eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ کوچک ۱ عدد پیاز ۱ عدد لیمو ترش ۳ عدد زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری رب انار ۱ پیمانه روغن مایع ۱ لیوان زردچوبه به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی نمک به مقدار کافی تخم گشنیز فلفل دلمه ای دستور پخت و طرز تهیه در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم. و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،زعفران ،فلفل دلمه ای به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید. پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم..حالا برای چاشنی و رنگ غذا، 1 قاشق چایخوری زعفران رو همراه با کمی آب جوش دم می کنیم و بعد نمک، زردچوبه، کمی فلفل اضافه میکنیم. من کمی پودر تخم گشنیز هم برای عطرش اضافه کردم شما اگر دوست ندارین اضافه نکنین.به روغن اضافه می کنیم ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. حدودا ۱ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود. نکته اگر از مرغ با وزن بیش از ۸۰۰گرمی استفاده کردید اول مرغ را نصف کنید بعد در همان سسی که مزه دار کردید نیم ساعت بپزید بعد در روغن سرخ کنید در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 سبزیجات آسیاب شده شامل: ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره اندازه همه سبزیجات ۴ قاشق غذا خوری سر پر ادویه ها: زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری دارچین:۱ قاشق غذا خوری فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هم‌مخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌺🌼🌸 🌸زندگی زیباست ، ☀️زشتی‌های آن تقصیر ماست، 🌸در مسیرش هر چه نا زیباست، ☀️آن تدبیر ماست 🌸زندگی آب روانی است، ☀️روان می‌گذرد… 🌸آنچه تقدیر من و توست، ☀️همان می‌گذرد 😍🍳بفرمایید صبحانه
. اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است از آرد قنادی یا آرد نون بربری هم میشه استفاده کرد ولی آرد سنگکی از همه بهتره حلوا سنتی زعفرانی آرد دو لیوان شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک سوم لیوان لیوان زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر بخواد ابتدا آردو داخل تابه میزاریم و تفت میدیم اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدت کرد شعله گاز باید کم باشه مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره حدود ده دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم شکر و آب و زعفرون رو داخل ظرفی میرزیم و روی حرارت میزاریم وقتی شکر حل شد گلاب رو آضافه میکنیم تا جوش آمد سریع شعله رو خاموش میکنیم حالا وقت اضافه کردن شربت موقع اضافه کردن شربت آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شیره رو آضافه میکنیم و وقتی همه شیره رو به آرد اضافه کردیم دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میده این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه.. نکته : اگر حلوا شل شد روی حرارت هم بزنبد تا آب اضافی گرفته بشه اگر حالت پودری داشت کمی آب بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر به تخم مرغ حساسیت دارید حتما این ته دیگ رو درست کنید ته دیگ ماستی بدون تخم مرغ برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته دیگ ماستی ویا ته جین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید سه کفگیر برنج آبکش شده ، سه قاشق ماست چکیده . ماست وزعفران خوب بزنید کمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید وچند قاشق روغن مایع بریزید تا داغ شه مخلوط برنج وماست رو بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید وقتی که صاف ویکدست شد برنج سفید رو به آرامی روش بریزد هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید تکه های سینه که از مرغ حلزونی باقی مانده بود با کمی روغن تفت دادم کمی زرشک وپیاز داغ بهش اضافه کردم وروی برنج سفید ریختم وکفگیر بعدی برنج رو بریزید. دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم من زیرش شعله پخش کن گذاشتم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید عزیزانی که ماستشون شله سفت نیست یک ساعت بریزید تو کیسه نخی تا آب اضافیش جدا بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ازمیر مواد لازم: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 2 قاشق غذاخوری نان خشک پودر شده 2 قاشق چای خوری زیره 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری نمک مقداری جعفری 6_5 عدد سیب زمینی برای سس: 2 قاشق چای خوری نمک 2 قاشق غذاخوری رب 2 لیوان آب داغ برای روی کوفته: 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز طرز تهیه: مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه خوب ورز بدید و هر شکلی دوست دارید بدید و کمی در یخچال استراحت بدید. سیب زمینی را خرد کنید و داخل روغن مایع سرخ کنید. در همان ماهیتابه کوفته ها را سرخ کنید. برای سس، رب ، آب داغ و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس بچینید گوجه فرنگی های حلقه حلقه شده و فلفل های خرد شده را روی کوفته ها بچینید و سس را روی مواد بریزید. در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه تا وقتی که گوجه فرنگی و فلفل سرخ شود بپزید. گرم سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک پرتقالی کاپ کیک های خوشمزه و نرم و لطیف برای ۲۳ عدد تخم مرغ ۳ عدد آب پرتقال ۱۲۰ میلی ( نصف لیوان )( حدودا دو تا پرتقال رو آبش رو گرفتم ) شکر۲۳۰ گرم ( یک لیوان) کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۵۰ میلی (۱/۴ لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان) رنده پوست پرتقال ۱ ق م ( قسمت سفید رو رنده نکنین ) بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م) همه مواد به دمای محیط رسیده باشه . می تونین جای کره روغن مایع بریزین در کل می تونین کره رو حذف و کلا نصف لیوان روغن مایع یه کمی بیشتر بریزین . کره نرم رو با شکر با همزن ۵ دقیقه خدب زدم . بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم . بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد آب پرتقال رو ریختم و یه کوچولو هم زدم . دیگه همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم ، اینجا هم میگم حالا باید دیگه زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن تا پف کیک نخوابه . داخل قالب کاپ کیک ها و یا من از قالب کیک یزدی اینجا استفاده کردم کپسول رو داهلش انداختم و از مواد تا دو سوم قالب ریختم . اگر بخواید کیک رو توی یه قالب درست کنین قالب میان تهی با قطر ۲۳ خوبه . بهتره توی کیک های میوه ای برای پخت بهتر کیک ها از قالب میان تهی استفاده بشه . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . آخر هم دو دقیقه شعله بالا گریل رو روشن کردم تا روش خوش رنگ بشه . اگر بخواید باز توی یه قالب درست کنین تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه . بدون فر شما می تونید این کیک ها رو چه در تابه دو طرفه روی گاز و چه در فر دست ساز روی گاز درست کنید برای سس پرتقالی : ۱۲۰ میلی (نصف لیوان )آب پرتقال طبیعی رو با ۸ گرم(۱ ق غ) نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ ق غ شکر و ۶ گرم (۱ ق م) پودر ژلاتین مخلوط و روی حرارت قرار دادم تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت برداشتم و کمی از حرارت افتاد روی کیک ریختم . نکته : جای پودر ژلاتین می تونین از ۱ ق غ پودر ژله پرتقال استفاده کنید . میزان شکر بستگی به شیرینی و ترشی اب پرتقال تون تنظیم کنید . نشاسته ذرت جایگزین ندارد . کلا سس پرتقالی دل به خواهی هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سیب دستور تهیه :👇 ۱۳۰ گرم کره نرم شده در دمای محیط را من کره گیاهی زدم به همراه ۱/۲لیوان پودرقند باهمزن حدود پنج دقیقه ای بزنید تا سبک وکرمی رنگ شود ،سپس یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۱/۴ق چ وانیل افزوده هم بزنید، درنهایت ۲ ق غ سرصاف_پرنباشه ماست ریخته وکمی مخلوط کنید حدود یک ویک دوم لیوان آرد مخلوط با ۱/۲ق چ بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید وبالیسک یا نوک انگشتان دست مخلوط کنیدتاخمیریکدستی که بدست نیزنچسبد شکل گیرد اگر خمیرچسبنده بود با قاشق کم کم ارد اضافه بزنید تا خمیر کاملا لطیف شود وچسبنده نیزنباشد،زیاد ازحد هم ورز ندهید تاحدی که جمع ویکدست بشه خمیرنیازی به استراحت هم نداره،باوردنه بین دونایلون به ضخامت دوسه میلی پهن کنید قالب گرد بزنید ازموادمیانی بین ان گذاشته وشکل دهید ،شیرینیها راروی کاغذ روغنی بچینید درفرازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود بیست دقیقه یا تازمانی که ترد ومغز پخت شوند قراردهید، پس ازپخت وسرد شدن روی آنها پودرقند الک کنید. موادمیانی : دو سه عدد سیب درشت وشیرین را پوست گرفته رنده درشت بزنید،حدود ۵ ۴ق غ شکر روی آن ریخته من شکر قهوه ای زدم _روی حرارت بگذارید تا اب سیب کاملا کشیده شود وسیب وشکر حالت کاراملی پیدا کند،سپس ۱۵ گرم کره بزنید کمی تفت دهید،درنهایت ۱ق چ دارچین وبه مقدار دلخواه مغز گردوی خردشده_من گردو نزدم ولی بریزین خوشمزه تره سپس ازروی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملا خنک شود، دوستای گلم موادمیانی اب نداشته باشه وحتی می تونین همراه با سیب یکی دو عدد هویج رنده شده هم بزنید، یا ازانواع مارمالادها استفاده کنید، واینکه اکثر این شیرینی ها وکیکها را بدون فر،یعنی روی گاز میشه پخت چون من قلق فرم دستم اومده کارکردن بافربرام راحتتره پس بدون فرهم قابل پختن نگران نباشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارون فرانسوی مواد لازم :👇 پودر بادام:60گرم پودرقند :60گرم سفیده تخم مرغ:45گرم شکر دونه ریز:45گرم رنگ خوراکی:چندقطره وانیل:نوک قاشق دستور تهیه :👇 اول از همه سفیده تخم مرغو جدا میکنیم داخل يه ظرف تمیز میریزیم روش سلفون میکشیم و روی سلفون رو با خلال دندون 3تا سوراخ ایجاد میکنیم و میذاریم يه شب داخل یخچال بمونه تا رطوبتش گرفته شه.و نیم ساعت قبل از شروع کار هم میذاریم بیرون تا به دمای محیط برسه.با دور تند همزن میزنیم تا سفیده سفت شه بعد شکر رو تدریجی اضافه میکنیم وقتی شکر تموم شد رنگ و وانیل رو اضافه میکنیم.خوب مخلوط میکنیم.همزن رو میذاریم کنار مخلوط پودرقند و پودر بادام رو اضافه کرده و خیلی آروم فولد میکنیم.این مرحله خیلی مهمه.اصلا عجله نکنید.غلظت موادو تو فیلم نشون دادم.وقتی غلظت مواد در اون حد بود ديگه هم نزنید وگرنه ماکارون ها پاشنه نخواهد داشت.مایه رو ميريزيم داخل قیف با ماسوره گرد ساده و روی مت ماکارون پایپ میکنیم.قبل از اینکه دایره پر شه دستو به صورت چرخشی بلند میکنیم.سینی رو دو سه بار میکوبیم رو میز تا حباب هاش خارج شه.نیم ساعت تا 45مین میذاریم استراحت کنه،واسه تست هم انگشت میزنیم روی ماکارون ها وقتی به دست نچسبید باید بره تو فر.میذاریم داخل فر 130درجه که از قبل گرم کردیم.به مدت نیم ساعت.بعد پخت میذاریم خنک شه و دو به دو ساندویچ میکنیم.واسه فیلینگ من از گاناش تلخ استفاده کردم که شما میتونید از گاناش رنگی،کرمفیل،خامه،کارامل استفاده کنید. ماکارون باید 24ساعت تو یخچال بمونه تا جا ییفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم براي محلبي ياهمون كرم كيك يك ليتر شير دوقاشق غذاخوري نشاسته ذرت يا گندم فرقي نداره دوق غ خوري آرد يك ليوان شكر يك قاشق غ خوري كره يك ق م خوري وانيل براي شروع اول بايد محلبي رواماده كنيد كافيه داخل شير بقيه مواد گفته شده به جز وانيل رو بريزيد باهمزن دستي كاملا هم بزنيد يكدست كه شد بزاريد روي حرارت متوسط تا پخته بشه وبه سفتي خامه بشه اگر ابدار باشه كيكتون خراب ميشه وبعددراخر وانيل اضافه بشه واجازه بدين خنك بشه هرچند دقيقه هم باهمزن مخلوطش كنيد تا شكل كرمتون بدنشه واما مواد لازم كيك👇 سه عدد تخم مرغ روبا يك ليوان شكر چهار دقيقه بزنيد تا يكدست بشه بعديك ليوان شير،يك ليوان روغن مايع،دونيم قاشق پودر كاكائو،اضافه كنيد وبازمخلوط كنيد وبعد دوليوان آرد ويك ق غ خوري بكينگ پودر رو كم كم اضافه كنيد تا مايع كيك اماده بشه مي تونيد داخلش گردو يافندوق اسياب شده هم يك استكان بريزيد حالا قالب كمربندي روكاغذ بزاريد ومايع كيك روداخلش بريزيد وچندبار بكوبيد به زمين تا حبابها خارج بشن ومحلبي ياهمون كرم رو باهمزن چند دقيقه بزنيد تا فرم بگيره بعد بريزيد وسط كيكتون مثل ويدئو بعد داخل فرازقبل گرم شده در دماي ١٧٥درجه به مدت سي الي سي وپنج دقيقه بپزيد وتا قبل ازخنك شدن كيك برش نزنيد بهتراينكه يك شب قبل ازسرو اماده كنيد وبزاريد داخل يخچال تاخوب سفت واماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم آناناس آب آناناس ۱ لیوان (آب کمپوت ) کمپوت آناناس یک قوطی شیر دو لیوان شکر نصف لیوان زرده تخم مرع ۲ عدد وانیل مقداری پودر ژلاتین دو و نیم تا سه ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب آناناس (سرد)ریختم . بزارین بمونه قاشق نزنین و بزارین روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه . زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . داخل ظرفی شیر و نصف لیوان آب آناناس ( آب همون کمپوت آناناس ) رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد کم کم مخلوط زرده و شکر رو داخلش ریختم و مدام هم زدم حرارت هم کم باشه و بعد ژلاتین حل شده رو اصافه کردم و هم زدم و از حرارت برداشتم . خامه رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . چون قالب من طرح دار بود من خواستم شکل اون گل هاش قشنگ دیده بشه یه ملاقه از مواد رو برداشتم و بهش رنگ خوراکی ریختم و داخل قالب توی اون قسمت گلهاش ریختم . قالب من پلاستیکی هست و چرب کردن هم نمی خواد چون خامه داره . مابقی مواد رو توی یخچال قرار دادم توی یه طرفی تا نیم بند کمی بشه و بعد از یخچال بیرون اوردم و تکه های اناناس رو داخلش ریختم این کار به خاطر اینه که تکه های اناناس توی دسر ته نشین نشه . بعد داخل قالبم ریختم و گذاشتم توی یخچال ۶ الی ۷ ساعت بمونه تا بسته بشه . بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی این ور و اون ور کردم دیدم ازاد شده یه دیس روش قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درست کردن این جور ژله ها ساده هستش دوستان😊 توجه کنین که بعضی از میوه ها مانع از بستن ژله میشه ،آناناس،کیوی،انبه . اگه از این میوه ها بخواین استفاده کنین حدودا ده دقیقه در آب و شکر بجوشونین و بعد استفاده کنین . ابتدا یه بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . مقداریش رو داخل قالب ریختم . قالب من اینجا فلزی هستش (تاکید می کنم هر قالبی میشه ربطی نداره که من چه جنسی استفاده کردم )قبلش کمی با آب مرطوب کردم پنج دقیقه فریزر قرار دادم و بعد ژله رو ریختم . گذاشتم در یخچال تا ژله نیم بند بشه حالت کشسانی مثل سفیده تخم مرغ . این تایم رو عزیزان همیشه از من سوال کردن نمیشه دقیق گفت بستکی به مقدار ژله خنکی و گرمیش جنس قالبتون و حتی خنک کنندگی یخچال ها ربط داره حتما باید خودتون چک کنین . بعد از این که ژله نیم بند شد میوه ها رو بر حسب سلیقه چیدم . من از سیب که قالب زدمش ، کمی آلو و نارنگی استفاده کردم . بعد دوباره داخل یخچال گذاشتم تا ببنده مجددا مقداری ژله آلووورا خنک ردوش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و باز دوباره میوه چیدم . در آخر نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم خنک خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی نرم شده رو اضافه کردم و خوب هم زدم و روی ژله ریختم و گذاشتم یخچال . و بعد از اینکه کلا ژله بست در آوردم . دورش رو با چاقو آزاد کردم من یه ربع قبل بیرون آورده بودم کمی آزاد شده بود و راحت با چاقو یا دست به طرف مرکز کشیدم دیدم آزاد شده یه دیس گذاشتم و برگردوندم . اما چون میوه داره و سخت تر از قالب ممکنه جدا بشه برای راحتی کار می تونین یه کوچولو توی آب ولرم (نه داغ) بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 4عدد وانیل یک چهارم ق چ ب.پ یک ق غ گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان آرد دو و نیم لیوان روغن یک لیوان سرخالی شکر یک لیوان کافی میکس فوری دو بسته آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین) شیر نصف لیوان زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا ۲۰ سانت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛