شربت خاکشیر وتخم شربتی یکی از بهترین نوشیدنی های سنتی که بیشتر در ماه مبارک رمضان و تابستان بصورت خنک مصرف میشود
ضد یبوست ومسهل
مواد لازم
شکر دو لیوان
آب یک لیوان
گلاب ویا عرق بید مشک نصف استکان
زعفران دم کرده ویا پودر شده به میزان لازم
آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر رو بریزید شعله رو کم کنید شکر کم کم حل بشه وآب دوباره بجوش بیاد گلاب وزعفران رو اًضافه کنید اینجا من یادم رفته (فیلم رو ادیت کنم وقتی دارم گلاب میریزیم) شربت رو بین دو انگشت تست کنید اگر چسبندگی داشت قوام اومده گاز رو خاموش کنيد وبزارید یخچال تا سرد بشه
همیشه داخل خاکشیر مقداری سنگریزه ریز وجود داره باید سنگ شور بشه به این صورت مقداری آب بریزید داخل ظرف بهتره رویی باشه دو قاشق خاکشیر بریزید روی آب با پشت قاشق بزنید تا خاکشیر ته نشین بشه اگر خاشاک داشت سبکه وبالا میاد ابشو دور بریزید دوباره آب بریزید .سپس سنگ شور کنید طبق فیلم توضیح دادنش سخته🙄
نصف لیوان آب سرد بریزید داخل ظرفی یک الی دو قاشق تخم شربتی بریزید روش چند دقیقه ای کنار بزارید تا ژله ای بشه
آب ویخ درست کنید مقداری از شربت زعفرانی ،خاکشیر وتخم شربتی خیس خورده بریزید اینجا میتونید یک قاشق آب لیمو ویا یک برش لیمو بزنید(لیمو اختیاریه) خنک وگورا نوش جان کنيد.
اگر نمیتونید شکر مصرف کنيد تو همون لیوان به جای شربت عسل بریزید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❌️❌️طی ورز دادن بهتره خمیر گرم نشه و دمای اون بالا نره ، اگه احساس کردین خمیرتون داره گرم میشه ، ده دقیقه با درپوش داخل یخچال بزارین استراحت کنه بعد بیرون بیارین و دوباره ورز بدین.
‼️‼️‼️اگه نخواستین خمیرو آرد پاشی کنین ، بعد از استراحت آخر رومال شیر یا تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ رو با یه قاشق شیر مخلوط کنین و رومال بزنین.
⛔️نیازی به کاسه آبجوش داخل فر نیست
✅️تعداد چونه ها : ۱۴ عدد هر کدوم تقریبا ۴۰ گرم
🟠مدت زمان پخت : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
🟣دمای فربرقی : ۱۸۰ درجه حرارت بالا و پایین به همراه فن روشن
🟣دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه ، اواخر پخت حرارت بالا روشن بشه
🟣دمای توستر : ۱۷۰ درجه ، المنت بالا و پایین همزمان به همراه فن روشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش#نان_کدو_حلوایی_شکلاتی 😍🍫
نون خوش عطر و طعم ، تا فصل کدو تموم نشده درستش کن👌
حتی میتونی پوره سیب جایگزین پوره کدو کنی 🥰
✨️موادلازم✨️
🎀آرد فانتزی ۳۰۰ گرم ( ۲ پ + ۲ ق غ )
🎀خمیرمایه ۵ گرم ( ۱ و نیم ق چ )
🎀شکر ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ )
🎀نمک ۴ گرم ( ۱ ق چ )
🎀شیرخشک قنادی (اختیاری) ۱۰ گرم ( ۱ ق غ )
🎀سفیده تخم مرغ ۱ عدد
🎀شیر هم دمای محیط ۵۰ تا ۷۰ گرم ( تقریبا ۱/۴ پ اگه نیاز بود بازم میتونین اضافه کنین)
🎀پوره کدو حلوایی ۱۰۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ )
🎀کره هم دمای محیط ۳۰ گرم ( ۱ و نیم ق غ )
‼️کدوها رو پوره کنید ، نیاز نیست آب پوره ها رو بگیرین.
❎️❎️اگه خواستین پوره سیب جایگزین کنین ، سیب رو بپزین بعد پوره کنین ، شیر رو در صورت لزوم کم کم به خمیر اضافه کنین
✅️آرد حتما الک بشه
✴️برای ورز با دست حدود ۸ دقیقه خمیر رو ورز بدین بعد کره رو کم کم اضافه کنین و دوباره ورز بدین تا به تست کشش برسه.
ادامه مطلب👇👇👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_قارچ
از سوپ های خییییلی خوشمزه ، سبک و عالی😍🤗 ، از سوپ های رستورانی و شبیه سوپ شیر تقریبا هستش . این سوپ ، معمولا داخلش گوشت و مرغ ریخته نمیشه ، اما اگرخودتون دوست دارید می تونید بریزید .
برای ۳ نفر
قارچ ۱۵۰ گرم (حدودا ۱۰ تا ۱۲ عدد)
پیاز یک عدد
سیر یا پودر سیر ( در صورت تمایل)
هویج ۱ تا ۲ عدد (در صورت تمایل)
آب مرغ ۲ لیوان
شیر ۲ لیوان
کره ۱ ق غ
آرد ۲ ق غ
خامه ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
جعفری ۱ تا ۲ ق غ (در صورت تمایل)
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز رو ریز خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه . هویج رو رنده ریز کردم و بهش اضافه کردم . می تونید هویج هم نریزید . کره رو اضافه کردم . قارچ رو خرد کردن و داخلش ریختم . تفت دادم . آرد رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . آب مرغ رو اضافه کردم . اگر آب مرغ ندارید می تونید عصاره مرغ رو داخل آب حل کنید و داخلش بریزید . نمک و فلفل هم ریختم . فقط اگر عصاره ریختید نمک رو حواستون باشه چون عصاره ها نمک دارند . شیر رو هم ریختم و مدام هم زدم تا بجوشه . بعد در ظرف رو نیمه باز قرار دادم تا بپزه و جا بیفته . هر از چند گاهی هم هم زدم . آخر هم کمی جعفری و همچنین خامه رو با کمی از مواد مخلوط کردم و داخلش ریختم .
بعد از اضافه کردن خامه سوپ نجوشه و از حرارت بردارید . ریختن خامه دل به خواهی هستش . می تونید داخل این سوپ نخودفرنگی و یا سبزیجات دلخواه هم بریزید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل چیز کیک یخچالی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه خامه پاستیلی (برای روکش کیک)👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادت باشه اون دری که
خدا برات باز می کنه،
بنده ی خدا
نمیتونه ببنده.....😊
روزتون شاد و پر برکت 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیدار شو
امروز از زندگی
از خنده گل
از عطر صبح لذت ببر
گلایه و تلخی را بسپار به نسیم
تا با خودش ببرد
زندگی پر است از شادی های کوچک
آنها را دریاب
صبح بخیر اول هفتتون زیبا 🌹
#شیرینی_ایتالیایی
🔷مواد لازم:
🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم
🔹کره ی نرم 120 گرم
🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه)
🔹وانیل 1/2 ق چ
🔹تخم مرغ 1 عدد
🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد
♨️طرز تهیه
کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه
زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید
نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید...
آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه
خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین
بعد از این زمان از یخچال خارج کنید
استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین
روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید
فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید
میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات
یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید.
بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید
ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین
بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه
البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت
بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید
بسیار خوشمزه و لطیف هستند.
راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید
خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نگران بوی تخم مرغ نباشید اصلا و ابدا بوی تخم مرغ بده
به جای شیره انگور از شیره توت ویا شیره خرما میتونید استفاده کنید.اگر هیچ کدوم نداشتید از شهد زعفرانی استفاده کنید همون شهدی که برای بامیه زولبیا استفاده میکنید بسیار خوشمزس. دستورش پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم
دستور شیره انگور (دوشاب)چند پست پایین تر بصورت ویدئو گذاشتم.
عزیزان توجه کنید برای یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سر پر (آرد رو فرو کن تو سطل آرد وبالا بیار) یک قاشق ماست سفت وشیرین ویک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ویک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نیاز داریم خواستید بیشتر درست کنید این مقدار رو چند برابر کنید.
برای مقدار خاگینه تو ماهی تابه
چهار عدد تخم مرغ
چهار قاشق سر پر آرد (آرد شیرینی پزی)
چهار قاشق ماست سفت وشیرین
یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر
دو قاشق زعفران دم کرده
روغن نصف استکان
شیره انگور به ذایقه خودتون بریزید شیرین تر بیشتر بریزید کم شیرین کمتر
مواد میانی گردوی خرد شده,دارچین وپودر گل محمدی اگه پودر گل محمدی ندارید دو قاشق گلاب تو مواد خاگینه بریزید
تخم مرغ رو با همزن دستی ویا برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید تا ماست وتخم مرغ کاملا مخلوط ویکدست بشه
مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو الک کرده با ویسک مخلوط مرحله آخر چند ثانیه همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید .
روغن رو تو ماهی تابه بریزید تا داغ بشه
نصف مواد رو بریزید یکدست ویکنواخت پهن کنید یک دقیقه درشو بزارید تا کمی خودشو بگیره سپس مواد میانی بریزید ونصف مواد دیگه روش بریزید.درشو بزارید با شعله خیییلی کم تا زیر خاگینه برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه برش بزنید وشیره انگور روش بریزید یک الی دو دقیقه درشو بزارید تا شیره به خوردش بره گاز رو خاموش کنید ونووووووش جان بفرمایید. به همین راحتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گز_آردی
عزیزان از همین حالا بگم واسه درست کردن گز حتمااااا حتما باید گلوکز باشه
عزیزان اگه شهد به اندازه کافی غلیظ نشه وسفیده رو اضافه کنید گزتون بعدا شل در میاد تو فیلم نشون دادم
وقتی سفید وشهد رو رو حرارت گذاشتید حتمااا شعله پخش کن بزارید چون زود ته میگیره ومیسوزه (شعله کم باشه)
وقتی گز اماده است که مایه گز وقتی قاشق میزنید ته قابلمه جدا بشه
اگه همزن ندارید با قاشق چوبی تند تند بزنید
مغز پسته یا گردو یا بادام اختیاریه من مخلوط پسته وگردو استفاده کردم که با صرفه تر باشه
با سفیده تخم مرغ گز درست کردم با زرده پفکی گردویی بخواید دستور اونم به صورت ویدئوی میفرستم😊
سفیده تخم مرغ دو عدد
شکر یک لیوان کمی کمتر
گلوکز نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
آب یک چهارم لیوان
مخلوط پسته وگردو ۸۰ گرم میتونید به تنهای از پسته استفاده کنید
آرد سفید شیرینی پزی به مقدار لازم
آب وگلاب وشکر رو بزارید رو شعله گاز تا شکر حل بشه وکمی غلیظ بشه سپس شعله پخش کن بزارید وگلوکز رو اضافه کنید او توجه کنید نباید شهد قل بزنه باید شعله به حدی کم باشد فقط جوش ریز بزنه تا شهد غلیظ میشه سفیده ها رو بزنید تا سفت وبرفی بشه
حال شهد غلیظ شده بین دو انگشت که تست کنید انگشت رو باز وبسته کنید حالت چسپندگی داره و با قاشق هم تست کنید حالت کشدار از قاشق میریزه
یکی دو قاشق از شهد داغ بریزد تو سفیده وبا هم زن بزنید این کار رو دو دفعه تکرار کنید سپس کل سفیده رو قاطی شهد کنید وهم بزنید وبزارید رو گاز حتما شعله پخش کن باشه اگه همزن دارید با همزن بزنیدتا غلیظ بشه در غیر اینصورت با قاشق مدام بزنید مواظب باشید ته نگیره مایه وقتی داره کم کم غلیظ میشه همزن رو کنار بزارید وبا قاشق بزنید
وقتی مایه گز آماده شده با قاشق که بزنید از کف قابلمه جدا میشه اگه زیادی رو گاز باشه گز خشک میشه اگه کمتر رو گاز باشه گز شل میشه
وقتی به این مرحله که رسید از کف قابلمه جدا شد گاز رو خاموش کرده ومغز دلخواه بریزید
تو کف سینیدیا ظرفی لایه ضخیمی آرد بپاشید گز رو روش بریزید و با دست فرم بدید
یا میتونید همشو رو آرد بریزید وصاف ویکدست پخش کنید ودوباره آرد بپاشید روش
گز آماده شده رو بزارید یخچال تا چند ساعتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شام_سریع 🥘 😋
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شنیتسل_مرغ
دوستان گلم دفعه اول در آرد سفید غلتوندم و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری . اشتباه کلامی از خستگی کار جای آرد سفید گفتم سوخاری . اول ارد سفید هست .
.
سینه مرغ ۱ عدد (از فیله مرغ هم میشه استفاده کرد)
زعفران به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
سس مایونز یا ماست ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
سینه مرغ رو برش های نازک و پهن ایجاد کردم . روی یک صفحه نایلون انداختم و تیکه مرغ رو قرار دادم و مجدد روش نایلون انداختم . توسط بیفتک کوب یا گوشت کوب کوبیدم و کمی پهن بشه .
برای مزه دار کردن ، لا به لای تکه های مرغ از زعفران و نمک و فلفل استفاده کردم . سس مایونز و پیاز هم ریختم و حدود ۴ ساعت موند. البته این زمان بیشتر هم بشه که عالیه .
بعد تکه های مرغ رو از مواد جدا کردم . داخل آرد سفید کمی پودر سیر و فلفل ریختم .
اول در آرد سفید غلتوندم و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم .
آرد سوخاری من اینجا پانکو هستش .
بعد هم داخل تابه روعن ریختم که گرم بشه و داخل تابه قرار دادم با حرارت ملایم بپزا . یک طرفش سرخ شد و پخت برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ و پخته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن بادمجان
مواد لازم :👇
سیب زمینی دو عدد متوسط
بادمجون متوسط چهار عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق
پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ
سیر دو حبه
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم
سس بشامل
دستور تهیه :👇
دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه
بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره
سپس دو طرفشون سرخ کنید
تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیهای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم
از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه
گوجهاختیاریه
عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه
موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه
سس بشامل یا سس سفید خودمونی
سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره
یا بیست وپنج گرم یک لیوان شیر لیوان گرم
ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه
اگه دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛