11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی
#نخودچی_عیدانه #نخودچی
👨🍳آموزش کامل و ساده شیرینی نخودچی حتما درست کنید بسیار ساده و خوشمزس
مخصوص پذیرایی 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میوه_خشک
♨️طرز تهیه :
من این میوه ها رو با فر خشک کردم برای تلخی پرتقال وسیاه شدن موز شربت زدم
یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب ویک قاشق اب لیمو مخلوط کنید خوب بزنید تا شکر تو آب حل شه وبزارید رو گاز با شعله کم تا بجوش بیاد و شکر تو آب حل شه لازم نیست قوام بیاد فقط شکر حل شه کافیه وکنار بزارید تا سرد شه میوه ها رو با کارد یا رنده المانی ورقه ای برشهای نازک بزنید سعی کنید هم اندازه باشه من از رنده آلمانی استفاده کردم مواظبت انگشتمون باشید حتما از محافظ رنده استفاده کنید تو شهد بریزید وچند دقیقه بزارید وسپس تو آبکش بریزید تا شهد اضافی اون بره فر رو روشن کنید با کمترین دما کمترین دمای فر من ۱۲۰درجه هست یه جوریه باشه که بگی الانه خاموش میشه و نمیشه یعنی خیلی کم باشه کف سینی کاغذ روغنی بندازید ومیوه ها روش بچینید و وبزارید تو فر در فر کیپ نباشه یک قاشق بزارید رو در تا کیپ نشه نمیخوایم پخته شه باید خشک بشه حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه تا خشک بشند .توجه کنید هر یکساعت یکدفعه میوه ها رو پشت ورو کنید (برگردونید ) آگه زیادی خشک بشه به کاغذ روغنی میچسپه آنوقت مجبورید با کاغذ نوش جان کنید حتما از کاغذ روغنی ضخیم استفاده کنید تا به راحتی جدا بشه کمپوت آناناس هم خیلی خوشمزس آگه حلقه های آناناس رو بیرون بیارید وتو صافی بزارید تا آب اضافیش بره وبچینید تو سینی فر وبزارید تو فر اناناس احتیاج به شهد نداره من سیب قرمز،سیب زرد،پرتقال،کیوی،موز خشک کردم
بعد از خشک شدن تو ظرف دربسته بزارید ویخچال بزارید ماهها دوام میاره.اگه کاملا خشک بشن تو کیسه نخی بریزید وجای خنک بزارید
میوه رو رو شوفاژ یا کنار بخاری هم میتونید خشک کنید بخواید کنار بخاری خشک کنید به پرتقال وموز شهد بزنید میوه های دیگه نمیخواد
طریقه خشک کردن میوه تو تابستون پستای پایین گذاشتم کیوی رو پوست بگیرید.
برشهای کمپوت آناناس رو نازک کنید
سعی کنید از پرتقال شیرین استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: ژله گل یکنفره
🔷مواد لازم
🔹ژله آلوئه ورا یک بسته
🔹ژله تمشک یک بسته
🔹شیر ۵ قاشق غذاخوری
🔹قالب گل چندتایی در دو سایز
♨️دستور تهیه
برای این ژله اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور در حال جوش گذاشتم تا ذراتش کاملا حل بشه بعد اجازه دادم کاملا خنک شد و شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کردم، قالبی که گلهاش کوچکتره رو چرب کردم و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل ریختم و قالب را با سینی داخل یخچال گذاشتم تا گلها کاملا بستن بعد گلها رو از قالب خارج کردم و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کردم و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و قالب بزرگتر رو چرب کردم (حتما همه ی قسمتهاشو چرب کنید) یکسانت آلوورا داخل هر کدوم از قسمتهای قالب بزرگتر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا نیم بند شد و داخل هر کدوم یکی از گلهای ژله ای صورتی رو قرار دادم و بقیه قالب رو با آلوورا پر کردم وقالب رو به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم تا کاملا بست،موقع خارج کردن از قالب هر قسمت رو چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دادم بعد کناره هاشو با چاقو آزاد کردم و آروم روی یه بشقاب خیس کوچیک برگردوندم و با سردادن داخل ظرف اصلی قرار دادم.
بشقاب باید خیس باشه که بتونید ژله رو سر بدین، اون ژله تک نفره که تو عکس بعدیش هست رو هم به همین روش داخل فنجان درست کردم،اون نقطه های نقره ای روشم مروارید خوراکی سایز
کوچیکن
موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژله هاتون آسیب نبینن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_توسکانی
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری کره
250 گرم قارچ اسلایس شده
1 قاشق غذاخوری آرد
1 و 1/2 قاشق چای خوری سیر خرد شده
1/2 لیوان آب مرغ
3/4 لیوان خامه یا مخلوط شیر و خامه
1/4 لیوان پنیر پارمزان رنده شده
1 لیوان بی بی اسفناج یا اسفناج خرد شده
مقداری گوجه فرنگی خشک خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک،فلفل سیاه
طرز تهیه:
روغن را در یک ماهیتابه با حرارت متوسط گرم کنید،سینه مرغ را به تکه های نازکتر برش بزنید(تا زمان پخت کمتری نیاز باشد)دو طرف مرغ ها را با نمک و فلفل یا ادویه دلخواه دیگر مزه دار کنید،سپس مرغ ها را کف ماهیتابه بچینید و به مدت 4-5 دقیقه هر طرف را بپزید،یا تا زمانیکه طلایی و پخته شوند،بعد از پخت ،مرغ ها را از ظرف خارج کنید و در بشقاب قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید تا گرم بماند،ماهیتابه را با دستمال کاغذی پاک کنید،سپس کره را در تابه ذوب کرده و قارچ ها را به مدت 5-6 دقیقه یا تا زمانی که نرم و کاراملی شوند تفت دهید سیر را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود بعد بلافاصله آرد را اضافه کنید، هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود سپس آب مرغ را در ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا خوب مواد با هم ترکیب شوند وقتی شروع به جوشیدن کرد نمک و ادویه بزنید و بعد خامه و پنیر پارمزان اضافه و مخلوط کنید و بلافاصله اسفناج و گوجه فرنگی خشک را بریزید و در اخر مرغ های پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و بعد چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و گرم با جعفری خرد شده، پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گردویی
دوستان عزیزم سلام
امروز قراره آموزش یه تارت خوشمزه رو داشته باشیم که ماندگاری بالایی داره، چندین دستورو تست کردم تا به این نتیجه عالی رسیدم
حتما پست رو سیو کنین تا بعدا گمش نکنین
آشپزی خاص
❌نکات مهم❌
🌷من از آرد قنادی استفاده کردم
🌷همه مواد حتما هم دمای محیط باشه
🌷به جای شکر قهوه ای میتونین شکر سفید استفاده کنین ولی رنگ مواد رویه روشن میشه
خمیر تارت
کره نرم ۱۴۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم ( ۱/۳ پ)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چ
آرد ۲۶۰ گرم ( ۲ پ)
ابتدا کره و پودرقند را کمی مخلوط کرده زرده و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود در نهایت خمیر لطیفی داریم که چسبندگی نداره، به خمیر یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد به قطر ۴،۵ میل باز میکنین قالب تارت را کمی از قبل چرب میکنیم و به اندازه قالب تارت قالب زده و فیکس میکنیم کفش را سوراخ کرده و مجدد داخل یخچال میزاریم بعد از آماده کردن مواد میانی داخل تارت ها مواد میانی را میریزیم فقط خیلی نباید پر بشه داخل فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم بعد تا گرمه با شربت بار رومال کرده و با پودر پسته تزیین میکنیم
مواد گردویی
تخم مرغ ۱ عدد/ شکر قهوه ای ۸۰ گرم ( ۱/۲ پ سرخالی)
وانیل ۱/۲ ق چ/ کره آب شده ۳۰ گرم( ۳ ق س)
آرد ۳۰ گرم ( ۳ ق س) / گردو پودر شده ۱۱۰ گرم
ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن حدود ۴،۵ دقیقه میزنیم تا روشن و سبک بشه کره آب شده و آرد را اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم و درنهایت پودر گردو را اضافه میکنیم وقتی مواد ترکیب شد داخل قیف ریخته و تارت ها رو پر میکنیم
#تارت_گردویی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛