد تیکه های مرغتونو که برش های عمیق زدین 5 الی ده دقیقه دو طرفشو داخل همین پیاز سرخ کنید مرغتون الان میتونید نمک هم بزنید برای سسش هم به ازای هر تیکه از مرغتون البته بستگی به بزرگی و کوچیکی مرغتون داره ی قاشق غذاخوری سرخالی خیلی پر نکنید سس مایونز داخل اب حل کنید خیلی اب اضافه نکنید به ازای چهارتیکه بزرگمرغ یک و نیم تا دو لیوان اب کافیه راستی ادویتونم موقع تفت پیازا اضافه کنید بعد که دو طرف مرغ سرخ شد سس مخلوط شده در اب اضافش کنید بزارید رو شعله ملایم خوب سس جذب مرغ بشه و پخته بشه و به روغن بیفته و سرخ بشه میتونید در اخر کمی زعفرون اب کرده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_رست_بیف
#ساندویچ_گوشت
گوشت گوساله 300 گرم
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
پنیر ورقه ای به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
گوشت رو همراه با یکی از پیازها و نمک و فلفل و ادویه (زردچوبه، پاپریکا، کاری، پودرسیر) بپزید، بعد از پخت، گوشت رو خلال کنید.
قارچ رو جداگانه همراه با مقدار کره با حرارت بالا سرخ کنید.
پیاز دوم رو خلال و سرخ کنید، وقتی پیاز طلایی شد، گوشت خلال شده و قارچ رو اضافه کنید و کمی پودر آویشن و فلفل بزنید و یکی دو قاشق از آب گوشت رو اضافه کنید و مواد رو کمی با هم تفت بدید تا مواد مزه دار بشه و در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و کمی با مواد تفت بدید تا فلفل کمی نرم بشه.
از مخلوط لای نان باگت یا نان تست همراه با مخلفات دلخواهتون (چیپس خلال، کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور ) بریزید و روی مخلفات پنیر ورقه ای پیتزا یا گودا بذارید و برای چند لحظه ساندویچ رو توی فر یا ماکروفر بذارید تا پنیر آب بشه ولی دقت کنید نان ساندویچ خشک نشه بعد ساندویچ رو سرو کنید.
* نکته: سرآشپز حمید ابراهیمیمیتونید گوشت چرخ کرده رو جایگزین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه به پلوهای مخلوط علاقه دارید بریم آموزش این لاپلویی خوشمزه را ببینیم.
مواد لازم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
لپه یک پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و چوب دارچین
رب گوجه یک ق غذاخوری
برنج ۳ پیانه
🌸ادویه این پلو(پودر لیمو عمانی و پودر گل محمدی است) از هر کدام یک ق مرباخوری
👌برای تزیین روی پلو
خلال بادام
زرشک و زعفران به دلخواه
طرز تهیه👇👇👇
پیاز نگینی خردشده را در کمی روغن تفت میدیم سبک که شد، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده گوشت خورشتی را میریزیم و چند دقیقه تفت میدیم، رب گوجه فرنگی ریخته سرخ میکنیم تا رنگ رب باز بشه.
نمک و چوب دارچین ریخته و یک فنجان آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم ۲۰ الی ۳۰ دقیقه داخل زود پز تا پخته بشه(داخل قابلمه بخواید بپزید، این زمان دو برابر میشه) البته به نوع گوشت هم بستگی داره.
بعد از پخت خورش نباید آبدار باشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک موز و گردو👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک مرغ
اسنک مرغ
برای ۱۰ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم
نان تست ۱۰ عدد
پنیر پیترا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم .
داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید .
دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم .
در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید .
دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• باورتون میشه این نون بدون ورز دادن انقدر نرم و پنبه ای میشه ؟😍
۱ لیوان آب ولرم، ۱ لیوان شیر ولرم، ۱ ق غ خمیر مایع فوری، ۱ ق غ شکر، ۱/۴ لیوان روغن مایع رو مخلوط کنید
۴ لیوان آرد، کمی نمک رو تو چند مرحله اضافه کنید
وقتی آرد کامل به خمیر جذب شد، روشو کمی چرب کنید و ۱ ساعت درجای گرم بهش استراحت بدید
با دست چرب پف خمیرو بگیرید
باتوجه به سایز قالب که از قبل چرب کردید خمیر رو تقسیم کنید و با دست باز کنید
روش کره آب شده بزنید
دوباره روشو بپوشونید و ۱۰ دقیقه استراحت بدید
با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید
کنجد و سیاهدانه بپاشید
بزارید تو فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه داغ شده به مدت ۳۰ دقیقه
از فر دربیارید تا وقتی که داغه کره آب شده بزنید، روشو بپوشونید تا نان کمی نرم بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رستورانی زعفرونی 😍😋
بهتون قول میدم این مدلی مرغ بپزین طعمش تا آخر عمر زیر دندونتون میمونه 😍❤️
قبل آموزش بگم که من این مرغ مجلسی رو با زعفرون حلما درستش کردم براتون نگم از عطر و رنگ و طعمش حتما بهتون پیشنهاد میکنم اگه زعفرون مصرف دارین برین به این آیدی که براتون اینجا تگ کردم و با خیال راحت سفارش بدین👇👇
#مرغ_مجلسی
مواد لازم؛
ران مرغ ۲عدد
آبلیمو ۵ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
سویا سس ۲ ق غ
کره ۲ ق غ
فلفل دلمه ای و پیاز هر کدام ۱ عدد متوسط
فلفل قرمز نمک زرد چوبه به میزان لازم
تو فیلم کامل آموزشش هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نون لواش و مرغ☝️😋😍
800 گرم مرغ چرخکرده
2 عدد نان لواش
2 عدد پیاز
📌 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
📌 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
.
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید
نوووش جاننن 🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی شکم پر😍😋
مواد لازم:
ماهی ۲کیلو 🐟
پیاز بزرگ ۱ عدد 🧅
سیر ۴حبه بزرگ 🧄
گشنیز،جعفری،نعنا خرد شده ۲لیوان 🍀
رب انار ۶ ق غ
لیمو ترش ۲ عدد 🍋
گردو خرد شده ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه ۱ ق چ 🌶🧂
زنجبیل،زیره،زردچوبه نصف ق چ سرخالی🫚
نکته ها:
میزان پخت بسته به سلیقتون داره نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ باشه خوب و آبداره اما اگر خشک تر دوست دارید ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر
حتما زیر ظرفتون پیاز بچینید که ماهی نسوزه
اگر سبزی چوچاق و خالواش میتونستید تهیه کنید حتما استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کماج
کماج تابه ای یکی از شیرینی های مازندرانی که خیلی راحت درست میشه و به عنوان میان وعده خیلی عالی هست . مخصوصا برای میان وعده برای بچه ها 💐
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
آرد برنج ۷۵ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
شیر ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان)
ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
گلاب ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ (یا پودر هل)
بیکینگ پودر۵ گرم (۱ ق م )
زعفران به دل خواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ رو کمی زدم . شکر و وانیل ریختم و کمی هم زدم . شیر و ماست رو هم ریختم و ترکیب کردم . آرد سفید ، آرد برنج و بیکینگ پودر رو هم الک کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم . گلاب هم اضافه کردم .کمی هم زعفران ریختم .
تابه ای رو روی حرارت قرار دادم و روغن ریختم و وقتی گرم شد با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم و مثل پنکیک، وقتی حباب هایی زد، برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه . میشه کل مواد رو هم داخل تابه ریخت و یک جا پخت .
پ.ن : برای من در این سایز حدود ۱۲ عدد شد .
می تونید داخل تابه رو خیلی کم چرب کنید و مثل پنکیک هم بپزید و روغن هم استفاده نکنید .
می تونید جای آرد برنج ، آرد سفید بریزید و یا جای شیر ، فقط ماست و یا جای ماست ، فقط شیر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فرنی با طعم متفاوت و مقوی
فرنی موز خیلی خوشمزه و مقوی مخصوصا برای بچه ها که عالیه عطر و مزه اش عالی میشه 😍
برای چهار پیاله
دو لیوان شیر
دو ق غ آرد گندم
دو ق غ آرد برنج
دو ق شکر
نوک ق چ وانیل
یه کوچولو پودر دارچین
یه عدد موز درشت و با چنگال پوره کنید
گلاب خم یک چهارم پیمانه حدودا
آرد ها و شکر و شیر مخلوط و بزارید رو حرارت و مدام هم بزنید وقتی داشت غلیظ میشد وانیل و گلاب و بعد پوره موز و دارچین بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد تمومه وآماده خوردن
حتما حتما درست کن😉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سيب_زميني_تنوري_با_سس_قارچ
طرز تهیه:
۳ الی ۴ عدد سيب زميني رو خوب بشورید با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه بعد خرد کنید. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر یا ۳ عدد سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر در صورت تمایل ( مثل آویشن )، دو قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد . در این فاصله در یک ماهیتابه ۴ حبه سیر خرد یا رنده شده را با حرارت بسیار ملایم به مدت دو دقیقه با روغن تفت دهید سپس ۲ قاشق کره را اضافه کرده و با آن ۳ قاشق غذاخوری آرد را تفت داده تا آرد کمی تغییر رنگ دهد سپس ۲۰۰ گرم خامه ی رقیق شده با ۲ لیوان شیر را اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که به جوش برسد و ۲ پیمانه قارچ هایی که جدا سرخ کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم ، در انتها حرارت را کم کرده تا سس کمی غلیظ شود بعد از این که از روی شعله گاز برداشتید به سیب زمینی های تازه از فر در آمده اضافه کنید و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_مغزدار
اول ۴عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و چند قطره وانیل ده دقیقه با همزن زدم تا حجمش سه برابر بشه رنگش کرم روشن بشه
بعد یک لیوان روغن مایع رو با سه قاشق پر پودر کاکایو مخلوط کردم (البته بستگی به مارک کاکائو داره میتونید کم یا زادش کنید) وبه مایه کیک اضافه کردم و دوباره با همزن زدم
یک لیوان شیر و دو قاشق ماست اضافه کردم وبه هم زدن ادامه دادم
دو لیوان آرد رو دوبار الک کردم وبا یک قاشق پکینگ پودر به مایه بالا اضافه کردم وبا لیسک دورانی مخلوط کردم که مایه کیک صاف و یکدست بشه
ته قالب رو چرب کردم وارد پاشی کردم ومایه کیک رو تو قالب ریختم وتو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه ونیم ساعت اول اصلا در فر رو باز نکردم وبعد با خلال دندون تست کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم وبعد کمی خنک شدن کناره های کیک رو با چنگال از قالب جدا کردم و کیک رو از قالب خارج کردم و بعد خنک شدن با سس شکلاتی و خامه و شکلات و اسمارتیز تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛