eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موز_شکلاتی موز شکلاتی سرخ شده 🍌🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مواد لازم - موز رسیده - 100 گرم شکلات - 100 گرم آرد - آب یخ کافی - 1 قاشق غذاخوری شکر - 1/8 قاشق چای خوری نمک - 1/8 قاشق چای خوری پودر وانیلی - مخلوط به اندازه کافی از آرد سوخاری و آرد نان ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مراحل 1. آرد، شکر، نمک، وانیل و آب یخ را به اندازه کافی مخلوط کنید تا خمیر روان بدست آید 2. موز را از میانه تقسیم کنید، و میان آن را با شکلات پر کرده و مجدد روی هم فشار دهید. 3. موز را در مایع خمیری بغلتانید. 4. در آرد سوخاری غلط بدهید. 5. در روغن داخل سرخ کنید و نوش جان کنید. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک پرتقالی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 3 لیوان آرد 1 لیوان شیر 1 لیوان آب پرتقال 1 لیوان روغن مایع 1 پاکت بکینگ پودر (‌10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) پوست رنده شده 1 عدد پرتقال طرز تهیه: قالب کیک را با کره چرب کنید و کمی آرد داخل قالب بپاشد و در یخچال بذارید. تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. به ترتیب روغن مایع ، شیر ، بکینگ پودر ، وانیل و آب پرتقال را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. در آخر آرد و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و با دور کند تا وقتی که با هم مخلوط شوند هم بزنید. فر را 5 دقیقه قبل روی درجه 170 روشن کنید گرم شود. مایه کیک را داخل قالب بریزید و 35_30 دقیقه با کنترل بپزید. اگر میخواهید کیک شما پف کند دقت کنید تمام مواد به دمای اتاق رسیده باشند. . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_بالنگ مربای بالنگ برا یک کیلو بالنگ... یک کیلو شکر لازمه و۵۰۰ میلی لیتر آب و۲ ق ابلیمو بالنگ رو از وسط نصف کردم ونیم کردم و قسمت داخلی بالنگ رو خارج کردم  با چاقوی تیزگوشت پوست بالنگ رو برش نازک زدم (تو فیلم بطور واضح نشون دادم)واز یک طرف شروع کردم به پیچیدن تا به شکل گل دربیاد وباخلال دندان فیکس کردم  سه چهار بار بالنگهارو تو آب جوش ۵ دقیقه جوشوندم (هر بار ابشو عوض کردم) وصاف کردم تا تلخیش بره بعد بالنگ پخته شده را ۲ ساعت در آب سرد استراحت دادم  وبعد از آب درآورده وبا بین دوتا کف دست کمی فشار دادم تا آبش گرفته بشه نگران نباشی گلها خراب نمیشه  شکر واب را مخلوط کرده روی حرارت متوسط قرار دادم تا شربت قوام بیاد بالنگها را داخل شهد انداختم حرارت رو کم کردم تا اندازه ای که شربت از حرارت نیفته و یک ربع جوشوندم واواخر دو قاشق آبلیمو زدم وبعد قوام اومدن شربت از رو حرارت برداشتم وبعد خنک شدن در ظرف در دار در یخچال نگهداری کردم از بالنگهایی که پوستش چین زیادی داره استفاده کنید گلهاتون خوشگلتر میشه اینم نکته مهمش #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت #پیراشکی رولی آسان یه غذای سریع و راحت اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉. مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_یلدایی ايده اى ويژه شب يلدا ١- ميوه شما ميتونه گريپ فروت ، نارنج، ليمو شيرين يا پرتقال باشه فقط بايد سبز سبز باشه. ميوه رو نصف و خالي كرده بطوريكه پوست آسيب نبيند و در آن ژله هندوانه بريزيد. ٢- يك عدد ژله هندوانه را با يك ليوان آبجوش حل كرده روي بخار كتري گذاشته تا تمام ذرات آن حل شده و شفاف شود بعد كه از حرارت افتاد در آن نصف ليوان آب سرد بريزيد و بذاريد خوب سرد شودتا اندازه ايي كه مايع غليظ شود ولي نبندد. ( مانند ويديو ) ٤- سپس ژله را در پوست ميوه ريخته و روى سطح ان تخم هندوانه بريزىد و بمدت سه ساعت در يخچال بذاريد تا خوب سفت و ببندد. ٥- ميوه را بدلخواه برش داده و قسمتهايي از برش كه تخم هندوانه ندارند مانند ويديو زمان برش چسبندگي دارند و تخم هندوانه به آن مي چسبد.😍🌺🙏 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_اناری جوجه اناری برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه ، ۱ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ پیاز سرخ شده ، زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا . سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه . بعد سیخ چوبی ها رو شستم . می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم . در تابه رو هم گداشتم تا بپزه . برای سس : یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم . وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_نودل پیتزا نودل برای دو عدد پیتزا نودل ۲ بسته تخم مرغ ۲ عدد قارچ ۸ تا ۹ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد ‌‌پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم . یه پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و کمی تفت دادم و فلفل دلمه ای رو اضافه کردم . آویشن و نمک و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم . نودل ها رو همراه با عصاره داخلش داخل آب جوش ۳ دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم . دو تا تخم مرغ رو هم زدم و بهش اضافه کردم . داخل ظرف مورد یه کم چرب کردم نودل و تخم مرع رو ریختم روش کمی سس گوجه و پنیر پیتزا و بعد مواد گوشتی و قارج و پنیر پیتزا و کمی گوجه چیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم اخر هم یکی دو دقیقه گریل رو روشن کردم که روش برشته بشه . بدون فر توی تابه هم می تونین درست کنین مواد نودل و تخم مرغ رو کف تابه بریزین مثل خمیر بزارین یه طرفش بپزه و برگردونین طرف دیگه اش و مواد و پنیر پیتزا بریزین و در تابه رو قرار بدین تا پنیر آب بشه . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی .اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام گشاینده کارها ز نامش شود سهل دشوارها با توکل به نام الله سلام صبح شما بخیر لطف خدا همیشه شامل حالتـان باد الهی به امید تو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_سیب #لواشک_سیب حدودا دو و نیم کیلو سیب بود . سیب ها رو شستم و خرد کردم . فقط هسته هاش رو بیرون آوردم و داخل قابلمه ریختم و حدودا یک الی یک و نیم لیوان هم آب ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . تایم هم حدودا یک و نیم ساعت قرار دادم تا حسابی سیب ها له بشن . نمک هم کمی اصافه کردم . دیگه شکر نریختم چون سیب هام شیرین بودن . سیب ترش هم بخواین می تونین ترکیبی استفاده کنین . یا اگه دوست داشته باشین میوه های ترش هم همراه با سیب می تونین استفاده کنین . بعد از اینکه خوب له شد هم می تونین میکس کنین و هم از صافی رد کنین . من از صافی رد کردم و داخل یه سینی بزرگ یا کیسه فریزر انداختم ، یا حتی می تونین فقط خیلی جزیی چرب کنین . فقط خیلی زیاد نباشه که کلفت نشه و اون وقت کپک می زنه . خیلی هم نازک نشه . می تونین جلوی آفتاب قرار بدین یا باد کولر و پنکه . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۱/۵ ليوان آب ولرم نصف استکان شير ولرم ۱ قاشق مربا خورى شکر ۲ قاشق مربا خورى نمک ۲ قاشق غذاخورى روغن زيتون ۱ بسته پودر خمير مايه(۴۰ گرم پودر خمير مايه سنتى  يا ۱۴ گرم خميرمايه فورى) آرد به مقدار لازم براى روى نان(۱ عدد زرده تخم مرغ +۱ قاشق غذاخورى روغن زيتون+ ۱ قاشق غذاخورى شير) خمير مايه در مدل سنتى، پودر خميرمايه را با شکر نمک و آب ولرم مخلوط کرده  يک گوشه بگذاريد عمل بيايد اگر خميرمايه فورى بود همه مواد را مخلوط کرده به آن آرد را کم کم اضافه کنيد تا خميرى نرم که کمى به دست بچسبد بدست بيايد روى خمير را بپوشانيد تا چهل دقيقه استراحت کند خمير را کف سينى به هرشکلى که دوست داشتيد يا به شکل گرد درست کرده مخلوط روى نان(زرده تخم مرغ+روغن زيتون+شير)  را با برس روى خمير بماليد رويش کنجد و خرفه پاشيده پانزده دقيقه ديگر اجازه دهيد استراحت کرده حجم پيدا کند در فر گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ تا زمان طلايى شدن بپزيد نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_روغن_زيتونى #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_روغن_زيتونى #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد ۳۷۵ گرم پودر قند ۱۲۵ گرم روغن جامد ۱۷۰ گرم تخم مرغ کامل ۲ عدد هل ۱/۲ قاشق چايخوري خامه ۵۰ گرم بيکينگ پودر ۱/۲ قاشق چايخوري مواد رويه عسل ۲۰۰ گرم خلال بادام ۲۰۰ گرم کره ۷۵ گرم خامه ۵۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپخوري طرز تهيه: پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد. بعد خامه و در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي به دست آيد. کف یک سيني ۳۰ در ۴۰ را چرب کرده و مواد را به طور يکنواخت پهن کنيد. سيني را در طبقه وسط فر با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت ۵ دقيقه بجوشانيد. بعد مواد را روي خمير بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي ۱۵۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_ملکه_بادام #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم تخم مرغ چهارعدد شکر یک پیمانه بکینگ پودر یک ق غ آرد یک و سه چهارم پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل یک ق چ شیر یک پیمانه همه ی مواد در دمای محیط باشه طرز تهیه آرد بکینگ پودر رو 3 بار الک کرده وکنار میذاریم اول سفیده وزرد تخم مرغ رو جدا کرده بعد سفیده تخم مرغ رو با نیمی از شکر با همزن میزنیم تا زمانی که از ظرف جدا نشه ودر یخچال میذاریم زرده رو با شکر وانیل با همزن میزنیم تا رنگش کرمی وکشدار بشه بعد کم کم روغن و شیر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم حدود ۳۰ ثانیه بعد دیگه نیازی به همزن نداریم سفیده تخم مرغ وآرد رو کنار دستمون میذاریم در 3 مرحله هر کدوم رو به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و به صورت دورانی انجام میدیم وگرنه پف کیک مون میخوابه ماهیتابه را روی حرارت کاملا داغ میکنیم و کمی کره یا روغن در حدی که فقط کف ظرف چرب بشه میریزیم. حالا دو ملاقه از مایه پنکیک و در نقطه مرکزی تابه می ریزیم تا یک دست پهن بشه درب تابه رو میزاریم حدود پنج دقیقه طول میکشه تا پف کنه سپس پشت رو کنید تا طرف دیگر هم کمی طلایی بشه. همه ی مواد رو به همین ترتیب اماده میکنیم من داخل تابه ی کوچیک درست کردم پنکیک رو میتوانید با سس شکلاتی یا عسل و یا مارمالاد میل کنید. ..نوش جون 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پنکیک_پفکی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
. یه گزینه ی عالی برای سرو تک نفره ته چین برای مهمونی ها و تولد ها و پارتی با فيله مرغ مواد لازم براي مرينيت كردن فيله ها: 🍗فيله مرغ حدود ١/٤٠٠ گرم هويج ٢ عدد نمك و فلفل به ميزان لازم پياز ٢ عدد متوسط زعفران ١ ق س سس مايونز ١ ق س براي ته چين: 🍚برنج ٥ پيمانه ماست ١ ليوان نمك و فلفل به ميزان لازم زعفران دم كرده غليظ ٢ تا ٣ ق س روغن مايع ١ ليوان تخم مرغ كامل ١ عدد 🍳زرده تخم مرغ ٣ عدد طرز تهيه: فيله ها را ابتدا بپزید بعد خرد کنید و با پياز سرخ شده و هویج رنده شده(رنده درشت و یا ریز بسته به سلیقه خودتان) و زرشک تفت دهید. مخلوط بالا را با نمك و فلفل سياه و كمي فلفل قرمز و سس مايونز مخلوط كرده و زعفران را هم اضافه كنید ""اينجوري اصلا بو نمي گيره ديگه"" 📌 به مرغ آبليمو نزنيد چون گوشتش را سفت مي كنه.آبليمو را موقع سرو خودتون روي مرغ بريزيد و بخوريد هم عطر بيشتري داره هم گوشتتون لطيف تره..... برنج را هم كه از قبل خيس كرديد چند ساعت و بعد آبكش كنيد و در ظرف بزرگي ماست و روغن و نمك و فلفل و زعفران و تخم مرغ هارا با هم مخلوط كرده خوب هم بزنيد ،بعد برنج آبكش شده را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد كاملا... اگر حس كرديد مواد كمي خشك يا سفت است كمي ماست و روغن به آن اضافه كنيد و اگر حس كرديد رنگش كمه باز زعفران اضافه كنيد.حالا ظرف مورد نظرتون كه قراره داخل فر بره كه من از قالب مافین استفاده كردم را كاملا با کره چرب كنيد، حالا وقت اینه که از مخلوط برنج ته قالب بریزید و با ته قاشق فشرده اش کنید بعد مخلوط مرغ را روی برنج بریزید و مجددا یک مقدار برنج بریزید و با قاشق فشرده اش کنید...... رويش را فويل کشیده و چند تا سوراخ كوچك رويش بزنید و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي ١٨٠ درجه حدود ٢ ساعت تا ٢/٥ بپزید 📌 بايد گوشه اش را امتحان كنيد كه ببينيد طلايي شده يا نه بعد از فر خارج كنيد و در ظرف مورد نظر برگردونيد.شايد لازم باشه ٣ ساعت در فر بمونه به درجه حرارت فر بستگي داره... نوش جان🌺🌹 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ته_چين #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: آرد برنج 5 قاشق غذاخوری شکر 7 قاشق غذاخوری شیر 3 لیوان گلاب 2 قاشق عذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری زعفران حل شده 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: شیر سرد را در قابلمه ریختم و آرد برنج را اضافه کردم و خوب با همزن دستی هم بزنید تا ارد برنج حل بشه بعد شکر رو اضافه کردم و روی حرارت گذاشتم مدا هم زدم تا غلظت پیدا کنه و در اخر گلاب و کره را اضافه کردم و روی حرارت برداشتم فرنی را به سه قسمت مساوی تقسیم کردم به یکی کاکائو و به یکی زعفرون اضافه کردم و یه قسمتش سفید میمونه بعد لایه به لایه داخل ظرف مورد نظر میریزیم. (باید لایه اول کمی خودشو بگیره بعد لایه ی بعدی را اضافه کنید) 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فرنی_سه_رنگ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 آرد ۲۵۰ گرم کره ۱۲۵ گرم شکر ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد پوست ۲ عدد لیمو رنده شده(از پوست پرتقال هم میشه استفاده کرد) برای آیسینگ رویال یا همون سس روش: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودرقند ۲۲۰ گرم آب لیمو ۱۰ میلی لیتر ✍طرزتهیه: کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ را اضافه کرده بزنید.آرد را الک کرده له همراه پوست اضافه کنید.مخلوط کنید.خمیر نسبتاً سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدید پهن کنید روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید. بعد با کات دلخواه ببرید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. در فر گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزین. برای آیسینگ،همه مواد رو به راحتی مخلوط کنید.آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بریزین و پسته بریزید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_شیرینی_لیمویی_یا_پرتقالی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دونات_سیب_زمینی 🍩😋 🔸۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم. 🔸یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. راحتالحلقوم راحت_الحلقوم قوم😍 لوکوم 5لیوان آب آلبالو به جاش از آب لبو استفاده کنید 1 لیوان شکر 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 قاشق مربا خوری کره پست های قبلی رو هم ببینید . باسلوق سنتی پودر نارگیل همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم نکته : لیوان پلاستکی باشه بهتر یا یک بار مصرف آب رو داخل لیوان ریخته وخالی کنید بعد مواد رو تو لیوان بریزید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱