eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
موساکا بادنجان برای مواد گوشتی: ۳۰۰-۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ حبه سیر ۱ پیاز ۱ گوجه فرنگی بدون پوست ۳-۴ قاشق غذاخوری روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز ۳-۴ عدد فلفل شیرین نمک و فلفل سیاه نزدیک نصف پیمانه آب گرم برای سس بشامل : ۱ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری آرد حدود ۱ونیم پیمانه شیر نمک و فلفل سیاه مواد دیگر: ۴-۵ عدد سیب زمینی متوسط ۱-۲ عدد بادنجان متوسط پنیر پیتزا یا موزارلا ورق لازانیا(اختیاری) - همه مواد گوشتی رو بترتیت اضافه کنین به تابه و در آخر آب گرم اضافه کنین و اجازه بدین مقداری آبشو بکشه و بپزه. ورقه های سیب زمینی و بادنجان رو در روغن مایع سرخ کنین،بهتره بادنجان هارو در آب نمک بریزین بعد بشورین و خشک کنین و سرخ کنین، میگن روشون سفیده تخم مرغ بمالین کمتر روغن جذب میکنن. برای بشامل ، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا خامیش بره، شیر رو اضافه کنین و اونقدر هم بزنین تا غلیظ شه اگه زیادی غلیظ شه کمی شیر اضافه کنین بعد نمک و فلفل سیاه و خواستین پنیر پیتزا یا موزارلا هم اضافه کنین . لایه هارو مثل ویدیو بزارین بعد در آخر روی غذا پنیر پیتزا بریزین و در فر گرم شده ۲۲۰ درجه بزارین تا سرخ شه.بعد دربیارین و بعد از ۱۰-۱۵ دقیقه که سرد شد سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 10 نفر سینه مرغ بدون استخوان 1کیلو و نیم پیاز سفید 2 عدد درشت قارچ 300 تا 400 گرم کره 2 قاشق مرباخوری (بیشتر میتونید بریزید ولی من این میزان رو ترجیح میدم) آرد سفید 1/3 پیمانه خامه صبحانه200 تا 300 گرم(یک تا یک و نیم بسته) شیر 1و 1/4 پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزا لازم کمی جوز هندی(به دلخواه) سیب زمینی حدودا 1 کیلو برای تهیه سیب زمینی کرانچی ابتدا چند قاشق روغن مایع در تابه بریزید و قارچهای ورقه شده را با حرارت بالا تفت دهید در حدی که آب قارچها کمی کشیده شود. برای این غذا نیازی به اضافه کردن آبلیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچها نیست. سینه مرغ را از قبل به صورت نواری برش بزنید (به طول تقریبی 5 تا 6 سانت و عرض 1 سانت) سپس روی مرغ نواری شده مقداری نمک و فلفل سیاه بپاشید و کنار بگذارید تا مرغها کمی مزه دار شوند. بعد از اینکه قارچها را تفت دادید در همان تابه پیاز خلال شده را اضافه و تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود(دقت کنید نباید رنگ پیاز طلایی پررنگ شود وگرنه روی طعم نهایی خوراک اثر منفی خواهد داشت) چون در این خوراک سینه مرغ نواری برش داده شده بنابراین به تبعیت از برش مرغ،پیاز را هم به صورت ظریف خلال میکنیم. پیاز که به رنگ مورد نظر درآمد یک قاشق مرباخوری از کره را به آن اضافه و وقتی کره ذوب شده مرغ را اضافه و حرارت را متوسط کنید تا مرغ تفت خورده و بپزد و نرم شود. سپس 1 قاشق مرباخوری دیگر کره به مرغ اضافه و مخلوط کرده و آرد سفید را قاشق قاشق روی مرغ ها بپاشید. بعد از افزودن آرد حرارت باید ملایم باشد تا آرد تفت خورده و بوی خامی آن برطرف شود. سپس شیر را اضافه و هم بزنید تا با محتویات داخل تابه مخلوط و تبدیل به سس شود. روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس کمی غلظت پیدا کند. سپس خامه را اضافه و مخلوط و حرارت را خاموش کنید. بعد از افزودن خامه خوراک را بچشید و در صورت نیاز میزان نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید. در انتها با سیب زمینی سرخ شده کرانچی غذا رو سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سه طرح متفاوت 😍 آشپزی خاص اصلا آسون تر از این شیرینی نداریم . کاملا تنبلانه 🤭 خمیرش مواد زیادی نمیخواد و خیلی هم راحت ک سرعتی آماده میشه. نکات رو بگم بعد بریم سراغ مواد اولیه ؛ ✅ آردها باهم متفاوته اگه از آردتون اطمینان ندارید همه آرد رو به یکباره نریزید، لطافت خمیر باید در حدی باشه که بتونید راحت ماسوره بزنید. پس اگه خمیر سفت شد بدونید آردتون سنگین هست . ✅ شیرینی این شیرینی ملایم هست ، پیشنهاد من اینه حتما یا با شکلات تزیین کنید ، یا فیلینگ گذاری کنید که شیرینیش اندازه بشه . ✅من با گاناش پسته فیلینگ کردم که دستورش به این صورت 👇 خامه صبحانه ۵۰ گرم شکلات سفید ۶۰ گرم پودر پسته یک قاشق غذاخوری پر همه رو باهم بزارید رو حرارت و مدام هم بزنید تا یکدست بشه دقت کنید مواد نباید بجوشه، وقتی یکدست شد اجازه بدید خنک بشه و غلظت بگیره بعد برای فیلینگ شیرینی استفاده کنید . ✅اگه موقع فیلینگ گذاری شیرینی ها از روی هم سر میخوردن نگران نباشید بعد از چند ساعت فیکس میشن، چون باید شیرینی رطوبت فیلینگ رو جذب کنه . مواد لازم شیرینی زعفرونی؛ کره به دمای محیط رسیده ۲۲۵ گرم ( میتونید از کره گیاهی هم استفاده کنید ) آرد ۲۲۵ گرم پودر قند ۶۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری ( اگه رنگش کم بود میتونید بیشتر هم بزنید ) کره و پودر قند و وانیل و پودر هل و زعفران رو باهمزن برقی حدود ۳ دقیقه بزنید تا مواد پوک و سبک بشه . بعد نشاسته ذرت و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که این خمیر باید چسبنده باشه و قابل ماسوره زدن . بعد به دلخواه با هر ماسوره ای که دوس دارید خمیر رو ماسوره بزنید. من از ماسوره های m1 و ۱۹۵ اشتباه کردم . بجای ماسوره m1 میتونید از ماسوره 2d هم استفاده کنید . شیرینی رو تو فر با دمای ۱۶۵ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید .باید زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه حواستون باشه که نسوزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 📌دوستان این نون یکی از خوشمزه ترین نون های سنتی تبریز هست که برای افطار هم عالیه م من هر وقت درست کنم زیاد درست میکنم فریز میکنم و طول ماه رمضان هر وقت بخوام برای افطار گرم میکنم که عالی میشه البته امسال فعلا همت نکردم برای نون درست کردن 🤦🏻‍♀️ 🔖طرز تهیه رو تو فیلم کامل توضیح دادم. مقدار مواد اولیه رو هم اینجا مینویسم. آرد دو لیوان فرانسه مخمر( خمیر مایه ) یک ق مرباخوری شکر یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری (میتونید کم یا زیاد کنید ) ماست دو قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم آب حدود دو سوم لیوان . برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ، دو‌ قطره زعفران دم‌شده و نصف قاشق چایخوری شیر . . ادرجه فر ۲۰۰ مدت زمان پخت ده الی ۱۵ دقیقه (بستگی به فر شما داره ) . . ☑️نکته مهم: ۱_از تازه بودم مخمر خودتون مطمئن باشید. ۲_همه ی آب را یکجا اضافه نکنید. ۳_در تمام مراحل استراحت خمیر حتما روی خمیر و‌بپوشونید. ۴- خیلی ها برای این رسپی نصف قاشق چایخوری بهبود دهنده هم اضافه میکنند اما من اضافه نکردم چون‌تو‌ این شرایط همه نمی تونن برن بیرون از خونه و تهیه کنند.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 3 لیوان شکر 2/3 تا 1 لیوان پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه 4 تا 6 قاشق غذاخوری شکلات 80 گرم(من از شکلات تلخ استفاده کردم ...نوع شکلات کاملا به ذائقه و سلیقه شما بستگی داره) آرد سفید شیرینی پزی 3 قاشق غذاخوری بیسکوییت پتی بور ساده و شکلاتی از هر کدام حدود 1/5 بسته . ابتدا در قابلمه شیر بریزید. آرد و پودر کاکائو را به تدریج در شیر الک کرده و به کمک همزن دستی سریع هم بزنید تا آرد و پودر کاکائو در شیر حل شوند. شکر را به شیر اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا مواد تقریبا به غلظت فرنی برسد. سپس شکلات تکه تکه شده را هم اضافه و به همزدن ادامه دهید تا غلظت مواد زیاد شود. در انتها خامه را اضافه و حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا کمی ولرم شود. . کف قالب به قطر 23 سانت را دو لایه کیسه فریز قرار دهید به صورتی که اطراف کیسه فریز از قالب بیرون آمده و بعدا به صورت دستگیره بتوان از آن برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کرد. من از قالب کمربندی استفاده کردم و کف قالب کیسه فریز ننداختم و با ظرف قالب کیک را در نهایت سرو کردم. روی بیسکوییتها مقداری از مواد بکشید و از دور قالب شروع به چیدن بیسکوییت کنید. برای زیبایی کار میتوناید یک در میان بیسکوییت ساده و شکلاتی استفاده کنید. مراحل را تکرار کنید تا کل قالب پر شود. سپس روی قالب سلفون بکشید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکوییتها کرم را جذب و نرم و قابل برش شوند. سپس از قالب خارج کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته یا گاناش تزئین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میتونید این مقدار رو دو برابر کنید تخم مرغ درشت یکعدد شیر یک لیوان پر نباشه (به اندازه یک بند انگشت از لیوان خالی باشه) آرد یک لیوان پر همون آرد شیرینی پزی روغن مایع دو قاشق شکر یک قاشق پر بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری اسانس وانیل ویا موز چند قطره من اسانس موز زدم آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید تخم مرغ وشکر واسانس رو حدود دو دقیقه بزنید سپس روغن وشیر ومخلوط آرد وبیکینگ پودر رو اضافه کرده حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا یکدست وروان بشه عزیزان توجه کنید بعد از دو دقیقه زدن چک کنید اگر موادتون شل آبکی بود یک قاشق آرد اضافه کنید. من اضافه کردم چون آب خوری آردها با هم فرق داره شاید بعضی از اردها فقط یک لیوان لازم باشه غلظت مواد تو فیلم نشون دادم بهتره مواد ۱۰ دقیقه استراحت کنه سپس ماهی تابه نچسپ رو رو گاز بزارید تا داغ بشه وبا ملاقه مقداری از مواد بریزید تو ماهی تابه شعله خیلی کم باشه حرارت چرخشی ماهی تابه رو تکون بدید تا پخش بشه نوتلا بریزید سپس مقداری دیگه از مواد فیلم نشون دادم طرف زیر که سرخ شد برگردانید طرف دیگه سرخ بشه روی پنکیک که حباب زد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه بعد از سرخ شدن روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه و نوش جان بفرمایید اگر دوست دارید رنگ پنکیک به قرمزی بزنه یک قاشق عسل با مواد اضافه کنید عزیزان بجای همزن برقی میتونیداز همزن دستی هم استفاده کنید عزیزان ماهی تابه روغن نمیخواد هر وفعه ماهی تابه رو تمیز با دستمال کاغذی تمیز کنید گاز رو خاموش کنید ماهی تابه که از داغی افتاد سری بعد رو بریزید. عزیزان اگر خواستید کاکائوی درست کنید یک قاشق پر از ارد بردارید به جاش پودر کاکائو بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی ها رو خوب شستم . حسابی تمیز کردم . می تونید پوستش رو هم بگیرید . من پوستش رو نگرفتم . با روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز ، پودر سیر ،پاپریکا و زردچوبه و آویشن( و هر ادویه دل به خواه خودتون) مزه دار کردم . می تونید از سیر تازه هم بنا به سلیقه استفاده کنید . خوب با دستم چنگ زدم . کف یه سینی کاغذ روغنی انداختم ( می تونید کاغذ نندازید و کمی چرب کنید) سیب زمینی اای مزه دار شده رو داخل سینی ریختم و خوب پخش کردم . میشه روشون کمی پنیر پارمزان هم ریخت. داخل فر ۱۷۰ ، ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده ، طبقه وسط حدودا ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت هم هر نوع سبزی خشک و یا تازه دلخواه هم میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 مرغ پرتقالی خوشمزه و جذاب😍🍗🍊 مواد لازم مرغ پرتقالى براى چهار تا پنج نفر ران مرغ (قسمت ساق ) پنج عدد آب پرتقال يك و نيم ليوان(از پرتقال تاميون استفاده نكنيد چون غذا تلخ ميشه، از پرتقاا ايرانى مثل نافى و شاپورى (محلى) استفاده كنيد پياز يك عدد بزرگ زردچوبه نصف ق چ نمك و فلفل به اندازه دلخواه زعفران دم كرده دو ق م ابتدا به مرغ ها نمك بزنيد و كامل با كره سرخ كنيد مرغ هاى سرخ شده را برداريد و درون همان تابه پيازى را كه خلالى كرده ايد سرخ كنيد وقتى پباز ها طلايى شدن مرغ ها را روى پيازها بچينيد بهش نصف ق چ زردچوبه و كمى فلفل سياه بزنيد اب پرتقال و زعفران را اضافه كرده حالا در تابه رو بزاريد و اجازه بديد كه مرغ كاملا با حرارت كم به مدت دو ساعت پخته شود، براى درست كردن برنج برنج رو با كمى نمك به مدت سه ساعت خيس ميكنم، بعد داخل اب جوش ميريزم و قبل از ابكش كردن برنج به اندازه نصف ليوان از اب برنج برميدارم حالا برنج رو ابكش ميكنم ميريزم تو قابلمه با حرارت نسبتا زياد ميزارم برنج بخار كنه تو اب برنجى كه برداشتم يك ق غ روغن اصل كرمانشاهى ميريزم و ديگه حرارت رو كم ميكنم و ميزارم برنج دم بكشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌👨‍🍳 قارنی یاریخ (بادمجان شکم‌پر)👩🏻‍🍳😍😍 ۳ عدد بادمجان قایقی ۷۰ گرم گوشت چرخ‌کرده ۴ عدد گوجه‌فرنگی ۲ حبه سیر ۱/۳ قاشق چای‌خوری نمک ۱/۳ قاشق چای‌خوری فلفل ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی ۲۰ برگ ریحان ۱۰ برگ نعناع ۳ ساقه ترخون ۳ ساقه مرزه ۱ عدد پیاز متوسط روغن به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 نخود کنسروی یا پخته شده * ¼ فنجان آرد سفید * ¼ فنجان پنیر پارمزان (در صورتی که رژیم هستید اضافه نکنید یا در وعده های آزاد استفاده کنید) * 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده * 1 قاشق چایخوری زیره * ½ قاشق چای خوری پودر سیر * ½ قاشق چای خوری نمک * ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه * 2 قاشق غذاخوری آب * 2 قاشق غذاخوری روغن .👈 حالا آموزش سس تاهینی(سس ارده ) نصف پیمانه ارده نصف فنجان آب چهار قاشق سوپ خوری آب لیمو چهار قاشق سوپ خوری روغن زیتون نصف قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه زیره خرد شده جعفری خرد شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛