#هویج_پلو
مواد لازم:
هویج: ۹۰۰ گرم
برنج: ۱.۲ کیلوگرم
پیاز: ۳ عدد
مرغ: ۱ کیلوگرم
کشمش پلویی: ۳/۴ پیمانه
خلال پرتقال: ۱/۳ پیمانه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
ادویه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را خلالی خرد می کنیم.
هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم.
برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم.
هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم.
برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_میوه_ای
خامه صبحانه یک بسته
پودر خامه ۳ تا ۲ قاشق غذاخوری
(یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه)
میوه دلخواهتون😊
کوکی که خونگی باشه بهتره
شکلات تخته ایی برای تزیین
میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید،
خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید.
میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر میوه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
روغن نصف فنجان
بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان
موز ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم
طرز تهیه🔻
(میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید)
شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید.
قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه.
کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید.
۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن.
بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی با موز و روکش شکلات😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن بادمجان
مواد لازم :👇
سیب زمینی دو عدد متوسط
بادمجون متوسط چهار عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق
پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ
سیر دو حبه
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم
سس بشامل
دستور تهیه :👇
دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه
بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره
سپس دو طرفشون سرخ کنید
تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیهای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم
از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه
گوجهاختیاریه
عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه
موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه
سس بشامل یا سس سفید خودمونی
سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره
یا بیست وپنج گرم یک لیوان شیر لیوان گرم
ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه
اگه دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرصع_پلو
غذای خوشمزه ومجلسی وکمی پردردسر😊
این مقدار برای پنج نفره میتونید نصف کنید
برنج را از قبل خیس کنید ۴ پیمانه
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
هویج سه عدد متوسط
کشمش یک دوم پیمانه
زرشک یک دوم پیمانه
خلال بادوم،خلال پوست پرتقال،خلال پسته،هرکدوم یک چهارم پیمانه
پیاز دو عدد بزرگ
زعفران دم کرده،نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،آب لیمو به مقدار لازم
سینه مرغ رو مکعبی برش بزنید وبا یک عدد پیاز خلال شده ونمک وابلیمو مزه دار کنید البته من فرصت مزه دار شدن مرغ رو نداشتم یهویی زرشک پلو تبدیل شد به مرصع پلو😉
سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید مال من یک سینه کامل نبود
دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی برش بزنید وبا چند قاشق روغن تفت میدیم تا سبک بشه زردچوبه وفلفل میرنیم وسینه مرغ روش میریزیم شعلهرو کم میکنیم ودرشو میزاریم تا سینه با آب پیازپخته بشه شعله کم باشه بعد از نیم ساعت هم میزنیم ومیزاریم کاملا با پیاز بپزه وتفت بخوره کمی زعفران دم کرده ونکم میزنیم وقتی داره سرخ میشه یک قاشق آب لیمو و کمی دارچین میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم
برنج رو هم مثل چلو ابکش میکنیم ومیزاریم دم بکشه
پوست پرتقال رو چند ساعتی تو اب خیس میکنیم وبعدا میزاریم رو گاز چند دفعه ابشو عوض میکنیم ودوباره میجوشونیم تا تلخیش گرفته بشه سپس با یکی دوقاشق روغن تفت داده یک قاشق شکر میریزیم تا شیشه ای بشه
خلال بادوم رو تو کمی آب وگلاب خیس میکنیم سپس دوسه دقیقه اونم تفت میدیم
کشمش رو هم میشوریم وتفت میدیم
زرشک رو هم ده دقیقه خیس میکنیم چند ثانیه تفت میدیم کیک قاشق شکر میریزیم شکر اختیاریه
من خلال پسته رو خام ریختم دوست ندارم تفت بدم چون رنگش میره
واما هویچ اونم اختیاریه بچه هام به عشق هویج میخورن
هویج رو خلال باریک برش بزنید ته استکان آب بریزد وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم تا بپزه حدود یک ربع
سپس یکی دو قاشق روغن بریزید و هویج رو تفت بدید یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید تا شیشه ای و برای بشه
حال که همهمواد اماده شدن وبرنج هم دم کشیده بریزید رو دیس وبا برنج زعفرانی ومخلفات به سلیقه خود تزیین کنید
عزیزان میتونید مرغ رو لابلای برنج بزارید وباهاش دم بکشه
چون همه مواد تفت میخورن رو برنج خیلی کم روغن بریزید
بجای روغن میتونید از کره استفاده کنید که طعمش عالی میشه
مخلفات مرصع پلو ذائقه ایه کدوم رو دوست دارید استفاده کنید مقلا خیلیا هویج دوست ندارند ولی ما دوست داریم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شپردزپای
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نصف عدد
نخود فرنگی و ذرت و هویج پخته ۴ قاشق
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا مقداری
سیب زمینی ۳ تا ۴عدد متوسط
کره ۵۰ گرم
شیر نصف لیوان .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه و تفت دادم و فلفل دلمه خرد شده و بعد هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و رب اضافه کردم وقتی کانلا پخت از حرارت برداشتم .
برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و ریز رنده کردم . بعد کره و نمک و فلفل را اضافه کردم روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه و شیر رو هم به تدریج اضافه کردم تا پوره نرم بشه . از مقداری زعفران برای خوشرنگ شدن پوره سیب زمینی هم در صورت دل خواه می تونین استفاده کنین .
حالا مواد گوشتی را در ظرف ریختم ، روی مواد گوشتی رو پنیر ریختم و روی پنیر را هم با سیب زمینی پوشوندم . من پوره رو داخل قیف ریختم و با ماسوره روش شکوفه زدم .
ظرف رو به مدت نیم ساعت یا تا زمانی که روی پوره طلایی بشه در فر گرم با حرارت ۱۷۰ درجه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_سبزیجات
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است
طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید
ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود ۲ساعت با دمای ۲۰۰درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه ۱۸۰بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است
نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس
ن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_مرغ_رستورانى
مواد لازم :
مرغ :4 تكه
زعفران دم شده:2 ق غ خ
پياز :2 عدد متوسط
زرشك :1 يا 2 ق غ خ
آبليمو:2 ق غ خ
رب گوجه :2 ق غ خ
حبه سير يك عدد متوسط
به دلخواه براى عطر چلو مرغ دو ق غ خ فلفل دلمه
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
دستور تهیه :
اول گوشت رو با دو ليوان اب و يك عدد پياز و يك ق غ خ زعفران و يك ق چ خ زرد ميزاريم به مدت يك ساعت بپزه و فقط يك ليوان از ابش باقى بمونه.
حالا كمى روغن تو قابلمه اى جدا و بعد داغ شدن يك پياز رو خلالى كرده و تا طلايى بشه و بعد سير رو خرد كرده و بعد فلفل و رب گوجه بعد اب گوشت و مرغمون رو اضافه و ميزاريم به مدت يك ربع يا بيست دقيقه و با حرارت ملايم بپزه و در 5 دقيقه اخر پخت زرشك شسته و خشك شده و ابليمو رو اضافه و بعد يكى دو قل خاموش و نوش جان
نكته:من مرغ خام رو دوست ندارم به همين خاطر بعد پخت خيلى كمى سرخ و بعد به چلو اضافه ميكنم
البته اينم بگم كه بعضى ها هم از همون اول پخت مرغ رو تفت ميدن و بعد مواد اوليه رو ميزنن اما من به اين روش درست و عالى ميشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک مرغ
برای ۱۰ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم
نان تست ۱۰ عدد
پنیر پیترا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم .
داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید .
دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم .
در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید .
دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن
آب شش لیوان
شکر دولیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
گلاب مرغوب دوسوم لیوان
زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری
گلوکز یک قاشق(اختیاریه)
خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه)
نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید
بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت ۸الی ۱۰ ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپسبه سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید
اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه
پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه
تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده
میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره
ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه
گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید
خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده
مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه
نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید
هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره
بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
نشاسته گل یک لیوان(دون دون وسفیدرنگه)فروشگاهها ولوزام قنادیا دارن
آب شش لیوان
شکر دولیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
گلاب مرغوب دوسوم لیوان
زعفران دم کرده(توریختن زعفران دست ودلباز باشید)☺ جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری
گلوکز یک قاشق(اختیاریه)
خلال بادام نصف لیوان(اختیاریه)
نشاسته رو با یک لیوان اب مخلوط کنید واز صافی رد کنید
بقیه آب +شکر+گلاب رو اضافه کرده وهم بزنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت خیلی کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یک ساعت که گذشت زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن مایع اضافه کنید ودوباره هم بزنید تا مواد وروغن مایع به خورد هم برن گلوکز اضافه بعد از دو ساعت دم کنی بزارید شعله باید خیلی کم باشه هر پنج دقیقه هم بزنید تا ته نگیره در این فاصله مقداری خلال بادام رو بو بدید وبهش اضافه کنید وچند دقیقه ای که با خلال بادام بهم زدید گاز رو خاموش کنید . فوری بریزد تو قالب با قاشق چرب روشو صاف کنید وبزارید جای خنک به مدت ۸الی ۱۰ ساعت(بیرون از یخچال باشه)سپسبه سلیقه خود برش بزنید وتزیین کنید
اگه مسقطی تکه تکه از قاشق چوبی بیفته زمان پختش کافیه
پخت مسقطی بین۲/۵ تا ۳ساعت باید طول بکشه
تا نشاسته کاملا بپزه و شفاف بشه وبوی خامی نده
میتونید به جای جوهر لیمو از دو قاشق آب لیمو استفاده کنید ولی اون کیفیت رو نداره
ولی در ریختنش احتیاط کنید وگرنه مسقطی ترش مزه میشه
گلوکز برای شفافیت مسقطی زده میشه ندارید نریزید
خلال بادام رو حرارت کم پنج دقیقه تفت دهید(بدون روغ)میتونید تو فر هم بزارید مواظب باشید تغییر رنگ نده
مسقطی در ظرف در بسته ده روز در جای خنک یا در یخچال قابل نگهداریه
نیازی نیست قالب چرب بشه به راحتی جدا میشه از هر قالبی میتونید استفاده کنید
هرچه روند پخت طولانی تر باشه مسقطی خوشمزه تره
بجای روغن مایع از کره استفاده نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه
میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره
اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید
این مقدار برای پنج نفره
برنج چهار لیوان
میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
گشنیز تازه ۲۰۰ گرم خشک نصف لیوان
شوید خشک یک قاشق پر
شنبلیله خشک نصف قاشق
رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید
پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط
سیر پنج حبه
کره ۳۰ گرم
روغن یک چهار پیمانه
نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو
کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم
برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید
پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زيتون_پرورده_خونگی😍😋
زیتون شور نیم کیلو
گردو ۱۰عدد
سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته
سیردوحبه
رب انارترش نصف قاشق غذاخوری
زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم
گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس
نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره
من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛