eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آبنبات شیری 👇🏻👇🏻 شیر و شکر به اندازه مساوی ( دو لیوان شیر ، دو لیوان شکر) گلاب، کره کنجد و یا گردو به دلخواه 👇🏻👇🏻👇🏻 شکر و شیر به مدت دو الی سه ساعت رو حرارت گذاشته تا به این شکل کاراملی شود ، برای اینکه متوجه بشید زمان برداشتن آبنبات از روی حرارت است یا نه ، مقداری از آبنبات را در آب یخ ریخته و اگر کشدار بود و فرم گرفت میتونید از رو حرارت بردارید .البته در آخر کره و گلاب را مخلوط کنید . و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت با قاشق هم بزنید و خنک‌تر که شد با هم زن هم بزنید و بعد روی سینی چرب شده پهن کنید درست کردنش زمان میباره اما یکبار درست راحت میشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک حلقه های لازانیا مواد لازم: 1 بسته لازانیا، پخته شده 700 گرم گوشت چرخ کرده طرز تهیه کرم ریکوتا: 1 و 1/2 فنجان پنیر ریکوتا 2 عدد تخم مرغ 1 بسته ریحان، ریز ریز شده طرز تهیه: فر را از قبل با دمای 390 درجه فارنهایت گرم کنید. برای تهیه کرم ریکوتا در یک کاسه ،پنیر ریکوتا، تخم مرغ و ریحان را مخلوط کنید. نیمی از بسته ی لازانیا را نصف کنید، کف قالب را با لازانیاهای درسته پر کنید تا از ظرف خارج شود ، سپس مایه ی گوشتی رو اضافه کنید سپس یک لایه از لازانیا را بریزید. در میان کیک لازانیامون کرم ریکوتا را اضافه کنید و به طور مساوی گسترش دهید و لایه دیگری از لازانیا را اضافه کنید و به دنبال آن سس گوشتی را بریزید. روی قالب را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید. بعد از پخت یک کاسه سس گوجه را در مرکز ظرف قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(یا لازانیای لقمه ای) گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۵ تا ۶ عدد پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یا بیشتر ورق لازانیا ۱ بسته برای سس سفید یا همون بشامل (۱ ق غ آرد سفید ، کره ۱ ق غ ، شیر گرم ۱ لیوان ) نمک و فلفل و رب گوجه به میزان لازم. . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ رو هم ورقه ای کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای رو هم نگینی کردم ، گوشت رو هم تفت دادم و همه این موادرو با هم مخلوط کردم و بهش نمک و فلفل و ادویه خود لازانیا رو ریختم و بعد رب گوجه ریختم . ورق های لازانیا رو داخل آب جوش توی قابلمه حاوی نمک و روغن انداختم و بعد از ۱۰ دقیقه آبکش کردم و کمی آب سرد روش باز کردم ، ورق ها رو روی یه پارچه تمیز صاف گذاشتم . برای تهیه سس سفید ، آرد رو تفت دادم و کره رو ریختم و کمی تفت دادم ، حالا شیر گرم رو داخل مواد ریختم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه . به غلظت تقریبا ماست ، کمی هم نمک ریختم . ظرف پیرکس رو کف و دیواره اش رو چرب کردم . کف ظرف کمی سس سفید ریختم . یه برگ از لازانیا رو توی یه ظرفی پهن کردم دو سومش رو ، روش سس گوجه( یا سس سفید ) ریختم و پنیر پیتزا . بعد مواد گوشتی ریختم و بعد سس سفید و بعد دوباره کمی پنیر پیتزا . حالا شروع کردم به رول کردن . لازانیا رولی و لقمه ایم رو توی ظرف پیرکس چیدم . همه رو این شکلی پیچیدم . آخر از همه روی کلش رو سس سفید و پنیر پیتزا ریختم. ظرفم رو توی فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . آخر هم ، دو سه دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشک خونگی عزیزان میوه های خشکی که میزنید بنا به ذایقه ای خانوادگیتون بزنید. هیچ محدودیتی نداره من داخل فریزیر گشتم هرچی پیدا کردم هر کدوم مقداری زدم آلو جنگلی آلبالو خشکه که مال پارسال بود مقداری تو فریزیر پیدا کردم برگ های قیسی خشک شده سیب خشک گلابی خشک زرشک چند تکه لواشک میوه مخلوط رو هم برش زدم وبهش اضافه کردم آلو سیاه رو بدون آب رو گاز گذاشتم تا نرم بشه آلوی من رسیده و نرم بود آب نیاز نداشت اگر الوی شما سفته نصف استکان آب بریزید میتونید تکه تکه کنید وبزارید رو گاز آلوها رو با گوشت کوب له کنید نرم که شدن از صافی رد کنید. ودوباره بزارید رو گاز مقداری شکر ونمک بزنید.بزارید چند دقیقه جوش بزنه تا شکر و نمک حل بشه میوهای خشک رو بریزید تو کاسه واز سس آلوی داغ روش بریزید تا نرم بشن . کمی رب انار روش بریزید. ودرشو بزارید تا با گرمای سس آلو میوه‌های خشک گرم بشن. اگر سس آلو سرد باشه میوه ها نرم نمیشن وسفتن. چند ورق لواشک میوه رو برش زدم وبهش اضافه کردم. اگر دوست دارید. لواشک له بشه وسس ترشک لعاب دار باشه همون موقع بزنید در غیر ایصورت بعد از دو الی سه ساعت که گذشت لواشک رو اضافه کنید.تا لواشک درسته بمونه تو ترشک . نمک حتما باید زده بشه شکر اختیاریه دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید.ملس دوست دارید یکی دو قاشق شکر بزنید. ترشک بعد از بیست وچهار ساعت کاملا جاافتاده و قابل استفاده است این ترشک یک ماه تو یخچال قابل نگه داریه دانه های انار خشک هم بریزید عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ پیری پیری پخته شده با قوطی با سس مخصوص 🍴مواد مورد نیاز🍴 1 عدد مرغ 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری پونه ½ قاشق چای خوری زیره 1 قاشق چای خوری شکر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد پیاز خرد شده 1 قاشق چای خوری روغن زیتون ¼ قاشق چای خوری نمک 1 قوطی نوشابه 3 عدد فلفل قرمز خرد شده بدون هسته پوست لیمو 1 حبه سیر له شده آب 1 عدد لیمو آب مرغ پخته شده ½ قاشق چای خوری شکر 1 قاشق چای خوری نمک سیب زمینی سرخ کرده برای سرو . ♨طرز تهیه♨ . 1. فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. داخل یک کاسه کوچک نمک، پاپریکا، پونه، زیره و شکر را ترکیب کنید. مرغ را با روغن زیتون چرب کرده مخلوط ادویه را روی آن بریزید. کاملا با دستتا ن ادویه را روی مرغ پخش کنید. 3. فلفل های دلمه ای خرد شده را به همراه پیاز خرد شده روی یک سینی فر قرار دهید و به روغن زیتون آغشته کنید. سپس کمی نمک اضافه کرده و دور سینی پخش کنید، یک فضای خالی در مرکز سینی ایجاد کرده و قوطی نوشابه را داخل قرار دهید سپس مرغ را روی قوطی قرار دهید. 4. به مدت 40 دقیقه داخل فر بپزید. 5. مواد داخل سینی را داخل یک مخلوط کن ریخته و فلفل قرمز، پوست لیمو، سیر، آب لیمو، شکر، نمک و آب مرغ پخته شده داخل سینی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. 6. مرغ را خرد کنید به همراه سس درست شده و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سه عدد تخم مرغ سه چهارم لیوان شکر(130گرم) رنده‌ی پوست پرتقال 80 گرم کره (آب شده و خنک شده) یک قاشق غذاخوری پر(60گرم) ماست چکیده یک لیوان پودر پسته(130 گرم) یک لیوان آرد(120 گرم) یک پاکت پکینگ پودر نوک انگشت نمک نصف لیوان شیر یکی دو مشت پسته خرد شده 130 گرم شکلات شیری طرز تهیه: تخم مرغ شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن 3_4 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود کره و ماست چکیده را اضافه کرده و مخلوط کنید. پودر پسته آرد و نمک و پکینگ پودر را باهم مخلوط کنید. شیر و مواد خشک را به صورت متناوب اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید و در آخر پسته‌ای خرد شده و شکلات خرد شده را مخلوط کتید و در قالب 22 سانتی که چرب کرده‌اید بریزید و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا یا فتو چینی نصف بسته نصف سینه مرغ مکعبی خرد شده قارچ هفت الی هشت ۸ عدد پیاز یک عدد نسبتا بزرگ سیر دو حبه رنده شده خامه صبحانه نصف بسته صورتی رنگ شیر یک لیوان ونیم جعفری خرد شده دو قاشق پر پنیر پارمزان یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وقرمز واویشن به میزان لازم کره ۵۰ گرم کره رو آب کره پیاز رو باهاش تفت میدهیم پیاز که سبک شد سینه مرغ رو اضافه میکنیم درشو میزارم تا بپزه و تفت بخوره قارچ وسیر وادویه ها رو اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم جعفری هم اضافه کرده خامه رو اضافه کرده خوب بزنید تا نبره سپس شیر ولرم رو کم کم اضافه میکنیم شیر که داغ شد پنیر پارمزان رو بریزید آروم بزنید تا پنیر آب بشه پاستا ویا فتوچینی رو با نمک وچند قاشق روغن ده الی دوازده دقیقه پخته آبکش میکنیم واب سرد روش میکشیم وبه سس اضافه میکنیم آروم بزنید تا همه پاستا به سس اغشته چند دقیقه که با هم جوش زدن و سس کمی غلیظ شد گاز رو خاموش کنید. سپس تو ظرف سرو بریزید وبا پنیر پارمزان وجعفری خرد شده تزیین کنید. عزیزان تا داغه باید سرو بشه هرچه بیشتر بمونه سس به خورد پاستا میره وغلیظ میشه اگه سرد شد میتونید تو مایکروفر گرمش کنید پنیر پارمزان حتما باید باشه سوپر مارکتها دارن اگر بهش دسترسی ندارید مقداری پنیر پیتزا بریزید زیاد سخت نگیرید. خیلی از عزیزان همراه شیر وخامه یک قاشق آرد میریزین سلیقه ایه من آرد نمیزنم سس زیادی سفت میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کیک با سفیده های باقی مانده از اموزش شیرینی های این چند وقت اخیر تهیه شده برای تهیه این مدل کیک (کیک مواج) الزامی به استفاده از سفیده تنها نیست با تخم مرغ کامل هم میشه،امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرید، فقط هم زدن موادتون بخصوص سفیده وارد با احتیاط انجام بشه زیاد هم بزنید پف سفیده گرفته میشه بافت کیک سفت سفیده تخم مرغ ۶_۵ عدد (من حدود ۱۶۰ گرم سفیده داشتم) اگر تخم مرغ کامل استفاده کردین ۴ عدد باشه شکر ۱ لیوان آرد سفید ۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ ق چ اندازه گیری شیر گرم ۲/۳ لیوان روغن مایع ۲/۳ لیوان وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید، سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده ها فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد مابقی شکر ،روغن مایع ووانیل را دو دقیقه هم بزنید سپس شیر ولرم را اضافه کنید با دور کند همزن بزنید تا شکر حل شود سپس نصف میزان از ارد را اضافه کنید وبا همزن یکدست کنید، درنهایت سفیده فرم گرفته و مابقی آرد، به تناوب اضافه کنید وبا لیسک فولد کنید ،زیاد از حد هم نزنید چون بافت کیک سفت میشه، تا مایه کیک یکدست شود مایه را دوقسمت کنید وبه یک قسمت کمی زعفران دم کرده غلیظ افزوده وهم بزنید، قالب سایز ۲۲ را با کره سرد چرب واردپاشی کنید نصف مایه سفید را بریزید روی ان یک لایه پودر کاکائو الک کنید سپس نصف مایه زعفرانی ودوباره پودر کاکائو، مایه سفید پودر کاکائو ودرنهایت مابقی مایه زرد در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله طرز تهیه: ابتدا ژله آلوئه ورا رو تو یه لیوان و نصفی اب داغ حل کنید من تو مایکروویو میذارم تا خوب حل بشه که بعدا کاملا شفاف بشه بعد که سرد شد از داغی افتاد لایه لایه بریزید بذارید خودشو بگیره هر لایه نباید خیلی سفت بشه یه کوچولو روش چسبناک باشه که بعدا که از ظرف جدا میکنید لایه ها از هم جدا نشه ژله تون وا بره 😊برای اون قسمت سفیدی هم الورا رو با نصف لیوان اب داغ همون جوری که گفتم حل کنید سرد شد نصف لیوان شیر و اضافه کنید بستنی هم میشه ولی شیر یا شیرعسل بهتره اینجا اب و شیر خیلی نریزید که شل بشه غلیظ بهتره هم گوزن هاتون خوب قالب میگیره هم قسمت زمین برفی قاطی نمیشه هر دو تا رنگ کامل باید سرد شده باشن اخر سر هم ژله بلوبری و اضافه کنید😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر دکور تخم مرغ کوچک ۱ عدد شکر ۳۰ گرم کره ذوب شده ۱۴ گرم آرد ۵۰ گرم وانیل نوک ق چ رنگ خوراکی به میزان لازم(من دو قطره ریختم) طرز تهیه خمیر دکور تخم و شکر رو دو سه دقیقه هم بزنید تا کرمی بشه. کره ذوب شده رو اضافه کنید چند ثانیه هم بزنید و بعد آرد رو روی مواد الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر رنگ خوراکی رو اضافه کنید. خمیر رو داخل قیف بزیزید طرح مورد نظرتون رو روی کاغذ روغنی بکشید، سینی رو چرب کنید و کاغذ رو برعکس داخل سینی بزارید. نوک قیف رو نازک قیچی کنید و داخل طرح رو با خمیر دکور پر کنید و بعد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید فریزر تا سفت بشه. در این فاصله رولت رو آماده کنید مواد لازم برای تهیه تخم مرغ ۳ عدد شکر ۷۵ گرم آرد ۶۵ گرم پودر کاکائو ۱۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ خامه قنادی ۲۰۰ گرم اگه خواستید رولت ساده درست کنید ۱۰ گرم پودرکاکائو رو حذف کنید و بجاش ۱۰ گرم آرد بریزید سینی سایز ۲۵ در ۳۵ طرز تهیه رولت سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید سفیده ها رو کمی هم بزنید و بعد دو ق غ از شکر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا فرم بگیره و حالت فومی پیدا کنه بطوریکه وقتی کاسه رو برمیگردونید ازش نریزه. زرده ها رو با باقیمونده شکر هم بزنید تا کرمی بشه و بعد در حین هم زدن آبجوش رو اضافه کنید. همزن رو کنار بزارید و سفیده ها رو اضافه کنید و با لیسک مواد رو دورانی هم بزنید بعد از اینکه یکدست شد مخلوط آرد و پودر کاکائو که سه بار الک شده بهش اضافه کنید و دورانی مواد رو مخلوط کنید. ببش از حد هم نزنید همینکه یکدست شد کافیه. مواد رولت رو روی طرح که از فریزر درآوردید بریزید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ۸ تا ۱۰ دقیقه بزارید بپزه. به محض پخت از فر دربیارید، روش پودر قند الک کنید یه کاغذروغنی بزارید روش بعد یه سینی یا توری سیمی بزارید روی کاغذ روغنی و کیک رو برگردونید. کاغذروغنی رو از روی طرح جدا کنید و دوباره برگردونید سرجاش رولت رو دوباره برگردونید و با همن کاغذروغنی که زیر طرح هست رول کنید‌ و تو یه دستمال تمیز بپیچید و یکساعت بزارید یخچال تا خنک بشه. خامه قنادی رو از فریزر دربیارید و دو سه ساعت بزارید تو یخچال تا یخش باز بشه دو سه دقیقه با دور کند و بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره و سفت بشه. بیش از حد هم نزنید همینکه سفت شد کافیه.بعد از خنک شدن کیک رو باز کنید روش خامه بریزید و همه جای کیک پخش کنید بعد رولش کنید. بهتره یکساعت تو یخچال بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید ۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید ۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید قطر خمیر باید این اندازه باشه با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛