eitaa logo
آشپزی خاص
95.4هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 ق چ نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 ق غ سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 ق چ سس تند(دلخواه ) و سویا سس همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌀به خانمها اطلاع بدهیدتا هی نپرسند چی درست کنم : ۱-شوید پلو با مرغ ۲-زرشک پلوبامرغ ۳-جوجه کباب ۴-فیله سوخاری ۵-مرغ سوخاری ۶-چیکن استراگانوف ۷-جوجه چینی ۸-مرغ و آلو ۹-مرغ شکم پر ۱۰-ته چین مرغ ۱۱-ساندویج مرغ ۱۲-کوکوسبزی ۱۳-کوکو سیب زمینی ۱۴-کوکو کدوسبز ۱۵-کوکواسفناج ۱۶-کوکوذرت ۱۷-کتلت ۱۹-عدس پلو ۲۰-لوبیا پلو ۲۱-نخودپلو ۲۲-ماش پلو ۲۳-کلم پلو ۲۴-سبزی پلو با ماهی ۲۵-ماهی شکم پر ۲۶ماهی کبابی ۲۷-قلیه ماهی ۲۸-قیمه ۲۹-قرمه سبزی ۳۰-استنبولی ۳۱-دمپختک ۳۲-الویه ۳۳-سالادماکارانی ۳۴-سالاد سیب زمینی ۳۵-ماکارانی ۳۶-اش رشته ۳۷-اش چغندر ۳۹-اش گندم ۴۰-سوپ ۴۱-ابگوشت ۴۲-اشگنه ۴۳-کله جوش ۴۴-کله گنجیشکی ۴۵-شیرین پلو ۴۶-رشته پلو ۴۷-قیمه ریزه ۴۸-کوفته تبریزی ۴۹-کوفته برنجی ۵۰-دال عدس ۵۱-عدسی ۵۲-خوراک لوبیا و قارچ ۵۳-پیتزا ۵۴-لازانیا ۵۵-سوفله سبزیجات ۵۶-به الو ۵۶-آلبالو پلو ۵۷-تاس کباب ۵۸-بادمجون ۵۹-خورشت کدو ۶۰.کشک بادمجون ۶۱-سمبوسه ۶۲-پیراشکی گوشت ۶۳-ساندویج فلافل ۶۴-خوراک مرغ و سبزیجات ۶۵-هویج پلو ۶۶-دلمه ۶۷-شوید باقالی پلو... ۶۸-میرزا قاسمی ۶۹-شامی ۷۰-مرصع پلو ۷۱-خورشت کنگر ۷۲-خورشت فسنجون ۷۳-خورشت کرفس ۷۴-میگو ۷۵-بادمحون شکم پر ۷۶-کتلت مرغ ۷۷-خورشت بادام ۷۷-خورشت گوجه سبز ۷۸-خورشت چاقاله بادام ۷۹-کوکوی گل کلم ۸۰-اب دوغ خیار ۸۱-اش ماست ۸۲-اش جو ۸۳-اش گوجه ۸۴-اش بلغور ۸۵-کباب تابه ای ۸۶-الواسفناج ۸۷-کباب ترکی ۸۸-مرغ ترش ۸۸-واویشکا ۸۹-جغوربغور ۹۰-پلومکزیکی ۹۱-قارچ پلو ۹۲-کراکت ۹۳-آش کلم سنگی یا گونبید ۹۴-آش دوغ ۹۵-باقالی پلو با گوشت ۹۶-املت قارچ ۹۷-رشته پلو ۹۸-دلمه برگ مو ۹۹- دلمه کلم ۱۰۰-کوفته نخودچی دیگه نپرسیناااااااااااا چی بپزم؟!اینارو بپزید 👆😋☺️☺️ ❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام دوست جونیا چطورین چه خبرا عزیزان دلم ...یک شیرینی دیگه آوردم یه شیرینی سریع و فوری با ماندگاری بالا به شدت هم خوشمزه و خوش خوراک تو کوتاه ترین زمان آماده میشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید برشتوک مواد لازم آرد نخودچی دو لیوان روغن جامد سه ق غ (دو سوم لیوان کره آب شده) پودر قند یا پودر شکر ( خودتون میتونید اسیاب کنید و از الک ریز رد کنید) شش ق غ_ پودر هل دو ق چ شکلات تخته ای خرد شده نصف لیوان آرد نخودچی رو روی حرارت ده دقیقه تفت بدین بیشتر نشه نباید تغییر رنگ‌بده بعد روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم پودر قند و هل رو وقتی مخلوط شد خاموش میکنیم غلظت مواد باید مثل فیلم باشه که براتون گذاشتم نه شل باشه نه سفت مثل حلوا ولی کمی سفت تر . اینجا اگه دیدید مواد خیلی خشکه یکم دیگه روغن جامد بهش اضافه کنید فقط در حدی که یکم نرم بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ یک عدد(میتونید ازمخلوط ران وسینه مرغ استفاده کنید) دنبه گوسفندی ۱۰۰گرم پیاز یک عدد نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه زعفران سخاوتمندانه😊 نان لواش یکی دوکف دست گوشت مرغ دنبه و پیاز را خرد کرده ادویه ها و زعفران را اضافه کنید هم بزنید و چرخ کنید در آخر نان لواش رو هم داخل چرخ گوشت بیندازید هم چسبندگی کوبیده زیاد میشه هم چرخ گوشت به راحتی تمیز میشه مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید. ۱_برای سیخ گرفتن حتما مرتب دستتان را با آب خیس کنیدوسر وته کباب را جمع کنید ۲_روی زغال را خاکستر بگیرد که کباب نسوزد ومغز پخت شود ۳_مرتب سیخها رو روی آتش زیرورو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه آموزش خوشگل و خوشمزه داریم براز تولد و مهمونی عالیه سریع و فوری درست کنید یک بسته ژله با طعم دلخواهتون و یک پیمانه آبجوش رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف بشه . یک بستنی وانیلی روی ژله ها بریزین و اجازه بدین خودش باز بشه اگه خیلی هم بزنین ژله از حالت دوفاز خارج میشه کف یه سینی ۳۵در ۲۵ رو کمی مرطوب کنین و نایلون بندازین و مواد رو بریزین نیم ساعت داخل یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره بوسیله چاقو دور ژله رو از نایلون جدا کنین برش های موازی بزنین و به این صورت رول کنین به همین آسونی میتونید ژله های به این خوشکلی رو تو مهمونیا و جشن تولدا درست کنید مورد نظر برگردونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید ◾️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد. ◾️پنبـه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد. ◾️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید. ◾️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 موادلازم زرده تخم مرغ ١٠٠گرم٦عدد پودر قند ١٦٠گرم يك ليوان وانيل يك ق چ پودر هل ١ق چ مغز گردو نگينى٢٠٠گرم ١ليوان و نيم زرده تخم مرغهارو با پودر قند و وانيل پنج دقيقه با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ، بعد پودر هل و مغز گردو رو كه قبلا نگينى خرد كردين با ليسك به دستور اضافه كنيد توى سينى كاغذ روغنى انداخته و با فاصله با يك قاشق كوچك از مواد بريزيد ، در صورت تمايل روى شيرينى هاتون رو خلال پسته بريزيد و بعد سينى شيرينى ها رو داخل فر كه زودتر روشن و گرم كردين ١٦٠درجه فر برقى بمدت ده تا دوازده دقيقه اجازه پخت بدين ، اگه فرتون گازيه درجه رو روى ١٥٠ بگذاريد ، خيلى مراقب باشيد شيرينى هاتون نسوزه همينكه از بغل طلايى شد شيرينى ها پخته و آماده است، بعد از اينكه شيرينى هارو از فر خارج كردين بگذاريد خنك بشه بعد از كاغذ جدا كنيد وسط شيرينى وقتى تازه از فر در مياد كمى مرطوب هست ولى بعد از يكساعت خشك و پفكى ميشه ، يك شيرينى پفكى خوب وسطش بايد پوك و توخالى باشه . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍞🍫نرم ترین و گوگولی ترین نون شکلاتی پنبه ایه 😍😍کپشن رو بخون 👇🏻👇🏻 بافت و طعم این نون محشره ☺️ مواد لازم برای نان شکلاتی👇🏻 . شیر ولرم 100 گرم آب ولرم 100 گرم خمیر مایه فوری 1 ق چ شکر 2 ق غ تخم‌ مرغ 1 عدد روغن مایع 2 ق غ نمک 1 ق چ آرد گندم 380 گرم . مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشه. دمای شیر و حدودا 40 درجه باشه. حواستون باشه خمیر مایه حتما باید فعال و سالم باشه. (محل نگهداری خمیر مایه در یخچال هست) . با زرده تخم مرغ رو مال کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛